Naapuria auttamassa

jussipussi

Pyykkikoneen korjaus

Rivitalossamme on neljä asuntoa. Olemme asuneet nyt noin vuoden ajan vaimoni ja yhden tyttäremme kanssa tässä kolmiossa. Tunnemme kaikki asukkaat jo melko hyvin. Hyvin viihtyisä ja toistaiseksi ainakin riidaton porukka. Kaikki perheellisiä ja työssäkäyviä, paitsi Antin vaimo Piia, joka on hoitovapaalla pienen esikoisensa äitinä.

Talkoita ja naapuriapua on annettu puolin ja toisin ja kaikki viihtyvät erittäin hyvin rauhallisella alueella puiston laidassa. Itse käyn vuorotöissä metallialan yrityksessä asentajana ja vaimoni on terveydenhoitajana koulupuolella. Minulla oli viime perjantaina viikon viimeinen iltavuoro joka alkoi kahdelta ja perjantaisin on lyhennetty työaika joten vuoro loppuu aina kello kahdeksan.

Olin vielä sängyssä perjantaiaamuna ja vaimo oli lähtenyt jo töihin ja vienyt tytön hoitoon. Loikoilin ja lueskelin. Ovikello pirahti kerran. Nousin ja menin ovelle. Naapurin Piia oli hätäisenä ovella ja kertoi, että heidän pesukone on jäänyt jumiin. Ottaa vettä koko ajan ja tulvii pesuhuoneen lattialle. Hän katsoi sitten minua pitkään ja huomasin olevani hänen edessään vain kalsareissani. Sitten hän sanoi, että anteeksi jos herätti. No eihän tässä mitään, laita nyt kuitenkin se hana kiinni ja johto pois seinästä tulen katsomaan ihan kohta. Vetäisin verkkarit jalkaan ja paidan päälleni ja menin naapuriin.

Piia oli tehnyt sovitut ensitoimet ja kone oli hiljaa märällä lattialla. Piialla oli edelleen kylpytakki päällään ja minä avojaloin ryhdyin tutkimaan konetta. Tämä taitaa olla se yleisin vika, totesin avattuani nukkasihdin. Siellä oli kolikoita, nukkaa, ja pari nappia. Puhdistin sen ja laitoin paikoilleen. Hiukan lastalla enimpiä vesiä lattiakaivoon ja pyysin Piia käynnistämään koneen tyhjennysohjelmalla. Piia tuli viereeni ja kumartui, jolloin pääsin hetken nauttimaan hänen ihanasta povestaan joka avautui kylpytakin väljästä aukosta. Ahtaassa pesuhuoneessa ja lattialämmön kosteudessa tunnelma oli melko intiimin tiivis. Siirtyessäni Piian ohi etumukseni hipaisi hänen pakaroitaan ja samalla huomasin, että minullahan seisoo. Punastuin varmaan. Siirryin kapeaan eteiseen ja Piia oli edelleen kylppärissä.
Mitä minä nyt. Yritin ajatella muuta. Sitten tajusin kysäistä, että missäs se teidän Ville-poika on, kun ei näkynyt . Antti vei Villen mummon luo täksi päiväksi, hän vastasi. Tajusin, että olimme kahden Piian kanssa. Hän huuteli laittavansa kahvit kohta ja pyysi minua istumaan olkkariin siksi aikaa. Yritin estellä, mutta hän tuli eteeni ja katsoi minua silmiin. Nuo ruskeat silmät olin pannut merkille jo aiemminkin. Hänen suppuinen ja söpösti törröllään olevat huulensa kuin kutsuivat ja ennen kuin kumpikaan tajusikaan suutelimme kädet kietoutuneina tiukasti toisiemme ympärille.

Tunsin hänen vartalonsa läheisyyden ja huomasin, kuinka kovettunut kaluni painoi Piian vatsaa. Kiitos, hän sanoi irrottautuessamme toisistamme. Minun pitäisi varmaan nyt lähteä, totesin katsoessani hiukan punottavia kasvoja ja noita tumman ruskeita kauniita silmiä.

Haluatko tosiaan lähteä, vai … hän totesi ja

4

23055

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • naapurin rouva

      Miksi siis kirjoittaa, jos jättää mukavasti alkaneen jutun kesken ???

      • Ruusuperri

        Sitten Pia sanoi: Sinä estoton sika, olet aina pettämässä painu niin pitkälle kuin pippuri kasvaa.Äläkä enää tule minun silmiini makaroonireisiesi kanssa. Ja niin naapurin mies lähti nopeasti, nolona ja punaisena, lyötynä ja masentuneena kotiinsa häntä koipien väliin laskeutuneeena.
        Oma koti kullan kallis. Oma vaimo voittaa hutsut.
        Tekijänoikeudella : Ruusuperi


    • jatka!!

      Noin hyvää juttua en ole lukenut aikoihin. :D

      • jussipussi

        Kyllä jatkan, kun ehdin


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3040
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2194
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1604
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1067
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      894
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe