Mitä tehdä itseinholle

Ruma Kaksoen

miten pääsen itseinhostani?ja siitä että aliarvioin itseäni?ja mitä tehdä epävarmuudelleni joka on sisälläni?

11

1781

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .,.,.,.,.,.,.

      Älä yritä päästä niistä. Jos sä oot kaksonen, tee niistä sun toinen puoli.

      Toinen puoli on itsevarma, kaunis, helpostilähestyttävä, sympaattinen, tavallinen.

      Toinen puoli on ongelmallinen, aggressiivinen, ruma ja likainen.

      Toteuta kutakin puolta aina sille sopivassa tilanteessa. Kaksonen on sopeutuja.

      Sä et tiedäkään, kuinka pihalla minä olen : ) Mutta tein "negatiivisista" piirteistä voimavarani, turvani, kotini ja energianlähteeni. Ne ovat useimmiten esillä silloin, kun olen yksin. Yksin ollessa niitä ei tarvitse peitellä.

      Toista puoltani käytän arkielämässä, sosiaalisissa tilanteissa. Nauran, kerron vitsejä, liikun paljon ja enkä sano pahaa kenellekään.

      Tästähän seuraa tosi kummallinen yhtälö, ja näin tehdessäsi voit olla varma, että ystäväsi eivät oikein tiedä kuka sinä olet. Mutta senpä takia kaksosista pidetään: he eivät ole tavallisia, he ovat vaikeastilähestyttäviä, ja kiinnostavia.

      Tai voithan käydä terapiassa, se auttaa monia. Mutta kaksosen terapia tulisi laatia kahdelle persoonalle.

      Minun vinkkini: tee näin: jaa luonteesi, kyllä, jaa se tiedostaen vaikka se käykin luonnostaan. Siirrä molemmalle luonteelle sille kuuluvat piirteet.

      Kun kuljet kaupungilla "kauniiden ja itsevarmojen" ihmisten keskuudessa, ota käyttöön se sosiaalisempi luontosi. Pidä sen kanssa mielessä koko ajan, että sinun tällä luonteellasi on kaikki hyvin. Olet onnellinen ja tasapainoinen, eikä sellaista ihmistä horjuta mikään. Sinua ei horjuta mikään.

      Kun olet yksin, tai tarpeen vaatiessa, käytä toista puoltasi: se osoittaa, että olet aggressiivinen, arvaamaton ja itsetietoinen. Tämä luontosi on omiaan puolustamaan sinua tiukan paikan tullen, tai hakeutumaan tilanteisiin ja paikkoihin joita sielusi kaipaa. Tämä luonne saattaa olla se todellisempi luonne, kyllä, saatat oikeasti olla todellinen luuseri, mutta se on sinun salaisuutesi!

      Ajattele kovasti tätä asiaa. Se voi tuntua aluksi typerältä, mutta toimii. Vuosien saatossa huomaat, että voit helposti luoda myös "kolmannen" persoonan: kauniin ja arvaamattoman, tai aggressiivisen ja lempeän, siis sekoituksen molempia luontojasi. Opit käyttämään luonteesi monimuotoisuutta tilanteen vaatimalla tavalla. Huomaat, että kaikki entiset heikkoutesi ovatkin vain bonusta, lisäominaisuuksia jotka voit tarpeen tullen napata hyllyltä mukaasi.

      Tällainen kaksinaisuus on monien mielestä rumaa, mutta itse en koe sitä rumana jos sitä ei käytä törkeästi hyväkseen. Ongelmallinen ihminen osaa kuvitella, miltä ongelmien aiheuttaminen voi tuntua.

      • kaksosesi

        Kiitos!

        Niinhän se on!

        Et voisi paremmin kuvata minunkaan luonnettani!
        Tällainen olen minäkin ja tällaisena viihdyn! Ei aina voi olla niinkuin kaikki muut ja muutkin varmaan löytävät jotain vikaa itsestään.

        Saa olla tyytyväinen siihen, mitä on itse. Joku merkitys tällaisellakin elämällä varmaan on!


      • cidynia83

        Olipas harvinaisen hienosti sanottu, mutta mitäpä muuta voi odottaakaan kun kyseessä on kaksonen;D


      • fgrg

        olen itsekkin samanlainen kuin tuossa 2 viestissä sanottiin..kavereiden kanssa nauran enkä sano kellekkään pahaa,mutta kotona höyryän joskus teen niin jopa kavereilleni..mutta en puhu heistä pahaa vain muista :D ja on sitä tullut pari kertaa huudettua...:D


    • Vaakamieheltä

      Usko se, minkä jo tiedät!
      Sanot, että aliarvioit itseäsi.. siis oikeasti kuitenkin tiedät olevasi parempi ; ) Nyt sun tarttis vaan ite uskoa se, sillä sait jo minut vakuuttuneeksi.

      Avain on muutenkin sisälläsi. Jokaiselle sattuu elämässään ikäviä asioita, joko itse tehtyinä tai toisten aiheuttamina. Niitä, kun jälkikäteen tarkalla silmällä tiirailee, niin löytää liikaakin moitittavaa, varsinkin itsestään. Kukaan muu tuomari ei annakaan niin raskaita tuomioita, kuin itse itselleen antaa. Siksi mieti pitäisitkö sinä jotakin toista kaltaistasi ihmistä kelvottomana.. et varmaankaan, hyväksyisit hänet hyvine ja huonoine puolineen.. puutteineenkin sellaisena, kuin hän on!

      Nuorena miehenä naamani alkoi loistaa punaisena jo pari kilometriä ennen kaupungin keskustaa. Kun kävelin sisään kahvilaan, niin olin jo aikasen punainen. Kuvitellessani, että kaikki tuijottavat minua, niin matka ovelta baaritiskille ja sieltä pöytää kahvikupin ja tärisevien käsien kanssa oli hirmu pitkä! Pääsin siitä, kun tarkkailin itseäni, tuijotanko minä sisääntulijoiden omituisuuksia tai naaman punaisuutta.. en tuijottanut! Noteerasin kyllä hyvännäköiset tytöt ja saatoit hetken tuijottaakin, mitä nyt ujoudeltani kehtasin.

      Noin yleisesti ottaenhan me kaikki olemme suunnilleen samanlaisia.. joitakin tolloja lukuunottamatta, mutta niistä kun ei ole niin väliä! Siksi.. tykkää vaan itestäs, sillä se korjaa kaiken muunkin : )))

      • kaksos-kaksos

        Vaakamies osasi hienosti sanoa sanottavansa,liikuttavaa!


      • kaksostyttönen

        Sinun laitaisiasi tarvittaisiin useampia tässä maailmassa.


    • Gem-86

      Vaakamieheltä ja tältä-",-,,,." sait jo hyviä vastauksia.

      Mäkin kehoittaisin sua myönteisenpään asennoitumiseen. Aikaa myöten tuo myönteisyys alkaa loistaa silmistäsi ja ihmiset alkavat kiinnostua susta. Taitaa tämäkin juttu taas mennä floodaamiseksi, mutta se kuva, joka sinulla on itsestäsi, heijastuu myös muihinkin ihmisiin. Esim. vaikka sulla oisi maailman rumin perunanenä, se vain täydentää persoonallisuuttasi ja voit olla varma, että jonkun mielestä se on kaunein nenä maailmassa. Itse ainakaan en pidä jotain "Madonna" tyyppistä, säännöllisten piirteitten omaavaa vamppia muutakuin persoonattomana ja narsistisena tyyppinä, joka on liian tietoinen omasta kauneudestaan; eteerinen, joka tarjoaa vain viileyttä ja joka ei tarvitse ruusukimppuja.

      Eli voit kasvattaa kauneuttasi, olemalla tietoinen omasta arvostasi, myönteisyydelläsi, pukeutumisellasi, ryhdilläsi ja mielikuvituksellasi. Kaunistut joka päivä, mutta tärkeintä on se, että tunnet eläväsi. Helppoa on tietenkin sanoa.

      Joo joo, meni siis floodaamiseksi, mutta nykyään ihmetellään sitä, että mihinkä on ilo kadonnut; mutta net.chat.tube.irc.digi.sim. ym. et löydä todellisuutta.

    • olet kaunis

      En ole koko elämäni aikana tavannut yhtään ainoaa kaksosta, joka ei olisi ollut kaunis!

      Tahtoisit vain olla vieläkin kauniinpi - eikö totta!

      Kauneus tulee siältäpäin! Älä syö huonoa, arasvaista ruokaa ja älä kuuntele, tai katsele huonoja ohjelmia. Jätä pois viinat ja tupakat, niin huomaat pian kauneutesi. Terveys ja kiltteys on kauneutta!

      • narttunainen

        eihän kiltteys sovi kaksoselle ollenkaan!!!
        me ollaan pahoja ;-))


    • Hurmoksellinen kaksonen

      Yleensä kaksosia kehutaan kauniiksi ja komeiksi. Katso peiliin ja huomaa silmäsi. Eikös vain ne loista tähtinä. Katso kauniita huuliasi ja hymyile. Eikös vain hymysi olekkin säteilevä, hurmaava tai viekotteleva. Kauneus on sydämmessä. Luota itseesi niin minäkin kaksonen teen, vaikka myönnän kokevani ajoittain samoja tunteita kuin sinäkin. Me niin haluamme, että joku kehuisi meitä.

      Minulle riittää ihan tuntemattomankin kirjoitus ja kehu, kiitos siis sinä upea ja viisas vaakamies.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      194
      1621
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      33
      1424
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      321
      1228
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      138
      1179
    5. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      120
      1085
    6. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      93
      1065
    7. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      133
      1023
    8. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      234
      989
    9. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      62
      969
    10. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      89
      950
    Aihe