Jennin&Johannan eka kerta yhdessä

Johanna23

Jenni&Johanna


Hei! Tässä mun tarinani, joka sitten myöhemmin kävi toteen :)
Kommentoikaa, voin kertoa lisää jos sitä toivotte… T: Johanna23



Katselin Jenniä hänen istuessaan. Jenni näytti kauniilta. Aloin ajatella, millaista olisi suudella hänen kanssaan. Hieroin Jennin niskaa. Sormet lipuivat rintsikoiden hakasille. Kysyin, voinko aukaista ne. Sain luvan ja avasin. Käskin Jennin mennä makaamaan vatsalleen sängylle. Otin voidetta ja aloin hieromaan Jennin selkää. Välillä vedin kynsiäni pitkin Jennin kylkiä. Se sai Jennin kananlihalle. Hän nauroi ja kohottautui. Rinnat näyttivät upeilta. Nännit olivat ihan jäykät. Hän piteli tissejään ja punastui huomatessaan olevansa kiihottunut.

Huomasin minäkin sen ja kysyin miltä se tuntui. ”Hyvältä se tuntui”, Jenni vastasi. Ihan suoraan kysyin että, ”oletko sä koskaan halunnu naisen koskettavan sua sillä tavalla” ? Yllätyksekseni Jenni sanoi että, ” kyllähän sä sen tiedät”… ”Haluatko, tai siis saisinko mä koskee sua” ?, kysyin. ”Mihin uskallat koskee”?, Jenni kysyi. ”Mihin vaan haluat”, vastasin onnellisena. Jenni otti mun käden ja laittoi sen rintansa päälle. Mulle tuli tosi hyvä fiilis, just sillai kun kerran ennenkin pistin Jennin nännit koviks. Mä heitin Jennin rintsikat pois ja mentiin sängylle. Mä otin Jennin nännin suuhuni ja purasin sitä vähän. Jenni kiihottui siitä vaan enemmän. Mä silittelin sen hiuksia. Jenni sanoi, että se haluaa enemmän. Mä vähän hämmennyin, että tietääkö se varmasti mitä se on tekemässä. Jenni sanoi että se haluu just sitä!

Se tuli mun päälle istuun ja kumartui. Jennin hengitys tuntui mun huulillani ja se sanoi ”suutele mua, mä haluan”… Mä suutelin silmät kiinni ja tuntui kaikkialla hyvältä. Mun kädet piteli Jennin tissejä kun se liikui mun päällä. Mä työnsin käteni Jennin housuihin. Jennin pillu oli kuuma ja märkä, suloinen! Levitin häpyhuulia tuntiakseni klitoriksen. Jenni otti housut pois ja levitti reitensä. Makasin pää Jennin reisien välissä. Tunsin kosteuden omassa vaossani leviävän. Liutin sormiani Jennin märässä pimpissä ja Jenni voihki nautinnosta. Työnsin kaksi sormeani syvälle Jenniin ja toisella kädellä hieroin klitorista. Jenni nautti silminnähden kovasti taitavien sormieni käsittelystä. Hän hieroi ihania rintojaan ja hyväili nännejään. Hänen lantionsa liikkui vastaan mun sormieni liukuessa kiimaisessa tussussa. Runkkasin itteeni samalla ja mä aloin huohottaa samaa tahtia kuin Jenni.

Mä heitin rintsikkani pois ja Jenni imi mun nännit ihan koviks. Se hieroi kanssa mun pimpsaa. Jumalauta että multa meinas tulla heti kun Jenni pyöritteli mua. Mä painoin suuni Jennin jalkoväliin. Lipaisin pimppiä. Se maistui hyvältä, naiselta :) Jenni hyväili mua samalla kun mä tein sille tosi hyvää… Imin klitorista ja Jenni äänteli kiihottavasti. Aaaah ja ooooh vuoronperään. Jenni tarttui musta lujaa kiinni ja me suudeltiin. Jenni masturboi itse. Mä jatkoin pian sormilla ja suulla. Kiihtyvä tahti sai Jennin valumaan mahlaansa. Samassa Jenni sanoi, että siltä tulee pian.

Mä imin ja runkkasin Jenniä niin hyvin ku osasin. Jenni raapi mun kyljet ja hänen vartalonsa jännittyi kaarelle. Mun kieli jatkoi määrätietoista lipsutusta klitoriksella ja Jenni alkoi täristä ja voihkia kovaa. ”Nyt multa tulee, se tulee”… Jenni huusi ja orgasmi valtasi räjähtävällä voimalla Jennin vartalon. Jenniltä tuli ja tuli. Orkku oli tosi pitkä ja Jenni sai toisen heti perään. Jenni hengitti katkonaisesti ja pillu sykki limaisena orkuista. Koko keho vavahteli. Jenni oli todella onnellisen oloinen ja se tyydytti mutkin taivaallisen hyvin. Mä sain tosi pitkän orkun Jenniltä. Kaiken jälkeen me katottiin toisiamme ja mentiin peiton alle. Suudeltiin hellästi ja oltiin toistemme kainalossa...

7

11270

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rajua menoa:)

      nam

    • mies

      Olet 23 ?! onko sulla ollut miestä ja olikos toi vain kokeilu vai alku jollekin ihan uudelle suhteelle?

      • Johanna 23

        Kyllä mulla on ollut poikaystäviä / miesystäviä, ihan pidempiaikaisempiakin suhteita. Tuntui vain, etten nauti siitä yhtään ja huomasin pitkällisen pohdinnan jälkeen olevan enemmän naisista kiinnostunut. Eli sen tajusin jo aiemmin. Nykyään olen seurustellut jo kolme vuotta rakkan naiseni kanssa. Ja tämä miellyttää :)


      • mä vaan
        Johanna 23 kirjoitti:

        Kyllä mulla on ollut poikaystäviä / miesystäviä, ihan pidempiaikaisempiakin suhteita. Tuntui vain, etten nauti siitä yhtään ja huomasin pitkällisen pohdinnan jälkeen olevan enemmän naisista kiinnostunut. Eli sen tajusin jo aiemmin. Nykyään olen seurustellut jo kolme vuotta rakkan naiseni kanssa. Ja tämä miellyttää :)

        olet siis vieläkin yhdessä tämän samaisen jennin kanssa, vai olenko käsittänyt väärin? onnea vaan teille! :) toi sun novellis oli hyvä, kirjoita toinenkin...


    • Jaskaw

      Tämmösiä lisää tänne palstalle..kiitti sulle Johanna..oli varmaan teillä tosi mukavaa=)Vielä kn olis mies ollut mukana!

    • K33
    • Janne

      Toi oli tosi hyvä!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4459
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1744
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1488
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1420
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe