Monikulttuurisuuden ihanuutta

Berliinissä

    Maahanmuuttajien tekemät rikokset huolestuttavat Berliinissä

Musliminuoret ottavat Berliinissä poliisin kanssa yhteen katujen herruudesta. Tuomarit syyttävät päättäjiä ongelman vähättelystä ja vaativat ulkomaalaisia hyväksymään saksalaisen järjestyksen.

Berliinin sisäministeriön pitkään julkisuudelta varjeleman tilaston mukaan katuryöstöihin syyllistyneistä nuorista 80 prosenttia on maahanmuuttajaperheistä. Joka kolmas alle 18-vuotias turkkilaispoika on joutunut poliisin kirjoihin.

Berliiniläiset tuomarit kertoivat haastattelussa kouluista, joissa muslimipojat sättivät saksalaisia "sianlihan mässääjiksi" ja "paskakristityiksi" ja joissa saksalaisten koulutovereiden ei sallita käyttää edes sama ulko-ovea muslimien kanssa.

http://www.kaleva.fi/plus/index.cfm?j=620017

3

549

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Berliinistä

      Muslimiperheiden vesat olivat kutsuneet ystäväperheemme lapsia koulussa sianlihan mässääjiksi (Schweinfresser). Muslimitaustaisten nuorten outoja kommentteja saa kyllä kuulla Berliinissä lähes päivittäin. Kreuzbergissä satapäinen muslimitaustainen nuorisojoukko hyökkäsi neljän poliisin kimppuun ja vammautti heistä yhtä. Tilanne alkoi musliminuorten ryöstettyä nuorelta pojalta mp3-soittimen ja poliisit tulivat ottamaan kiinni ryöstäjiä. Musliminuorten mielestä syy oli poliisin.

      Ystävämme, saksalainen nainen, oli matkalla työhön varhain aamulla. Hän istui yksin metrovaunussa. Yhtäkkiä kaksi ulkomaalaistaustaista nuorta miestä ryntäsi sisään ja huusivat aikovansa tappaa ystävämme. Tämä oli onneksi pelkkää pelottelua. Vaimoni sisar käveli kadulla tavallisena sunnuntai-iltana kun kolme ulkomaalaistaustaista teinityttöä hyökkäsi hänen kimppuunsa huudellen uhkauksia muutaman potkun säestyksellä.

      Ei pidä kuitenkaan yleistää. Berliinissä on paljon täysin kunnollisia, ahkeria, työtätekeviä, hyväkäytöksisiä islamilaisesta kulttuuripiiristä peräisin olevia ihmisiä. Tunnen useita henkilökohtaisesti. He antavat osaltaan suuren panoksen tämän metropolin kulttuuri- ja talouselämälle. Ilman heitä Berliini ei olisi Berliini. Moni heistä on sitä mieltä, että nuorten ongelmakäytökseen olisi puututtava kovalla kädellä.

      • Asukas

        Näistä kommenteista saa käsityksen, että Berliinissä on kammottavan suuria ongelmia maahanmuuttjien kanssa. Maahanmuuttopolitiikkaa pitäisi parantaa, mutta siirtolaisvähemmistön suureen kokoon suhteutettuna ongelmat eivät ole kovin suuria. Asun Berliinin "gettossa" Neuköllnissä Kreuzbergin rajalla, eikä minulla ole ollut ongelmia maahanmuuttjanuorten kanssa.


      • Berliinissä
        Asukas kirjoitti:

        Näistä kommenteista saa käsityksen, että Berliinissä on kammottavan suuria ongelmia maahanmuuttjien kanssa. Maahanmuuttopolitiikkaa pitäisi parantaa, mutta siirtolaisvähemmistön suureen kokoon suhteutettuna ongelmat eivät ole kovin suuria. Asun Berliinin "gettossa" Neuköllnissä Kreuzbergin rajalla, eikä minulla ole ollut ongelmia maahanmuuttjanuorten kanssa.

        kyllä muslimit alkavat olla todellinen ongelma Berliinissä, onneksi saksalaispoliisin otteet ovat aika kovat suomalaisiin poliiseihin verrattuna. Suomessa tilanne voi kääntyä vielä todella pahaksi viranomaisten lepsuilun takia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1857
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1737
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1333
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1151
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      859
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      805
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      759
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      745
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      737
    Aihe