Kaksosen parhaat ystävät

tinttiliiri

Hei , millaisia kokemuksia teillä muilla kaksosilla on muista horoskooppimerkin edustajista ystävinä...? Hassu juttu huomasin joku aikaa sitten että kaikki parhaat ja läheisimmät ystäväni ovat kaloja!:) Onko vain sattumaa vai onko jollakin näin jonkun muun merkin kanssa??

19

5506

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kalat ja kaksonen

      Olen kaksostyttö. Olen kautta aikojen huomioinut, että ymmärrän kalojen käytöstä, myös asioissa, joissa muut eivät heitä ymmärrä. Työpaikoillani olen sitä huomioinut, kun kalat usien joutuvat pulmiin toisten kanssa ja kerta toisensa jälkeen olen ollut siinä asemassa, etä olen pelstanut hidät pinteissä tilanteissa.
      Minulla on myös kalaystävättäriä työpaikan ulkopuolella.
      Miespuolisia kaksosia olen aina varonut. Mieheni paras miesystävä on kaksonen ja jollain tavalla minusta on vaikeaa ottaa häntä vakavissani. Hän on haaveilija ja hyväkseen käyttäjä. Useimmiten hän hyötyy suhteistaan ja käyttää toisia hyväkseen. Tulee aina vierailulle, kun on avun tarpeessa. On vanha kuin joulupukki, mutta aivan lapsellinen ja toimeentulematon sillä tavalla että hänen on niinkuin aina "pidettäva jotain toista kiinni kädestä" odottaa ja vaatii ohjausta aivan tavallisissa arkipäiväisissäkin asioissa.

      Koska kaksosena olen avulias ja ymmärtäväinen, olen modesti tullut hyväksi käytetyksi. Tosin olen viisastunut monien kertojen jälkeen ja olen nyt ystävä kalojen kanssa "vähän etäisemmällä". En uskalla enää päästää kaloja liian läheisiin ystäväsuhteisiin kanssani. Kaukaa katsellen pidän heistä. Haaveilevat kalat ovat mielestäni aika charmikkaita - kunhan vain eivät käytä minua hyväkseen!

      • ------ ------

        mieheni on kala ja aika moni hyväksikäyttäjä "ystävä" on kasonen määräilevät menot ja ovat lähdössä aina rilluttelemaan rikkovat toisten av-liittoa.Kaksosmiehet tarvitsevat huolenpitäjän että voisivat kerskata kalat ei tarvitse huomiota niin paljon vaatimattomia mutta liian kovia auttamaan vääriä "ystäviä"


      • että ei sääntöä
        ------ ------ kirjoitti:

        mieheni on kala ja aika moni hyväksikäyttäjä "ystävä" on kasonen määräilevät menot ja ovat lähdössä aina rilluttelemaan rikkovat toisten av-liittoa.Kaksosmiehet tarvitsevat huolenpitäjän että voisivat kerskata kalat ei tarvitse huomiota niin paljon vaatimattomia mutta liian kovia auttamaan vääriä "ystäviä"

        Siinä taas todiste, että ei ole sääntöä ilman poikkeusta.


    • kaksonen(N)***

      Skorpionit,(seurustelukumppaneita, paras ystävä) kalat, härät(kin),tosin vaihtelevasti :D, ja kauriit on noi yleisimmät läheisimmät ihmiset ympärilläni. Muutama oinaskin ja leijona joukkoon mahtuu. Eli aika epätyypillisiä kaksosille noin niinkuin jos horoskooppien yhteensopivuuksiin on uskomista...

      • kaksostypy

        miu parhaita ystäviä ovat ravut 2 kpl, neitsyet 3 kpl, vaaat 2 kpl ja kaksoset 2 kpl. Olen ollut naimisissa vaaan kanssa ja seurustelen nyt kaksosen kanssa.


    • Raijamaija

      Minun paras ystäväni on kalat (on kymmeniä vuosia pysytty ystävinä). Oinaita on myös ystäväpiirissä samoin jousimiesystävätär. Myös miesystävissä on ollut kaloja. Minulla ainakin on kalojen kanssa hauskaa. Aina ollaan valmiita kokeilemaan uutta ja innostutaan samoista asioista.

    • kaverini

      on kalat! huumorintanju on samanlainen ja arvo- ja ajatusmaailma.

    • kaksosia !

      Rapu-ystäväni palauttaa minut aina takaisin maan pinnalle, kun huomaa minun lentelevän jo vaarallisen korkealla pilvilinnoissani.

      Kaksos-ystäväni kanssa tulee toteutettua hulluimmat ideat ja vauhti yleensä kimpassa vain kiihtyy :D

    • vesimerkkiä ja ilmamerkkiä

      Useimmat ja tärkeimmät ystäväni ovat rapuja, kaloja ja jokin skorpioni. Samoin uusin ystävättäreni on ilmamerkkiä kuten minä, hän on vesimies ja juttu meillä luistaa =)

      Rakastan kalojen ja rapujen empaattisuutta , ymmärrän myös heidän hienotunteista ja herkkää olemusta hyvin.Kuten he minun elohopeista luonnettani.

      • taraita

        koostuu keiken merkkisistä, mutta eniten on kauriita, jousimiehiä ja härkiä.Neisyet ja ravut aiheuttavat eniten ongelmia.Miesten suhteet ,parhaat suhteet ovat olleet kaurisìseen ja vesimieheen.


      • kaksoistypy 869

        Jousimiehet ovat minulle olleet hyviä ystäviä kun heihin saa sen tietyn yhteyden, ravut liian sekavia minun makuun, skorppareitten kanssa riitoja liikaa, kalat toimivat hyvin, härkä paras kaveri. Näin meillä päin :)


    • saame2

      kaksonen viehättää ja ärsyttää- paras on jousimies- ollaan samalla aaltopituudella jo 14 -vuotta ja sitä ennen taistelua sisaren kanssa.
      Siis kaksonen-jousimies.

    • Rottinki

      Minullaa Kaikkein paras ystäväni on jousimies, ja muut hyvät ystäväni on rapuja, kauriita ja leijonia, myös vesimiesten kanssa menee melko hyvin. Neitsyet ja Skorpparit on tuonut minulle eniten mieli pahaa, ja joskus muutkin kaksoset (olen itsekkin kaksonen) on maailman ärsyttävimpiä tyyppejä, johtuen varmaan siitä kun omat v*ttumaiset piirteet näkee heistä...... Mutta joka merkistä on silti joitakin edustajia joiden kanssa tulen toimeen.

    • piraijakala

      Itse olen kalat ja paras ystäväni on kaksonen. Tämän parhaan kaverini parhaat ystävät ovat minun lisäkseni jousimies, härkä sekä neitsyt. Ehkä eniten tuo jousimies. Se antaa aina periksi kaksoselle ja kulkee hänen mukanaan joka paikkaan ja on muuttunut ihan samanlaiseksi kuin kaksonen, koska muuten kaksonen ei olisi tämän kaveri. Olen huomannut.

    • pumpelispum

      Hei!=)
      Minäkin olen kaksonen,ja minunkin läheiseni melkein kaikki ovat kaloja...
      yleensä sanotaan että kaksonen ei sovi kalojen kanssa.
      mutta meidän kannalta siltä ei oikein näytä.
      no,pidä hauskaa fisujen kanssa!!!=)
      T:pumpelispum

      • Vanhempi kaksonen

        kun ystäväpiiriini ei kuulu yhtään kalaa enkä edes tule heidän kanssaan toimeen, elleivät satu olemaan sukulaisia tai työkavereita. Tai siis, kaksonenhan tulee halutessaan toimeen ihan kaikkien kanssa, mutta jos kyseessä on tutustumistilanne, niin en ala kalojen kanssa millekään. Minulla on kolme hyvää naisystävää, kaksi oinasta ja yksi vaaka. Miehistä miellyttävät eniten oinasmiehet..Elämää jo jonkin verran nähneenä olen sitä mieltä, että eri elämänvaiheissa kaipaa erilaista seuraa. Itselläni oli nuorempana kiinnostusta vain härkämiehiä kohtaan, ehkä he tarjosivat turvallisuutta tällaiselle tuuliviirille. Nyt kun itse tiedän, mitä elämältä haluan ja muutkin asiat ovat järjestyksessä niin etsiydyn vahvojen ihmisten seuraan...


    • Sonja78

      Parhaat ystäväni on ehdottomasti ollut vesimiehiä. Niiden kanssa ei ole käynyt elämä tylsäksi. Kaloja minulla ei ole kunnia tuntea ainakaan kovin hyvin. Vesimies sopii myös miehenä, tosin vaakan kans olen ollut jo 10 vuotta.

    • ystäväni...

      Juuri mietin joku aika sitten kuinka kaikki läheisimmät ystäväni tuppaavat olemaan joko härkiä,neitsyitä tai jousimiehiä...parhaista naispuolisista ystävistäni 2 on härkiä,2 neitsyitä ja yksi jousimies,kun taas miespuolisista ystävistäni yksi on härkä,yksi neitsyt ja yksi(joka on kaikista maailman ihmisistä minulle läheisin)on jousimies.Seurustelumielessä olen jotenkin vetänyt puoleeni rapuja..ensirakkauteni oli rapu,hänen lisäkseen olen seurustellut kahden muun ravun kanssa ja kaikki ne suhteet on kariutuneet.

    • Kaksonen17

      Minulla on kaikki parhaat ystävät jousimiehiä :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      218
      1703
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      33
      1574
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      321
      1278
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      138
      1209
    5. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      126
      1177
    6. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      93
      1125
    7. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1085
    8. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      1026
    9. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      93
      997
    10. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      63
      993
    Aihe