Neitsytmies kiinnostaa..

Kaksostyttö

Mulla ei oo yleensä ollu tapana kirjotella näillä sivuilla tälläisistä mutta satuin lueskeleen jotain keskusteluja niin herätti mielenkiinnon..

Mulla itsellä ollut "suhteenpoikanen" neitsytmiehen kanssa. Itse olin heti suunnattoman rakastunut häneen ja kaikki näytti tosi hyvälle hänen kanssa. Tunne oli molemminpuolista ihastumista jalat-alta-tyylillä. Tapailtiin pienellä aikaa melko tiiviisti ensin, tosin rajoitti kun olin silloin juuri eroamassa mun vanhasta poikakaverista eikä se ero ollut niin helppo. -Kuitenkin ero tuossa vaiheessa sillä tavalla selvä, ettei mitään pettämistä ollut kun tätä neitsytmiestä tapasin. Oli iha mieletöntä miten hyvin meillä meni mielipiteet ja puheet yksiin, miten kiinnostunut hän oli mun asioista ja elämästä yleensä. En ollut lainkaan tottunu sellaiseen varsinkin kun olin aiemmin seurustellu petollisen kalat-miehen kanssa.

Itte oon kaksostyttö. Merkin loppupäässä syntyny ja meillä tän miehen kanssa synkkas jutuissa ja kaikessa muussakin äärimmäisen hyvin yhteen. Kummankin silmissä oli sellanen tietynlainen kipinä aina kun nähtiin, ei päässyt toisesta irti. Mä oon yleensä aika arka kertoon mitään tuntiesta mut kyllä mä silloin heti olin sitä mieltä et menoa tää on -että olin rakastunut. Hän tuntui olevan tosi innostunut musta, kertoikin sen vaikka samalla jännittikin ja kertoi myös että on minuun rakastunu ja että meistä vois tulla ihan vaikka mitä. Vaikutti nuoresta iästä huolimatta tosi aikuiselle ja vähän sellaiselle et hänen pitää jostain syystä "katella" kauemmin ennekun uskaltaa alkaa mitään oikeeta. Vaikka teot ja käyttäytyminen ja kaikki puolsi meidän molempien ihastumista ihan täysillä.

Tämä neitsyt-merkki on mulle ihan uus juttu. Siks nyt kirjotankin kun oon välillä ihansekaisin.

Meillä meni asiat vähän solmuun aika alkumetreillä.
Osittain mun entisen poikaystävän takia kun hän oli päättänyt puhua minusta kaikenlaista pahaa (itse kertoi mulle mitä aikoo). Asiat täysin perättömiä mutta itse olin siinä vaiheessa niin rikki etten osannut puolustaa itseäni hänen syytöksiltä varsinkin kun tavoitteena oli ainoastaan tuhota mun mahdolliset tulevat suhteet. Alussa ollut suhde neitsytmiehen kanssa jäi jäihin tässä vaiheessa mutta..

Ollaan nähty tämänkin jälkeen vielä ja jotenkin mulla on sellanen tunne että ei ole jäämässä tähän. Hidasta on ollut. Mutta joka kerta kun ollaan oltu yhteydessä, tunne on yhtä voimakas. Hän vaikuttaa melko ujolle mutta on kuitenkin tavatessamme kertonut mulle miten hän on ajatellut paljon mua ja miten "kaikki on mahdollista". En tiedä uskonko. Siinä ihmisessä on jotain minkä takia luotan ihan täysin häneen. En osaa selittää mikä.

Ollaan sovittu että tavataan vielä. Aika on ollut melko kiireistä viimeajat, mutta puhuttu on että vielä nähdään. En tiedä milloin nähdään, ei olla tarkemmin sovittu mutta hän on esim tarjonnu mulle apua kun olen perinaiselliseen tapaan melkosen avuton perinteisissä miesten töissä, enkä pelkää myöntää sitä enkä häpeä pyytää apua. Tässä mulla onkin tällänen "tekosyy" mahdollisesti soittaa hälle. Mutten ole vielä uskaltanut. Kun en tiedä pitäisikö uskaltaa vai törmätä vaan sattumalta joskus. Sekin todennäköisesti joskus tulee se sattuma. Moneen kertaan oon pyöritelly puhelinta käsissä ja numeronkin llaittanut valmiiks mutten kuitenkaan oo painanut.. Kun en halua ahdistaa toista ihmistä vaikka aika varma tunteista olenkin.

Itte en oo varsinaisesti kovin ujo, vähän kaksosmainen ja vilkas iloinen seurallinen mut kaipaan kovasti turvallisuutta. Suhdettakin ehkä. Mutta eniten tätä miestä.

Lähinnä ehkä kirjotan tänne kun haluisin kuulla muiden kokemuksia tästä mulle vähän tuntemattomasta merkistä, onko jotain erityispiirteitä mitkä tässä tilanteessa pitäis ottaa huomioon. Oon tähän asti seurustellu vaan kalamiesten kanssa ja se ei oo ollu helppoo.. Ei olla tultu oikein hyvin toimeen, mut tä on ihan eri juttu. Oon vähän sekasin. Enkä vaan sa miestä pois mielestä enkä edes halua.

Pitäisköhän odottaa, kannattaako odottaa.
On ollu vähän sellasia kokemuksia tästä ihankuin seuraisi kauempaa mun toimiani, että kannattaako alkaa mun kans kun on kuullu kaikkee. Itse mietin kannattaako mun uskoa omia fiiliksiä ja odottaa vai unohtaa koko tyyppi ja vaan ajatella ettie häntä kiinnosta kun on niin hidas. Eikä mitään ihan konkreettista oo tapahtunu hetkeen.. Mut jollain lailla on ollu sellainen tunne et mua jotenkin testataan. Että onko mulla tässä välillä muita miehiä tai että miten toimin. -Ei mulla ole ollut muita, kukaan ei ole kiinnostanut tämän jälkeen.

Onks muilla kokemuksia kaksosnainen-neitsytmies suhteista?

14

4329

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ajatuksi

      Minullakin on olo että neitsyt mies testaa. Työntää pois, mutta olen vaistoavinani ettei kuitenkaan halua minusta eroon. Mitä tässä tulisi tehdä? Hänen on todella vaikea puhua tunteista ja luulen että jopa vaikea tuntea niitä. Miten voisin auttaa meitä pääsemään eteenpäin.

      • kaksostyttö

        Vois se sit olla jotain sellaista kun kerta joku muukin on kokenu samanlaista.

        En tiedä tosiaan tästä merkistä vielä kovin paljoa.

        Meillä oli tosi ihanaa alkuun. Tämä mies on vielä melko nuori, nuorempi ku minä ja käsitin (en ihan suoraan oo kysyny) ettei hällä oo paljo ollu suhteita ennen mua. Tääkin tietty sivuseikka mut musta tuntui heti alkuun et hän oli hirveen tosissaan. Oli tosi kiinnostunu tietään kaikkee mahollista minusta ja mä olin hyvin yllättynyt siitä miten varmana hän oli omista tunteista heti alussa. -Kun kysyin nähdäänksme vielä niin hän sanoi et kyllä nähdään (itte oon tottunut kalat-miehen tuuliviiriluonteeseen josta ei koskaan voinu olla varma tarkottaakse mitä puhuu vielä seuraavassa hetkessä), oli puhunut musta tutuilleen niin et ittekkin kuulin siitä myöhemmin. Aina kun on nähty niin sama tunne ittellä vaan voimistuu ja hän on tietyllä tavalla samansuuntainen aina, sellainen et jäää muhun "kiinni", ei pysty edes esittään että Ei kiinnostaisi eikä ees väitä niin. Mut sit voi olla kuitenkin pitkän aikaa niin ettei kuulu mitään kun hänellä omia kiireitä omien tärkeiden harrastusten kanssa..

        Ja itse "sekoan" ajatusteni kanssa, tunne on niin voimakas.

        Eksä silloin "päätti" pilata mun jutut kaikenmaailman epämääräsillä sekoiluillaan mut itte oon ollut tosi nätisti :). Oon vähän huomannu et mun tekemisiä jollain tasolla ainakin seurataan kun yks tän miehen kaveri hyvinki paljo kattelee mun tekemisiäni ja menemisiäni ja oon pari kertaa kuullutkin et tieto kyllä on menny eteenpäin mitä oon puuhaillu. Meillä on välimatkaa jonkin verran mut maantieteellinen välimatka ei oo este ainakaan mulle vaan lähinnä se ettei oikeen tiedä. Ainakin tämä mies tuntuis olevan hyvin sellainen rauhallinen kaikes mitä tekee.. Jotenkin tuntuu ajattelevan täysin järjellä kaikkia asioita et ittelleni se on ihan uutta.. Mulla tunne on ihan ykkönen, ei siinä järjellä mitään tekemsitä ole jos musta tuntuu vaan jollekin.

        Tuntuu et "joskus tulevaisuudessa" ois hyvinkin tulossa jotain mut en tiiä onks mitään pohjaa odottaa.. Kun ei vaan haluisi odottaa vaan toimia, toisaalta pelottaa olla tyrkky, sitä en halua mut sen että se tietäisi mitä ajattelen ja tunnen ja… kaikkee.. Ihan todelliset tunteet haluisin tietää enkä sitä mikä on "järkevää".

        Se "testailu" mulle on kyllä tullut vähän mieleen. Tuntuu et hiukan joku muu (miehen tutut ym) tietää enemmän kun kerran tietävät kattella menoja ja muuta mut kun ei voi olla varma. Jos joku tietää jotain mikä tälle merkille oisi ominaista niin oon tosi kiinnostunut. Ei siitä vielä oikein eroonkaan pääse..


      • neitsyt-naiselta...

        "...jopa vaikea tuntea niitä" on osuva kuvaus neitsyen aika ajoin monimutkaisesta tunne-elämästä. Välillä neitsyt on jossain muissa 'sfääreisä' kaikenlaisen 'tuntemisen' ulottumattomissa. Voi jopa tuntua siltä, että neitsyt ei 'tarvitse' mitään. Jos tätä puolta kykenee jotenkin neitsyissä ymmärtämään, on mahdollisuuksia vaikka mihin.

        Mitä tulee ap:n viestiin - olen sitä mieltä, että ainakin älyllisesti kaksosella ja neitsysellä synkkaa loistavasti, ja tästähän ei ole pitkä matka siihen, että alkaa synkata muillakin alueilla... Kaksonen-neitsyt -pari saattaa kyllä pitemmän päälle olla levoton kaksikko, koska molempien planeetta on merkurius. Tämän planeetan asukit kyllästyvät helposti ja vaativat elämäänsä kaikenlaista älyllistä ja muutakin virikettä jatkuvasti.


    • alavii4

      Kolmatta vuotta olen seurustellut neitsytmiehen kanssa.
      Rakastuimme päättömästi ja se oli ihanaa:kävelyjä kuunvalossa, hiihdot ja se suuri auttamisen halu.
      Se hänellä on aina päällimmäisenä ja se perfektionismi. Sellainen HÄN on.
      Meille sattui yksi tosi kamala juttu, mutta jatkoimme silti.Ystävinä..
      Hän on kullanarvoinen ystävä ja minä myös hänelle.
      Joskus vähän tylsää, mutta sellaista kaksosen kait pitää oppia sietämään jos haluaa turvallisuutta.
      Mulle merkitsee paljon luotettavuus, ystävyys, avunanto ja yhdessätekeminen, lenkkeily,uinti, mökkeily, hiihtäminen ja se että on joku jonka luo mennä tarvittaessa.Haluan jatkaa kanssaan

    • Puhvelinainen

      Neitsytmies on ihana mies! Mun elämän yks tärkeimmistä ihmisistä on neitsytmies. Meillä on monen vuoden historia. Jossain vaiheessa tiet veivät eri suuntaa..syy siihen oli peruskoulun päättyminen ja kaveriporukan hajoaminen. Monien vuosien jälkeen kuitenkin kohtasimme taas ja ollaan oltu todella paljon tekemisissä..meistä tuli todella läheiset ystävät. Aloin pikku hiljaa ihastumaan tähän neitsytmiekkoseen.

      Olin aivan sekaisin,en tiennyt kertoisinko hänelle tunteistani..ottaisinko riskin että saattaisin pilata niin hyvä ja tärkeän ystävyyden. Mutta tämä neitsytmiekkonen yllätti minut täysin..hän alkoi puhumaan minulle että meidän kannattaisi kokeilla yhteiseloa.

      Niinpä me sitten päätimme yhdessä katsella maailmaa pikku hiljaa. Kaikki meni hyvin..kunnes neitsytmiekkoselle iski ahdistuksen poikanen. Hänellä ei ole ollut "kunnonsuhdetta" vähään aikaa ja hän oli tottunut elämään poikamiehenä. Hän halusi että jatkaisimme vain ystävinä.

      Aluksi olin todella pettynyt ja vihainen. Koska hän tiesi että aikaisemmat suhteeni oli ollut täysin katastrooffeja ja päättynyt aina huonosti.
      Hän pelkäsi kertoa asiasta minulle koska hän pelkäsi että menettäisi minut lopullisesti.

      Olen todella onnellinen etten antanut hetkellisen suuttumukseni viedä mennessään. Puhuimme asioista. Ja annoin hänelle "anteeksi"
      Olemme edelleen todella TODELLA läheisiä. Välillä olen hieman sekaisin että mahtaakohan tämä nyt kuitenki johtaa muuhunkin kuin ystävyyteen. Hän kertoo välillä miten hän ei voisi elää ilman minua ym..

      Tässä tulee tämä neitsytmiehen testaaminen. He ottavat lähelleen..työntää luotaan pois jne.. He haluavat testata mahdollista kumppaniaan. Neitsyt on tarkka mietiskelijä. Jos neitsyellä on huonoja kokemuksia suhteista..uusien suhteiden luominen on aina enemmän ja enemmän vaikeampaa.

      Mutta sen haluan sanoa että en ole koskaan tavannut niin ihanaa miestä millainen neitsytmies on. Vinkiksi kaikille..jos haluaa neitsytmiehen pitää olla valmis odottamaan!!!
      Uskon itsekkin että kun vain annan asioiden edetä omalla painollaan ja neitsytmies huomaa etten katoa kulumallakaan pois ja että olen hänen luottamuksen arvoinen, tulemme olemaan vielä jonain päivänä yhdessä..ja onnellisia =)
      ehkä olen läpeeni täysi romantikko..mutta jos tunne on näin vahva mikä minulla on..niin antaa tytöt palaa vaan..kärsivällisyyden kanssa!

      • kaksostyttö

        Aika jännä että näin monella tuntuu olevan samanlaisia tunnelmia neitsytmiehestä.

        Tuntuu joskus tosi hullulta odottaa jotain mitä ei vielä kovin hyvin tunne, eikä voi olla varma kannattaako odottaa. Ei voi olla varma siitä tapaako tätä ihmistä ja jos niin milloin.

        Olen kysynyt tapaammeko vielä jne ja saanut vastauksen että kyllä me tavataan jahka tulee "sopiva aika", viimeksi kun tavattiin, tunnelma oli erittäinkin hyvä. Meillä oli hetki kulunut ettei oltu nähty lainkaan ja kaveri kehui mulle miten hän on ajatellu mua tosi paljo ja niistä katseista ilmeistä eleistä ja kaikesta muusta en voinu erehtyä. Ensin ajattelin et voinko uskoa tuollasta mut jotenkin tuntuu et tässä olis sellainen mies kuka ei puhu tuollaisia lämpimikseen.

        Tunne on kuitenkin niin tosi vahva, että uskon että me nähdään vielä ja toivon tosiaan että tunne olis tai muodostuis molemminpuoliseksi.

        Mietin asioita melkosesti, näitä asioita miettinyt niin kauan kun oon tän ihmisen olemasssaolosta tiennyt. Se kolahti kyllä molemminpuolin heti, mut sit tuli eks-elämä säätämään vähän kuvioon. Erosta vain pien hetki siinä kohtaa kulunut niin se vähän sotki kuvioo. En olisi tuohon tilanteeseen kaivannu mitään puuttumista mut niin vaan kävi. Välillä mietin et kannattaako varrota yhtään mitään kun aikaa kuluu kokoajan lisää.. Minä en oikeen uskalla ottaa yhteyttä vaikka vähän niin onkin ollu puhe, on puhuttu et hän auttaisi mua yhdes asiassa mikä mul on ollu kauan vaiheessa yms. Toisaalta voisinkin.. On vähän sellanen aavistus et mies ei tohdi muhun ottaa yhteyttä, ei uskalla. On kerran sanonu niin.

        Eihän toiveet voi koskaan toteutua jos ei niitä millään tavalla ilmaise, mutta mulla on ongelmna miten sen tekisin vai tekisinkö vielä. Me asutaan eri paikkakunnillla ja aika ajoin ollaan samallakin paikkakunnalla käymässä mutta pointtina se että ei me nähdä ohimennen koskaan missään harrastuksissa tai muuallakaan arkielämässä. Et jollain tavalla pitäisi varmaan olla jossain vaiheessa aktiivinen asian suhteen mut pelkään et pelotan miehen pois kokonaan ja sitä en halua. Sen verran väitän välittäväni et tahtoisin olla kaveri edes hälle.

        Jollain lailla on kovin rauhallinen olo asioiden suhteen aika ajoin. Joskus taas ei ole. Tuntuu vain et tuon miehen kanssa ei kiirehtimisellä etene mihinkään suuntaan, se taas tälle kaksosluonteelle on hiukan hankalaa -olla kiirehtimättä. Jostain horoskooppijutusta luin että neitsytmies ei rakastu koskaan "vähän" niin että jos näin on käynyt niin kenties odottaminen jossain kohdalla palkitaan. Itseltä on ainakin kummasti hävinnyt tarve "säätää" jokapuolella, sikäli siis kun koskaan oisin sellaista liikaa harrastanutkaan mutta ei ole sellaista levottomuutta asioiden suhteen kuin ehkä joskus entisessä elämässäni oli. Tällä miehellä on hälle tärkeitä omia juttuja jossainmäärin paljon ja käsittääkseni ei kovin montaa oikeaa suhdetta ollu joten en haluu senkään takia pelottaa nuorta miestä.. Tutustua haluaisin, ehkä eniten sitä. Sitten myös katsella kehittyisikö siitä mitään.

        -Ois hauska "puhvelinainen" kuulla jatkossakin miten sun juttusi edistyy :).


      • Kaksosnainen
        kaksostyttö kirjoitti:

        Aika jännä että näin monella tuntuu olevan samanlaisia tunnelmia neitsytmiehestä.

        Tuntuu joskus tosi hullulta odottaa jotain mitä ei vielä kovin hyvin tunne, eikä voi olla varma kannattaako odottaa. Ei voi olla varma siitä tapaako tätä ihmistä ja jos niin milloin.

        Olen kysynyt tapaammeko vielä jne ja saanut vastauksen että kyllä me tavataan jahka tulee "sopiva aika", viimeksi kun tavattiin, tunnelma oli erittäinkin hyvä. Meillä oli hetki kulunut ettei oltu nähty lainkaan ja kaveri kehui mulle miten hän on ajatellu mua tosi paljo ja niistä katseista ilmeistä eleistä ja kaikesta muusta en voinu erehtyä. Ensin ajattelin et voinko uskoa tuollasta mut jotenkin tuntuu et tässä olis sellainen mies kuka ei puhu tuollaisia lämpimikseen.

        Tunne on kuitenkin niin tosi vahva, että uskon että me nähdään vielä ja toivon tosiaan että tunne olis tai muodostuis molemminpuoliseksi.

        Mietin asioita melkosesti, näitä asioita miettinyt niin kauan kun oon tän ihmisen olemasssaolosta tiennyt. Se kolahti kyllä molemminpuolin heti, mut sit tuli eks-elämä säätämään vähän kuvioon. Erosta vain pien hetki siinä kohtaa kulunut niin se vähän sotki kuvioo. En olisi tuohon tilanteeseen kaivannu mitään puuttumista mut niin vaan kävi. Välillä mietin et kannattaako varrota yhtään mitään kun aikaa kuluu kokoajan lisää.. Minä en oikeen uskalla ottaa yhteyttä vaikka vähän niin onkin ollu puhe, on puhuttu et hän auttaisi mua yhdes asiassa mikä mul on ollu kauan vaiheessa yms. Toisaalta voisinkin.. On vähän sellanen aavistus et mies ei tohdi muhun ottaa yhteyttä, ei uskalla. On kerran sanonu niin.

        Eihän toiveet voi koskaan toteutua jos ei niitä millään tavalla ilmaise, mutta mulla on ongelmna miten sen tekisin vai tekisinkö vielä. Me asutaan eri paikkakunnillla ja aika ajoin ollaan samallakin paikkakunnalla käymässä mutta pointtina se että ei me nähdä ohimennen koskaan missään harrastuksissa tai muuallakaan arkielämässä. Et jollain tavalla pitäisi varmaan olla jossain vaiheessa aktiivinen asian suhteen mut pelkään et pelotan miehen pois kokonaan ja sitä en halua. Sen verran väitän välittäväni et tahtoisin olla kaveri edes hälle.

        Jollain lailla on kovin rauhallinen olo asioiden suhteen aika ajoin. Joskus taas ei ole. Tuntuu vain et tuon miehen kanssa ei kiirehtimisellä etene mihinkään suuntaan, se taas tälle kaksosluonteelle on hiukan hankalaa -olla kiirehtimättä. Jostain horoskooppijutusta luin että neitsytmies ei rakastu koskaan "vähän" niin että jos näin on käynyt niin kenties odottaminen jossain kohdalla palkitaan. Itseltä on ainakin kummasti hävinnyt tarve "säätää" jokapuolella, sikäli siis kun koskaan oisin sellaista liikaa harrastanutkaan mutta ei ole sellaista levottomuutta asioiden suhteen kuin ehkä joskus entisessä elämässäni oli. Tällä miehellä on hälle tärkeitä omia juttuja jossainmäärin paljon ja käsittääkseni ei kovin montaa oikeaa suhdetta ollu joten en haluu senkään takia pelottaa nuorta miestä.. Tutustua haluaisin, ehkä eniten sitä. Sitten myös katsella kehittyisikö siitä mitään.

        -Ois hauska "puhvelinainen" kuulla jatkossakin miten sun juttusi edistyy :).

        ..olipas hyvin lohdullista lukea muiden samanlaisia tuntemuksia minullekkin vielä tuiki tuntemattomasta horoskooppimerkistä. Vasta olen tutustumassa Neitsyt -mieheen ja hyvin varovaiselta, mietiskelijältä..tarkkailijalta ja jopa jossain määrin "testailijalta" hän vaikuttaa. Ensimmäinen tapaamisemme oli mahtava ja toisellakin kerralla mukavaa..nyt kait sitten tarvitsee vain antaa ajan kulua ja antaa toiselle tilaa pohdiskella ja "saalistaa"..kaksoluonteelle se vain on kovin hankalaa, niinkuin tiedätte..kaiken pitäisi tapahtua tässä ja nyt. Elää elämä täysillä..jotenkin minullakin on aavistus, että kärsivällisyyteni palkitaan myös.

        Olis mukava kuulla miten teillä menee näiden kumppaneiden kanssa jatkossa :-)

        Onnea ja kärsivällisyyttä itsekullekkin ja vielä kysymys..pitäisikö heidän kanssaan, joten alkuun "esittää" vaikeasti tavoiteltavaa? karkoittaako oma-aloitteinen yhteydenotto nämä miehet? ja kuinka romanttisia neitsyt -miehet ovat?


      • kaksostyttö
        Kaksosnainen kirjoitti:

        ..olipas hyvin lohdullista lukea muiden samanlaisia tuntemuksia minullekkin vielä tuiki tuntemattomasta horoskooppimerkistä. Vasta olen tutustumassa Neitsyt -mieheen ja hyvin varovaiselta, mietiskelijältä..tarkkailijalta ja jopa jossain määrin "testailijalta" hän vaikuttaa. Ensimmäinen tapaamisemme oli mahtava ja toisellakin kerralla mukavaa..nyt kait sitten tarvitsee vain antaa ajan kulua ja antaa toiselle tilaa pohdiskella ja "saalistaa"..kaksoluonteelle se vain on kovin hankalaa, niinkuin tiedätte..kaiken pitäisi tapahtua tässä ja nyt. Elää elämä täysillä..jotenkin minullakin on aavistus, että kärsivällisyyteni palkitaan myös.

        Olis mukava kuulla miten teillä menee näiden kumppaneiden kanssa jatkossa :-)

        Onnea ja kärsivällisyyttä itsekullekkin ja vielä kysymys..pitäisikö heidän kanssaan, joten alkuun "esittää" vaikeasti tavoiteltavaa? karkoittaako oma-aloitteinen yhteydenotto nämä miehet? ja kuinka romanttisia neitsyt -miehet ovat?

        Juu, menee aika mielenkiintoseks kun lukee et muilla ihan samansuuntaisia käsityksiä tän merkkisestä miehestä. -Tai sit me vaan kaikki ollaan tapailtu samaa miestä ;).

        Mä mietin ihan samaa. Että kannattaako ottaa itse yhteyttä vai vaan odottaa että nähdään sattumalta. Musta tuntuu jollain kumman tavalla että asiat jatkuu siitä mihin ne viimeksi jäivät sit kun nähdään. Jotenkin sen ihmisen kans vaan tuli sellanen tunne et se on kovin vilpitön ja luotettava. Tiedä sitten.

        Jotenkin vain tuntuisi sille et vois ehkä kannattaa ottaa itse yhteyttä.
        Tuntuu et jollei ota mitään "vastuuta" asioiden etenemisestä itse -voisko silloin koskaan onnistua. Mun ei oo juuri tälläsiä tarvinnu aikasemmin miettiä (mut mun aiemmat suhteet onkin ollu aina kalat-miesten kanssa). Mut se on vaikeeta kun ei haluu "painostaa" eikä olla millään tavalla hyökkäävä.. En niin hyvin vielä tunne et mitenkään osaisin tietää tai aavistaa et pitääks näiden miesten kans olla aloitteellinen itse. Sen tiiän et tää mies on aika "arka" ottaan itte yhteyttä -on ainaski kerran niin mulle sanonut.

        Se nyt on selvää et tuon merkin kans pitää jaksaa odottaa ja olla kärsivällinen, se kenties palkitaan. Luin myös jostain et neitsyt ei koskaan rakastu vaan vähän, että jos se rakastuu niin se on aina "iso rakkaus".

        Juu. Tosi kiva kuulla muidenki kokemuksia ja jatkossakin ois kiva kuulla miten menee :)!!


      • kaksosnainen
        kaksostyttö kirjoitti:

        Juu, menee aika mielenkiintoseks kun lukee et muilla ihan samansuuntaisia käsityksiä tän merkkisestä miehestä. -Tai sit me vaan kaikki ollaan tapailtu samaa miestä ;).

        Mä mietin ihan samaa. Että kannattaako ottaa itse yhteyttä vai vaan odottaa että nähdään sattumalta. Musta tuntuu jollain kumman tavalla että asiat jatkuu siitä mihin ne viimeksi jäivät sit kun nähdään. Jotenkin sen ihmisen kans vaan tuli sellanen tunne et se on kovin vilpitön ja luotettava. Tiedä sitten.

        Jotenkin vain tuntuisi sille et vois ehkä kannattaa ottaa itse yhteyttä.
        Tuntuu et jollei ota mitään "vastuuta" asioiden etenemisestä itse -voisko silloin koskaan onnistua. Mun ei oo juuri tälläsiä tarvinnu aikasemmin miettiä (mut mun aiemmat suhteet onkin ollu aina kalat-miesten kanssa). Mut se on vaikeeta kun ei haluu "painostaa" eikä olla millään tavalla hyökkäävä.. En niin hyvin vielä tunne et mitenkään osaisin tietää tai aavistaa et pitääks näiden miesten kans olla aloitteellinen itse. Sen tiiän et tää mies on aika "arka" ottaan itte yhteyttä -on ainaski kerran niin mulle sanonut.

        Se nyt on selvää et tuon merkin kans pitää jaksaa odottaa ja olla kärsivällinen, se kenties palkitaan. Luin myös jostain et neitsyt ei koskaan rakastu vaan vähän, että jos se rakastuu niin se on aina "iso rakkaus".

        Juu. Tosi kiva kuulla muidenki kokemuksia ja jatkossakin ois kiva kuulla miten menee :)!!

        juu..samaa sanoi hän minulle, että kun hän sitten oikein rakastuu hitaasti, niin se rakkaus on jotain "suurta" ja ettei ole hänen tapaistaan näyttää tunteita liiemmin saati ottaa yhteyttä. Uskon kyllä siihen, mitä sanoit..että mitään ei kuitenkaan tapahdu, ellei joku ota joskus sen ensi askeleen (vastuun?)...koska asioiden eteen on myös tehtävä töitä..siis mun mielestä.


    • Neitsytnainen

      Oli pakko hieman kommentoida, kun puhutaan neitsytmiehestä...
      Mun kokemuksen mukaan neitsytmies ottaa kyllä itse yhteyttä, jos tahtoo tavata. Ja neitsytmiehet on aika romanttisia ja mielellään suunnittelevat yhteistä tekemistä ja aikaa, jos ovat tosissaan. Tiedän myös neitsytmiehiä, jotka ovat sanoneet säikähtäneensä, jos nainen on ollut liian päälle käyvä/soitellut koko ajan tms. Koska kaikki neitsyet on perfektionisteja, he haluavat, että asiat menevät eteenpäin heidän tavallaan. Jos asiat ei mene heidän tavallaan, he helposti ahdistuvat.

      Odottaminen on todellakin sitä mitä usein neitsytmieheen liitetään. Luulisin, että tässä tapauksessa kaksostyttö, kun olit eroamassa/vasta eronnut kun tapasit tämän neitsytmiehen vaikuttaa nyt tähän tilanteeseen niin, että sinusta tuntuu, ettei teidän juttu etene. Koska neitsytmies haluaa olla varma, että olet päässyt yli edellisestä suhteesta. Neitsyet on mustasukkaisia, tosin eivät usein sitä näytä. Toisaalta neitsytmies saattaa mielensopukoissaan epäillä oletko SINÄ tosissasi hänen suhteen.. Entä jos sinä haluatkin nyt mennä vapaana, koska olet vasta eronnut. Ja jos ilkeä exä on levitellyt perättömiä juoruja, sekin vaikuttaa asiaan. Hän haluaisi uskoa ja luottaa, mutta pelkää tulevansa petetyksi. Se selittäisi myös sen, että hänen kaverinsakin saattavat tarkkailla menemisiäsi. Neitsytmies on epävarma, koska pelkää satuttavansa itsensä.

      Sinuna minä ottaisin häneen yhteyttä tämän tekosyysi turvin. Jos hän on luvannut auttaa sinua, sen lupauksen hän kyllä pitää. Tapaatte, tapaaminen menee hyvin ja pallo on jälleen neitsytmiehellä ja hän on tyytyväinen siihen. Sen jälkeen alkaa taas se ikävä odottaminen.

      Tässä vaiheessa olisi hyvä, jos te voisitte yhdessä kokea jotain romanttista ja mieleenpainuvaa, jota tämä neitsytmies ei voi unohtaa. Se takaisi, että hän rohkaistuisi ja tekisi enemmän töitä teidän tapaamistenne järjestämiseksi. Jotenkin hänen tunteita pitäisi saada vahvistettua, koska hänellä on epävarma olo. Ja viesteistäsi päätellen ette kuitenkaan tunne toisianne vielä niin hyvin. Se tekee helposti neitsyestä epävarman.

      Neitsytmiehet ovat ihania, joskus niin vaikeasti luettavasta luonteestaan huolimatta. Ja hellivät kyllä, kun pääsevät ujoudestaan. Tsemppiä teille!=)

      • kaksostyttö

        kiitti rohkaisusta :)!

        Hienoa kuulla tuollasta kommenttia. Hiljakseen itse ajatellu jotain tuonkin suuntaista mutta kun itsekin on niin epävarma kaikesta johtuen eks-elämästä, ettei uskalla luottaa edes omiin tuntemuksiin.

        Minä kyllä olin yli edellisestä suhteesta jo ennen erovaihetta. Ero oli kuitenki melkosen hankala ja siinä oli melko monta kauhaa sopassa lähinnä entisen miehen puolelta ja se saattoi hämmentää vähän liikaa. Mutta jos ihminen on perfektionisti niin ehkä sitten asioiden pitää olla juuri eikä melkein kunnossa ennen kuin ryhtyy mihinkään. Kyllä niistä asioista puhuttiin silloin heti paljonkin ja silloin tuntui että kerroin liikaakin mut en ihmettelisi jos jotain olisi jäänyt vielä epäselväksi. Tilanne kieltämättä oli silloin hankala kaikilla osapuolilla. Mulla on vähän ongelmana se että mun mielestä toisten pitäis jotenki tietää ilman että kerron, mitä ajattelen ja mikä tilanne mulla on mun pään sisällä ja ulkopuolella. Mutta en ole kertonut tän tilanteen osapuolille edes mitä kaikkea näistä asioista mietin. Kun en halua pelästyttää. Olen tainnu ihan tarpeeks pelästyttää jo tässä vaiheessa.

        Vaihe se on tämäkin. Eikä oikeastaan edes niin paha vaihe mitä vois kuvitella.

        Sitä vain on niin epävarma. Ei omista tunteista ollenkaan. Vaikka oon yleensä melko vapaudenkaipuinen, ei olisi tässä vaiheessa minkäänlaisia menohaluja -ei mitään kokeilunhaluja muiden miesten suhteen tai mitään. Tavallaan oon ajatellu (tai toivonut?) asioiden olevan jotenki noin kun kerroit. Että tässä ois tällänen epävarmuustilanne vähä molemminpuolin.

        Ehkä sit otan yhteyttä joskus kun uskallan.

        Siinä mielessä kyllä voinkin uskaltaa kun juuri sellainen tunne tästä miehestä on jäänyt että hän kyllä tarkoittaisi sitä mitä lupaa jos niin sanoo.

        Vaikeasti luettava mies kyllä on. Toisaalta on. Ja kiinnostava. Ei mene pois mielestä millään. En edes haluisi että niin kävis.


      • Neitsytmies 45
        kaksostyttö kirjoitti:

        kiitti rohkaisusta :)!

        Hienoa kuulla tuollasta kommenttia. Hiljakseen itse ajatellu jotain tuonkin suuntaista mutta kun itsekin on niin epävarma kaikesta johtuen eks-elämästä, ettei uskalla luottaa edes omiin tuntemuksiin.

        Minä kyllä olin yli edellisestä suhteesta jo ennen erovaihetta. Ero oli kuitenki melkosen hankala ja siinä oli melko monta kauhaa sopassa lähinnä entisen miehen puolelta ja se saattoi hämmentää vähän liikaa. Mutta jos ihminen on perfektionisti niin ehkä sitten asioiden pitää olla juuri eikä melkein kunnossa ennen kuin ryhtyy mihinkään. Kyllä niistä asioista puhuttiin silloin heti paljonkin ja silloin tuntui että kerroin liikaakin mut en ihmettelisi jos jotain olisi jäänyt vielä epäselväksi. Tilanne kieltämättä oli silloin hankala kaikilla osapuolilla. Mulla on vähän ongelmana se että mun mielestä toisten pitäis jotenki tietää ilman että kerron, mitä ajattelen ja mikä tilanne mulla on mun pään sisällä ja ulkopuolella. Mutta en ole kertonut tän tilanteen osapuolille edes mitä kaikkea näistä asioista mietin. Kun en halua pelästyttää. Olen tainnu ihan tarpeeks pelästyttää jo tässä vaiheessa.

        Vaihe se on tämäkin. Eikä oikeastaan edes niin paha vaihe mitä vois kuvitella.

        Sitä vain on niin epävarma. Ei omista tunteista ollenkaan. Vaikka oon yleensä melko vapaudenkaipuinen, ei olisi tässä vaiheessa minkäänlaisia menohaluja -ei mitään kokeilunhaluja muiden miesten suhteen tai mitään. Tavallaan oon ajatellu (tai toivonut?) asioiden olevan jotenki noin kun kerroit. Että tässä ois tällänen epävarmuustilanne vähä molemminpuolin.

        Ehkä sit otan yhteyttä joskus kun uskallan.

        Siinä mielessä kyllä voinkin uskaltaa kun juuri sellainen tunne tästä miehestä on jäänyt että hän kyllä tarkoittaisi sitä mitä lupaa jos niin sanoo.

        Vaikeasti luettava mies kyllä on. Toisaalta on. Ja kiinnostava. Ei mene pois mielestä millään. En edes haluisi että niin kävis.

        Yhteydenottoa se mies oikeasti odottaa. Itse ei uskalla tehdä aloitetta, koska pelkää tulevansa torjutuksi. Tiedän kokemuksesta. Vaikeita luonteita me ollaan, ittekkin on tekemistä oman itsensä kanssa. Ja paljon on "tärkeitä" ja tärkeitä harrastuksia ja menoja, silti ollaan uskollisia sitten kun parisuhde on saatu solmittua.


      • tytsykaksonen
        Neitsytmies 45 kirjoitti:

        Yhteydenottoa se mies oikeasti odottaa. Itse ei uskalla tehdä aloitetta, koska pelkää tulevansa torjutuksi. Tiedän kokemuksesta. Vaikeita luonteita me ollaan, ittekkin on tekemistä oman itsensä kanssa. Ja paljon on "tärkeitä" ja tärkeitä harrastuksia ja menoja, silti ollaan uskollisia sitten kun parisuhde on saatu solmittua.

        Mutta jos sitten ittekkin odottaa yhteydenottoa niin sitä saakin varmaan odottaaa maailman tappiin asti ;).

        Kun nyt uskaltais vaan.
        Kun sitä torjuntaa tässä pelkää itte kukin eikä millään uskalla vaikka ajattelen kyseistä miestä paljon, muistan joka sanan ja lauseen ja katseen ja kaiken.

        Sanat takeltelee ja hengitys jää kurkkuun ja puhelin vaan pyörii kädessä eikä soita vaiks mieli tekis.

        Kyllä se on hankalaa silloin kun on rakastunu, muuten on hyvin helppo ottaa yhteyttä melki kehenvaan, ei jännitä mut sit kun tunnetta on näin paljon niin.


    • TÄYS...

      KAHJO JA HUIPUTAJA JOKA MAKSATTAA NAISELLA AINAKIN SEURUSTELUVAIHEESSA. VALEHTELUA JA SUORANAISTA MONISUHTEISUUTTA HARRASTAVA ON OLLUT MINUN KOHTAAMA NEITSYTMIES. KERTOO RAKASTAVANSA JUURI SINUA, MUTTA NIITÄ ON MONTA JOILLE KERROTTU SAMAA SKEIDAA. KASVAISI AIKUISEKSI KUTEN AINAKIN SE KO. NEITSYTPOIKANEN.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      143
      10446
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      2983
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2809
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2117
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1868
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1689
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1616
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1587
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. 82
      1378
    Aihe