tyttöystävälle joululahja

surkea keksimään

tarvis joululahja keksiä pitkäaikaselle tyttöystävälle mut en vaan ite millään keksi ni tarvisin teidän apua..oon miettiny jotain korua mut siinäkin ongelmana etten tiedä millasta..ja senkin lisäksi olis kiva jotain vielä ostaa..mut auttakaapas nyt vähän mua :)

45

44717

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elina

      Voisitko kertoa hiukan millainen tyttöystäväsi on? Itse lähden aina lahjaa pohtiessani miettimään millaisista asioista kyseinen henkilö on kiinnostunut, millainen tyyli hänellä on jne. Ikä olisi myös aika olennainen asia. Pikkujutuistakin voi saada merkityksellisiä ja mukavia lahjoja, kun lahjasta huomaa, että lahjaa valittaessa on ajateltu juuri lahjansaajaa. Esimerkiksi jos tyttö tykkää tosi paljon jostain tietystä tuoksusta tai mausta esim. vaniljasta voisi sitten vaikka etsiä vaniljan tuoksuista suihkugeeliä, vartalorasvaa (The Body Shop on hyvä lahjan etsimispaikka)ja vaikka vaniljateetä. Koruistakin pitäisi miettiä persoonaa ja tyyliä!, koska ei varmaan mitään muuta naisilla ole enemmän kuin lahjaksi saatuja ei oman tyylisiä koruja, joita ei tule koskaan käytetyksi. Onneksi korun voi useimmiten kuitenkin vaihtaa, jos vain kehtaa vaihtaa annettua lahjaa. Espritillä esimerkiksi on kyllä mielestäni jänniä ja tyylikkäitä rannekelloja jotka sopivisivat mielestäni lahjoiksi monellekkin nuorekkaalle ja tyttömäiselle tytölle/naiselle. Mutta edelleen, pitäisi tietää ikä yms. ennen kuin tietää, mitä neuvoo.

      • ....

    • tietenkin

      sinne kultasepänliikkeeseen niin tulee varmasti mieleinen koru!

    • Kuikkeli

      tämä www.apuri.fi palvelu antaa lahjavinkkejä
      käy kurkistamassa, jos löytyisi tyttöystävällesikin. Itse olen saanut pari ideaa.

    • NP1
    • Karri9

      Lahjan ei aina tarvitse olla jotain tavaraa. Hyvä idea on antaa lahjaksi elämys. Iso valikoima elämyslahjoja jokaiseen makuun löytyy www.elamyslahjat.fi nettikaupasta.

    • loppopp

      Ite ainakin sain poikaystävältä hopeisen kaulakorun, jossa sydän, pidän sitä vieläkin, tosi nätti. On tärkeää tietää minkä tyylisistä koruista tyttökamu tykkää. Ite painotan aina et mitä yksinkertaisempi, sen nätimpi mun mielestä. En pidä, jos vaikka korviksissa on jotai älyttömiä koristuksia... Sormuksissakin pidän eniten ihan perus sileistä hopeisista. Ei saa olla mitään koukeroita. Tärkeää on myös, käyttääkö tyttökamu kultaisia vai hopeisia koruja, ei saa sekaisin olla niitä, ei sovi yhteen! Mut ei lahjan aina tarvii olla koru naiselle!! Mieleisen korun ostaminen voi olla tosi haastavaa, ja jos et oo varma, anna lahjakortti?

      Mä olen tyytyväinen pieniinkin lahjoihin ja nykyään annetaankin pelkät kortit jos sitäkään! Tehdään vaan hyvää ruokaa ja nautitaan kivasta päivästä. :) Eli voithan yllättää tekemällä ihanan aterian ja viiniä ruuan kanssa? Sit ostat vaikka kivan huivin, josta tyttökamu vois tykätä tai just ihana vartalovoide ja saippua? :)

    • aurinko_inen

      Jos haluat ostaa korun, voit tehdä siitäkin persoonallisemman: Osta esim perussydän koru, jossa on pieni timantti tai zirkonia. Taakse voit pyytää vaikka kaiverruksen: "Sinulla on aina paikka sydämessäni" tms. Mutta loppopp on oikeassa: osta mieluummin pelkistettyä, koska se onnistuu todennäköisemmin kuin rohkeat korut.

    • asdfadfgasdfgh

      Täydellinen idea, joka varmasti ilahduttaa: anna lahjakortti hierontaan tai johonkin kauneushoitoon kuten tekokynsien laitto, ihonpuhdistus, jalkahoito tai muuta vastaava.
      Ja jos välttämättä haluat jotain vähän enemmän itse väsättyä, lahjakori. Sinne voit laittaa tuoksykynttilöitä, vartalovoiteen, saippuaa, yms. suklaata ja vaikkapa jonkun pienen korunkin tai hajuveden?
      Molemmissa budjetti on helppo pitää parissa kympissä, mutta jos törsäillä haluaa niin senkin saa onnistumaan.

    • Rakkaasi

      Haluaisitko antaa kauniin korun joululahjaksi?

      www.myprecious.fi

    • ilufhasiufi

      Voin itse tyttöystävä antaa vinkkejä minkälaisia (joulu)lahjoja olen saanut / olisi kiva saada poikaystävältäni (: Tietty vaikuttaa minkä ikäisiä olette ja kuinka kauan olette olleet yhdessä. Yleensä mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän hankkii itse asiat joita tarvitsee, joten ei nuoren aikuisenkaan joululahjan mikään ihme tarvitse olla (:

      - lahjakortteja en suosittele..yleensä lahjakortteja saadaan niiltä, jotka eivät tunne saajaa juurikaan :/ Poikaystäväni on myös tärkeä henkilö minulle, joten tahtoisin hänen lahjansa olevan jotain mikä voi olla aina mukana saantihetkestä lähtien (:

      - kosmetiikka on myös hieman tylsää ja miehen on sitä vaikea hankkia. Itse saan ainakin jotain ihonhoito yms juttuja aina tyttöystäviltäni...ellei sitten joku erikoisempi asia, kuten vaikka hajuvesi.

      - koru on todella hyvä idea. Jos on epävarma millaisesta tyttöystävä tykkää niin kannattaa pysytellä yksinkertaisissa eli esim. valkoiset helmet. Merkki riippuu siitä kuinka paljon on rahaa käytettävissä. Jos enemmän niin jokin muotimerkki esim. Marc Jacobs kun taas esim. Snö of Swedeniltä saa nättejä koruja noin kolmella kympillä. Molemmat löytyy stockkalta joten kannattaa mennä katsomaan (: Kalevalaa en suosittele koska itse ainakin saan isovanhemmiltani kalevalakoruja.

      - lapaset ja / tai kaulaliinakaan eivät ole huonoja ideoita. Sain viime jouluna poikaystävältäni lapaset. Näissäkin se laatu ratkaisee, itse sain uggin nätit ja tosi lämpimät lapaset jotka oli vielä kivassa rasiassa...ei mitään h&m:n tumppuja käärittynä lahjapaperiin :D Voin kyllä sanoa että olen lukemattomat kerrat ajatellut poikaystävääni hymyssä suin kun olen ulkona ja sormia ei palella

      • Syöpäläinenksksbd

        Uggin hanskat maksaa kuin syöpä


    • ---

      Lahjaideoita jotka ainakin olisivat itselleni mieluisia olisi:
      -ainot
      -kello(kannattaa kysyä tyttöystävältä millainen)
      -tuhmat alushousut
      -yksinkertainen koru jossa mahdollisesti kaiverrus
      -kirja

      Lahjan ei tarvitse olla erityinen vaan ajatus on tärkein. Kannattaa muistella yhteisiä hetkiä ja antaa lahja joka muistuttaa niistä.

    • Laura
    • mikael552
      • Anonyymi

        Rintaliivit alushousut settinä . Naiselliset jää kyllä mieleen tai timanttisormus / korvakorut . Nykyään tosin niitä vastaa lähiöissä itämaalaiset myös naiset varastelee , on hellarivapari naisiakin tavattu varkaissa ,huumekuriineina lähiöissä . Millekään uskontolahkoille ei mitään kannata antaa kyllä niin paljon on varkaita vaikka joku olisi rehellinen niin suuri osa ei.


    • Flatley_81

      Omalle daamilleni tuli ostettua edellisenä Jouluna Michael Monroen elämänkerta ja asiaan kuuluvaa vaatetusta EMP:n verkkokaupan kautta. Jos rock-henkiset vaatteet, alan kirjallisuus ja musiikki ylipäätään kiinnostavat, käy tsekkaamassa www.emp.fi
      Terv. Flatley

      • Anonyymi

        Monroe ei ole sen oikea nimi . Kiva tyyppi mutta ne pentagrammi korut ei oo kivoja .


    • Juhas3
    • mies_ei_pelkää

      tuli tilattua täältä sille suoja meidän yhteis kuvalla :) katotaan mitä tykkää..pikkujoulu lahjaksi tosin http://www.designskins.fi :)

    • Lahjaideoita

      Seuraavia lahjoja on itse tullut annettua tyttöystävälle. Menee aikajärjestyksessä, ensimmäiset kun hän oli 18v ja viimeiset 22v
      Aluksi toki hieman vaatimattomia lahjat.

      -Hopeinen/lasinen rannekoru.
      -Pyyhe johon brodeerattu hänen nimi
      -Kylpylälahjakortti
      -lämpöpeitto (alkaa olla jo vanha juttu)
      -Laserilla toimiva karvojen poisto laite. (Gigantti sitä pari vuotta sitten kovasti mainosti) Jos sellaisen hommaa niin varautukaa ostamaan valopatruunoita jatkuvasti. Laite ohjelmoitu käyttämään yhtä lamppua vain rajallisen ajan.
      -Kultasepältä tilattu kaulakoru. (tyttis oli haaveillut tietynmuotoista kaulakorua jota ei ollut liikkeistä löytynyt. Kävin kultasepän luona kertomassa idean ja hän väänteli kyseisen korun. Lisäpisteitä tyttikseltä sai kun koru oli uniikki. Okei maksoi 1250€
      -Scandinavian hunksien kalenteri

      -Kaikkia ei voi muistaa.

