tytöiltä seksi-kokemuksia?

"bisse_90"

haluisin kuulla tytöiltä seksi-kokemuksia.eli minkä ikäsenä aloitit seksi-elämän?sattuko se kauheesti?kauanko kävi kipeää?ja kaikkee tälläsii kokemuksii..millasta oli ym.ymmärrätte varmaan...:)ja ei pliis v***uilua..okei..

12

10124

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokenut.

      Jep. Alotin 12v (hullu kun olin). Sattu ekalla kertaa niin saatanasti ja kipuja ja verentuloo kesti ainaski 2 viikkoo. En oo sen jälkeen antanu jätkille pilluu. Ollaan tehty sitä vaan likkakaverin kaa kahdestaa.

      • vastauksia.

        Joo elikä olin ekalla kerralla just täyttäny 15. Seurustelin maailman ihanimman pojan kanssa. Ei sattunut ollenkaan. Mutse vaan ei menny niinku olis pitäny. Mut ei annettu sen lannistaa vaan koitettii myöhemmin uudestaa. sen jälkeen harrastettiin seksiä päivttäin (:
        Erottiin tossa kesällä ja ikävä on vielkin kova, mutta eiköhnä tää tästä ala jo pikkuhiljaa helpottaa. Nyt seurustelen uudestaan ollaan oltu noin 2kk eikä olla harrastettu seksiä, koska en ole vielä valmis. Mutta siis kondomi on hyvä ehkäisymenetelmä ainakin meillä se toimi aia todella hyvin. Mutta sittn rupesin syömään pillereitä.


      • hyat-89
        vastauksia. kirjoitti:

        Joo elikä olin ekalla kerralla just täyttäny 15. Seurustelin maailman ihanimman pojan kanssa. Ei sattunut ollenkaan. Mutse vaan ei menny niinku olis pitäny. Mut ei annettu sen lannistaa vaan koitettii myöhemmin uudestaa. sen jälkeen harrastettiin seksiä päivttäin (:
        Erottiin tossa kesällä ja ikävä on vielkin kova, mutta eiköhnä tää tästä ala jo pikkuhiljaa helpottaa. Nyt seurustelen uudestaan ollaan oltu noin 2kk eikä olla harrastettu seksiä, koska en ole vielä valmis. Mutta siis kondomi on hyvä ehkäisymenetelmä ainakin meillä se toimi aia todella hyvin. Mutta sittn rupesin syömään pillereitä.

        menetin neitsyyde 9lk tuntuu että liian aikasin.. olisimpa odottanut tätä tosi rakkauttani,niikuin olisin halunnut :/ sattui paljon,pelottava kokesmus.Nykyään tuntuu ihanalta vaikken siltikään ole koskaan saanut seksin aikana :/


    • ...................

      Aloitin 16 vuotiaana. Ja ei sattunnut yhtään,koska en jännittännyt olin siis valmis fyysisesti sekä henkisesti.Ja se voi kyllä sattuu jos toisella jätkällä on isompi ku sillä edellisellä... :D Oli se ihan kivaa,mutta en ole saannu viellä orgasmia jätkän kaa. Pitäs kokeilla viel tytön kaa jos ne osaa jotenki paremmin..

      • hiihih

        Minullakaan ei eka kerta sattunut lainkaan...päinvastoin..olinniin himon partaalla etten oikeastaan ymmärtänyt koko juttua...hassua. Menetin neitsyyteni maailman ihanimman kultasimman ja rakastettavimman miehen kanssa...siitä ei kovin paljon ole aikaa ja olemme uusineet tuon ihanan hetken monesti ^^
        en unohda sitä koskaan...


    • Anonyymi

      Mä olin silloin muistaakseni 12v, mutta en ollut enää neitsyt ja mulla oli jo silloin hyvä pyöreä peppu ja nätit tissin alut;)Olin silloin vapaaehtoisesti sängyssä yhen 40v miehen kanssa;)Aluksi se vähän sattui,mut sitten kipu helpotti,tuohuiltiin siinä vähän aikaa ja kokeiltiin eri asentoja;)Homman loputtua mä sain 50 euron setelin käteeni ja sovittiin jo uutta tapaamista;)Mä kävin silloin joka viikonloppu noin vuoden ajan siellä pantavana;) Nyt mä oon 18v,mut sama meno jatkuu yhä,mutta eri miesten kanssa ja nykyään puolest tunnist mä saan 120 euroa;)Eikä mun vanhempani vieläkään tiedä mitä heidän tyttärensä tekee vapaa-aikanaan;)

      • Anonyymi

        Mulla on vähän samalainen tausta kun sinullakin;)Minä aloitin seksikokemukset 14-vuotiaana,nyt mä olen 18-vuotias opiskelija ja myyn itseäni seksisivustoilla;)Mulla on sama taksa puolesta tunnista kun sinullakin;)Mulle tulee päivässä noin kuusi puhelua joltain vanhemmalta vakipanolta joka haluaa seksiä kanssani;)Kotiini en miehiä pyydä,teen aina kotikäyntejä;)Tyttö Lahdesta;)


      • Anonyymi

        Uulalaa


      • Anonyymi

        Måkin oon 12 niin miten saisin seksii 40v miehiltä??


      • Anonyymi

        VITUN HUORIAKL KAIKKI TÄÄLLÄ


    • Anonyymi

      mä olin 14 vuotias ja halukas jo jonkin aikaa kokeilemaan seksiä. tapasin siinä sitten yhen pojan jonka kanssa me juteltii tästä ja mentii sitte aamuyöllä hakee kortsuja :D se ei sitten ollut ihan mitä piti. päästiin kotiin, nostettiin tunnelmaa.. mut sit tätä poikaa piti saada kuulemma vielä kovemmaks et se kortsu menis sille paremmi. no se sit runkkas siinä ja tuli vahingossa mun päälle :,) seuraaval kerral testattii uudestaa ja me saatii se sille!! jee glittersade. no sit me siinä duunailtiin eikä sattunu ollenkaa. iha mielenkiintonen kokemus vaikka ei hänen kanssaan enää olla yhteyksissä :D kai mua vaan hävetti liikaa, vaikka vahinkoja sattuukin :,)

    • Anonyymi

      Eka kerta sattui, tai no, se oli aika nopea kova vihlaisu tai sen tapainen alapäässä, kun kalvo puhkesi ja taisi vertakin tulla hieman.
      Mutts sitten vähän kuin vetreytyi ja kyllä jo muutaman seksikerran jälkeen ei ollut enää mitään ongelmia. Päinvastoin, ihanaa on ja olen joitakin kertoja saanut orkunkin poikakaverini kanssa.
      Joskus oli vähän nolokin, kun kärähdettiin yhdelle mun hyvälle ystävälleni ja hänen poikakaverilleen, kun he olivat tulossa meillä käymään(tai siis mun luona, asun vielä vanhempieni luona ja poikaystäväni oli kanssani kotivahtina kotiväen kesäreissun aikaan). Olivat nähneet ikkunasta ulos asti, kun me pantiin meidän keittiön pöydällä.. Tietty kun emme olleet tajunneet laittaa verhoja kiinni ko "toimituksen" ajaksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1709
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1604
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1468
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1452
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      51
      1349
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1308
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      84
      1245
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1168
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe