MIKÄ NEUVOKSI

AVIOKRIISI

Mieheni pitää kondomit patjanalla. Ennen pikkujoulua niitä oli 5 kpl,kun hän oli lähtenyt niitä oli vain neljä.Aika epäilyttävää ja epätoivoista tietää onko käyttänyt vieraaseen yhdyntään.Mikä neuvoksi, onko avioero edessä?

8

2493

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aina jutut paranee

      Aika idiootti ukko, jos käyttäis muijansa laskemia kumeja vetämiseen. Voi pyhä yksinkertaisuus!

      Eikö sullakaan ole muuta tekemistä, kuin vahdata ukon kumeja. Antaisit sille edes joskus!

      • ääääääääääääääää

        pistele neulalla reikiä ehkäisimiin ja ala käyttää pillereitä salaa, ylättyy ukkos kun pano pamahtaa paksuksi. Tai kun ukkosi on siellä "pillujouluissa" niin ota pari kortsua ja avaa ne vaikka ison kurkun päälle jotta venyvät isoiksi, sekoita hieman jauhoja veteen ja täytä toisen kumin pää mönjällä ja jätä näkyville Esim roskikseen.
        jos tulee mutinoita niin sano että ajattelit että teilla on vapaa suhde koska hänkin otti ehkäisimiä mukaan pikkujouluihin.


    • luovuta jo

      Jos noin paljon kyttäät ukkosi tekemisiä niin ajat kyllä ajan kanssa hänet väkisin toiseen syliin; sen kyttäystunnelman kyllä tuntee parisuhteessa. Itse käytän yhteisiä kondomejamme esim. ihan omiin yksityisiin leikkeihin. Et voi tietää tykkääkö miehesi esim. pepun kiihoittamisesta ja suojaa välineitä kondomin avulla, kenties hän kantaa kondomia aina rahapussissaan ja on antanut sen jollekin muulle ja ottanut rahapussiinsa uuden, vienyt pikkujouluihin jonkun paketin ja laittanu yhden kondomin pakettiin mukaan...

      Avioero on edessä, jos yhtään miestäsi ajattelet. Hän ei ole ansainnut tuollaista kyttäämistä. En minä ainakaan jaksa kytätä mieheni jokaista liikettä. Mietin sitten jos jää kiinni jostain, et mitä teen. Aikaisemmin siitä ei ole mitään hyötyä, koska koko ajan et voi millään tietää missä miehesi on ja mitä se tekee. Tietääkö miehesi kaikki sinun liikkeesi?

    • tapauksessa

      ole mitään huolta:

      Miehesi on luvannut toimittaa kaverilleen Enskalle silloin tällöin kumeja, koska tämä ei kehtaa niitä mennä kaupasta ostamaan.

      Miehesi rakastaa sinua syvästi ja on aina ihaillut laskutaitoasi ja luottaa avoimeen suhteeseenne täysin!

    • tiedän kaiken

      Miehesi tuskin on tehnyt mitään niin pahaa, että olisi ansainnut kaltaisesi rangaistuksen.

    • Kriisi meilläkin

      Oma mieheni taas on ollut poissaoleva ja ylimielinen jo jonkin aikaa ja löysin tietokoneeltamme hänelle osoitetun sähköpostin naiselta, joka kiitteli kaikesta mitä he olivat ehtineet kokea yhdessä, pusuja ja haleja. Hän väittää sen olleen kaverilleen, mutta vahingossa tulleen hänelle. Löysin myös takin taskusta seksivoiteita, joita hän kuulemma myi.

      Usein asiat ovat juuri niinkuin epäiletkin, tai voit sulkea silmäsi ja uskoa naurettavat selitykset. Ja niille, jotka kommentoivat vaimojen/miehien asioiden "kyttäämistä". Kun puolison tunteen jo useamman vuoden kokemuksesta ja tietää, että jotain on vinossa, mutta toinen vain väittää, että vain kuvittelet, ei vaihtoehtoja paljon jää. Oma äitini sai aikoinaan isäni kiinni vieraista pienellä salapoliisityöllä ja ilmaantumalla toisen naisen ovelle, kun he olivat palaamassa "kotiin".

      • jebbbzzz

        Lapsuuden traumat vaikuttavat aikuisuuteenkin. Kyllä tuo sinun tapauksesi tosiaan vaikuttaa pettämiseltä, mutta ei se tarkoita, että kaikki muutkin pettävät kuin sinun ja äitisi mies. Alkup. kysyjän juttu nyt ei vaikuta yhtään miltään. Kondomin salaperäinen katoaminen molemmille tutusta paikasta ei todellakaan ole vastaava tapaus. Kukaan ei ole niin tyhmä, etteikö tajuaisi ostaa niitä erikseen kaupasta, bensa-asemalta, automaatista tai kioskilta, vaan veisi tuollaisesta paikasta päästäkseen hoitelemaan salarakastaan... Ja yksi kondomi? Mihin se muka riittää? Kannattaa nyt pari-kolme ottaa mukaan jo pelkästään puhkeamisvaarankin takia.


    • ...gsus

      eikö tuota voi yksinkertaisesti kysästä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1445
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1137
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      103
      1020
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      877
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      64
      760
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      747
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe