miksi täällä kinastellaan ja haukutaan

mira...

Miksi ihmeessä täällä tapellaan kaasosta ja morsiammesta? Eikö todellakaan ole parempaa puheenaihetta.. Voisi vaikka kehua kaasoja tai jotain..

Ja sitten siiihen yleistykseen, että kaasot joutuu tekemään kaiken ja kaasoja vain käytetään hyväksi, eihän se aina noin ole.. Itse en aijo laittaa kaasoa tekemään mitään erityistä häiden eteen.. Itse kaiken suunnittelemme mieheni ja vanhempieni kanssa.. Kaaso suunnittelee kanssani polttarit ja auttaa ja varsinkin tukee häiden järjestelyíssä..

Mielestäni kaason tehtävänä on tukea morsianta sinä päivänä kun se h-hetki on. Ja tietenkin häitä ennen monella eri tavalla. Mutta ei kaasoa saa työllistää niin kuin orjaa.

On jotenkin käsittämätöntä että kun joku sanoo jotain että "kaaso perui, kaaso jotain muuta" niin heti morsian saa syyt siitä että morsian aina työllistää ja siihen suntaa, vai oletteko itse morsiammia jotka tiedostatte että työllistitte? Rupeaa hieman siltä tuntumaan.

Minkätakia sitä ei vain voitaisi arvostaa kaasoa ja antaa hänen toimia sillä tavalla kun hän osaa. Ei sellaista kaasoa tarvitse hyväksyä joka ei häiden eteen mitään tee. Kyllä kaason täytyy jotain tehdä ja kantaa kortensa kekoon, koska on kaaoksi lupaunut, tieten mitä se voi olla.

Mutta ennemmin kun valitetaan meille morsioille siitä että orjapiiskaamme kaasojamme, niin annataan mielummin neuvoja, sitä täältä kuitenkin halutaan..

Ja kaikille kaasoille tasapuolisesti onnea siitä että olette kaasoksi suostuneet.. Ja tsemppiä siihen, mitä on edessä.. Kyllähän se on totta että morsian panikoi ja ehkäpä ärisee kaasolle ennen häitä, mutta sehän on vain merkki siitä että välittää kaasosta, koska uskaltaa näyttää hänelle tunteensa..

Ja sitten vielä meille morsiammille.. Muistetaan nyt että kaasot ovat siellä meitä tukemassa, meitä varten.. Mutta eivät sitä varten että saamme heitä käskyttää ja heille teettää töitä. Ei kaason tarvi olla tekemässä siitä päivästä suurin osaa, vaan olla mukana tukemassa sinua..

Noh, onnea kaikille kaasoille ja morisoille :)

3

855

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • selata ketjua,

      jossa ei ole muuta kuin "mun kaaso on ihana" "niin munkin" niin munkin" "sama täällä". ei ihmisillä, joilla on asiat hyvin ole juuri syytä aloittaa keskusteluja, ainahan kysyjällä on joku ongelma, johon hän kaipaa apua ja neuvoja. eiköhän positiiviset kokemukset jaeta muualla kuin anonyyminä palstoilla? nämä palstat eivät ole koko totuus, eiköhän tavallisesti morsian ja kaaso ole molemmat tyytyävisiä häihin.

    • ex-kaaso

      Juu, niin se minunkin ystäväni puhui paljon siitä, että kaasoa hemmotellaan ja hän ei joudu valtavan työmäärän alle. Toisin kävi, sain tehdä kaiken yksin, se tekeminen ei ollut koskaan tarpeeksi hyvää ja minut haukuttiin ja jätettiin kiitoksetkin antamatta.

      Varo mitä lupailet jos et jostakin syystä saa sitä lupausta pidettyäkään pinna piukalla...

    • tyypillistä

      niin eikös tämmonen moittiminen ole tyypillistä suomalaista käyttäytymistä.

      eihän mistään ikinä mitään kiitosta saa, jos asiat menee hyvin niin ollaan hiljaa.

      Ja jos huonosti niin heti ollaan moittimassa.

      Näin ainakin työelämässä ja valitettavan monessa ihmissuhteessa

      -mun mielipide-

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2810
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2030
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      42
      1543
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      989
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe