MIKSI EN

KIINNOSTA??

Olen kaksosnainen ja olen masentunut kun tuntuu etten kiinnosta ketään?
Olen iloinen, useimmiten ulospäin. Sisältä olen surullinen koska olen kokenut kovia menetyksiä.
Luonteeltani olen liian hyväuskoinen, olen myös nätti(nätinpikin voisin olla)ja siisti, pidän koti-illoista, en siis pidä ravintolissa pyörimisestä, tykkään kotiaskareista ja olisi kiva pitää miehestä huolta ja laittaa esim. ruoka valmiiksi kun tulee töistä. Osaan olla yllätyksellinen ja se mikä tärkeää olen uskollinen. Miksi en siis kiinnosta miehiä???
Joskus tuntuu että olen jo katkera ja siksi en saa ketään vierelleni.

9

1528

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei kiinnostavaa

      Ei moni mies tääpäivänä halua naista,jonka ainoa tehtävä on "pitää miehestä huolta ja laittaa esim. ruoka valmiiksi kun tulee töistä". Etkö tiedä, mitä miehet tahtovat? Älykästä vaimoa, josta he voivat olla ylpeitä kodin ulkopuolellakin!

    • riittävä

      miehille,edustus naiseksi.Eiköhän se ukko vain akkaa kaipaa,siinä on sitten sovinnossa mukava riidellä.Kauheata jos vaimo olisi tuotepaketti erilaisia kiinnostavia osasia.Taitais loppua kiinnostus miespoloisilta.

      • sisällöstä yhtään mitään

        Mitä tarkoitat?


    • Blessed Be

      No mulla oli hiukan tollasta tuolla kesän puolella, mutta se on nyt menny ohi, ku oon päättäny mitä haluan elämältä, ja toteuttanu omat toiveeni. Ja pidän itsestäni juuri sellaisena kuin olen, haluan auttaa muita, ja olla iloinen.

    • karpalo09

      ..on kaksosille melko tavallista. Älä mieti liikaa vaan tee niinku ittestäs hyvältä tuntuu. Siitä se hyvä fiilis leviää ympärille ku nautit elämän pienistä iloista ja tulee vielä paljon parempana takasin!

    • tää on nähty

      Luulimpa kerran minäkin, että haluaisin vain"huolehtia miehestä"jne muuta kovasti paljon kaunista...

      Kokeiles.Olisipa hauska kuulla miten kauan jaksat.Myönnän olen huono(?)vaimo,kun tahdon olla muutakin kuin hyvä kodinhengetär...Kaksosenluonteellani kun kiinnostus ja into yhtä asiaa kohtaan kestää vain rajallisen ajan.Kiinnostuksen lopahtamisenkin jälkeen kotihengettäryyteni kyllä pelittää mutta ilman iloista intoa.

      Sain vasta jopa mieheltäni(rapumies) kiitosta,siitä että olen ulospäinsuuntautunut,aikuinen nainen joka ei vähässä kummassa jää sanattomaksi.Meillä on lapsia ja koiralainen mutta vastikään myös siskoni (minua noin 20v nuorempi)tuumaili,että on kiva kun osaan puhua muustakin kuin hyvän kodinhengettären jutuista.

      Näin meillä.Elämä meidän kaksosten rinnalla on kuulemma aniharvoin tylsää...
      Toivotan voimia kaikille meitä jotenkuten jaksaville,pyydän anteeksi ja kiitän kauniisti.

      • kotiäiti ja -rouva...

        ...ja rakastan elämääni hyvin hoidetssa kodissani ja puutarhassani. Mutta, toimin oikein hyvin myös sociaalisesti. Olen myös, lasteni isoiksi tultua, ollut ansiotöissä, mutta mielestäni joka työpäivä on "menetys omasta elämästäni" - myyn niinkuin omia oikeita elämänhetkiäni palkkaani vastaan. Kaipaan koko ajan kotiin. Viihdyn kotona itseni sekä lähiomaisteni seurassa.

        Mieheni päinvastoin oli koko avioliittomme ajan "reissuilla" ja oli uskoton aivan järjestelmällisesti. Uskaltaisnkin sanoa, että se oli minun kotioloihin tyytyväisyyteni rangaistus. Ei todennäköisesti saa olla liian tyytyväinen!

        Jälkeen päin ja takaisin katsellen sitä onnellista kotirouvan elämääni, tuntuu siltä, kuin ympäristöni olisi (mukaan luettuja Xmieheni) ollut tyytymätön siihen, joka minulle itselleni oli onnekas ja hyvä valinta - kotirovaisuuss!


    • neppi-76

      Yhen kaksosnaisen tunnen, joka uskoo itestään mainitsemiasi asioita. Jokainen mies on hänelle potentiaalinen miesehdokas ja ihastus vaihtuu tiuhaan. Seukkaa myös aikamoisia "luusereita", jotka tekee olon vaan paskemmaksi.
      Kun tämän ihmisen seurassa on enemmän, huomaa että se on kova kiukuttelemaan ja miettii jatkuvasti mitä muut hänestä ajattelee. Lisäksi jokainen nainen on hänelle vihollinen ja miehet pitää hurmata, vaikka en ole yhenkään hurmaamisessa nähnyt onnistuvan. Käytös on ajoittain todella epätasapainoista ja purkaa vihaansa muihin. Kääntää kaikki itse aiheuttamansa jutut muiden syyksi tai sitten syyttää onnetonta lapsuuttaan, mikä on aika vaikea uskoa kun tuntee paremmin.
      Tämä tyyppi uskoo olevansa todella hyvä nainen, mutta todellisuudessa tarvitsisi varmaan äidin kuorimaan perunatkin!

      En väitä, että sinä olisit tällainen, mutta pohdi miten käyttäydyt miehiä kohtaan ja millaisen kuvan itsestäsi annat.

    • RayVen

      ainakin kelpais siu lainen, sit ku luki noit vastauksia. ni näköjää sit yleisen käsityksen mukaa miheille ei kelpais. Ei miesten eikä naistenka mielestä.
      No kuitenki. Mie on iteki kaksonen. Se kyllästyminen joihinkia asioihin saattaaneepi tulla, ja joitai asioita pitää yllä. Ite oon kiinnostunut tosi monesti asiasta, ja samalla kertaa. Ei ne oo mihikää hävinny, tai vaihtunu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3879
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2759
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2144
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2091
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe