nyt selvis

zompie

Auton merkki on lexus jonka ostan koska herättää mukavasti kateutta ja aiheutaa närästystä

14

449

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tojoo

      Kuinka on Lexus pelannut? Onko tullut paljon kateellisa silmäyksiä?

      • 250fsport

        hyvin pelaa ja kyllä silmäilyjä tulee.


    • Analteencum

      Lexus ei herätä suomessa kateutta kun sitä luullaan korealaiseksi tai muuksi kiiaksi tms hyundaiksi. Moni potää sitä edelleen toyotana eikä koko merkkiä tunne suomessa kuin harvat joita autot kiinnostaa. Ihmiset ajattelee sen olevan vaan lexus kun sulla ei ollu varaa volvoon tai mersuun/bemariin. Minä luulin sikanaan nuorena kun mulla oli lexa että sitä kadehditaan mutta se ei todellisuudessa herätä suomessa oikeen tuntemuksia.ameriikassa herättää kyllä!

    • rapia yy

      Minä ostan auton sen tähden että sillä pääsee eteenpäin, en kaipaa kenekään kadehtimista sillä se ei johda minnekkään. Ajan tojotalla jossa lukee lexus joten sen verran tiedän että sillä on kiva ajella.

    • valittuHuonoimmaksi

      Kateus Lekusta on vain Toyota kuskeilla ja kateellisia he ovat muutenkin Eurooppalaisista autoista. Lekut on samanlaista harmaata massaa kuin Toyotatkin, paitsi, että ne samat sähköviat on huomattavasti kalliimpia korjata ja ylläpito on myös hurjan hintaista.

    • lelux_huonoin

      Lexushan valittiin juuri maailman huonoimmaksi autoksi, eli tuskin se mitään kateutta hirveästi herättää. Lepsux Gs-mallissa on jopa automaailman huonoin sähköjärjestelmä

      • Onko_Helkama_Raisu

        mielestäsi paras mopo, Toyota-trollipoju. Lapsellista tulla tänne söhläämään autoista joihin sinulla ei alisuorittajana tule koskaan olemaan varaa. Tulevaisuudessa myös yh-äippäsi elintaso tulee romahtamaan kun sinä joskus täytät 18 vuotta. Ei siinä edes sinun toimeentulotukesi paljoa auta.


      • tyttönne

        Sinulle on sitten osunut mailman ainoa GS johon on koottu kikkien GS ässien sähköviat, kun olen ajanut 15 vuotta GS piiliä eikä ainoatakaan vikaa ole ilmennyt.
        Toisilla käy heikko mäihä ei voi mitään, kiitos vikojen keruusta kaikkien muidenkin puolesta.Muuten miten tuon kaiken hyvän työn teit ?


    • Yllä_kaksi

      aivopierua palstan omalta trollipetteriltä ja Helkama Raisukuskilta. Taso taattua yläasteen tasoa. Lelux ym. nimitykset paljastavat pojun iän lahjomattomasti. Väitteet ovat lisäksi sitä tasoa että vain itsensä kanssa keskusteleva voi niihin yhtyä. Tämä poju ei hämää enää ketään. Kun asiaa ei ole täytyy varhaisteinin pistää koko mielikuvituksensa peliin - huonolla tuloksella.

    • Ja-Kaikki-Tahtoo

      Autotietoiset kadehtii sitä ja tietämättömille luullen sen olevan Toyota, tulee luu kurkkuun kun "Toyota" saa käskyn liikahtaa. Ja tyttö kysyy vieressä mikä toi oli, Toyota vaan, heh. Ja taas pisteet Toyotalle :)

    • mersumies2

      Taas penalin terävin kynä kirjoitteli Tojosta puuta heinää täydellisen tietämättömyyden tuomalla varmuudella.

      • Toyota-palstan

        trollipoju oksensi tuttuun tyyliinsä. Skitsofreniako sitä valvottaa neljän aikaan yöllä?


    • Semmostavaaaaaaa

      http://m.iltalehti.fi/autotestit/2015121620817565_at.shtml?_ga=1.237570944.16010888.1415699202 Tulee lexus kuskille yllätyksenä se tuon auton vaihtohyvitys muussa kun lexus liikkeessä. 100 tonnin auto on vaihtoarvoltaa 10 tonnia ajettuna enää 50 tonnia. Meillä oli aikanaan 85 tonnin lexus jolla ajettiin 20 tonnia..rintajoupilla vaihtohyvitys olisi ollut 30 tonnia. Kyseessä RX450h.....lexuksen arvostus on suomessa pohjamudissa eikä sitä oteta yleensä edes testeihin mukaan. Ja olihan se uusi IS300h testissä volvo S60 ,mb uusi C sarja, audi a5 ja bmw 4-sarja gran coupe. Volvo voitti ylivoimasesti ja lexus oli surkein...saksalaisetkin voitti lexan. Volvo tietysti ykkösenä hiljaisimmalla matkustamolla ja tehokkaimmalla koneella. Volvossa oli myös paras penkki. Lexuksen sisustan laatuvaikutelma ei yltänyt premium luokkaan. Kyseessä tm testi.

      • Kylläpäs

        automyyjät ovat yrittäneet sinua poloista kusettaa. Oletkohan sellainen uimelo joka olemuksellaan oikein pyytää että kaikki sylkisivät päälle. Ei, mutta sinähän oletkin Toyota-palstan oma trollipoju. Enpäs sitä heti huomannut.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5424
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2406
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1937
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      47
      1638
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1581
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1378
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1219
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe