Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

mitä kautta hotellivaraus

****?

Onko ehdotuksia sitä, mitä kautta hotellia kannattaa varata? Nettivaraaminen olisi helppoa mutta suoraan hotellien sivuiltako vai onko jotain muuta helppoa/luotettavaa tapaa tai sivustoa (poislukien kotimaiset matkatoimistot). Eli kertokaa miten varaatte hotellinne riian lomille.

8

2265

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • öllö

      Minä varasin tämän kautta hotellin Amsterdamissa. Kaikki meni niinkuin pitikin, hotelli oli juuri sellainen kuin oli luvattu ja varaus löytyi. Valinnan avuksi löytyy käyttäjien kommentteja hotellista.


      http://www.booking.com/

    • käyttänyt

      HRS ( Hotel Reservation Service ) varausta ja on toiminut. Tarvittaessa voit jo varausta tehdessäsi ilmoittaa esim. myöhäisen saapumisen hotelliin.
      Ilmoitat vain luottokortin numeron ja maksat vasta paikanpäällä suoraan hotelliin varauksessa mainitun hinnan. Lisäksi HRS pystyy tarjoamaan huoneita todella edullisesti.
      www6.hrs.de

      • sen

        Laitoin heille sähköpostia ja varaus hoidettiin siten.


    • neuvottiin
    • sumo33

      Varaus onnistuu hyvin ihan emaililla nettiosoitteeseen

      Pyydät vain varausvahvistuksen (confirmation)

      Jos haluavat ennakkovarausmaksun voit maksaa sen pankkisi kautta netillä euromääräisenä siirtona saajan IBAN tunnus tilille !!!

    • Latviassa
    • Ksantippa

      Hei vaan
      suosittelen Riian kaupungin www.riga.lv-sivua, sieltä linkki Turismiin oikealla. Löydät tapahtumat, hotellit ja linkit suoraan niihin.
      En ole oikein koskaan käsittänyt kaupallisten hotellidiilaajien sivuja, siellä luvataan suuria alennuksia, mutta eivätpä ne sen halvempia ole kuin suoraan hotellista varatessa.
      Meili vaan hotelliin huonetoiveen kera. Vaikuttaa siltä, että Riian kaikissa hotelleissa aamiainen ja verot sis vrk-hintaan. Meiltä pyydettiin molemmilla reissuilla visa-nro varauksen vakuudeksi, koska saavuimme vasta illalla.

      Suositan valitsemaan vanhasta kaupungista majapaikan, jos olet lyhyellä matkalla, siten pääset jalkaisin joka paikkaan ja olet keskellä Unescon suojelukohdetta!
      Hotelli Radi un Draugi (Ystävät ja perhe)oli ystävällinen palvelultaan ja huone hieman kulahtanut mutta siisti. Edukas.
      Konventa Seta tunnelmallinen ja juuri rempattu, nimensä mukaan sijaitsee luostarikorttelissa, muurien sisällä huoneita eri rakennuksissa , myös matkamuistoliikkeitä. Hieman kalliimpi.
      Molemmissa mainio aamiainen!
      Varaa hotelli ajoissa, niin saat haluamasi!

      Muista piipahtaa Riian kauppahalleissa (zeppeliinihallit), jotta koet paikallistunnelmaa ja voit ostaa tuliaisiksi paikallisia tuotteita edullisesti. Ja illan tullen poikkea drinkille Reval Hotel Latvijan kattokerroksen baariin, josta on upeat näkymät ja tyylikäs moderni kokonaisuus.
      Kivaa matkaa, innostuin tässä vähän kirjoittamaan kysymyksesi sivuitsekin, koska matkani sinne ovat olleet niin onnistuneita ja kaupunki on mielestäni tosi kiva.
      Hyvää matkaa!
      T Ksantippa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2288
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1984
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1812
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1628
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1542
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      25
      1422
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1382
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      40
      1375
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1341
    Aihe