      Muita ideoita. Louis Vuitton lompakko tms. Helsingissä kun on oikea liike niin ei tulisi kopiota vahingossa ostettua.
      Toki miehen järkeen ei sovi miksi maksaa 10€ lompakosta 200-ääretön euromäärä. Toisaalta naiset eivät ymmärrä miksi autossa olisi oltava kalliit aluvanteet eikä peltivanteet...

      • ....

        Tykkäisin itse pellavapaidasta. Sellaisesta joka on aidon pellavan värinenkin.


      • Anonyymi

        Köyhä :D mä ostin tyttikselle uuden bmw X5 että voi ajaa korkeemalta :D


    • MansikkaPeruna

      Löytyykö tänä vuonna lisää lahjaideoita?

      • lahjaneuvoja

        Joululahjaideoita tyttöystävälle löydät tältä sivustolta
        http://www.loydajoululahjat.fi/joululahja-tyttoystavalle/

        Minun mielestä pari kivaa lahjaa tänä vuonna on:

        - OnePiece, ihana haalari jonka voi pitää missä tahansa

        - Valokuvatulostin, jos katso trendiä niin monet ottaa kameralla tai kännykällä paljon kuvia. Anna hänelle tän lahjaksi niin hän voi tulostaa niin paljon kuvia kun tahtoo.

        - Digitaalinen valokuvakehys, tottakai sinun täytyy myös ostaa muistin siihen ja täyttää siihen jotain kuvia teistä.

        - Vaatteet, tämä voi olla vaikea jos et tiedä minkälaisista vaatteista hän pitää. Voit ostaa lahjakortin mutta muista ostaa jotain lahja sen kanssa ettei joulukuusan alla ole ihan tyhjää.


      • Anonyymi
        lahjaneuvoja kirjoitti:

        Joululahjaideoita tyttöystävälle löydät tältä sivustolta
        http://www.loydajoululahjat.fi/joululahja-tyttoystavalle/

        Minun mielestä pari kivaa lahjaa tänä vuonna on:

        - OnePiece, ihana haalari jonka voi pitää missä tahansa

        - Valokuvatulostin, jos katso trendiä niin monet ottaa kameralla tai kännykällä paljon kuvia. Anna hänelle tän lahjaksi niin hän voi tulostaa niin paljon kuvia kun tahtoo.

        - Digitaalinen valokuvakehys, tottakai sinun täytyy myös ostaa muistin siihen ja täyttää siihen jotain kuvia teistä.

        - Vaatteet, tämä voi olla vaikea jos et tiedä minkälaisista vaatteista hän pitää. Voit ostaa lahjakortin mutta muista ostaa jotain lahja sen kanssa ettei joulukuusan alla ole ihan tyhjää.

        Lahjakortti johonkin ravintolaan ,käytte yhdessä syömässä joulun jälkeen . Se on inhottavaa jos mies ei maksa ruokia .


    • kitaristi

      Joku ite tehty lahja onnistuu parhaiten. Ite tein tyttöystävälle biisin ja se näytti ainakin tykkäävän :D

    • Toimii!!!

      Ehdottomasti toi.
      http://3dwhite.fi/3D-White-Professional-Effects-LUXE
      Annoin synttärilahjaksi tyttöystävälle ja toimi ihan täydellisesti.
      Vaatteissa, koruissa ja melkein kaikessa naisilla on oma mielipide ja pitäisi arvata mikä on hyvä. Tossa ei tarvii arvailla, annat sille upeenvalkoiset hampaat ja se ei voi olla kuin tyytyväinen. :)

    • Lahjametsästäjä

      Täältä löysin aika hyviä lahjaideoita.

      http://www.aitolahja.fi

      Tilasin kyseisestä verkkokaupasta viime keskiviikkona lahjan ja tilaus kopsahti postilaatikkoon jo viime perjantaina. Olin erittäin tyytyväinen tilauksen nopeuteen ja hinnatkin olivat mielestäni kohdallaan...

    • varsinkin.lenkeille
    • LaiskaJaska2015
    • Pelastinjoulusi
    • johan_viik
    • johan_viik
      • immu78

    • Naminaminam

      Vitsit olet tylsä. Uusi harrastus. Ok. Lässynlässyn.
      Mieti häntä......
      Mitä hän haluaa.
      Tiedät sen jo, mutta onko sinulla pokkaa ehdottaa ja tehdä sitä?

    • y323
    • Väiskik
    • Ammattilainen111
    • Ramon
    • Lahjaidea
    • Akusti

      Lahjat,fi on loistava kauppa! Tilasin vaikka mitä pientä ja suurta
      -A

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mä ostin mun tytö ystävälle kondomeja ja seksi jutuja

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe