Sytytän kynttilän Hitlerille

Itsenäinen Suomi

Kesällä 1944 Neuvostoliitolla oli tarkoitus nujertaa Suomen puolustajat erittäin vahvalla hyökkäyksellä, jonka jälkeen Suomi antautuisi ja tulisi Neuvostoliiton miehittämäksi. Sen jälkeen sotavoima siirrettäisiin Berliinin suunnalle.
Suunnitelma olikin toteutumassa. Suomalaiset joutuivat pahaan alakynteen ja Neuvostoliitolla oli ilmaherruus. Antautuminen vaikutti väistämättömältä.
Tuolloin Suomen kohtalon hetkillä pyysi Marski ystävältään Aadolf Hitleriltä aseapua Suomeen.
Hitler ystävällisesti lähettikin ilmavoimien osaston pelastamaan Suomea.

Osasto Kuhlmey teki tuhoisaa jälkeä puna-armeijalle ja Suomen nujertamiseen varattu määräaika umpeutui. Näin Suomi säilytti itsenäisyytensä, vaikka sen oma armeija ei lopulta pystynyt yksin sitä puolustamaan.

Tästä kaikesta voimme kiittää Adolf Hitleriä - miestä, jonka antaman avun ansiosta emme joutuneet Stalin-pedon alaisuuteen.

Huomenna on meidän kaikien syytä taas unohtaa "Aatun" yleisesti tunnetut hirmuteot ja muistella, että Suomen on ikuisesti oleva hänelle kiitollisuudenvelassa saamastamme avusta. Siksi huomenna kaikki kunnialliset kansalaiset sytyttävät kynttilän Adolfin kunniaksi, aivan kuten muistelemme kunnioittaen omia veteraanejamme ja Mannerheimia.

On järkyttävää, että vielä nykyisinkin monet ovat niin suomettuneita, että eivät halua myöntää Adolfin tehneen elämänsä hyvän työn juuri Suomen hyväksi.

Ja osasto-Kuhlmeyn urheat veteraanit kuuluisivat linnanjuhlien kunniavieraiksi kaikenmaailman pöyristyttävien pukuesittelijöiden tilalle!

5

530

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mukaista.

      Suomessa puhuttiin aiemmin suomettumiseta. Henry Kissinger, ankarimpia kommareiden kurittajia, käänsi termin Reaganille "pienen maan(kansan) elämistä suuren maan naapurissa.
      Suomessa sallittiin tiety kunnian osoitukset omille veteraaneillemme mutta kaikki liittosuhteet ja todisteet suomen todellisesta kyvystä vastustaa itäistä vaaraa vaiettiin kuoliaiksi. Kirjaimellisesti.
      Aloittajalle mainitsen vielä; sytytä ikkunallesi huomenna kaksi kynttilää, muistoksi. Kun suomi sai saksalta 1915 lupauksen kouluttaa noin 200 suomalaista jääkäriupseereiksi, turvatalot matkalla ruotsin kautta saksaan pitivät ikkunoillaan kahta kynttilää.

    • JJJ*

      Olen aina ihmetellyt miten kauheana - JÄLKEENPÄIN - on pidetty sympatioita ja liittoutumista Natsi-Saksaan.
      Reaalipolitiikkaa.

      ---
      Silloin aikoinaan juutalaiset saivat kärsiä - nykyään nämä perkeleen Israelin valtion valtiolliset murhaajat vetäkööt vitun päähänsä sen kipan sijaan.

      • esiin

        Suomi luovutti sotien aikana juutalaisia Saksan tuhoamisleireille ja Virolaisia ja Inkerinmaalaisia Suomen joukoissa palvelleita sotilaitaan Stalinille Siperiaan. Lisäksi Suomen keskitysleireillä tapettiin nälkään ja kylmään tuhansittain Neuvostoliittolaisia siviilejä vanhuksista lapsiin samoinkuin sotavankeja. Suomi liittoutui Hitlerin kanssa ja sai Saksasta kipeästi kaivattua sotilaallista apua joukkoina ja aseina sekä mm viljaa josta oli kova pula. Suomi ja Saksa sotivat yhdessä aseveljinä.


      • ResKers
        esiin kirjoitti:

        Suomi luovutti sotien aikana juutalaisia Saksan tuhoamisleireille ja Virolaisia ja Inkerinmaalaisia Suomen joukoissa palvelleita sotilaitaan Stalinille Siperiaan. Lisäksi Suomen keskitysleireillä tapettiin nälkään ja kylmään tuhansittain Neuvostoliittolaisia siviilejä vanhuksista lapsiin samoinkuin sotavankeja. Suomi liittoutui Hitlerin kanssa ja sai Saksasta kipeästi kaivattua sotilaallista apua joukkoina ja aseina sekä mm viljaa josta oli kova pula. Suomi ja Saksa sotivat yhdessä aseveljinä.

        Luovutettiin ? Jotkut väittävät,että laivoittain,arkiston asiakirjoista vain muutama palautus (kun oli epäselvät paperit).Vasuri kirjailija Sana kirjoittaa jonkun höpökirjan,sen seurauksella alkaa juutalaisluvut vain kasvaa.Virolaisia ja inkeriläisiä vainottiin vielä 80-luvulle saakka,se on häpeä jos jokin täytyy siksi nimetä.Kyllä vasurit käyttivät valtaansa aivan mielipuolisesti sodan jälkeen.


    • Jmies

      itsenäisyytemme ole monen asian summa... Empä nyt sanoisi sen olleen vain Hitlerin ansiota... Tuo sota on SUURI juttu täynnä pieniä juttuja. Kuka muuten tietää että, jopa autojätti Ford lahjoitti kaikenlaista meille sota-aikana(kalustoa enimmäkseen, myös raha-avustuksia)?? Kyllä se ykköstekijä oli suomalainen voima!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1898
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1485
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe