Fujairah

Dubai

Hei, onko kukaan ollut Fuijarahissa? Tarkoitus olisi lähteä Aurinkomatkojen Le Meridien al aqah beach resort hotelliin. Kertoisitko jos tiedät paikasta/hotellista jotain!Kiitos!

5

5546

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jotain...

      Todella autio hiljainen paikka yhdessä
      köyhimmistä Emiraateista.

    • trolli666

      Moi!

      Oltiin viime joulukuussa tuolla Fujairahissa (se ainoa hotsku mikä nyt on tarjolla) eli 5 tähteä. Todella upea hotelli, totaalisen autiolla paikalla.

      Jos hakee diskohelvettimenoa tyyliin Kanariansaaret, Ibiza yms. En voi missään nimessä suositella Fujairahia. Mutta jos aikomuksena on laittaa "aivot narikkaan" rentoutua piitsillä, syödä aivan ÄLYTTÖMÄN hyviä ruokia ja nauttia jokapäivä täydellisestä säästä, SUOSITTELEN!!!

      Ja aivan ehdottomasti PUOLIHOITO kannattaa ottaa. Aamulla kun syö hyvin niin päivällä ei heti tartte mitään syödä, sitten alkuillasta saakin taas syödä niin että napa ruskaa.

      Meille kävi viimeksi hyvä tuuri; heti kun saavuttiin oli (muistaakseni 4 tai 5 pv joulukuuta) hotellilla 3 vuotis synttärit, ja meno oli aivan mahtavaa, allasbaarista sai jopa ILMASIA drinkkejä ja oluttakin kun kävin kinuamassa :) Se ruokafestari oli aivan älytöntä, ikinä nähny vastaavaa. Kaikkia meren herkkuja ja liharuokia ja kaikkea siltä väliltä. Illan päätteeksi mahtava ilotulitus, ehkäpä Helsingin kaupungin 10 vuoden ilotulitusbutjetti...rahastahan siellä ei ole pulaa...

      Ei tuolla siis paljon tekemistä ole muuta kun toi biitsielämä, mut kerran voi käydä ilmasella visiitillä Fujairahin kaupungissä, bussi lähtee joka päivä muistaakseni siinä iltapäivällä. Dubaihin menee bussi kahdesti viikossa, kerran ainakin kannattaa käydä. Matkan pituus vaan vähän rasittaa.

      Snorklausta voi toki harrastaa ja ne tekee ihan alottelijoillekkin reissuja läheisille karikoille. Meduusoita varten on kokovartalopuku. Nähtiin snorkkeleilla isoja Barracudia, pieniä haita ja uitiin merikilpikonnien kanssa, aivan mahtava kokemus.

      Ite kyllä suosittelen paikkaa, koska viinaa voi juoda täällä kotonakin (ja jos kauheesti kolottaa, saa siellä sitäkin latrata jos on pakko) kun oltiin viime vuonna niin hotelli oli lähes puolityhjä, ei siis tungosta eikä turistihelvetti fiilistä ollenkaan. Tiedä sitten mikä on tilanne nykyisin.

      Lentoaika reilut 6 tuntia on just inhimillinen kun tekee viikon reissun, ite en muutenkaan jaksais pidempään rantalomilla.

      Toivottavasti tämä avarsi hieman ajatuksia kys. paikasta.

      Paikka jonne varmasti lähdetään uudestaan.

      P.S. Varkaita ei sitten TODELLAKAAN tartte pelätä! (täällä ei yksinkertaisesti ole varkaita!!!)

      • Dubai

        Kiitti kauheesti tiedoista avarsi tosi paljon!
        Tää paikka on varmaan just sitä mitä haettiinkin,
        "aivot narikkaan" paikka! Eikö useammin pääse käymään ilmais bussilla Fujairahissa, kun kerran viikossa? Illallispukeutumisesta on kans vähän epäselvyyttä, joku kerto et pitää olla "lurexia" ym.fiiniä??? Onko tosiaankin näin? Shortsit jalassa ei nyt sentään oo tarkoitus mennä!!
        Dubaihin on tarkoitus mennä vähäsen shoppailemaan ja katsomaan esim. purjelaivahotellia.


      • trolli666
        Dubai kirjoitti:

        Kiitti kauheesti tiedoista avarsi tosi paljon!
        Tää paikka on varmaan just sitä mitä haettiinkin,
        "aivot narikkaan" paikka! Eikö useammin pääse käymään ilmais bussilla Fujairahissa, kun kerran viikossa? Illallispukeutumisesta on kans vähän epäselvyyttä, joku kerto et pitää olla "lurexia" ym.fiiniä??? Onko tosiaankin näin? Shortsit jalassa ei nyt sentään oo tarkoitus mennä!!
        Dubaihin on tarkoitus mennä vähäsen shoppailemaan ja katsomaan esim. purjelaivahotellia.

        Moikka, kiva että tekstini avarsi.

        Fujairahiin meni muistaakseni bussi joka päivä (paitsi niinä päivinä jolloin se menee Dubaihin) eli 5 kertaa fujairahiin ja 2 kertaa dubaihin / wiikko.

        Mutta oikeesti tuolla Fujairahissa ei juuri ole nähtävää että sinne kannattaisi toisen kerran mennä. Kerta on ihan ok.

        Pukeutumisesta voin sanoa sen verran että ite et tykkää pukeutua todellakaan mihinkään pukuun tms. Ja kun on muutenkin lämmin (vaikka onhan noin luxus hotellissa air-konditiooni yms.) niin ei mielellään laita mitään liikaa päälle. Hotellissa iltasella esim. asiallinen t-paita ja pitkät housut on ihan jees, eikä kukaan kato venänvartta pitkin vaikka olisi asialliset shotsitkin.

        Sanotaan että "Smart Casual" pukeutumiskoodi, kyllä sen sitten ite hokaa jos jotain tekee väärin, mutta porukkaa on kyllä kaikenlaista, siis turisteja.

        Dubaissa voi tehdä hyviä ostoksia, on elektroniikkaa yms. ja jos sattuu vielä Shopping Festical ajankohtaan (en muista milloin) voi tehdä mega edullisia/laadukkaita ostoksia. Aika tuolla vaan menee pirun nopeesti joten kantsii suunnitella Dubai päivän ohjelma aika hyvin, liikennuruuhkat kun kasvavat vuosi vuodelta.

        Jos purjelaivahotellia aikoo mennä katsomaan, voisin suositella myös siinä aivan vieressä olevaan vesipuistoa, käytiin siellä vaimon kanssa, ja vaik oli aika kallis, oli se kyllä sen arvonen.

        Dubaissa on myös Kamara (menikö oikein) jossa voi ostaa kaikkea piraatti vaatteita yms. hullunhalvalla, jos yhtään semmosille on kiinnostusta. Myyjien yliinnokkuus voi heikkohermoisia kyllä rassata, mutta jää kattoseksi turkkilaisesta baraasimeiningistä silti.

        Sinne purjelaivahotelliin ei muuten pääse enää sisälle edes maksua vastaan, eli porttien ulkopuolelta joutuu tsekkaan. Aikasemmin sinne pääsi tutustumaan pientä sisäänpääsyä vastaan, mutta tais olla liikaa innokkaita että hotellin LUXUS-ÖKY-VIERAAT häiriintyivät.

        Viikko meni meillä kyllä todella nopsasti ja kun sen yhden päivän varasi dubaille ja 0,5 päivää (iltapäivä/ilta) Fujairahiin niin loppuaika meni mukavasti biitsillä rentoillessa. Meressä oli aika ajoin meduusoita, siitä pieni miinus, muuten oli kaikki jees. En voi kuin suositella.


    • Expatriaatti Dubaist

      Dubai Shopping Festival (DSF) on hieman eri aikaan vuodesta riippuen (tammi-helmikuu) ja se kestää kuukauden. Tarkoitat varmaan Karamaa (Kamara) ;) Paikkana Fujairah on todellakin ihan erimaata kuin Dubai.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe