Ostoskeskuksen vartijan elämää...

Lukekaa tämä!!!

En ymmärrä miten tällä palstalla voi riittää ulkopuolisilla ja aiheesta mitään tietämättömillä niin paljon mielipiteitä, kuinka raukkaminen jne, kukain on. Toivon, ettei kukaan kuka ei ole toiminut ostos-/kauppakeskuksessa vartijana kommentoi aiheettomasti asiaa. Olen itse toiminut vartijana kauppakeskuksessa ja ymmärrän videon tilanteen. Monta kertaa töissä tuli vastaan tilanne, että jo 2kertaa poistettu liiman haistelija/ nisti/ spurgu, käppäilee takasin ostariin "kostamaan" vartijoille pikku höyrypäissään.. Ei auta kun raudoittaa ja soittaa poliisille..no eikös sama jamppa ole muutaman tunnin päästä takasin ostarilla, kun ei poliisilla ole resursseja pitää puolta kaupunkia kerralla putkassa. "Pienimmän mahdollisen haitan" perusteella toimiminen kiinniotto/väliin meno tilanteissa on eteenkin ostoskeskuksissa aina kyseenalaista. Ainakin sen jälkeen kun olet kerran elämäsi aikana tutkinut 150cm/40kg, 15v naapurintytön reppua ja toisella sekunnilla tämä vieaton pikku tyttö on iskenyt työkaveriasi piikillä jalkaan, jonka seurauksena työkaverini sai c-hepatiitin. Toimin vartijana erään kaupungin ydinkeskustassa, jossa pyörivät kaikki pultsarit ja narkkarit päivästä toiseen. Toivottavasti kaikki negatiivisten kommenttien kirjoittajat kokeilevat itse ko. hommaa joskus.
Se on ihan sama onko se 150kg bodari vai 50kg tyttö, jos alkaa laittamaan vastaa eikä tottele käskyjä niin sitten mennään maahan ja rautoihin sellaisella voimalla että oma ja työkaverin turvallisuus voidaan taata, on ihan turha parkua jälkeenpäin, jollei itse ensin usko. Ymmärtäkää nyt jumalauta nämä todelliset vaarat mitkä työssä ovat läsnä aina ja jokapäivä. Myös kun lähdet viikonloppuna kaupungille ja kaikki tämä "paska-sakki" tuntee sinut kasvoiltasi...se vasta on kivaa. Eniten häiritsee nämä kukka-mummot, jotka näkevät raudoituksen mutta heillä ei ole hajuakaan tilanteesta. Esim: Eräs vartijoiden hyvin tuntema narkkari ketä on muutamaa vartijaa purrut käteen ja sylkenyt naamaan(yrittää tartuttaa tauteja) ja jolta usein on löydetty piikkityynyjä ym.. alkaa piripäissään riehumaan liikkeessä ja laittaa vastaan kiinniotto tilanteessa..nisti joudutaan vetämään kovilla otteilla tonttiin, maassa painamaan koko kehon painolla polvella niskaan ja väkivalloin vääntämään kädet selän taakse ja raudoittamaan..miltä tämä näyttää mummosta joka näkee kun 2 isokokoista vartijaa ottaa kiltin naapurintytön kiinni?
YMMÄRTÄVÄTKÖ IHMISET ETTÄ SE ON JOKAPÄIVÄISTÄ TOIMINTAA. PIRIPÄISSÄÄN RIEHUVAT NARKKARIT EIVÄT TUNNE MINKÄÄNLAISTA KIPUA, NIIHIN EI TEHOA KYYNELKAASUT, NE TAPPELEVAT VASTAAN KUNNES "HENKI LÄHTEE". ON HIV, C-HEPATIITTI JA LUKUISIA MUITA TAUTEJA, YRITETÄÄN SYLKEÄ, PURRA JA PISTÄÄ LIKAISELLA RUISKULLA.
En todellakaan puhu väkivallan käytön puolesta, tiedän vain asioiden todellisen puolen. Muistakaa, ettei vartija koskaan tiedä ketä "vastapuolella" on.. ja jos on vartijalla vähänkään järkeä päässä niin olettaa aina pahinta ja suojaa itsensä sen vaatimalla tavalla. Miettikkää sitä seuraavan kerran, kun alatte urputtamaan vartijalle/ette tottele mitä vartija sanoo. Tiedän myös vartijoita ketkä käyttävät joskus liikaa voimaa, kuten tiedän poliitikkoja jotka kotona hakkaavat muijat ja mukulat..kyllä niitä löytyy jokaisesta ammattikunnasta, mutta muistakaa todelliset vaarat, yleensä vartjoiden "liiallinen" voimankäyttö on vain oman turvallisuuden suojaamista. Ei kannata tapattaa itseään 10€ tuntipalkan tähden.
Ko. videoon en ota sen enempää kantaa, koskan en tiedä taustoja.. muistakaa että henkilö voi olla vartijoille entuudestaan tuttu ja asiaan voi liittyä paljon asioita joita kukaan miestä ei tiedä. Eikä kukaan tiedä tilannetta edeltänyttä tapahtumaketjua.
Uusi hauska tarina taas roskamediasta tämä perheen isän "pahoinpitely" rautatieasemalla. Ensin soitetaan suuta ja vittuillaan, ehkä läppäistäänkin.. No konduktööri tekee hälyn ja pyytää vartijoita poistamaan häiriköivan asiakkaan(konduktöörejä ei todellakaan kiinnosta painia vittumaisten asiakkaiden kanssa, sen vuoksi sinne on palkattu vartijat että järjästys säilyy), no vartijat tulevat paikalle ja hurja rambo-kamppailulaji sankari alkaa vääntämään vastaan(järjästytstä ylläpitävän henkilön väkivaltainen vastustaminen) koska täytyy näyttää muijalle ja mukuloille, no tottakai vartijat varautuvat ja vievät kaverin maahan tarvittavalla voimalla, jos siinä pää kopsahtaa ja tulee arpi, niin voi voi.. aika harva voittaa nyrkkeilyotteluakaan saamatta yhtään osumaa? Pitäisi ehkä mennä vähän itseensä ja miettiä olisiko voinut ystävällisesti lähteä vartijoiden matkaan mitään mumisematta. Tässä on taas todellinen vartijoiden PAHOINPITELY. Kyllä se vaan niin on että tällä perheenisällä oli se auktoriteetti ongelma, ei vartijoilla.
On totta, että vartijat olisivat voineet keskustella ko. henkilön kanssa, mutta toisaalta tiedän miten sitä turtuu kun päivästä toiseen jokaisella on mitä ihmeempiä selityksiä minne ovat menossa ja mitä tekemässä..ja kun konduktööri on pyytänyt vartijoita poistamaan HÄIRIKÖN, niin vartijoiden on se silloin tehtävä ja tiedoksi kaikille JOS POISTAMISTA VÄKIVALLOIN/VOIMAKEINOIN VASTUSTETAAN, SEURAA AINA KO. HENKILÖN RAUDOITTAMINEN JA MATKA POLIISILAITOKSELLE.
Asiasta kolmanteen, pitäisi paskalehtien toimittajilla olla joku moraali juttua kirjoittaessa, vituttaa kun pilaavat kaikkien vartijoiden maineen, koska suomi on yleistämisen luvattu maa. Miksei otsikko ollut, että muutama vuosi sitten vartijat joutuivat raudoittamaan poistamista väkivalloin vastustaneen perheenisän=?? Miksei edellispäivän otsikko ollut, käyttivätkö vartijat liikaa voimaa ottaessaan kiinni, sivullista naista kasvoihin hakanneen ja potkineen miehen?
KOSKA SE EI MYY YHTÄ HYVIN!!, asiat on helppo kääntää monella eri tavalla, kiitos paskalehdille yhden ammattikunna maineen pilaamisesta taas pitkäksi aikaa.
Tsemppiä kollegoille, talvi tulee ja kaikki "kaupungin ihanat ihmiset" tunkevat taas ostareihin lämmittelemään..koitetaan jaksella!!

35

4216

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiinni

      spede!kyse onkiin siitä että raukka pullamössö sika potkii jo raudoitettua miestä ja vertaan sitä tekoa jopa pahemmaksi kuin naisen hakkaamista koska kaveri ei pysty tekemään maasta raudoitettuna yhtään mitään.

      • badandsad

        Olisi voinut pitää kädet ja päänsä kurissa!

        Siinä vaiheessa uskoisin tälläkin kaverilla olleen mahdollisuuksia valita!
        Video näytti puhtaasti sen mitä vartijat tekivät, muu totuus tapahtuneesta jää näiden kolmen tietoon ja enemmän tai vähemmän mielikuvitusta omaavien "hyväntahdon lähettiläiden" ruodittavaksi.
        Itse olen joutunut aiheetta pidätetyksi epäiltynä ryöstöstä (tuntomerkkien ja vinkin perusteella), mutten jälkeenpäin lähtenyt itkemään asiaa kenellekkään. Poliisit tekivät tehokasta työtä ja tuntomerkkien mukainen kaveri löytyi, joka oli väärä, mutta ainakin tarkastivat.
        Helppoahan se on nettipalstoilla osoittaa huomiotaan, vaikka harva moista elämää kadulla elelee.


      • alkuperäisen viestin kirjoi...

        En todellakaan puolustele kenekään potkimista maassa, oli sitte raudoitettu tai ei, se on ehdottomasti ylilyönti. Mutta mikäli olet videon nähnyt niin vartija lähinnä kopauttaa jalallaan henkilöä selkään 2 kertaa. Ei sen puoleen, ei sekään ole oikein. Vituttaa vaan tämä myyntihakuinen paskalehtien moraali.
        Koitin tuoda viestissäni paljon muutakin esille, kuin sen että raukka pullamössö sika potkii jo raudoitettua miestä =)


    • vaihda alaa

      Nyt en enää yhtään ihmettele, että vartijat pahoinpitelevät ihmisiä.

      Mitä itsensä turvallisuuden takaamista on se, että maassamakaavaa potkitaan? Tuntuu että vartijat ratkaisevat kaikki elämänsä ongelmat lyömällä ja potkimalla.

      Ne eivät ole todellisia vaaroja, vaan pelkotilojen sokaisemien ihmispolojen ylireagointia.

      Muutenkin on naurettavaa katsella, kun pari kaljuksi kynittyä punaniskaa kävelee pitkin ostaria omistajan elkein.

      Liika voimankäyttö kertoo, että vartija on väärässä paikassa väärään aikaan ja lisäksi väärässä ammatissa.

      Kyllä kaksi vartijaa pilaa enemmän ammattikuntansa mainetta kuin sata lehteä sitä ehtii tekemään.

      Jos ei kaksi raavasta miestä (?) pysty pitämään yhtä normaalikokoista "raudoitettua" ihmistä paikallaan ilman potkimista ja lyömistä, vika ei todellakaan ole siinä jota pahoinpidellään, vaan siellä nyrkin ja kengänheiluttajan asenteissa ja ammattitaidossa.

      • sfsdfsdfs

        Joku vika sullakin on kun yleistät vartijoita tai asioita muutenkin!


      • huoh

        Mä vedän noita idiootteja turpaan yleensä vapaa-ajallani!


      • koikkalainen

        Älkää yleistäkö kaikkia,joka ammateista löytyy mätämunia,niin poliiseista vaimonsa pieksäjiä,eläinrääkkääjiä jne....ja listaa voisi jatkaa loputtomiin eri ammateissa olevien ihmisten rötöstelyistä.Tämä vaan nyt kun tuli tällä tavoin ih misten tietoisuuteen niin kansa reakoi niin voimakkaasti,en puolustele näitten tekamisiä,näinhän se on kun henkiset kyvyt ei riitä tai loppuvat,silloin alkaa fyysinen voima jylläämään.Ja rehellisyyden nimissä täytyy sanoa että meidän ammatissa on aivan oikeasti alalle sopimattomia,olen ollut itse alalla yli 10v ja kaikenlaista on nähty että joskus on todennut että hohoijaa.Mielestäni alalle pyrkiville voisi olla jonkinlainen soveltuvuus testi.No eiköhän se pöly pikkuhijaa laskeudu ja voimme palata normaaliin päiväjärjesttykseen,joten jaksamista kolleegat.


      • alkuperäisen viestin kirjoi...

        Sanoinko, että maassa makaavan potkiminen on itsensä turvallisuuden takaamista? "Tuntuu että vartijat ratkaisevat kaikki elämänsä ongelmat lyömällä ja potkimalla." ONKO PÄÄSSÄSI YHTÄÄN AIVOSOLUA?? Olet nähnyt yhden videon jossa vartija kopauttaa jalallaan "asiakasta" selkään, älä huoli, ei se ole minunkaan mielestä oikein.
        Muutama viikko takaperin vartija meni väliin kun 3-4 ulkomaalaisperäistä henkilöä pahoinpiteli sivullista uhria ryötön yhteydessä.. vartija hakattiin teho-osastolle, miksei siitä ollut iltasanomissa mistään? KOSKA KETÄÄN EI KIINNOSTA! No, toivottavasti lehti on nyt saanut ainakin myytyä tarpeeksi monta kappaletta, että pomot saa taas kunnon hillot=)! Liika voimankäyttö on sama asia, kuin hätävarjelun liioittelu..minkä vuoksi ei kukaan enää kaupungilla(vapaa-ajallaan) viitsi mennä mihinkään tappeluun väliin, koska yleensä saa siitä itse syytteen. Liikaa voimankäyttöä vartijan työtehtävissä on melko hankalaa määritellä, jokainen tilanne on niin yksilöllinen.
        VOisitko tarkentaa, mitkä eivät ole todellisia vaaroja?


    • allalla pitkään

      kertomasi o täysin totta ja jokapäiväistä. Vartijat tekivät lakiteknisesti väärin ja joutuvat siitä vastuuseen mutta tuo "pahoinpidelty" saa luultavammin paljon törkeämmästä tuomion. ps. saisikin edes sen 10e/H =)

    • 6 v alalla

      Kiitän hyvin kirjoitetusta viestistä.

      Kerrankin asiallista viestiä joka kertoo oikeasti totuuden vartijan työstä. Tsemppiä kaikille kollegoille ja varokaa niitä hemmetin kamerakännyköitä! Veikkaanpa että niitä on esillä nykyään jokaisen poiston aika mitä tehdään julkisella paikalla.

    • jokainen sana!

      Kiitos ja kumarrus, kun jaksoit valottaa työn oikeata kuvaa!

    • myymälävartija

      Hyvää tekstiä. Mutta mulle on kyllä ihan sama millainen maine vartijoilla on. Se ei kuitenkaan parane edes viidessä vuodessa. Eikä niitä tulla koskaan mitenkään arvostamaan. Hyvä jos edes poliiseita arvostetaan. Samat vittuilut nekin saa kuulla yleensä.

    • olet väärällä alalla

      Jos työsi on niin kurjaa niin vaihda alaa, et selvästi sovellu työhösi.

      Vartija ei potki maassa makaavaa tai hyökkää asemalaiturilla perheenisän kimppuun.

      • alkuperäisen viestin kirjoi...

        En sanonut, että työni on kurjaa ja mielestäni sovellun työhöni oikein hyvin=) TÄytyyhän sitä jonkun taata, että sinäkin Brutukseni pääset poikaystäväsi kanssa turvallisesti ostoksille!
        Vartijan ei pitäisi potkia maassa makaavaa, siitä ollaan samaa mieltä.. En ymmärrä, etkö todellakaan osaa lukea? Eivät vartijat ole hyökänneet asemalaiturilla kenenkään kimppuun, konduktööri on pyytänyt vartijoita poistamaan rähinöivän asiakkaan ja koska asiakas on alkanut rimpuilla vastaan ovat vartijat joutuneet raudoittamaan ko. henkilön, se on vakiokäytäntö turvallisuuden takaamiseksi.. käy vaikka vartijoiden kirjekurssi=) Se tässä vituttaakin, että ko. juttu oli lehteen tehty vain myyntilukuja nostamaan, vartijoiden kustannuksella.


    • Kyllä

      Hyvin kirjoitettu! Ja niin totta.
      En itse alalla ole työskennellyt mutta satun tuntemaan alalla työskenteleviä sen verran, että on tullut hyvin tutuksi se meininki mitä kaupungillakin voi olla.
      Ei ole ihan sama asia olla töissä vartijana jossain missä työntelet pääasiassa kärryjä, kuin kaupungin keskustassa tai näissä vähän hurjemmissa paikoissa, kuten esim. juuri Kontula.

      Harmillisen harvoin vaan ne ihmiset, joilla ei mitään tietoa ja kokemusta asioista ole tekevät johtopäätöksensa ihan vain sen perusteella miten media tuo asiat esille. Liian harva ymmärtää ajatella niillä omilla aivoillaankin asiaa. Sitä, että tilanteissa saattaa olla jotain muutakin, kuin se mitä jossain kuvassa näkyy.

      Ihmiset eivät osaa ajatella millainen tilanne olisi kulkea tuolla ympäri kaupunkia, jos vartijoita ei lainkaan olisi poistamassa sieltä tätä rikollisporukkaa.
      Koska ihmiset ei näe heitä, nehän on jo poistettu.
      Ja mitä ei näe, ei tietenkään ole olemassa.

      Kyllä on taas tämän tapauksen johdosta laskenut arvostus entisestään ihmisiin.
      Moralisoidaan ja kerrotaan asioita totuuksina, vaikka tiedetään asiasta vain osa.
      Surullista, että tässäkin aiheen aloittaja joutui erikseen kertomaan nuo asiat, koska ihmiset eivät itse käsitä niitä puolia ajatella.

    • todettu

      Olisit auttanut itseäsi, jos olisit vähän viitsinyt panostaa tulevaisuuteesi. Syytä vain itseäsi siitä 10 € tuntipalkasta, ei se kenenkään muu syytä ole.

      Ei vartijoilla mitään käskyvaltaa ole, niiden kuuluu vain vartioida ja hälyyttää ammattilaiset apuun.

      Tarviiko siihen 15-vuotiaan tytön kiinniottamiseen kaksi raavasta miestä? Onko ihan varma että se riittää?

      • alkuperäisen viestin kirjoi...

        Eipä sitä opiskelun ohella niin hirveästi ole vaihtoehtoja työpaikkojen suhteen..ostarit ovat aamusta iltaan auki joka ikinen päivä vuodessa, mielestäni se on juuri tulevaisuuteen panostamista että teen töitä opiskelun ohella. Eipähän ole tarvinnut penniäkään ottaa opintolainaa. Oletko joskus koittanut laittaa rautoihin kunnon kamoissa olevaa henkilöä? Voit vääntää vaikka kädet poikki, ei sillä ole mitään vaikutusta kyseiseen henkilöön. Veikkaan että saisit turpaasi mömmöissä olevalta, 15v tytöltä joka tappelee niin kauan vastaan kunnes taju lähtee. Tai no ainakin saisit piikistä..voit sitte puolen vuotta arvuutella, että tuliko c-hepatiitti vai HIV? Voin rehellisesti myöntää, että kyllä siihen 2 henkilöä tarvitaan, jotta se turvallisesti pystytään hoitamaan, sopii kokeilla. Mutta kivasti kirjotit provo-viestin=)
        Opettele tosiasiat ennen kun alat puhumaan vartijoiden käskyvallasta tai muusta, enempää on tuohon idiootti kommenttiisi jaksa sanoa.


      • ajsdas

        10 euroa tunnussa on jo aika paljon!

        Miten edelleen jotkut jaksaa valittaa palkasta että vittu te tolla palkalla pärjää!

        Paremmin pärjätään kun ne jotka kinuvat rahaa sosssun luukusta!


      • Johannes Kastaja
        alkuperäisen viestin kirjoi... kirjoitti:

        Eipä sitä opiskelun ohella niin hirveästi ole vaihtoehtoja työpaikkojen suhteen..ostarit ovat aamusta iltaan auki joka ikinen päivä vuodessa, mielestäni se on juuri tulevaisuuteen panostamista että teen töitä opiskelun ohella. Eipähän ole tarvinnut penniäkään ottaa opintolainaa. Oletko joskus koittanut laittaa rautoihin kunnon kamoissa olevaa henkilöä? Voit vääntää vaikka kädet poikki, ei sillä ole mitään vaikutusta kyseiseen henkilöön. Veikkaan että saisit turpaasi mömmöissä olevalta, 15v tytöltä joka tappelee niin kauan vastaan kunnes taju lähtee. Tai no ainakin saisit piikistä..voit sitte puolen vuotta arvuutella, että tuliko c-hepatiitti vai HIV? Voin rehellisesti myöntää, että kyllä siihen 2 henkilöä tarvitaan, jotta se turvallisesti pystytään hoitamaan, sopii kokeilla. Mutta kivasti kirjotit provo-viestin=)
        Opettele tosiasiat ennen kun alat puhumaan vartijoiden käskyvallasta tai muusta, enempää on tuohon idiootti kommenttiisi jaksa sanoa.

