Puerto de la Cruz: Masaru vai La Quinta Park?

Tähti

Suunnittelemme mieheni ja lasten (5- ja 3-vuotiaat) matkaa Puerto de la Cruziin. Tjäreborgilla olisi tarjolla kaksi tämän kokoiselle perheelle sopivaa hotellia: Masaru ja La Quinta Park. Olisiko jollakin tietoa kyseisistä hotelleista?

Masaru on lähmpänä keskustaa, mutta kaksiot ovat kadulle päin. Onkohan alueella vilkas liikenne ja paljon meteliä?

La Quinta Park on kauempana, mutta sieltä on kuljetus keskustaan. Onkohan syrjäinen sijainti hankala käytännösä?

Lisäksi olisi mukava kuulla hotellien tasosta ja palvelusta.

Ajattelimme tutustua matkalla Cruzin ympäristöön sekä vuokrata auton muutamaksi päiväksi ja kierrellä saarta. Suunnittelemme retkiä ovat Teidelle ja Loro Parkiin. Onkohan saarella joitakin hurmaavia kyliä, joihin kannattaisi tehdä retki?

8

8611

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suosittelen

      Ehdottomasti La Quinta Parkkia upea hotelli upealla paikalla monta uima-allasta takaavat sen, että lapset viihtyvät.Olette menossa tosi upeaan ihanan vehreään lomapaikkaan.Eikä taxikaan sieltä maksa keskustaan paljoakaan ja alamäkeä...Tuo matkakohde on tosi mäkinen mutta se ei ainakaan meitä häirinnyt matkalla alas kaupunkiin kun jo paljon kaunista katseltavaa.

      • Tähti

        Kiva kuulla, että kohdevalinta on onnistunut! Halusimme löytää aidompaa kanarialaista elämän menoa, joten päädyimme Cruziin.

        Mihin vuoden aikaan kävit Cruzissa ja millaisessa huoneistossa majoituit? Me olemme menossa helmikuun puolessa välissä, joten mietin ovat maantason bungalowit kosteita ja kylmiä, kun hotellissa ei ole lämmitystä. Bungalowien lisäksi olisi tarjolla kaksiota ja kaksiota allasnäkymin. Mikähän olisi hyvä valinta?

        Millaiset ravintolat ovat hotellissa? Muistelen, että Tjären sivuistoilla puhuttiin, että illalliselle pukeudutaan. Onkohan kyseessä hyvinkin hieno illallinen, jonne pienten lasten kanssa on vaikea mennä? Uskoisin, että suurimmaksi osaksi käymme iltasella syomässä kaupungilla, mutta olisi kiva tietää voimmeko luottaa myös hotellin tarjontaan.


    • Nessu

      Tutustu myös Playa De Amerikasin puoleen, on paremmat rannat kuin Grutsis.
      Lisää tietoa vaihtoehdoista löydät esim. http://www.parasloma.fi sivuilta.

    • mmm

      Masaru on näistä hotelleista mielestäni paremmalla paikalla, on hyvä kun kaikki on niin lähellä ja alakaupunkiin pääsee taksilla 3€ jollei halua kävellä.
      La Pazin kaupunginosa on puutarhamainen, kauppoja, ravintoloita riittämiin. Kauniita näköalapaikkoja!
      Masaru hotelli on hyvä. tunnelma jollain lailla hienostunut, palvelu pelaa.
      Allasalue on upea palmuineen ja banaanipuineen.
      Kyllä tuo toinenkin hotelli on varmasti hyvä.
      Kaupunkiin vain ei piipahdeta, sieltä pitää lähteä varta vasten, joko aikatetuilla hotellibussilla tai taksilla, sieltä ei käppäillä noin vain.
      Tämä on tietysti minun näkemykseni.
      Niin ja tässä on La Quinta hotellista kuvia, jatka katsomista oikealla olevalla nuolella. Masarusta en noita hotellikuvia löytänyt muuta kuin hotellin omat sivut.
      http://www.holidaycheck.de/vollbild.php?ch=ub&id=1155764171&bildMotiv=&ebene=hid

    • ehdottomasti

      Käyn säännöllisesti Puerto de la Cruzissa.Olen myös majoittunut Masaruun ja siellä kaksioon.2huonneisto kadulle päin - liikenne eikä yökerhon musiikki haitannut meitä. Jos olette herkkäunisia - korvatulpat mukaan. Puutarhassa iso uima-allas ja lasten allas. Nyt syksyllä oli altaalla uimavahti jotta vuosi sitten ei ollut.Puutarhassa aurinkotuolit patjoineen ja aurinkovarjoja. Myös varjopaikkoja. Allaspyyhkeitä saa maksua vastaan respasta. Kaksiot ovat tilavia. Olohuoneeseen saa 3 vuodetta kätevästi. Tv huoneessa samaan hintaan - parveke koko huoneiston levyinen.

      • Tortuga

        La Quintan huoneistojen taso vaihtelee. Olimme esittäneet toivomuksen rauhallisesta huoneeststa, ja meidät sijoitettiin ravintolan viereen. Oli disco omassa makuuhuoneessa. Onneksi hotelli on niin iso, että reklamaation jälkeen saimme alempaa rinteestä pienistä rakennuksista todella rauhallisen kaksion. Ensimmäinen vaihtoehto ison rakennuksen alemmasta kerroksesta oli muutenkin jotenkin tunkkainen, ahdas ja ikävä. Yksi seurueemme jäsenistä oli majoittunut saman korkean rakennuksen ylempään kerrokseen, ja sieltä näkymät merelle olivat todella hienot ja huone oli muutenkin avara ja kaunis.


      • lisäys edelliseen

        kaksioiden parvekkeelta merinäköala. Illalliselle pukeudutaan - eihän kotimaassakaan mennä syömään illalla rantavaatteissa. Espanjalainen syö iltaruokansa joskus 9 aikaan. Muistaakseni Masarun ravintola aukeni klo 19. Illat voivat olla viileitä/kylmiä joten tarvitaan pitkäähihaa /tuulenpitävää päälle jos lähtee illalla kaupungille syömään. Huolehtikaan käsihygieniasta - bakteerikanta on erilainen - juokaan pullotettua vettä reilusti . Hyvää matkaa!


    • k....

      crutz on hyvä kohde,loro parkkiin ilmainen kuljetus keskustasta n.20 min. välein
      auki 10-18.00 tosi hyvä paikka delfiini esityksiä ym.varatkaa aikaa koko päivä.
      teidelle kannattaa varata aikaa koko päivä,me käytiin opastetulla kiertoajelulla.
      kävelyä tulee paljon on mäkistä maisemaa,ruoka on hyvää,rahaa saa automaateista kaikilla korteilla,oikein turvallinen paikka liikkua.
      ostokset kannattaa tehdä hiukan kauempaa rannasta
      hintaero on jopa kolminkertainen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4185
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1640
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1436
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1412
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1160
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe