Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

mitä tehdä jouluna

joulu=p*rseestä

kertokaapa rakkaat ystävät mihin vois jouluna mennä jos ei huvita olla anopin kanssa kotona kaikki pyhiä.. perheen luokaan ei oikein pääse. töissäkin saa olla vaan aattoaamun ja sitten loppuajaks kotiin kärsimään.. pas*at kiinnostaa koko joulu ja lahjoja pitää ostaa ties keille sukulaisille ku nekin ostaa taas jotkut v*tun lakanat tai yöpuvun jota en käytä... että sitten vielä joku ihmettelee miks jouluna tehdään niin paljon itsemurhia! onks mitään joulun vastustajien juhlaa?

11

3484

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ulkoilmahörhö

      Hei,

      Kärsit jouluturhaumasta, minullekin se on tuttu tunne ollut. 10 vuotta on joulua vietetty samoin kuvioin eli vanhempien luo Pohjolaan, jossa sitten teeskennellään onnellista perhettä ja sukua, vaikka kaikilla on jotakin hampaankolossa. Ja ne lahjat, tosiaan joka joulu samat. Ihan turhaa, pärjään kyllä kans ilman niitä iänikuisia lakanoita, pyyhkeitä ja yöpukuja.

      Tän joulun päätin jättää väliin. Sanoa täräytin faijalle suoraan, että taasko se joulu pitää viettää, että nyt jätän kyllä väliin, enkä lähe kotoani minneen. En lähetä joulukortteja, en osta lahjoja. Ny mä rentoudun tän joulun. Jotaki perinteisiä jouluherkkuja kyllä aion itelleni laittaa ja jos joku tulee käymään, niin saa sitte hänkin. Mut muuten aion vaan löhötä, lueskella, ulkoilla jne. Mun lähellä on avantouintipaikka, joka on oikeen magee. On kunnon saunat ja kahvila. Jouluaattonakin heillä on sauna lämpimänä, joten mä aloitan joulun vieton saunomalla ja sit pulahtamalla avantoon.

      Toivotan kaikille rentouttavaa joulua : )

      • prkl:n joulu

        no joo, kotijoulu yksin kuulostaa hyvältä mutta mun ukko ei tota ymmärrä ja kuskaa sen äitinsä meille... jos ois auto ja kortti niin pässyyttelisin mökille omaan ylhäiseen yksinäisyyteeni, mutta tasan ei käy onnen lahjat.. ja kaikkia muitakin sukulaisia on kutsuttu meille, kiva kiitosta vaan,,, mutta hyvät ja rauhalliset joulut niille jotka joulusta tykkää!!


      • Lady Mistress
        prkl:n joulu kirjoitti:

        no joo, kotijoulu yksin kuulostaa hyvältä mutta mun ukko ei tota ymmärrä ja kuskaa sen äitinsä meille... jos ois auto ja kortti niin pässyyttelisin mökille omaan ylhäiseen yksinäisyyteeni, mutta tasan ei käy onnen lahjat.. ja kaikkia muitakin sukulaisia on kutsuttu meille, kiva kiitosta vaan,,, mutta hyvät ja rauhalliset joulut niille jotka joulusta tykkää!!

        En jaksaisi viettää joulua, jos meille roudattaisiin ylimääräisiä sukulaisia. Onneksi mies on samoilla linjoilla, niinpä saamme olla rauhassa oman perheen kesken tämänkin joulun.


    • k.i.s.u

      juu mulla on kans pieniä joulunvietto ongelmia, oon päättänyt että tänä jouluna en mene vanhempien luokse, joten varmman jään yksin istuun kotiin... jos joku tietää mitä hesas vois tehdä jouluaattona niin kertokaa ihmees!!!

      • joulumuori

        Mitä Hesassa jouluaattona? Käy Hietaniemen hautausmaalla ja jatka kävellen keskustaa,katsele rauhassa jouluikkunoita,nauti "kuolleesta"kaupungista.Ei ruuhkaa,ei ihmisiä,ei juuri mitään häritsevää.Rauhallista Joulua.


      • rauhaa!

        Itsekin aion viettää joulua ihan vaan stadissa. Yleensä oon aina ollut matkoilla ja nyt tuntuu vähän kummalliselta kyllä.

        Ajattelin käydä luistelemassa päivällä ja tuo jonkun heittämä ajatus avantouinnista kyllä todellakin houkuttelis! Missähän vois saunan kanssa mennä? Paljonko maksaa?

        Sitten illalla HYVÄÄ ruokaa, joulupöperöt jää väliin ja kasa klassikkoleffoja ja muutama pullo punkkua ja onneks sitten illalla jo seuraakin.

        Vinkki:
        Ottakaa joulu päivänä muista! Tottakai masentaa, jos miettii yksinoloaan ja kuinka muut ovat yhdessä jossain. Ihan turhaa murjotusta! Nauttikaa olostanne, kyllä täällä keksii vaikka mitä vaikka yksin olisikin!
        Tai jos ihan mahottomasti rupeaa ahistamaan, niin koukatkaa viime hetken reissu jonnekin lämpimään, tai vaikkapa laivamatka Tallinnaan tms.

        Mukavaa joulua kaikille!


    • Anonyymi

      EI JUMALAUTA ALKAAKO VITTU MENNÄ PERKELE HERMOT.

    • Anonyymi

      MINÄ TEEN JOULUAATTONA, SEN ETTÄ PELAAN JA MENEMME KLO 4.00 SYÖMÄÄN KAVERILLE.

      • Anonyymi

        KUULOSTAA OIKEIN HYVÄLTÄ, KOSKA EIKÖS SE JOULUAATTO OLE SE HETKI KUN PUKKI, JAKAA NE LAHJAT? JA, MYÖS SE ETTÄ KYLLÄ MINUN KUULUU MYÖS SAADA, NIITÄ LAHJOJA KOKSKA JOULU EI OLE MITÄÄN ILMAN LAHJOJA.


    • Anonyymi

      Anoppi? Sinulla siis on ainakin mies? onko lasia? olet kuitenkin töissä? Tiest joka vuosi Joulu tulee. Misi ette säästäneet rahaa koko vuodeksi ja menent esimerkiksi tai nyt kyllä ollan 2022 joulussa vaikka lehtien mainostamin joulu halvalla risteilyt. Tai kylpylä hotellit.ymm.Onko teillä mökiä? Sinekin jouluksi? Miksi kasata yhten kukauteen joulu tressi,jos se jok vuosi on olemss? nythän oli pari korona Joulua takana mitä siloin tette.Sen saman joulun voitte olla perhen kanssa. teillä on suu puhe kyky. Jos ei rahaa itse kylpylä joluvikon loppu hotelisa,ajatalossa vaikka suomi. Olisitte lahjana anopille antanet sen ei istuisi pöydässänne.Montaa päivä ei joulu ole 2022.Oma synne kun ette ole suoria anopeille mumoille,ukeille,vareille.teskentelette heille aina ja selän takana haukutte.

    • Anonyymi

      Itse olen kotona ja pelaan, sekä katson youtubesta videoita niin klo 16 mennään syömään ja avataan lahjat sitten menemme kotiin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe