Fujairah

Dubai

Hei, onko kukaan ollut Fuijarahissa? Tarkoitus olisi lähteä Aurinkomatkojen Le Meridien al aqah beach resort hotelliin. Kertoisitko jos tiedät paikasta/hotellista jotain!Kiitos!

5

5525

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jotain...

      Todella autio hiljainen paikka yhdessä
      köyhimmistä Emiraateista.

    • trolli666

      Moi!

      Oltiin viime joulukuussa tuolla Fujairahissa (se ainoa hotsku mikä nyt on tarjolla) eli 5 tähteä. Todella upea hotelli, totaalisen autiolla paikalla.

      Jos hakee diskohelvettimenoa tyyliin Kanariansaaret, Ibiza yms. En voi missään nimessä suositella Fujairahia. Mutta jos aikomuksena on laittaa "aivot narikkaan" rentoutua piitsillä, syödä aivan ÄLYTTÖMÄN hyviä ruokia ja nauttia jokapäivä täydellisestä säästä, SUOSITTELEN!!!

      Ja aivan ehdottomasti PUOLIHOITO kannattaa ottaa. Aamulla kun syö hyvin niin päivällä ei heti tartte mitään syödä, sitten alkuillasta saakin taas syödä niin että napa ruskaa.

      Meille kävi viimeksi hyvä tuuri; heti kun saavuttiin oli (muistaakseni 4 tai 5 pv joulukuuta) hotellilla 3 vuotis synttärit, ja meno oli aivan mahtavaa, allasbaarista sai jopa ILMASIA drinkkejä ja oluttakin kun kävin kinuamassa :) Se ruokafestari oli aivan älytöntä, ikinä nähny vastaavaa. Kaikkia meren herkkuja ja liharuokia ja kaikkea siltä väliltä. Illan päätteeksi mahtava ilotulitus, ehkäpä Helsingin kaupungin 10 vuoden ilotulitusbutjetti...rahastahan siellä ei ole pulaa...

      Ei tuolla siis paljon tekemistä ole muuta kun toi biitsielämä, mut kerran voi käydä ilmasella visiitillä Fujairahin kaupungissä, bussi lähtee joka päivä muistaakseni siinä iltapäivällä. Dubaihin menee bussi kahdesti viikossa, kerran ainakin kannattaa käydä. Matkan pituus vaan vähän rasittaa.

      Snorklausta voi toki harrastaa ja ne tekee ihan alottelijoillekkin reissuja läheisille karikoille. Meduusoita varten on kokovartalopuku. Nähtiin snorkkeleilla isoja Barracudia, pieniä haita ja uitiin merikilpikonnien kanssa, aivan mahtava kokemus.

      Ite kyllä suosittelen paikkaa, koska viinaa voi juoda täällä kotonakin (ja jos kauheesti kolottaa, saa siellä sitäkin latrata jos on pakko) kun oltiin viime vuonna niin hotelli oli lähes puolityhjä, ei siis tungosta eikä turistihelvetti fiilistä ollenkaan. Tiedä sitten mikä on tilanne nykyisin.

      Lentoaika reilut 6 tuntia on just inhimillinen kun tekee viikon reissun, ite en muutenkaan jaksais pidempään rantalomilla.

      Toivottavasti tämä avarsi hieman ajatuksia kys. paikasta.

      Paikka jonne varmasti lähdetään uudestaan.

      P.S. Varkaita ei sitten TODELLAKAAN tartte pelätä! (täällä ei yksinkertaisesti ole varkaita!!!)

      • Dubai

        Kiitti kauheesti tiedoista avarsi tosi paljon!
        Tää paikka on varmaan just sitä mitä haettiinkin,
        "aivot narikkaan" paikka! Eikö useammin pääse käymään ilmais bussilla Fujairahissa, kun kerran viikossa? Illallispukeutumisesta on kans vähän epäselvyyttä, joku kerto et pitää olla "lurexia" ym.fiiniä??? Onko tosiaankin näin? Shortsit jalassa ei nyt sentään oo tarkoitus mennä!!
        Dubaihin on tarkoitus mennä vähäsen shoppailemaan ja katsomaan esim. purjelaivahotellia.


      • trolli666
        Dubai kirjoitti:

        Kiitti kauheesti tiedoista avarsi tosi paljon!
        Tää paikka on varmaan just sitä mitä haettiinkin,
        "aivot narikkaan" paikka! Eikö useammin pääse käymään ilmais bussilla Fujairahissa, kun kerran viikossa? Illallispukeutumisesta on kans vähän epäselvyyttä, joku kerto et pitää olla "lurexia" ym.fiiniä??? Onko tosiaankin näin? Shortsit jalassa ei nyt sentään oo tarkoitus mennä!!
        Dubaihin on tarkoitus mennä vähäsen shoppailemaan ja katsomaan esim. purjelaivahotellia.

        Moikka, kiva että tekstini avarsi.

        Fujairahiin meni muistaakseni bussi joka päivä (paitsi niinä päivinä jolloin se menee Dubaihin) eli 5 kertaa fujairahiin ja 2 kertaa dubaihin / wiikko.

        Mutta oikeesti tuolla Fujairahissa ei juuri ole nähtävää että sinne kannattaisi toisen kerran mennä. Kerta on ihan ok.

        Pukeutumisesta voin sanoa sen verran että ite et tykkää pukeutua todellakaan mihinkään pukuun tms. Ja kun on muutenkin lämmin (vaikka onhan noin luxus hotellissa air-konditiooni yms.) niin ei mielellään laita mitään liikaa päälle. Hotellissa iltasella esim. asiallinen t-paita ja pitkät housut on ihan jees, eikä kukaan kato venänvartta pitkin vaikka olisi asialliset shotsitkin.

        Sanotaan että "Smart Casual" pukeutumiskoodi, kyllä sen sitten ite hokaa jos jotain tekee väärin, mutta porukkaa on kyllä kaikenlaista, siis turisteja.

        Dubaissa voi tehdä hyviä ostoksia, on elektroniikkaa yms. ja jos sattuu vielä Shopping Festical ajankohtaan (en muista milloin) voi tehdä mega edullisia/laadukkaita ostoksia. Aika tuolla vaan menee pirun nopeesti joten kantsii suunnitella Dubai päivän ohjelma aika hyvin, liikennuruuhkat kun kasvavat vuosi vuodelta.

        Jos purjelaivahotellia aikoo mennä katsomaan, voisin suositella myös siinä aivan vieressä olevaan vesipuistoa, käytiin siellä vaimon kanssa, ja vaik oli aika kallis, oli se kyllä sen arvonen.

        Dubaissa on myös Kamara (menikö oikein) jossa voi ostaa kaikkea piraatti vaatteita yms. hullunhalvalla, jos yhtään semmosille on kiinnostusta. Myyjien yliinnokkuus voi heikkohermoisia kyllä rassata, mutta jää kattoseksi turkkilaisesta baraasimeiningistä silti.

        Sinne purjelaivahotelliin ei muuten pääse enää sisälle edes maksua vastaan, eli porttien ulkopuolelta joutuu tsekkaan. Aikasemmin sinne pääsi tutustumaan pientä sisäänpääsyä vastaan, mutta tais olla liikaa innokkaita että hotellin LUXUS-ÖKY-VIERAAT häiriintyivät.

        Viikko meni meillä kyllä todella nopsasti ja kun sen yhden päivän varasi dubaille ja 0,5 päivää (iltapäivä/ilta) Fujairahiin niin loppuaika meni mukavasti biitsillä rentoillessa. Meressä oli aika ajoin meduusoita, siitä pieni miinus, muuten oli kaikki jees. En voi kuin suositella.


    • Expatriaatti Dubaist

      Dubai Shopping Festival (DSF) on hieman eri aikaan vuodesta riippuen (tammi-helmikuu) ja se kestää kuukauden. Tarkoitat varmaan Karamaa (Kamara) ;) Paikkana Fujairah on todellakin ihan erimaata kuin Dubai.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      95
      6806
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      29
      2686
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2263
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      83
      1952
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1681
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1487
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1377
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1294
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1243
    Aihe