        Jos 15 vuotias tyttö on kamoissa, on oikeesti turvallisempaa myös tytölle että tilanne on ohi nopeesti ja kaksi tai useampi vartija sen hoitaa.
        kumpi on parempi, tämä tyttö alkaa riehuun ja vartija
        yrittää raudoittaa/rauhoittaa ja sattuu vammoja kummallekkin vaiko se että kaksi tai useampi vartija suht nätisti tilanteen nopeasti ja hallitusti haltuun? Siinäpä mietittävää.


      • Anonyymi

        Osa niistä on oikeesti pervoja toteuttaa sm fantasioitaan tyttöihin kuten myös kytistä osa
        Nukke Nukarinen kisahallista hyvä esimerkki.


    • mrrrrrrrrrrrrrr

      Kyllähän se on niin että suurin osa näistä kirjoittelijoista eivät tiedä eivätkä osaa edes kuvitella mitä on Vartijan työ ja tosi hyvin sinä olet kuvannut sitä minkälaisiin tilanteisiin vartija joutuu,juuri tälläistä se on päivästä toiseen.

      Kyllä siinä hymyt hyytyisi suurimmalla osalla näistä tyhjänpäiväisistä ruikuttajista jos itse joutuisivat kaikenlaisia narkkareita,spurguja,varkaita yms vastaan työkseen päivittäin käymään.



      Mutta eipä näitä kirjoituksia, mitä nämä surkuttelijat kirjoittelee kannate tosissaan ottaa,naurattaa poloisten kirjoittelu :)

    • juttua, sano:

      Aiheetonta kommentointia ei julkisilla foorumeilla ole, vaikka miltä tuntuisi, on vaan se sananvapaus. Vai haluatko sitärajoittaa, haluallasi tavalla ???

      Ei sinäänsä, kirjoittamasi on sitä karua todellisuutta, jota on jo eletty 90-luvun alkupuolella. Jo silloin tuli painittua niin narkkareiden, kuin humalaisten kanssa.

      MUTTA kumminkaan, vaikka useamman kerran heität hyypiön ulos tai olet paininut, edelleenkään ei vartijalla eikä poliisilla ole oikeutta "kopsautella/muistutella" ko. henkilöä. Sitä kehää on vaan kierrettävä päivästä toiseen, kunnes puupää tekee raskaamman rikoksen ja poliisien onkin pidettävä "asiakas" pidempään pahnoilla.

      Suurenmoisen karhunpalveluksen tekivät ao. vartijat ja syyttömät saavat ammatinvalinnasta johtuen myös kärsiä.

      Ja eräs elämän totuus; On sanonta, että hevosellekin löytyy aina ajaja, enenmin tai myöhemmin.

    • voi voi...

      Jos todella olet sitämieltä, että on olemassa ihmisiä joita pitää hiukan potkia ja lyödä, olet todella väärässä ammatissa... Just sinä edustat sitä ryhmää, mikä tuo koko vartia ammattikunnalle huonoa mainetta... VÄKIVALTA EI KOSKAAN OLE RATKAISU!!! Yks ainoo potku tai lyönti voi tehdä jotain aivan katastrofaalista, jonkajälkeen sinä maksat lopun ikäsi. Sinun on turha täällä itkeä sitä, kuinka joudut kohtaamaan narkkareita jne jne. Sinä olet valinnut Vartia ammatin, ja siinä se. Jos pää ei kestä, vaihda ammattia...

      • alkuperäisen viestin kirjoi...

        Osaatkohan lukea ollenkaan? Ainakaan et ymmärrä mitä luet! Olenko jossain vaiheessa itkenyt "asiakkaista" joita työssä joutuu kohtaamaan? Mielestäni yritin vähän valottaa työn eri puolia ihmisille, jotka tällä palstalla kirjoittelevat ja joilla ei ole näemmä kovin paljon hajua faktoista. En myöskään maininnut olevani lyömisen ja potkimisen kannalla, mielestäni juuri sanoin, että se on väärin.
        EN NYT IHAN YMMÄRRÄ ETTÄ MIKÄ TÄSSÄ OLI NIIN VAIKEAA?!?! VOISITKO VALOITTAA VÄHÄN??


    • Vartija

      Haluaisin nähdä sen nörtti-idiootin, joka on hukannut suurimman osan elämästä pohtien kuinka pokata "viskibassomuija" baarista, ottaa asuntolaina, hankkia 2 kersaa, ja menettää lopputuloksena koko elämänsä siihen, kontulassa klo 2.30 yöllä, törmäämässä "maassa potkittuun ihmiseen" joka on juuri äskettäin piikittänyt itseään, ruisku kädessä, katsomassa ko. nörttiä silmiin, ja ajatellen että "vittu tossa seisoo hirviö", minäpä sitä silmään tökkäsen. Jonka jälkeen kyseinen "maassa potkittu" ottaa vauhtia ja lähtee piikin kanssa juoksemaan ko. henkilöä päin. Samalla ko. henkilö huomaa että "jumalauta" toi jätkä kohta musta tekee pihvin", sivusilmällä hän kuitenkin huomaa VARTIJAN joka juo kahvia "sehän on yleinen käsitys vartijasta" seisomassa kulman takana. Niin mitä nörtti tekee?? NO EI MITÄÄN koska REAKTIOAIKA on MENNYT JO. PIIKKI SILMÄSSÄ nörtti maassa "maassapotkittu mies" potkimassa nörtin kalloa asfalttia vasten. Vartija huomaa tilanteen menee väliin, laittaa "miehen maihin" raudoittaa, ja potkaisee 2 kertaa kylkeen. EIKÖ PERKELE NÖRTTI TEKISI SAMOIN??? HÄ Tollasii pellejä täällä työtä arvostelemassa??? Menkää vittu sinne koneiden ääree ettimää pornoa ja runkkaamaan, kunnes se "viskibasso" löytyy, ja antakaa Vartijoiden tehdä TYÖTÄ!!! Ja perkele toi mitä videossa oli SE EI OLE MITÄÄN VERRATTUNA RUOTSIIN, BALTIAN MAIHIN, JENKKEIHIN. SPURGUT/NISTIT/MUUT RIKOLLISET VITTU OMANKÄDENOIKEUS TURPAA JA TEHOLLE NIIN MAAILMA PARANTUISI!!

      • ÄLÄ HERMOSTU

        asiallinen keskustelu on paikallaan. Hyvää huomenta!Ja eiku kahville.


      • asiakas

        sellasta vaa et miks jengi yrittää jotenki loukata toisiaan henkilökohtasesti. mut sit kuitenki jossai nettipalstal? ei onnistu. te nauratte toistenne viesteille ja pidätte niitä säälittävinä. T: "Haluaisin nähdä sen ei-nörtti-idiootin, joka hengaa suomi24:n keskustelupalstal perjantaiyönä klo 4.25". Ite oon saanu turpaan raudoitettuna kahdelta vartijalta, koska otin yhden ranskalaisen perunan macin laarista, enkä ollut valmis maksamaan siitä 20 e. Ja kyl vartijoiden pitäs vähän osaa enemmän vuorovaikutustaitoja ku se, että "kaikkiin tilanteisiin suhtauduttava pahimpaan varautuen". en usko, että kukaan vittuilee rollaattorimummolle, jos tällä kestää esim. kaupasta poistuminen. vaik silläki voi olla mitä tahansa piikkejä. nooojoo.. meinaan vaan et todella monilla steveiilä on aivan liian ylimielinen asenne työhönsä ja asiakkaisiinsa. turha väittää vastaan tai syyttää siitä "nistejä/spurguja"(jotka on muuten ihmisiä). Jos vartijat olisivat ystävällisempiä, ihmisetkin käyttäytyväisivät paremmin heitä kohtaan. En väitä, etteikö voimakeinoja koskaan tarvita, mut come on, yks ranskalainen. . .


      • idiootti
        asiakas kirjoitti:

        sellasta vaa et miks jengi yrittää jotenki loukata toisiaan henkilökohtasesti. mut sit kuitenki jossai nettipalstal? ei onnistu. te nauratte toistenne viesteille ja pidätte niitä säälittävinä. T: "Haluaisin nähdä sen ei-nörtti-idiootin, joka hengaa suomi24:n keskustelupalstal perjantaiyönä klo 4.25". Ite oon saanu turpaan raudoitettuna kahdelta vartijalta, koska otin yhden ranskalaisen perunan macin laarista, enkä ollut valmis maksamaan siitä 20 e. Ja kyl vartijoiden pitäs vähän osaa enemmän vuorovaikutustaitoja ku se, että "kaikkiin tilanteisiin suhtauduttava pahimpaan varautuen". en usko, että kukaan vittuilee rollaattorimummolle, jos tällä kestää esim. kaupasta poistuminen. vaik silläki voi olla mitä tahansa piikkejä. nooojoo.. meinaan vaan et todella monilla steveiilä on aivan liian ylimielinen asenne työhönsä ja asiakkaisiinsa. turha väittää vastaan tai syyttää siitä "nistejä/spurguja"(jotka on muuten ihmisiä). Jos vartijat olisivat ystävällisempiä, ihmisetkin käyttäytyväisivät paremmin heitä kohtaan. En väitä, etteikö voimakeinoja koskaan tarvita, mut come on, yks ranskalainen. . .

        on töissä klo 04.25.. Töissä mä näitä juttuja luen


      • Anonyymi

        Kaljupää idiootti turpa kiinni ,juntti Vatipää valtija


    • sheriffi.genesis

      ...aivan hyvin olisit voinut jättää eräät sanat pois kirjoituksestasi. Koska puhuit asiaa en lähtenyt poistamaan tarinaasi. Kovin moni ei valitettavasti tiedä minkälaista on ison ostoskeskuksen vartijan/järjestyksenvalvojan työ tänä päivänä. Koskaan ei tiedä minkäainen asiakas tulee vastaan. Ulkoapäin kaikki saattaa näytttää asialliselta, mutta....... Itselläkin kokemusta samanlaisista tilanteista.

    • pjxxx

      joo oon ex vartija ja olen kyl meinannut toissäni aikoinaan saada piikistä ja putkesta ja syljestä ja nyrkistä.ja vaikka mistä..painia ym

      narkeille puhuin aina kuin pikkulapsille jotenkin säästyin aina pahoilta myllyiltä ..mutta turvatarkistuksissa pitää olla varoivan niilla aina piikkejä vaikka missä..

      on puukkoja ja vaikka mitää herkku työtä menkää tekee..

      olen ennemmin työttömänä kun väijyssä!
      mut arvostan edelleen et jotkut turvaavat tätä yhteiskuntaa ja julkisia paikkoja..
      nim kohti kevättä

    • saahansiitäpalkan

      Joo, pystyn kuvittelemaan että on typerää hommaa, tuohon varmaan auttaa se että jos oppii tuntemaan tutut asiakkaat tutuissa paikoissa, eli jotka ovat luotettavia, sitten jos näkee jotain epämääräistä, niin puuttuu siihen..

      TUO on varmasti rasittavaa jos tulee aina samat spurgut aina yrittämään jotain..

    • jepjeps21355897

      Jos tarvii jämerämpää porukkaa sitten tueksi... niin Blackwater Security Consulting, joka on nyt hieman maan alla :)

      ISS taitaa olla firma joka hoitaa tuolla omassa kauppakeskuksessa missä asioin, hommia. Valvontahuone on joo.

      Kerran olin oikeudenkäynnissä (asianomistajana), kun jotkut mustalaiset olivat yrittäneet varastaa eräästä kaupasta paljon elektroniikkaa, ja paenneet sitten palo-oven kautta.

      Oli hassun näköistä, kuin poliisi-tv, kun oikeudenkäynnissä näyttivät valvontavideosta kankaalle heijastettuna että miten lastasivat kärryn täyteen kaikkea elektroniikkaa ja yrittivät paeta sitten palo-ovesta :)

      ...kuin elokuvissa :)

    • hohhohhohho

      Mun mielestä kirjottajan kaltasten sterioidi pellejen pitä olla ihan muissa hommissa missä kaikki muutkin harkinta kyvyttömät on.

      • Anonyymi

        Joka kerta kun nekropostaat Jumala tappaa kissanpennun!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      102
      7315
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      36
      2792
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2366
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      107
      2076
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      16
      1775
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1545
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1407
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1381
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      35
      1343
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1324
    Aihe