Turkulaisia Nyrkkeilyn uutisia.

Ville & Pete

Nimimerkki: Pete

Moro uus Urheilu uutinen Nyrkkeilyn Maailmaan

Tammikuussa jos tiedot pitää paikkansa varmasti. Niin uusin viimeaikaisin juttu Sepistä. Joka on kuulemma yks uus Nyrkkeilyn tulokas, aloitteleva Turkulainen Nyrkkeilijän harjoittelija. Toi yksi Turkulainen Saurion, Sepi / Saurion Seppo, kuulemma monien pitäis ainaski toi kaveri, tietää & tuntea mut niih jos sit monikaan tietää, tai tuntee ottelee & Kilpailee. Tuossa Tavallisen Boxingin puolella sali-kilpailuissa. Niih kaveri sit tos vaan lähetti vaan moro viestii, ja terveisii kavereil että. Tervetuloa katsomaan sali-kilpailuita oikeana ajankohtana joko Turussa, tai Turun ulkopuolella (Tammikuun puolella) kuitenkin. Sitten kun sali-kilpailujen ajankohta ois vuoden-vaihteen jälkeen. Paikkaa , ei ole päätetty siltikään kuulemma varmasti vielä, että. Se ei ole vielä varma missä ne pidetään voi olla että. Turussa, omassa kaupungissa, tai sitten yhtä hyvin jossain muualla toisessakin kaupungissa.

Kuulemma pitäis kaiketi olla niih et. tuo Turkulainen Saurion Sepi Nyrkkeilyn puolella heti, jossakin välis tuossa Vuoden-vaihteen jälkeen kisaa, ja ottelee vasta (Tammikuun puolella), Tuossa vuoden-vaihteessa, normaaleis pieni-muotoisis Sali-Kilpailuis Nyrkkeilys. Yksissä ottelu kilpailuissa kuulemma. Vuoden-Vaihteen, Uuden Vuoden, Joulutauon jälkeen hyvin 100 %:rossan varmasti kuulemma. Tammikuussa kaveri on lähdössä kokeilemaan kisaamista ainaskin ellei aikaisemminkin jo paljon mut toivotetaan kaverille yrittämisen & onnistumisen iloa & onnea sinne sitten kokeilemaan & osallistumaan toivottavasti pärjää hyvin siellä sitten.

Viesti menee Sepin frendeil,kamuil, kavereil ihan ystävil, tutuille, jotka kuulemma tietävät tai tuntevat kyseisen Saurio sukunimisen Sepon. Turusta kuulemma pyys lähettään jengil vaan terveisiä, ja hiukka viestiä tulevasta ajankohdista. Suunitteilla olevasta nyrkkeilyn sali-kisoista & siihen liittyvästä ottelemisesta, osallistumisesta, ja sitä kaveri tos sanoskin juuri, et kyl se asia on sit takuuvarma osallistumisen suhteen.

Pyys tosa vaan jos ois aikaa niin pistään. Vielä viestiä eteenpäin et jos kaikki tutut,kamut ja ystävät pääsis katsoon niitä sali-kilpailu otteluita niih avoimesti. Tervetuloa sitten sinne katsomaan, silloin kun ne sitten ovat, ja pidetään vain. Kaveri sitä heitti vaan kommenttina et lisäten vaan jotai siihe asiaan niih lisäs sitä ku nähtiin kans ku kysyin millaset ajatukset kundil on niihin menon, osallistumisen suhteen. Niin sanos kun tavattiin tos ohimennen että, noh. Sanoi kyl sitä ollaan sitten tos kuulemma vuoden-vaihtees osallistumisesta jo puhuttu, sanottu. Et sillon sitten katotaan sitä ottelemista sitten, ja ajankohtaa silloin, varmasti ja sitä osallistumisen lähenemistä, ajankohtaa niihin otteluihin. Tokas tossa sitä että se asia on kuulemma jo takuuvarma, lukkoon lyöty asia jo et eihän sitä mitään sali-kilpailu ottelu kokemusta ikinä ny voida saada yhtään mitenkään, ellei sitä ikinä koskaan rohkeasti mene niihin, ja edes vähintään kokeile, win or lose nor matter voitto tai häviö ei väliä, sittenpähän sen tietää, mutta tottakai ois voitto ny ykkössijalla mielessä. Ajatuksena kuulemma kylläkin ois niinku aikomuksena & ajatuksena osallistua niihin kuulemma. Eli jos muistatte Sepin/ Sepon samasta. Tommilankadun Ammatti-instituutista, Lausteen Tao: sta, Varissuon Norssin ylä-asteelta,frendi ja kaveri piireistä.

Kuulinpahan vaan yhdeltä Villeltä juttua, Vaan tosta ku oli tavannu kaverin tos hiukka aikaa sit ohimennen nih. Ku sanos & tokas tos vaa, sitä että kun kaveri oli vaan, kuulemma pyytäny terveisiä lähettään monille ihmisil, kavereil, ja tutuil, tietoa tulevasta salil-kilpailu ottelusta. Että monet ystävät,tutut,kaverit ja muutenkin että jengi sit tietäis ku oikea ajankohta lähestyy. Kun kuulemma oli tos unohtanu monien tuttujen, ja frendien känny numbat, osoitteet, mese-osoitteet, ja nimet ja silleen ku o niin pitkä aikaa viime kerroista. Kun on tullut nähtyä kaveria tos niih, sanos vaan et ois ihan kiva jos jotain kautta vois pistää frendeil, ja tutuil viestiä, ja terveisiä tulevasta sali-kilpailu ottelusta. Mihin kaveri on osallistumassa luultavasti tarkalleen ajoitettuna ( Tammikuun Puolella), tuossa hyvänä ajankohtana ihan kokeilu mielessä. Joten saas nähdä miten Tämä boxingin uusi kilpailua aloitteleva. Turkulais kaveri pärjää niissä siellä sitten. We Wish him Good luck. toivotamme kaverille pärjäys onnea niissä siellä sitten..menestystä & onnea.=).

Nimimerkki: Ville Terveisin Ville & Pete.=), Terveiset Sepil Petelt, ja Villelt.

2

1182

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LukiH

      Mulla on varmaa tekstin ymmärtämisessä ongelmia, tai sitten oon sparrannut liikaa, mutta mun oli tosi vaikeaa lukea ja ymmärtää tämä pitkähkö teksti. Pitäis varmaan mennä jollekkin työväenopiston kurssille.

      • Verbaalinen Mikko

        Ei se johdu siitä että sussa olis jotain vikaa mutta tossa Sepossa joka itsestään kirjoittaa on jotain vikaa korvien välissä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      413
      1706
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1348
    3. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      171
      1317
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      117
      1275
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      1017
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      936
    7. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      880
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      871
    9. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      856
    10. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      108
      821
    Aihe