Köyhyys

kukoistaa

Suomessa ainoa joka konkereetisesti tekee jonkin näkyvän eleen heitä huomioidakseen on Veikko Hurstin poika Heikki tarjoamalla heille lihasoppaa, voileipiä ja kahvia. Lisäksi tilaisuudessa jaettiin vaatteita.
Jumala tätä miestä siunatkoon. Toisin on linnanjuhlissa ja Tarja Halosen valtakunnassa, siellä ei köyhyyttä tunneta, mitä se on? Köyhyys lakaistaa maton alle, "emme me ole köyhiä huutavat kaikki juhlijat yhteen ääneen, me olemme eliittiä. Me olemme suomen kermaa!"

Suomessa ei ole hyvä olla, elitiin juhliessa ja kasvattaessa omaa hyvinvointiaan köyhät ja syrjäytyneet kärsivät. Tätä ei voi kutsua hyvinvointivaltioksi. Täällä on paha olla jos ei satu olemaan rikas :( Halonen ei tee elettäkään huomioidakseen köyhiä.

3

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näin ajattelen

      itsekin, eli Halonen ei välitä pätkääkään, miten Suomen köyhälistö kasvaa... Olisiko muutoksen aika, eli kun tulossa ovat eduskuntavaalit ja luotin viimeksi Haloseen tunnetasolla... katson tulleeni petetyksi, joten ihan sama seuraavissa eduskuntavaaleissa; ääneni menee Sauli Niinistölle, jolla lienee tsunami-katastrofin sekä edesmenneen vaimonsa traagisen kuoleman jäljiltä niin paljon arpia sydämessään, että suhtautuu jopa köyhiin, kuten tunteet omaavan ihmisen kuuluukin.

      • meltä olen :)

        toivotaan, että muutos tulee vielä, sitä odotellessa hyvää itsenäisyyspäivänjatkoa kaikille!


      • kaduntallaaja
        meltä olen :) kirjoitti:

        toivotaan, että muutos tulee vielä, sitä odotellessa hyvää itsenäisyyspäivänjatkoa kaikille!

        Ei muutos toivoen tule. Voi voi kun on surkeaa olla köyhä. Menenpä ostamaan mäyräkoiran ja vietän illan TV:tä katsoen ja muutosta toivoen.
        Muutos tulee vain ja ainoastaan yhtenäisen ja yhtenä rintamana seisovan köyhälistön työn ja taistelun tuloksena. Ei tämänhetkistäkään siedettävää hyvinvointia ja 40 tuntista työviikkoa saavutettu toivomalla parempaa ja itkemällä kaljatuoppien äärellä. 40 tuntinen työviikko ja nykyinen ns hyvinvointi on saavutettu työtä tehneiden ihmisten uupumattoman ja periksi antamattoman taistelun tuloksena.
        Taisteluun paremman maailman puolesta.
        Toisenlainen maailma on mahdollista ja siitä tulee uusi todellisuus sinä päivänä kun köyhät lopettavat itsesäälinsä ja siirtyvät kodeistaan ja baareista kaduille ja toreille toisenlaista maailmaa toteuttamaan. Ja lopuksi muistutan suomalaisia köyhiä yhdestä tosiasiasta yli 80% maailman ihmisistä on oikeasti köyhiä.
        Sinä päivänä kun kaikki maailman köyhät ymmärtävät oman asemansa "ravintoketjussa" ja unohtavat epäoleelliset sivuseikat kuten kielen kansallisuuden tai uskonnon tulee oikeus voittamaan. Niin kauan kuin köyhät syyttävät eri kieltä puhuvia eri maiden köyhiä ongelmistaan ei kurjistuminen tule loppumaan. Ihmiskunnalla ei ole tulevaisuutta elleivät kaikki maailman köyhät yli kaikkien rajojen yhdisty yhteen rintamaan vaatimaan itselleen yleisiä, yhtäläisiä ja jakamattomia ihmisoikeuksia. Silloin kun näin tapahtuu syntyy aikaukausi ja uusi oikeudenmukainen ja humaani maailmanjärjestys.
        A NEW WORLD ORDER BY THE PEOPLE FOR THE PEOPLE


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      136
      3752
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      115
      1474
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1340
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1289
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1164
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1101
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1068
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      58
      1044
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1036
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      56
      977
    Aihe