Naapuria auttamassa

jussipussi

Pyykkikoneen korjaus

Rivitalossamme on neljä asuntoa. Olemme asuneet nyt noin vuoden ajan vaimoni ja yhden tyttäremme kanssa tässä kolmiossa. Tunnemme kaikki asukkaat jo melko hyvin. Hyvin viihtyisä ja toistaiseksi ainakin riidaton porukka. Kaikki perheellisiä ja työssäkäyviä, paitsi Antin vaimo Piia, joka on hoitovapaalla pienen esikoisensa äitinä.

Talkoita ja naapuriapua on annettu puolin ja toisin ja kaikki viihtyvät erittäin hyvin rauhallisella alueella puiston laidassa. Itse käyn vuorotöissä metallialan yrityksessä asentajana ja vaimoni on terveydenhoitajana koulupuolella. Minulla oli viime perjantaina viikon viimeinen iltavuoro joka alkoi kahdelta ja perjantaisin on lyhennetty työaika joten vuoro loppuu aina kello kahdeksan.

Olin vielä sängyssä perjantaiaamuna ja vaimo oli lähtenyt jo töihin ja vienyt tytön hoitoon. Loikoilin ja lueskelin. Ovikello pirahti kerran. Nousin ja menin ovelle. Naapurin Piia oli hätäisenä ovella ja kertoi, että heidän pesukone on jäänyt jumiin. Ottaa vettä koko ajan ja tulvii pesuhuoneen lattialle. Hän katsoi sitten minua pitkään ja huomasin olevani hänen edessään vain kalsareissani. Sitten hän sanoi, että anteeksi jos herätti. No eihän tässä mitään, laita nyt kuitenkin se hana kiinni ja johto pois seinästä tulen katsomaan ihan kohta. Vetäisin verkkarit jalkaan ja paidan päälleni ja menin naapuriin.

Piia oli tehnyt sovitut ensitoimet ja kone oli hiljaa märällä lattialla. Piialla oli edelleen kylpytakki päällään ja minä avojaloin ryhdyin tutkimaan konetta. Tämä taitaa olla se yleisin vika, totesin avattuani nukkasihdin. Siellä oli kolikoita, nukkaa, ja pari nappia. Puhdistin sen ja laitoin paikoilleen. Hiukan lastalla enimpiä vesiä lattiakaivoon ja pyysin Piia käynnistämään koneen tyhjennysohjelmalla. Piia tuli viereeni ja kumartui, jolloin pääsin hetken nauttimaan hänen ihanasta povestaan joka avautui kylpytakin väljästä aukosta. Ahtaassa pesuhuoneessa ja lattialämmön kosteudessa tunnelma oli melko intiimin tiivis. Siirtyessäni Piian ohi etumukseni hipaisi hänen pakaroitaan ja samalla huomasin, että minullahan seisoo. Punastuin varmaan. Siirryin kapeaan eteiseen ja Piia oli edelleen kylppärissä.
Mitä minä nyt. Yritin ajatella muuta. Sitten tajusin kysäistä, että missäs se teidän Ville-poika on, kun ei näkynyt . Antti vei Villen mummon luo täksi päiväksi, hän vastasi. Tajusin, että olimme kahden Piian kanssa. Hän huuteli laittavansa kahvit kohta ja pyysi minua istumaan olkkariin siksi aikaa. Yritin estellä, mutta hän tuli eteeni ja katsoi minua silmiin. Nuo ruskeat silmät olin pannut merkille jo aiemminkin. Hänen suppuinen ja söpösti törröllään olevat huulensa kuin kutsuivat ja ennen kuin kumpikaan tajusikaan suutelimme kädet kietoutuneina tiukasti toisiemme ympärille.

Tunsin hänen vartalonsa läheisyyden ja huomasin, kuinka kovettunut kaluni painoi Piian vatsaa. Kiitos, hän sanoi irrottautuessamme toisistamme. Minun pitäisi varmaan nyt lähteä, totesin katsoessani hiukan punottavia kasvoja ja noita tumman ruskeita kauniita silmiä.

Haluatko tosiaan lähteä, vai … hän totesi ja

4

22768

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • naapurin rouva

      Miksi siis kirjoittaa, jos jättää mukavasti alkaneen jutun kesken ???

      • Ruusuperri

        Sitten Pia sanoi: Sinä estoton sika, olet aina pettämässä painu niin pitkälle kuin pippuri kasvaa.Äläkä enää tule minun silmiini makaroonireisiesi kanssa. Ja niin naapurin mies lähti nopeasti, nolona ja punaisena, lyötynä ja masentuneena kotiinsa häntä koipien väliin laskeutuneeena.
        Oma koti kullan kallis. Oma vaimo voittaa hutsut.
        Tekijänoikeudella : Ruusuperi


    • jatka!!

      Noin hyvää juttua en ole lukenut aikoihin. :D

      • jussipussi

        Kyllä jatkan, kun ehdin


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4336
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2209
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1724
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1468
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1400
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1195
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. SOSIALI DEMOKRATIA

      AATE , JOKA ETENEE.
      22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe