Oon miettiny tälläistä asiaa, jos joku osaisi vastata tähän niin kiitoset hänelle! Niin eli huomasin, että yks henkilö on "poistanut" (mese)osoitteeni osoiteluettelostaan (työkalut-> asetukset->tietosuoja-> tarkastele), mutta näen hänet kuitenki online tilassa, "mitä kuntelen nyt" toiminnon sekä hänen kuvansa. Oon kuullut, että torjuttu ja/tai osoitteesta poistettu henkilö ei näe ko. henkilön tilaa. Onko mahdollista että hän on poistanut minut kokonaan vai onko pelkästään torjunut? Vai miksi ihmeessä hänen luettelossaan ei ole enää osoitettani, vaikka on ennen ollut ja näen hänen tilansa..
Onko mahollista..
torjuttuko..?
2377
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 2
Vanhimmat
siis se kyseinen henkilö on sut poistanut kokonaan ja sä näät hänet kyllä koska sä ite et oo poistanu tätä kyseistä henkilöö mesestäs ja jos tää kyseinen henkilö olis torjunu sut pelkästään niin silloin sä et näkis tätä kyseistä henkilöö onlinessa vaikka tää kyseinen oliskin onlinessa.
poistanut minut listaltaan mutta minä en vielä häntä niin kuitenkaan en nähnyt häntä online-tilassa vaikka hän olis ollut. testasimme tämän koska muilla perheenjäsenillämme oli tämän ko. henkilön meseosoita ja heillä näkyi se kun vuorotellen katsoimme omaani ja toisten meseä