McEvan

Pöpilä

Todellinen pohjanoteeraus oli tämä Sub tvssä esitetty moottoripyörävierailu Venäjällä. Siinä muutama britti osoitti suurta maailman valloittajan elkeitä kaasuttelemalla Venäjällä. Naureskeltiin, kun joku ei ymmärtänyt heidän englannin mongerrustaan, tiet olivat huonot ja ammuttiin jopa karhu. Älkää viitsikö, tämä oli huonoa pilaa Venäjästä. Naureskelkoot britit kotonaan, olkoot asiat miten ovat Venäjällä ei sinne tarvitse mennä naureskelemaan. Luulisin, että jos jokin virallinen taho katsoisi tämän ohjelman seuraisi porttikielto ainakin näyttelijöille ja niille yrityksille, joita ne mainostivat kypärässään ja pyörissään. Todella ala-arvoista, harkintakyvyn puutetta myös Subissa valita tällaisia puujalkaohjelmia suomalaisille.

9

741

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • McGregor!

      Sarja on kyllä menestynyt maailmalla erinomaisesti ja saatavana myös DVD:llä 7 ja 10 tunnin mittaisina versioina.

      Moottoripyörää itsekin ajavana en juuri malttanut nousta telkkarin äärestä tuntikausiin niinä kahtena päivänä kun sarjaa näytettiin. Hatunnosta Sub-tv:lle joulun parhaasta tarjonnasta!

      En ymmärrä suhtautumistasi alkuunkaan. Tuskin todellisuus Ukrainassa, Mongoliassa ja Venäjällä paljonkaan esitetystä poikkeaa - miksi Siperian oloja ei saisi näyttää? Ei tuollaisia ohjelmia joka päivä telkkarista tule!

      • KariK
        McGregor! kirjoitti:

        http://en.wikipedia.org/wiki/Long_Way_Round

        Valtava haastehan tuollainen matka on ollut. Kenellä meistä löytyisi intoa, uskallusta (ja rahaa) lähteä moiselle monen kuukauden korpivaellukselle, mutta vuorethan ovat olemassa sitä varten, että joku kiipeäisi niille. Hieno matka ja hieno ohjelma, eikä ole McGregorin vika, jos Siperian tiet muistuttavat enemmän kurauraa kuin valtaväylää. Kekkonen ja Bresnev ovat kuolleet eikä 70-lukukaan taida enää tulla takaisin, joten "suuri ja mahtava" nähtiin sellaisena kuin se tänä päivänä on.


    • pysähtyneisyydestä:

      Vuonna 1973 MTV esitti elokuvan Silkkisukat.
      Neuvostoliitto ärähti ja Suomessa asiasta järjestettiin peräti eduskuntakysely! Elokuvan esitys kuitattiin kömmähdykseksi ;-)

      Elokuva oli ihan hauska, katsoin sen silloin itsekin.

      Mutta että "virallisen tahon" pitäisi vielä nykypäivänä puuttua Venäjän olojen esittämiseen? Ei taida olla aihetta. Ei liene yllätys että ojaan ajaneen kuorma-auton ohjaamossa nukkui pipopäinen kuski ilmeisesti kännissä. Tai Siperiassa oli Stalinin ajan orjien luilla pohjustettu tie. Tai että kuvaajan tavarat varastettiin. Tai että olot muutenkin olivat juuri sellaiset miksi niitä tiedotusvälineissä usein on kuvattukin.

      Muuta erityisen negatiivista ei mieleen jäänytkään - ystävällistä ja avuliasta väkeä motoristit tapasivat Venäjälläkin, itsekin olivat sitä mieltä!

      • nyt ajat takaa?

        En oikein tajunnut pointtia.
        Mitä niitten olisi pitänyt näyttää?
        Että Siperiassa ajellaan kuusikaistisilla moottoriteillä ja jokainen vastaantulija puhuu sujuvasti englantia?Ja joka mutkassa pilkistää McDonaldsin kyltti?
        Eiköhän tuo ollut aika realistinen kuva sieltäpäin.
        Eikä pojat naureskelleet ivallisesti kenellekään.
        Olivat varmaan enemmänkin hämillään.
        Ihan mainio sarja eikä missään tapauksessa mitenkään pilkkaava.


    • Pöpilä

      sitä vain, että mitä ihmettä varten joku kumma pritti lähtee ajelemaan pitkin Siperiaa, ja vielä joku sponssaa sitä. Katsoin pätkän ja heti tuli mieleen nämä saarivaltakunnan valloittajat. Kun että joku vääntää enklantia niin kaikkien pitäisi sitä osata. On aivan sama kun ajaa johonkin Lapin torpan pihaan ja alkaa enklanniksi kysellä tietä jonnekin vinku intiaan. Ja sitä sitten kuvataan ja maailmalle esitetään,,,että ei tuokaan osaa puhua kunnolla.

      Naurettava koko ohjelma,,,ja vielä oli hommattu joku lääkäri siihen päivittelemään että elä aja,
      mutta tämä ritari vain pyrki pyörän sarviin,,välittämättä kivuista jne.

      Katsokaa, jos huvittaa. Kuvitelkaa vain miltä se mahtaa tuntua niistä siperialaisista kun joku herrakansan edustaja rohkenee tulla moottoripyörällä käymään ja siinä naureskelemaan, että täällä näyttää tältä.

      • Kratti

        ja toiset istuvat sohvalla ja valittavat. On Siperian halki menty polkupyörälläkin ja juosten.


      • ho joi haa
        Kratti kirjoitti:

        ja toiset istuvat sohvalla ja valittavat. On Siperian halki menty polkupyörälläkin ja juosten.

        Uskomattomia jurpoja, läskiperse ei pysy pystyssä edes tiellä...


      • Kratti
        ho joi haa kirjoitti:

        Uskomattomia jurpoja, läskiperse ei pysy pystyssä edes tiellä...

        Suurempaa tyhmyyttä on oman navan tuijottaminen ja väittäminen jotain tyhmäksi, josta ei tiedä mitään. Ei sohvalla istumalla ja TV:stä katselemalla tuosta mitään tiedä. Jotain vastaavaa, vaikka pienempääkin, pitää itse kokeilla, jotta asiasta jotain ymmärtää. Aikanaan jotkut löysivät uusia mantereita ja jotkut kuokkivat peltotilkkuaan. Nykyään jotkut nauttivat elämästään ja hakevat kokemuksia, ja toiset istuvat sohvalla ja tuijottavat TV:tä. Ero on luultavasti geeneissä. Onneksi, sillä muuten ihminen olisi kuollut sukupuuttoon jo Afrikan savanneilla.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2886
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2440
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2220
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      18
      2029
    5. 171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1746
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe