JES!!! Saimme APUA KOLIIKKIIN!!!

Helpottunut

Meidän pikkuprinsessamme tulee maanantaina 8 viikkoa vanhaksi.
Hänellä on ollut ihan hirveä koliikki. Olemme miehen kanssa olleet tosi onnettomia katsoessamme illasta toiseen pikkaisemme tuskaista ilmettä hänen itkiessä harva se ilta koliikkia kolmesta neljään tuntiin. Se on JÄRKYTÄVÄÄ!!!! Vaikka miten hyssytät, hierot, silität, kannat ja yrität rauhoittaa vauvaa, ei mikään auta kun häntä sattuu... että se tuntuu pahalta. Eikä siinä itkussa nuku kukaan isommista lapsistakaan.
Kävimme vyöhyketerapiassa, eikä siitä ollut meidän tytölle apua, cuplaton on ihan onnetonta ainetta siihen meillä, mutta nyt keksin "taikajuoman", joka on tehnyt illoistamme ihania iloisia hetkiä pikkuprinsessamme kauniita hymyjä ihaillen =)
Hain torstaina apteekista MALLASUUTETTA, sekä meille entuudesta tuntemattomia DISFLATYL-tippoja... laitoin vauvalle heti iltamaidon sekaan ohjeen mukaan teelusikallisen mallasuutetta, sekä annoin 15 tippaa disflatylliä ennen maidon syöntiä, epäillen, ettei siitä ole mitään apua...mutta se oli väärä luulo!!! =)
Neitin söi hyvillä mielin maidon ja otti tipat. Kuulostelimme että mitä sitten tapahtuu ja ihme tapahtui, vauva hymyili ja tuhisi aikansa omiaan ja kuivan vaipan saatuaan nukahti tyytyväisenä!!! Jes!!!!!!!!!!!! =) =) =) Hän nukkui hyvin 4,5 h ja sitten heräsi syömään yöllä, syötyään jatkoi unia.
Että ole iloinen, että ennekkoluuloisesta asenteestani huolimatta kokeilin noita aineita vauvallemme. Nyt on 4:s ilta menossa ILMAN ITKUJA!!!!!!!!!
Kun pikkaista harmittaa, hän itkee hyvin hiljakseen osoittaen harmistuksensa, eikä itke 3-4:ää tuntia yhtä soittoa älyttömän kipeän oloisena.
Aivan ihana juttu!!! Suosittelen kokeilemaan tuota konstia.
Mallasuute ja tipat ovat aika halpa apu, jos se sattuu auttamaan. Kaikille se ei tietty apua tuo.
Jaksamista ja voimia kaikille koliikkivauvojen äideille!!!

8

11246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvä että

      saitte avun, tai sitten koliikki olisi loppunut muutenkin.

      Käsittämätöntä, ettei joku tiedä disfatyl tai cuplaton-tipoista, jos lapsella on koliikki. Mallasuute taas pahimmillaan lisää ilmavaivoa, koska jos suoli ei toimi usein maltaiden "käymisilmiö" alkaa suolistossa ja se vasta sattuu.

      Terveisin 4:n koliikkivauvan äiti

      • kaisa81

        meillä kanssa samanlaista suoraa huutoa usein 22-06 joskus 10 h:kin mutta meillä kyse UMMETUKSESTA,jota aluksi kun se tuossa 5 viikon ikäisenä alkoi niin luulin koliikiksi..

        meillä siis käytössä kans mallasuute ja disflatyl

        ja neiti ny 8 viikkoa.


      • helpottunut

        ...vaan sattui mallasuute auttamaan. Ainakin itse uskon niin.
        Ja voin sanoa, että cuplaton tipat ovat meille olleet aivan tuttuja, mutta disflatystipoista en todellakaan ole kuullut ennemmin, koska emme ole sellaisia tarvineet. Nyt vain ei sitten cuplaton meillä auttanut.
        Ja meilläkin on kuitenkin 6 lasta, että ei ihan eileisen teeren poikia lasten hoidossa olla. Meillä vaan ei ole kellään muulla ollut koliikkia koskaan. Ja eiköhän jokainen itse lapsensa tunne parhaiten, jotta näkee mistä apua on tullut mihinkin vaivaa.


      • _isä_

        Olisitte nyt lopettaneet sen lasten teon jo sen toisen jälkeen jos niistä tommosen asenneongelman ittelleen on saanu... Jos toinen saa jostain apua ittelleen, niin onko se sulta pois?


      • Toinen isä
        _isä_ kirjoitti:

        Olisitte nyt lopettaneet sen lasten teon jo sen toisen jälkeen jos niistä tommosen asenneongelman ittelleen on saanu... Jos toinen saa jostain apua ittelleen, niin onko se sulta pois?

        Olen isän kanssa samaa mieltä.Jos täältä nyt hakee apua vaivaan,niin on sitä kiva saada.Tämä ei ole ensimmäinen eikä varmaan viimeinen palsta jossa menee "överiksi" toisen auttaminen.Eikö olisi helpompi antaa hyvä neuvo kuin kumota sellainen jos niitä tässä esiintyy.Tipat ja uute auttavat.Just saatiin poika nukkumaan.


    • didah

      Kiitos vinkistä.
      Mallasuute on jo- mutta haen nuo tipat.
      Poika 3 viikkoa huutaa 8 tuntia yöllä putkeen...

      T.hulluksi tuleva

    • auttoi

      myös ne Disfladyl-tipat. Mekään emme olleet kuulleet niistä aiemmin, vaikka tämä on jo viides lapsemme. Neuvolassa sanottiin sen olevan uusi ja tehokkaampi lääke kuin cuplaton. Cuplatonia aemmin kokeilleena epäilin josko
      tästäkään mitään apua on, mutta niin vaan näytti auttavan. Jätin kokeeksi yhtenä päivänä antamatta ja huuto ja kipristely alkoi uudelleen. Mallasuutetta en ole ikinä kokeillut, joten en sen tehosta tiedä, mutta voi jollakin auttaakin.

      Toinen lapsemme itki jokaikinen yö ilta yhdestötoista aamu seitsemään yhtäsoittoa. Mikään lääke tai hieromien ei auttanut, joten tiedän kyllä mitä koliikki on. Jos vain tätä lääkettä oisi ollut tarjolla silloinkin oisi voitu monilta itkuilta säästyä edes osittain.

      • erea

        Mäkin luulin ens et mallas ja tipat auttais, mut vaivat alko uudelleen muutaman päivän kuluttua. Tipat oon sekottanu maitoon, oisko tehokkaampaa antaa lusikal suoraan suuhun? Tuskin... On keinot meillä lopus...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2439
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2174
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      190
      2113
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      172
      1712
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1277
    7. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      7
      1242
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      18
      1212
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1108
    Aihe