Miksen saa vaakanaisesta selvää?

AquariusN~~

Olen vesimies ja eräs ystävättäreni on 23.9. syntynyt vaaka. Onko outoa, että vesimies tuntee käsittämätöntä samankaltaisuutta vaakaan, vaikka toisaalta ei toista tunne tai hänestä mitään tiedä?

Onko vaa'alle tyypillistä pitää kaikki itsellään? Ystäväni tuntuu olevan hieman pinnallinen ja antaa itsestään sellaisen kuvan, että omaisi huonon itsetunnon. Hän vaihtelee persoonallisuuttaan - toisen kaverin kanssa hän on järkevä ja hiljainen, toisen kanssa hän vetää kunnon show'n päälle ja häntä ei meinaisi tunnistaa kaiken esityksen ja kälätyksen jälkeen. Olen puhunut skorpioniystäväni kanssa, kuinka emme tunnu saavan tuosta ihmisestä selkoa. En tiedä hänestä mitään ja silti puhun hänen kanssaan säännöllisesti, vietän vapaa-aikaani hänen ja skorpioniystäväni kanssa, enkä silti tunne tuntevani häntä yhtään.

Minä saan tunteen, että hän ei pidä minusta. Hän ei ole sitä koskaan myöntänyt, olen kysynyt häneltä joskus, että vihaako hän minua ja hän on kieltänyt. Tämä vaakanainen tuntuu suuttuvan, mutta silti leppyvän, helposti. Haluaisin kovasti olla todella hyvä ystävä hänelle, mutta miten voisin itseäni tuoda lähemmäksi, kun vaaka ei anna minun tuntea häntä oikeasti. Hän ei tunnu antavan kenenkään tuntea oikeaa itseään. Hän on joskus sanonut, ettei pysty olemaan oma itsensä.

Kertokaa vaa'at, minkälaisia ihmisiä vihaatte, mitä ette ihmisissä siedä ja keiden kanssa tulette helposti toimeen? Haluatteko itse solmia ystävyyssuhteen, vai pitääkö toisen tehdä aloite? En uskalla pyytää edes tuota mystistä vaakanaista olemaan kanssani ilman skorpioniystävääni, en tiedä mistä hänelle puhua tai kuinka häntä lähestyä. Toisinaan hänen juttunsa lyövät yli ja hän tuntuu esittävän ja toisinaan välillämme on täydellinen ystävyyteen kuuluva ymmärrys.

Samalla hän kaveeraa toisen vaa'an kanssa. Onko vain niin, että paras ystävä vaa'alle on toinen vaaka, vai?

10

2813

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LadyLibra

      Vaa'at tuppaa olemaan juuri tuollaisia kuin kuvailit, tuulella käyviä. Itselläni on myös joskus ollut tuo olo, etten tiedä kuka oikeasti olen kun vaihtelen käytöstäni vaistomaisesti kuin kameleontti aina seuran mukaan. Vaa'an merkkihän liitetään sosiaalisuuteen, ehkäpä siksi Vaa'at sopeutuvat sulavasti seuraan kuin seuraan. Toisaalta tällainen käytös rasittaa sekä kyseistä Vaakaihmistä sekä hänen tuttaviaan aika ajoin, juuri sen takia, ettei Vaa'asta kerta kaikkiaan saa selkoa.

      Jotenkin minusta tuntuu, että Vaa'at (ainakin ne jotka tunnen itseni mukaanlukien) ovat aika huomionhakuisia, mutta eivät aina tahdo sitä myöntää. Minä ainakin saatan varastaa show'n, jos koen ettei minua nähdä/kuulla tarpeeksi. Koen siis vastenmielisyyttä ihmisiin, jotka keskeyttävät minut/jättävät minut huomiotta :D hahhah

      Jostakin syystä en pidä kovin "dominoivista" ihmisistä, mitä ikinä dominoivuus sitten tarkoittaakaan. Haluan itse olla se, joka hallitsee tilanteen ja on niskan päällä. Ehkäpä tämän takia Vaa'at myös "keräilevät" juoruja ja tulenarkaa tietoa muista ihmisistä ;)

      Vaa'an on kenties vaikea sanoa mitä hän ei siedä, koska Vaakahan tuppaa tulemaan toimeen kaikkien ihmisten kanssa! Minulla on taipumus miellyttää muita ja yrittää saada kaikki viihtymään.

      Vaa'an merkin alla syntyneet voivat tosiaan olla konstikkaita olentoja. Ristiriitaisia jopa.

    • olen neitsyt

      Kokemukseni vaakanaisesta on, että hän lähinnä ottaa muilta, ei loppujen lopuksi anna paljoakaan itsestään. Yrittää viedä jopa ystävät toiselta. Vaakamies sensijaan on hyvinkin antoisaa seuraa, keskusteluista ei tule ikinä loppua. Tätä samaa tunnetta en koe vaakanaisen kanssa.

    • Eräs vaaka

      juttusi osuu kohdalleen. Ailahtelevainen, kyllä. Tänään prinsessa, huomenna korjaan autoa. Kaikki käy. Millaisista ihmisistä pidän. Ehdottomasti rehellisistä. Inhoan selkään puukottamista yli kaiken. Edellä vastannut sanoi vaakojen keräävän arkaluontoista tietoa, tai juoruja muista ihmisistä. No se ei koske kaikkia vaakoja, koska minä en pidä juoruilusta.

      Minulta et ainakaan saisi suoraa vastausta, jos kysyisit, vihaanko sinua. En usko, että kukaan, merkistä riippumatta, vastaisi siihen rehellisesti. Liian suora kysymys.

      Minullakin on kaksi toisistaan täysin poikkeavaa hahmoa. Toinen on pirteä ja aina iloinen työminä, ja toinen huomattavasti rauhallisempi kotiminä. Eräs tuttavani sanoikin, ettei oikein uskoisi samaksi henkilöksi. Kumpikaan hahmo ei kuitenkaan ole näytelty, vaan itsestään esiin tuleva.

      Mitenkö saisit vaa'asta kaverin. Älä jää odottamaan. Anna hänen tuntea olevansa se erittäin tärkeä henkilö elämässäsi. Äläkä vain lähde mukaan hänen muuttuviin hahmoihinsa. Ole aina oma itsesi, niin olen varma, että vaakakin pikkuhiljaa näyttää sen syvimmän minänsä.
      En tiedä muista, mutta minä olen vähän mustasukkainen ihmisistä, jotka olen päästänyt lähelleni. Voin sanoa, ettei niitä ole montaa. Itse asiassa kaksi. Mutta he ovatkin sitten minun sydämessäni koko loppu elämäni.

      Koska itse olen vaaka, en tiedä kuinka vaikeaa meitä on lähestyä, mutta jos vaaka ei jostain tyypistä pidä, sen kyllä huomaa. Joten sinullahan on kaikki hyvät mahdollisuudet onnistua, koska olette jo periaatteessa kavereita. Varmasti joudut ainakin alussa olemaan se aktiivisempi osapuoli, mutta ajan kanssa se tasoittuu. Onnea matkaan.

    • maleficent

      Olen itsekkin vaaka nainen,joten aika hyvin tiedän vaa'an mielen salat.

      Vaaka on tasapainoileva ihminen.
      Joten kumppanilla/ystävällä ei ole ns. merkitystä.
      Vaaka hyväksyy kenet vain. Tai oikeastaan sen,joka hyväksyy hänet.
      Hän pyrkii tasapainottamaan ihmisen kuin ihmisen elämää,hän ei välitä siitä kuinka vaikea tapaus toinen on, hän yrittää kunnes onnistuu.

      Vaaka sopii kaikille,vaaka kelpuuttaa kaikki.

    • vaakanainen

      Kahdella edellisellä kirjoittajalla oli hyviä kommentteja, jotka sopivat myös minuun. Tässä oma näkemykseni vaa'oista ystävinä. Vaaka haluaa nähdä ihmisissä aina hyvät puolet ja hän taatusti hyväksyy kaikenlaiset ihmiset JOS hän kokee, että he hyväksyvät hänet. Vaaka haluaa tasa-arvoisuutta kaikissa ihmissuhteissaan.

      Vaaka on herkkä ja huomaa, jos teeskentelet. Vaaka voi myös loukkaantua helposti, MUTTA vain vaa'an lähimmät ystävät voivat todella loukata häntä.. vaa'alla on paljon kavereita, mutta vain muutama valittu ystävä, jolle vaaka itse uskoutuu. Hän on kyllä aina valmis kuuntelemaan muiden murheita.

      Vaaka pitää rehellisistä, suorista ja luotettavista ihmisistä. Vaaka on sosiaalinen ja pitää keskusteluista, mutta hänellä on tarkka oikeudentunto ja ainakin minulla on itselläni selvät rajat sanomisilleni ja tekemisilleni. Jos todella uskoutuu minulle, voi minuun luottaa 100%:sesti.

      En ole myöskään kostonhaluinen, tai juonitteleva ihminen. Jos koen, että minua on loukattu koetan ensin unohtaa asian, sitten selvittää asian ja joissakin hyvin harvoissa tapauksissa olen joutunut välttelemään jotakin ihmistä. En silti kanna kaunaa, koska se on turhaa. Välttelen lähinnä omituista tilannetta. Jos tajuan loukanneeni jotakuta osaan myös pyytää anteeksi ja olen silloin vilpittömästi pahoillani.

      Minulta voi viedä jonkin aikaa unohtaa joku ikävä asia. Koetan olla murjottamatta, mutta selvittämättömät riidat voivat vaivata minua pitkään ja näkyä käytöksessäni muilla tavoin (esim. epävarmuutena ym!). Minut saa kuitenkin helposti hyvälle tuulelle ja taas "lähelle" huomioimisella ja huumorilla.

      Itse pidän puheliaista, sosiaalisista, huumorintajuisista ja lempeistä ihmisistä. Tykkään olla todella erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä. Tykkään toisinaan vain nauraa ja hölmöillä kavereiden kanssa ja aktiivisuus ja kekseliäisyys on osa sitä. Toinen on sitten se syvällisempi puoli ja siihen liittyy järki ja tunteet.

      Jos koen, että joku ihminen on aito, tietyllä tavalla avoin, ajatteleva, hyväsydäminen, sekä luotettava ja rehellinen.. ja jos tunnen, että olemme samalla aaltopituudella, voi hänestä tulla läheinen ystävä, jolle pystyy "olemaan millainen vaan".. tällä tarkoitan sitä, että pystyy olemaan myös hiljaa, pystyy avautumaan, itkemään, nauramaan ja juttelemaan vakavasti kaikesta.

      Vaaka tarvitsee "ilmaa" ystävyydessä.. molemminpuolista herkkää ymmärrystä, huumoria ja pysyvyyttä. Omasta puolestani voin sanoa, että ystävät saavat "kaiken" anteeksi, jos osaavat pyytää. (Olen tempperamenttinen ja vaikka pidän itseäni suhteellisen joustavana persoonana, saatan joskus olla jääräpäinenkin, mutta en missään tapauksessa ole pitkävihainen ja osaan kyllä kuunnella. Ainakin omasta mielestäni ;))

      Jos jostakin ihmisestä tulee ystäväni, hän on ystäväni aina. Vaakaan voi olla hidasta tutustua syvällisesti, tai ainakin minä olen tarkka siitä kenelle avaudun, ettei sitten joutuisi tilanteeseen, jossa luottamus petetään. Kanssani kyllä kaverustuu hyvin nopeasti :)

      Jos jaksat ymmärtää vaa'an joskus tuuliviirimäistä tunne-elämää ja haluat todella kuunnella hänen ajatuksiaan, saat elinikäisen, luotettavan, lämpimän ja huumorintajuisen ystävän, joka on aina valmis auttamaan, kuuntelemaan ja yrittämään ymmärtää sinua. (tämä) Vaaka pitää erityisesti vahvoista ja positiivisista ihmisistä.

      :)

      • vaakanainen

        lisäystä.. vaa'at ovat yleensä sosiaalisesti älykkäitä. He lukevat hyvin ihmisiä ja tästä saattaa johtua myös se, että he eri seurassa/ tilanteissa käyttäytyvät erilailla. Vaaka haluaa aina "hurmata", sekin pitää muistaa (tälläkin piirteellä on tietysti kääntöpuolensa).. usein vaa'at (ihme kyllä) ovat myös ujoja, joskus he peittävät epävarmuutensa pälättämällä :D.. he haluavat, että kaikilla olisi mukavaa ja leppoisaa ja että kukaan ei jäisi yksin sosiaalisissa tilanteissa.

        Itse en pidä kylmistä, epäluuloisista ja syrjivistä ihmisistä. En myöskään lämpene esittäjille, tai tosikoille.


    • vaakapa vain

      itse kaipaan vahvaa ihmistä ystäväkseni,ja luotettavaa, hiljaista, ymmärtävää. kyllä vaaka on juuri tuollainen kuin edellisissä viesteissä kuvaillaan. vaa'alla on kaksi puolta joka asiassa. ja sitä huomiota tarvitsee, mutta myös teen itse kyllä paljon 'työtä' sen eteen että miellyttäisin ja huomioisin toisia. arvostan myös ahkeruutta ja paneutumista asioihin. olen kyllä tosi ronkeli, mutta olen tavannut kuitenkin muutamia ihmisiä tässä maailmassa jotka hyväksyn ihan oikeiksi ystävikseni, sitten vaan on tullut vastaan se että heillä ei jostain syystä olekaan minulle aikaa.. eli en varmaankaan osaa itse olla hyvä ystävä. ei ole ollut horoskooppimerkistä kiinni tuo kenet hyväksyn, mutta kaikille on ominaista ollut se että he ovat jotenkin 'vahvempia' energialtaan kuin minä ja luonteeltaan kuitenkin aika samanlaisia. luulen että yksi pahin virhe mitä voi vaakanaiselle tehdä, on jotain johon vaaka joutuu pettymään. sitä on sitten vaikea unohtaa. jos jotain sovitaan niin sana on pidettävä. siinäpä jotain.

    • kaurisystävä

      Vaaka on oma itsensä nimenomaan myötäillessään/peilatessaan toisia henkilöitä.
      On yhden kanssa yhdenlainen ja toisen kanssa jotain muuta.
      Ei siinä mitään mystiikkaa tai hämmästelemistä ole tai sen kummempia selvänottamisia tarvita.

      Hyväksyt hänet vaan omana vaakanaan, siinä se.
      Vaa´an...

    • tällanen mä

      Jos en luota ihmiseen niin en avaudu hänelle täysin.
      Huono itsetunto joskus kyllä.
      Järkevästi ja hiljaisesti keskustelen sellaisten kanssa kenen kanssa mahdollista ja joidenkin kanssa olen täys pelle ja silti molempien kanssa saatan olla hyvä kaveri, toiset vaan saavat sen pellepuolen helpommin esille.
      Saatan suuttua helposti mutta lepyn samantien ja jos sanon että en vihaa sua niin en vihaa sua.
      Inhoan ihmisiä jotka yrittävät kiltteyttäni käyttää hyväksi ja valehtelevat pirusti.
      Hyvien kavereiden eteen taas olen valmis tekemään melkein mitä vaan.
      Olen hiljainen ja yksinkin viihtyvä mutta toisaalta tutustun ihmisiin tosi helposti ja siksi minulla on lauma kavereita.
      Tosi kaverit löytyy kokemuksen kautta ja voi mennä vuosikin ennenkuin luotan niin paljoa että hänestä tulee tosikaveri mut sit on tosikaveri.
      Parhaat ystäväni ovat neitsyt ja pari kaurista sekä jellona.
      Mulla oli miesystävä vesimies jonka kanssa synkkas ihan helketin hyvin, mielestäni mutta loppujen lopuksi hän petti mut pahan kerran mutta vesimiehen sanotaan sopivan vaaalle ja siinä suhteessa oli sitä jotain.

    • mellli77

      vaakanainaisena en ainakaan osaa ottaa kehuja vastaan,vaan pidän sitä jonkinlaisena mielistelynä.samoin toimin niin tuttuja kuin vieraita kohtaan koska en ehkä itse halua nähdä itsessäni mitään mielenkiintoista.olen vain kaikkien kaveri,ja se ei tarkoita lainkaan sitä ettenkö pitäisi kavereistani vaan siitä etten usko että he oikeasti pitävät minusta.aika ristiriitaista sinänsä ,koska olen kysyttyä ja haluttua seuraa...liekö kyse edellisen elämän pettymyksistä?voin myös vaikuttaa pinnalliselta mutta sekin on vain tiettyä roolia mikä tulee vain lähimpien kavereiden seurassa ilmi.kaiken olen myös salailematta kertonut lähimmäisilleni itsestäni,ja olen hyvin lojaali niitä kohtaan jotka sen ovat osoittaneet ansaitsevansa.jos en jostain henkilöstä pidä,niin en hänen kanssaan myöskään ole tekemisissä,kuin pakon edessä.tälläinen minä.vihaan juoruilemista selän takana yli kaiken,ja sellaisia ihmisiä jotka esittävät muuta kuin ovat.vaa´án parhaat ystävät ovat vesimies,oinas,kaksonen(miehistä)härkä, skorppioni ja rapu.nyt en muita keksi,mutta toimii minun kanssani.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4803
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2290
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1816
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1481
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1121
    10. 23
      1102
    Aihe