kannabis ja imetys

hippimama

tarvisin OIKEAA tietoa siitä, kuinka kauan kestää thc:n poistuminen rintamaidosta? ja onko syytä lypsää maitoa "hukkaan" polttelun jälkeen, vai haihtuuko haitta-aineet äidinmaidosta alkoholin tapaan?

15

5207

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hippi kai itsekin, mutta äl...

      Et kai ihan tosissasi kysele tuollaisia?
      Jos et kykene raskaus(?)- ja imetysaikaa olemaan polttelematta, niin olet erittäin edesvastuuton äiti.
      Edesvastuutonta edes esiintyä päihtyneenä/huumausaineiden alaisena lasten läsnäollessa, saati hoivata imeväisikäistä lasta!

    • tiedä itsekin vastauksen

      eli niin kauan veressäsi on. jos on ihan pakko polttaa niin sun kannattaa miettiä omaa riippuvuutta, itsekin tykkään rentoutua ja yksinhuoltajana se rentoutuminen vasta tosi tärkeetä onkin, mutta jos lapsi on tärkee ja haluu imettää (niinkuin joka tapauksessa kannattaa) ja silti on pakko polttaa esim. säännöllisesti, kannattaa miettiä mitä sille riippuvuudelle tekis, eikö vaan:)

    • ex-pössyttelijä

      Sanotaanko näin että ilman mitään
      puhdistusta thc poistuu kehosta kolmen kuukauden jälkeen kokonaan.
      Vaikka sanotaan ettei kehoon jää pienen aika välin jälkeen mitään niin kyllä jää.
      Kolme kuukautta on rajapyykki.
      Mutta sinulle (eimillään pahalla) jos olet
      äiti kuten varmaan oletkin.
      Lopeta polttelu.
      Se ei ehkä jätä fyysistä riippuvuutta,
      mutta henkisen ja lapsesi kärsii.
      Kaikki se tieto huumeista ja lapsista
      ei ole pelkkää yhteiskunnan paskaa.
      Huumeet vahingoittvat puollustuskyvytöntä
      ja päätösvallatonta lasta.
      Usko pois.

    • luettavaa

      Mielestäni viimeinen kirjoittelija sanoi kaiken sen mitä oli mielessäni. Yhdeltä saitkin jo ihan faktatietoa siitä, miten TCH poistuu elimistöstä.

      Toivottavasti et ole imettänyt lastasi. Ja toivottavasti lopeteta polttamisen. Lapsesi kärsii ihan takuu varmasti huumausaineesi käytöstä.

      Jos haluat lopettaa niin uskon, että saat neuvolasta ja AA-klinikoilta tukea ja apua lopettamiseesi.

    • höh haloo

      Huumeidenkäyttäjien kannattaisi erityisesti huolehtia ehkäisystä, tässä taas esimerkki.

      Suosittelen että LOPETAT polttelun heti. Jos et itse pysty niin hae apua - kiusallinen aihe varmaan neuvolassa ottaa puheeksi, mutta LAPSEN etu on tärkein, ei sinun riippuvuutesi!

      Polttelu on rikos, lapsesi siis kasvaa rikollisissa piireissä. Mietipä nyt uusiksi äitiytesi! Ei ole eka kerta kun huumeidenkäyttäjältä lapset otetaan huostaan. Ja ajattelepa lapsesi tulevaisuus, jos tupakoijien lapsistakin usein tulee tupakoijia, sinäkö varmistat lapsellesi huumehuuruisen loppuelämän?

      Jos ajattelit vähän uutenavuotena kokeilumielessä poltella tms niin unohda koko juttu!

      • puolueeton mies

        onpas huonoja vastauksia. kellään ei näköjään ole tietoa. eiköhän riippuvuus ole paremminkin ongelma eikä rikos, tämä suomi on nyt vaan nii s** tanan tyhmä maa että ihmisistä jotka tekevät hallaa vain itselleen leimataan rikollisiksi ja lyöään lukkojen taa vaikka tarvitsisivat vain apua ongelmaan! "miksi ihminen saa tappaa ja syödä eläimiä, mutta ei kaataa ja polttaa kukkia"??? kysympä vaan.... ja siitä johtuen että kannabis on laitonta suomessa niin tuollaisia asioita ei suomessa tutkita että miten thc poistuu äidinmaidosta. minun mielestäni alkoholi on paljon vaarallisempi HUUME kuin kannabis! läheisiäni on kuollut alkoholiin ja alkoholin vaikutuksenalaisena, mutta ei yhtäkään kannabiskuolemaa ole maapallolla tapahtunut.


    • Ququa

      Yhdyn puolueettomaan mieheen.

    • AEI

      Seriffi Poistaisitko tämän ketjun? Täällä saa kirjoittaa mitä tahansa, paitsi kannabis on laitonta ja... Siis voi laittomiakin kirjoittaa?

    • mari-johanna....

      mitenhän tuo puolueeton mies on eksynyt ees imetys palstalle..hhmmm..kertoo jo hieman harrastuksista kenties?
      todella järkevä vastauskin vielä "ei kukaan ole kuollut".. ensin nauratti,mutta sitten ei kun muistin että kyseessä on lapsi. jos todellakin tilanne on niin pitkällä ettei lapsikaan ole suurin syy lopettaa,tiedetään ainakin se että kysyjä on jo pahasti lirissä. ja plttelu ei ole vain lievää satunnaista pössyttelyä. aika paha juttu etten sanoisi. en ite pystynyt jatkamaan ees tupakkaa saati muuta kun plussa paukahti. mutta se varmaan on eri asia ihmisillä jotka sikiää kuin....

    • Linalool

      Minulla ei ole vastausta aloittajan kysymykseen. Aiheesta muuten sen verran, että aikamoista kannabisvainoa esiintyy tässä palstalla ja muualla. Kannabista ei voi edes verrata alkoholiin, joka on hermomyrkky. Varmasti monet alkoholista samaa kysyttäessä vastaisivat, että voi huoletta juoda yhden saunaoluen sillointällöin. Miettikää vähän. Kannabis on kasvi, jota kasvaa luonnonvaraisenakin. Ihmisellä on aivoissa jopa kannabisreseptorit (toisin kuin alkoholista puhuttaessa), joiden kautta kannabis vaikuttaa. (rentouttaa, lisää ruokahalua mm.) Sitä ei ole mahdollista polttaa/ syödä niin isoja määriä, että voisi saada yliannostuksen (vertaa alkoholiin). Kannabis ei myöskään tee ihmisistä oksentelevia, väkivaltaisia, eikä aiheuta huonoa oloa seuraavana päivänä. Kumman tapaisit mieluummin iltalenkillä ollessasi? Öykkäröivän, väkivaltaisen alkoholistin, vai rentoutuneen, omissa maailmoissaan seikkailevan kannabiksen käyttäjän?

      • ...

        En kumpaakaan. Pihlajanmarjatkin kasvaa luonnossa ja tilhit tulee niistä känniin, kun marja alkaa paleltumisen jälkeen käymään.


    • kybäsäkki

      Vanha aloitus mut monet miettinee samaa....
      Tiedäthän jos on kauemmin poltellut, että sitä enemmän sitä thctä on varastoitunut elimistöön, koska on rasvaliukoinen?
      Kerrasta se poistuu nopeammin, kymmeniä vuosia poltellut, kestää vuosia?

      Siitä voi päätellä aika paljon.. Missään nimessä ei kyl voi verrata alkoholiin poistumisaikaa ajatellen. Pari viikkoa jopa pitäisin väliä imetyksen kanssa. Se vaikuttaa lapseen aika huonolla tavalla, pakko sanoo. Jos vaan mitenkään voisi ajatella hänen tulevaisuuttaan, olis parempi pidättäytyä siitä, mut ymmärrän yskän sen.

      Lopetin jo alkuraskaudessa. Uskomattoman hyvä olo nyt. Muistaa unetkin.

      Mutta noin muuten kannabiksen vastustajille, kun et tiedä mistä puhut, puhut vain siitä mitä olet kuullut.
      Laitonta... juu-u. Saattaisi vaikka silmät vahingossa aueta ja heräisi unesta huomaamaan pari juttua tästä pikku maailmastasi.

      Alkoholissa käy päinvastoin, silmät menee kiinni, tulee "en halua tietää enkä kuulla-plaa plaa" ja vaipuu uneen loppuiäkseen.

      Turha moralisoida kun ongelma on jo olemassa.

    • 1233333

      minulle tuli ainakin ekana mieleen että kirjoittaja kysyy jonkun muun puolesta, ei itsensä... ja on varmaan kuullut kaikki saarnatkin huoh

    • välitila

      http://www.tohtori.fi/?page=5817524&id=3619613 tässä teille epäilijöille ja skeptikoille tietoa TOHTORI.FI:N sivulta, käykääpä lukemassa ennenkun alatte toisia tuomitsemaan ja puhumaan ja syyttelemään jostain mistä ette todellisuudessa tiedä mitään.. jos ette usko ihmisiä ketkä teille siitä puhuu niin uskokaa tutkimuksia joita on monta kertaa ja laajasti asiasta tehty. avatkaa silmänne.

    • VXA

      parhaan tietoni mukaan kannabinoidit eivät varastoidu kehoon, vaan hajoavat muiksi epäaktiivisiksi yhdisteiksi, joiden ainoa harmi on, että jumittuessaan etuaivo-otsalohkoon (ja ehkä vähän muuallekkin), aiheuttavat ne kognitiivisten kykyjen heikkenemistä. Runsaassa kannabiksen käytössä metaboliitteja kerääntyy jo huomattavia määriä ja niiden poistuminen voi kestää äärimmäisissä tapauksissa jopa kaksi, kolme kuukautta. Monet kokevat tämän vaikutuksen huomattavana ja suuresti elämänlaatua laskevana.

      en tiedä miten erilaiset yhdisteet millä ehdoilla kulkeutuvat rintamaitoon, mutta jos oletetaan että ainoa varteenotettava huoli olisi nimenomaan kehoon varastoituneiden metaboliittien (aineenvaihduntatuotteiden) kulkeutuminen siihen, en itse pysty keksimään siinä mitään ongelmaa. En usko että ne myöskään samalla tavalla varastoituvat vauvan kehoon silloin, kun ne nautitaan oraalisesti ja ne ovat jo valmiiksi tässä muodossa. Mutulla heitin tuon vikan virkkeen.

      Äidinmaidon luonnolliset kannabinoidit riittävät pienelle kehittyvälle lapselle. Uskoisin aktiivisten, kannabisperäisten kannabinoidien olevan haitaksi, ne kun kuitenkin vaikuttavat hieman eri tavalla.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4935
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3124
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe