Ydinase au?

Alokas712

Onko Suomessa ydinaseita ja pääseekö ydinase-aliupseeriksi helposti?

5

2608

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vanha it-mies

      Suomessa ei ole ydinaseita, ainakaan enää.

      Eräissä piireissä sitkeä huhu kertoo, että siinä yhteydessä kun Suomi osti ensimmäiset Mig-21-torjuntahävittäjät Neuvostoliitosta 1963, kauppaehtoihin sisältyi salainen lisäehto. Neuvostoliiton oli saatava sijoittaa taktisen ydinohjuksen laukaisusiilo Pohjanlahden rannikolle. Ohjus oli ilmaisesti tarkoitettu pohjoisen Länsi-Saksan jotakin suurkaupunkia, luultavasti Hampuria vastaan, vaikka eräissä huhuissa puhuttiin myös Tukholmasta tai Oslosta.

      Lohtajan harjoitusalue esiintyy useimmissa huhuissa. Se oli ja on edelleen puolustusvoimien käytössä ja siten vartioitu uteliailta. Alueella on eräitä paikkoja, joihin ainakaan ulkopuolisilla tai varusmiehillä ei ole ollut asiaa. Neuvostoliittolainen "teknisten asiantuntijoiden" ryhmä vaikutti Lohtajalla mutta myös Hyrylässä virallisesti "ilmatorjuntaan liittyvän koulutuksen" puitteissa yhtäjaksoisesti pari vuotta. Ei ole tietoa, mikä oli heidän todellinen toimenkuvansa, mutta juuri heillä uskottiin olleen tekemistä ohjussiilon kanssa

      Ohjustyyppi oli luultavasti SS-4, joita oli sijoitettu myös Baltian maihin. Ei kuitenkaan ole tiedossa, oliko siilossa koskaan ohjusta..

      Ohjussiiloa ei koskaan modifioitu uudemmille ohjustyypeille, ja neuvostoliittolaisen "teknisen asiantuntijaryhmän" puolivuotuiset käynnit Lohtajalla ja Hyrylässä päättyivät viimeistään 1970-luvun puolivälissä, ehkä jo paljon aikaisemmin.

      Väitetään, että jossakin yhteydessä 60-luvun puolivälissä tämän venäläisen "teknisen asiantuntijaryhmän" eräs jäsen olisi tullut paljastaneeksi, että jo Porkkalan vuokra-alueella olisi ollut varastoituna muutamia lentokoneesta pudotettavia pienitehoisia ydinpommeja ja että sinnekin oli suunniteltu ohjussiilo ensimmäiselle SS-1-tyypille. Siiloa ei kuitenkaan rakennettu Porkkalan alueen strategisen merkityksen vähentyessä ja koska NL:n poliittiselle johdolle oli tullut ilmeiseksi, että heidän kannaltaan alue on edullisinta palauttaa suomalaisille mahdollisimman pian. Alempi sotilasjohto oli silloin eri mieltä ja olisi pitänyt Porkkalan, mutta heidän mielipiteensä sivuutettiin. Tämäkin paljastus on luotettavuudeltaan kyseenalainen, mutta salaisissa mittauksissaan 1980-luvun loppupuolella puolustusvoimat totesi entisellä Porkkalan vuokra-alueella huomattavia kohoumia radioaktiivisessa säteilyssä. Mittaukset suoritettiin paikallisten sitkeiden huhujen pakottamina, mutta niitä oli lykätty määrärahojen niukkuuteen vedoten monta kertaa. Mittaukset sitten tehtiin kovalla kiireellä vajaa vuosi Tsernobylin onnettomuuden jälkeen, ja kohonneet säteilyarvot selitettiin siitä johtuneeksi.

      • res.tkm

        ...eikä siellä ole ympärivuotista vartiointia. Leirialue tyhjenee it-ampumaleirien välillä, eli siellä voi hiippailla jos välttämättä haluaa. Kieltotauluja on toki. Itsekin olen ollut sellaista pystyttämässä.

        Siviilit kulkevat Ohtakarille it-leirialueen läpi, eli tie on siinä missä se on. Ei ole mahdollista kätkeä ohjussiiloja, varsinkaan kun alueella käy vuosittain satoja varusmiehiä.

        Kannattaisi sensijaan ottaa selvää Otaniemen osuudesta Intian ydinaseen luomisessa.


    • suojelu au:ta Gyllä

      Ittekin vastaan KT:ssä muun aksönin ohella patterini suojelusta ja torjunnasta.

      Super salaisuudenkin voin kertoa. Kun kuulet huudon YDIIN VAROOITUS ..

      Niin ensimmäiseksi tarkistat, että kaikki ovat kuulleet ja sitten löysäät maailman lämpimimmästä, mutta niin tuuletetusta kantovaljaastasi taikaviitan ja nassesedän solkia sekä laitat rukkaset käteesi.
      ( ei missään tapauksessa mitään sormikkaita vaan tumput joissa on nappikiinnitys hihaan,,
      armeijan rukkasten hukkaaminen on ohjesäännön mukaan kiellettyä eikä perusteluksi riitä joku atomihyökkäys )..

      Ja tarkkailet valppaasti taivaanrantaa ja esimiestäsi, taisteluvalmiuden säilyttäen.

      -------

      Jos kuulet huudon YDIIN HÄLYYYTYS ja tai havaitset taivaanrannnalla kirkkaan valon välähdyksen..

      Niin A)tarkistat, että kaikki ovat hälyytyksen kuulleet ja sitten

      B)vetäiset edellä jo mainitut BDSM-kuteet niskaasi,

      c)tarkistat sikakyöstin kiinnityksen,

      D)varaat hyökkäyksen jälkeistä laskeumapuhdistusta varten itsellesi pari havua

      ja
      E)laskeudut makuulle sopivaan kuoppaan,ojaan tai varjoisaan paikkaan..HUOM. Asetta ruumiillasi oikealla kädellä allasi suojaten ja taisteluvalmiuden säilyttäen. Vasemmalla kädellä saat suojata niskaasi mahdollisilta atomipommin lennättämiltä laastin kappaleilta. Edellä kuvattuun toimintaan sinulta saa kulua aikaa enintään 1,6 sekuntia.

      Kun kuulet komennon HÄLYYTYS OHI Aloitat puhdistautumisen pinemmissä atomipommeissa laskeuma poistuu parilla havun sukauksella ja roiskaisemalla kenttäpullosta vettä.

      Isomman useamman sadan megatonnin pommin jysähtäessä otat nasse-laukustasi tätä varten annettua torjunta ainetta pöläytät tätä ihmepulveria taikaviittaasi ja sukaiset havuilla laskeumat hemmettiin.. Kaikki tämä edellämainittu kuitenkin taisteluvalmius koko ajan säilyttäen.

      Siinä koko toiminta eihän ollutkaan vaikeaa.

      • Pieni korjaus tuohon tekstiisi: suurin koskaan räjäytetty ydinlataus on ns. Tsar Bomba 58 megatonnin lataus. Jos puhutaan useista sadoista megatonneista, niin sen kapasiteetin lataus saattaisi aiheuttaa jo globaalin ydintalven ja muita kivoja pikku komplikaatioita. Niistä ei edes PV:n suojeluvarustuksella taideta selvitä.

        Tosin oletan että viestisi oli trolli.


    • lolersss

      ydinasealiupseeri... HEHEHEEE

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6329
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      527
      3749
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      188
      3611
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2814
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2519
    6. Mitkä kolme sanaa haluat nyt sanoa ikäväsi kohteelle?

      Niitä tässä odotan.
      Ikävä
      288
      2245
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1603
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      110
      1502
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1439
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1220
    Aihe