lautailijoiden pukeutuminen

kummastelija

tässä ollaan porukalla ihmetelty että miksi lumilautailijoilla on mokomat pukeutumistyylinä ylisuuret lerppahousut, 6 numeroa liian iso pipo ja laskettelulasit mihin mahtuu silmien lisäksi korvat ja nenä?

onko housut vaan vahingossa tullut isojen poikien kaupastan mukaa vai onko niihin huomioitu housuunpaskantamisvarat myös?

käytännölliset ne eivät ainakaan ole.mielelläni kuulisin järkiperustelut lrppahousujen käyttöön.

ps. järkiperustelu ei ole " ne o nii cool" tai " mä haluun lerppahousuilla erottuu massasta"

21

5334

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pitkä-Pekka

      Kysehän on lasten ja varhaisnuorten suosimasta lajista, jota myös monet alamittaiset aikuiset harrastavat. Eikä lasten osastolta, jossain noiden muuten pitäisi asioida ostaen Reimatexiä ym muuta, ole sopivaa tavaraa, joten ovat menneet aikuisten osastolle, ja siellähän kaikki on lapsille liian suurta.

      • duidaduida

        niin, miksi ne sieltä aikuisten osastoltakin pitää heti kaikkeista suurimmat vermeet vetää niskaansa ja sitten pyytää äitiä lyhentämään punteista se puoli metriä?

        meinaan ko haarat on polvien alapuolella niin pakkohan sitä jo siinä tilanteessa on puntit lyhennyttää.


      • stikkaaja
        duidaduida kirjoitti:

        niin, miksi ne sieltä aikuisten osastoltakin pitää heti kaikkeista suurimmat vermeet vetää niskaansa ja sitten pyytää äitiä lyhentämään punteista se puoli metriä?

        meinaan ko haarat on polvien alapuolella niin pakkohan sitä jo siinä tilanteessa on puntit lyhennyttää.

        Hetkinen, ne isot housut on erittäin käytännölliset, käytännöllisemmät kuin teidän väkisin-hiihtäjien tiukat trikoot, ne on mukavat päällä, ja tietenkin hienon näköiset. Ja onhan laseissa mukava että ne lämmittääkin vähän, ja muovautuu kypärään hyvin. Sinä ehkä kuljet massan mukana, mutta lautailijat haluaa pukeutua miten itse tykkää, ja hienosti sekä hyvin.

        Eräs sanoi: "lumilautailua on sen takia mukavampi katsoa, kuin hiihtoa, koska heillä on sentään persoonallinen pukeutuminen"

        Joten?


    • 0999789

      Syynä lienee monille lumilautailijoille siunautunut järkyttävän suuri penis joka vaatii normaalia enemmän tilaa.

      • sn00b

        Eiköhän se todellinen syy näihin löysähköihin vaatteisiin ole se, että ne ovat huomattavasti tiukkoja vaatteita mukavammat päällä.


    • kdsfjkfisduf

      kuinka kuvittelet liikkuvas kireissä housuissa rinteessä ? housuissa täytyy olla liikkumisvara kun näitä laskuvaatteita harvemmin tehdään mistään joustavasta materiaalista. löysät pökät on siis paljo mukavemmat jalassa kun ihoa myätäilevät. oletko kokeillut ? epäilen vahvasti

    • Dyyde

      No ensinnäki on helvetisti mukavempaa laskea isoissa vaatteissa ja jos satut tietämään niin ilma eristää joten ei tule niin kylmä kun ei ole housut ihossa kiinni häiritsemässä. Ja onhan ne ilmiselvästi hienommat kun tiukat lateksihousut. Ei kannata sanoa mitään jollei tiedä mitään.

      • lumilautailijaneiti

        oon samaa mielt dyyden kans, pidä pääs kii jos et tiiä mistää mitää.


    • vastaaja kummasteluun

      Vastaan tässä yksin porukkanne pohdintoihin. En nyt edes ala puhumaan yleistyksestä, kun se paistaa niin ihanasti läpi tekstistäsi. Nämä ylisuuret lerppahosut on päällä siksi, että ne menevät hyvin lautailukenkien pääle. Nämä kengät on isommat, kuin ne hiihtoveiikojen käyttämät salomonit. Eli toisin sanottuna ne on cool, vaikka se ei nyt sitten perusteluksi edes käy.

      Toinen perustelu on se, että viimalta ym. rinteessä ilmeneltävä kylmyydeltä on jotenkin suojauduttava. Ylimmän housukerroksen alle on mahduttava tarpeellinen määrä mamiksia eli pitkiä pappakalsareita.

      Kyllähän me suomen roskasakki, mummontappaja-lumilaitailijat ostettaisiin niitä cat-man-doo vaatteita, mitkä on teidän ison porukan mielestä "oikean" kokoisia, jos niiden tekniset ominaisuudet riittäisivät joka kelillä laskemiseen. Olet varmaan huomannut, että lumilautailua harrastetaan tammikuun pakkasista pääsiäisen plussa-asteisiin.

      Pipoasiaa voin kommentoida niin, että vaikka muutama poikittain liikkuvan hemmmo välillä pitääkin erilaista pipoa, kun sinä räkäposkella hiihtäessäsi, niin anna olla ja hiihdä se 5 km vielä vähän lujempaa kun viimeksi.

      Mitä laskettelulaseihin tulee, niin rinteessä lasilta vaaditaan hiemen enemmän, kuin esimerkiksi hiihtoladulla. Lasien pitää pitää viima poissa silmistä, ettei silmät vuotaisi, kun rinteessä vauhti yleensä kasvaa. Tuulen silmistä poispidon lisäksi lasien ilmanvaihto on erittäin tarpeellinen. Lasien sisällä oleva ilma ja hien muknana tullut kosteus pitää hävitä sieltä sisältä, muuten lasit huurtuu. Eli, kovinkaan moni lumilautailija ei voi valmistaa kotona itselleen rinteessä kunnolla toimivia laseja, joten ne on ostettava kaupasta, ja ne kunnolla toimivat sattuu olemaan vähän erilasia, kuin ne Ahosen käyttämät uvexit.

      Ja tuo housuunpaskantamisvara on erittäin hyödyllinen. Tiesitkö, että ihmisen suolen tyhjentyminen on perimä niiltä ajoilta, kun jokaisen ihmisen piti saalistaa ravintonsa. Välillä piti juosta perkeleen kovaa karkuun, niin ihminen voi keventää painolastiaan tyhjentämällä suolensa. Eli kun lumilautailija yrtittää päästä vielä korkeammalle, kuin viime hypyllään, niin suolentyhjennys tapahtuu joskus. (Tämä oli sitten vitsi, olisitko muuten kummastellut asiaa?)

      Jos olet jo seurannut lumilautailijoidne mokomaa hömppäpukeutumista, niin olet varmasti myös huomannut, että me lumilautailijat tehdään myös erilaisia temppuja siellä rinteessä. Vaikka maallikko ei ymmärrä miten sana bouni tai vääntö liittyy lumilautailuun tai temppujen tekoon, niin voi sanoa, että jos temppua väännetään ne futuren hiihtotrikoot päällä, niin alkaa kuulua sellasia ääni, kun naruja menisi poikki ja ensi laskulla olis haarovälin varusteet jäässä.

    • säkkis

      Oletko koskaan nähnyt näitä perus suomalaisia talvivaatteita? Ei mielestäni ole ollenkaan hälyyttävää jos urbaani nuori ei halua näyttää humalaiselta sikafarmarilta reiman vehkeissään. Tää on muutenkin ehkä typerin kysymys pitkään aikaan. Miks nyt erilaisia vaatemuoteja on olemassa? Turhiahan ne kaikki on loppupeleissä, joten hittoako sä nyt hikoilet siitä mitä toiset ihmiset pistää päälleen... Kakskyt vuotta ja joku kaavoihin kangistunut lökäpöksy ihmetelee miks kaikil o nykyään sellaset vammaset vilkkuvat foliovaatteet. Kyseletsä kaikilta vastaantulevilta hevi-möröilt et miks niil on pitkä tukka ja pillifarkut? Entä kuinka usein haastattelet skiniä heidän pilottitakeistaan?
      Eiks kaikki oo ihan jees siihen asti ku kukaan ei pakota sua pukeutumaan vastoin omaa mieltymystäsi? Kyllä lupaan, et ne perus skimbavermeet näyttää vähintään yhtä tyhmältä toiselta puolelta katottuna. Eikä kukaan oleta et sun tarttis puolustella tyyliäs kellekään, joten miks kukaan muu olis tilivelvollinen sulle? One love ja sillee, turvakameroita ja kyttäämistä.

    • että sillai

      On kyllä harvianisen idiootti tuo kummastelija. Taitaa vaan olla kade, ku suomalaiseet lumilautailijat pärjää kisoissa, mut sit kaikki suomen "hiihtotoivot" kärähtää dopingista. Mielummin ite ainaki pistän isot vaatteet, ku kireen dopinghiihtopuvun.

      • giuhgu

        Todellakin on ihan typerää kysyä tommosta! Kuitenki tekisit kaikille palveluksen JOS hyppäisit suohon ja jäisit sinne kans, sekä käyttäsit järkeäsi, Ja ennen kaikke lopettaisit noi idioottimaiset kysymykset!(tää siis oli kyseliälle)


      • tyttö 14
        giuhgu kirjoitti:

        Todellakin on ihan typerää kysyä tommosta! Kuitenki tekisit kaikille palveluksen JOS hyppäisit suohon ja jäisit sinne kans, sekä käyttäsit järkeäsi, Ja ennen kaikke lopettaisit noi idioottimaiset kysymykset!(tää siis oli kyseliälle)

        Kannatan


    • ?????

      sama kuin kysyisit että "miksi katsot telkkaria?" "no koska se on hauskaa ja mukavaa" mutta mitä hyötyä siitä on? miksi kukaan ei kysy noin

    • gji

      lasit suojaa lumen tulemisen silmiin tyhmä

    • Lumilautaillessa on ihan oma tyyli jokaisella jotkut vain sattuvat pitämään semmotteista löysistä housuista.

    • Pellolainen

      Löysät vaatteet on vain mukavammat kuin hiihtotrikoot mistä näkee mihin uskontolahkoon kuulut.

    • skimbaaja

      Mun mielestä lautailijoiden vaatteet on ihan kivan näköiset. Parhailta näyttää sopivasti löysät lökärit.

      Ja sitäpaitsi: mitäs se kenellekään kuuluu, miten muut pukeutuu rinteessä. Pidetään ihan rauhassa niitä kamoja, jotka tuntuu hyvältä. Oli ne sitten löysät tai vähän tiukemmat.

    • Tyttö 14

      siis toi oli törkeet dissaust. mullakin on sairaan kokoset vaatteet aina lautailles. se vaan antaa tyylii, ja on paljon mukavampaa kuin jotkut tiukat mummo asut... Ite oon 14 wee tyttö.

    • Snöbräder

      Kaikki lautailijat on yleensä aloitttanut nuorina jotain 8-15 vuoden iässä, jolloin kasvu on nopeaa. silloin äidit on hermostunut kun pitää ostaa joka vuosi uudet kamat kun poika on kasvanut semmoset 10 senttiä viime talvesta. Ja niin ostetaan pari tuumaa liian isot kuteet, jotta niitä voi käyttää useampana vuotena. Tässä on syy.

    • suksipoika69

      no voe helvetti ostakee sukset ja sitte tarpeeks isot housut::)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe