Aisankannattaja saa aisaa

Novellisti

Kesäolympialaisten sadan metrin finaalia katsellessamme ja viiniä naukkaillessammme vaimoni heitti ikään kuin vitsinä, että häntä kiinnostavat seksuaalisessa mielessä mustat miehet. Olin itsekin hieman juovuksissa ja kerroin turhan avoimesti, miltä asia minusta tuntui. Rakastelimme kiihkeästi keskustelumme jälkeen, vaimoni puhui ääneen koko aktimme ajan. Hän puhui fantasiastaan saada mustaa kyrpää sisälleen. Sain todella voimakkaan orgasmin vaimoni runkatessa minua ja kertoessa samalla, miten hän haluaisi olla lävistettynä kahdella paksulla kalulla yhtäaikaa.

Muutama päivä tuon tapauksen jälkeen yllätin vaimoni tietokoneeltamme selailemasta sivustoa, jolla ulkomaalaiset miehet ja suomalaiset naiset vaihtavat yhteystietojaan. Vaimoni tarttui minua housujeni läpi kiveksistä ja kysyi silmiin tuijottaen halusinko nähdä hänet irstaan leikin osana. Vastasin myöntävästi ja ilmoitin haluni osallistua myös tuohon aktiin. Vaimoni avasi vetoketjuni ja alkoi imeä penistäni kysyen: "Tälläkö aiot pärjätä siinä porukassa?" Tunsin erektioni pettävän, mutta toisaalta tilanne kiihotti niin että laukesin rajusti imevän vaimoni suuhun puoliveltolla peniksellä. Vaimoni asetteli kaluni housuihin takaisin ja sanoi, että seuraavan kerran kun hän koskee penikseen, niin se on musta ja huomattavasti kookkaampi. Vaimoni lähetti sivustolle tiedot ja jäimme odottamaan vastausta, pyyntömme oli kaksi miestä. Olisinhan minä kolmantena mukana.

Saimme sovittua tapaamisen kahden jamaikalaisen muusikon kanssa eräälle torstai-illalle. Otimme kotikaupunkimme hotellista huoneen ja järjestimme lapsenvahdin keksien tarinan teatteri-illasta. Kotona ennen lähtöämme vaimoni kävi suihkussa ja ajeli alapäänsä paljaaksi. Hän pukeutui Stay-up sukkiin, muita alusvaatteita hän ei kuulemma turhina laittanut. Lisäksi hän puki ylleen valkoisen kauluspaidan ja mustan erittäin lyhyen hameen. Paidan ylimmät napit hän jätti auki paljastaen lähes kokonaan suuret, pehmeät rintansa. Oli uskomattoman kiihottavaa nähdä hänen valmistautuvan vieraiden miesten käsittelyyn noin kokonaisvaltaisesti. Päästyämme hotelliin vaimoni asetteli yöpöydälle välineitä mukana tuomastaan laukusta, anaalitappeja, sauvoja, liukuvoidetta ja viimeiseksi kahleet. Kysyin, mitä hän kahleilla aikoi ja hän istutti minut nojatuoliin ja käski olla hiljaa. Kahleilla hän lukitsi jalkani tuolin jalkoihin ja käteni käsinojiin. Sitten hän avasi housuni ja veti ne alas nilkkoihini. Istuin kahleissa alaruumis alastomana, en ylettänyt koskettamaan puolijäykkään penikseeni, eikä minulla ollut mitään toivoa päästä omin avuin irti. Vaimoni kumartui selin minuun eteeni nostaen hameensa lyhyen helman selkänsä päälle. Hän vei oikean kätensä etukautta alapäähänsä ja alkoi hieroa häpyhuuliaan. Katselin hänen työntelevän sormiaan sisäänsä, kuulin ja näin pillun olevan läpimärän hänen eritteistään. Penikseni paisui ja minua panetti, anoin häntä istumaan kulliini, mutta hän vain muistutti minua lupauksestaan koskea seuraavana mustaan kyrpään.

Samassa oveen kolkutettiin ja vaimoni upotti neljä sormeaan sisäänsä, hän runkkasi itseään muutaman kerran, veti kätensä ulos ja työnsi sen suuhuni, maistoin kiiman maun, mutta en ehtinyt nauttia siitä kun hän jo nappasi laukustaan pallomallisen suukapulan ja kiristi sen suuhuni. Välittömästi tämän jälkeen hän siirtyi ovelle avaten sen. Sisään astui kaksi pitkää ja rotevaa mustaa miestä, toinen oli rastatukkainen ja toinen aivan kalju. Miehet pysähtyivät huomatessaan minut ja he kysyivät vaimoltani englanniksi miksi olen kahleissa. Vaimoni vastasi minun olevan käytettävissä kun oikea hetki on, mutta se ei olisi vielä. Ynisin vastalauseen, mutta pallo suussani esti puhumisen täydellisesti.

Vaimoni otti miehiä käsistä kiinni, vetäen heidät lähelleen. Hän alkoi suudella miehien kasvoja ja huulia puristellen heidän lihaksikkaita käsivarsiaan ja hartioitaan himokkaasti. Katselin näkyä mustasukkaisuuden vallassa, halusin tilanteen jatkuvan ja loppuvan samaan aikaan. Koska en voinut puhua enkä liikkua pystyin vain katselemaan kun miehet riisuivat vaimoni alastomaksi lukuunottamatta korkeakorkoisia mustia kenkiä. Siinä hän seisoi kolmen lapsen imetyksen jäljiltä hieman roikkuvat suuret rinnat paljaina, pehmeä vatsa mustien käsien kosketeltavana. Vaaleat pakarat ja reidet miesten himokkaiden katseiden ja käsien ruokana, miehet puristelivat hänen vartaloaan kuin jotain esinettä ja vaimoni näytti nauttivan joka hetkestä. Vaimoni pyysi miehiä riisuuntumaan ja he heittivätkin vaatteensa pois paljastaen karvattomat kehonsa ja suuret kullit, jotka roikkuivat vielä velttoina heidän jalkojensa välissä. Vaimoni laskeutui polvilleen miesten eteen ja alkoi silitellä hellästi noita mustia lihapötkylöitä. Vaimoni otti kalun kumpaankin käteensä ja minua silmiin katsellen alkoi suukotella vuorotellen niiden tummanpunaisia terskoja. Kulleihin alkoi tulla eloa ja vaimoni alkoi vuorotellen upotella niitä suuhunsa. Hän imi aina sitä parrua, joka oli jäykkyydessä jäljessä runkaten toista samaan aikaan. Kun molemmat seisoivat täydessä terässään vaimoni kummassakin kädessä oli lähemmäs kolmekymmentä senttiä pitkää ja niin paksua mustaa kyrpää, ettei hänen sormillaan ollut toivoakaan ylettyä niiden ympäri. Hän otti kaluja niin syvälle kurkkuunsa kuin pystyi ja silti niitä jäi puolet näkyviin. Vaimoni kakoi oksennuksen partaalla ja sylkeä sekä limaa valui suusta hänen raskaille rinnoilleen ja edelleen alaspäin vatsan seudulle, jolle oli polviasennosta johtuen muodostunut pehmeitä makkaroita.

Miehet nostivat vaimoni ilmaan ja siirsivät hänet selälleen sängylle. Rastatukka otti liukasteen ja valutti sitä vaimoni alapäähän liukastaen vaginan ja takapuolen alueen kokonaan. Mies meni polvilleen sängyn viereen ja veti vaimoni sängyn laidalle siten, että hänen takapuolensa oli laidan yli. Mies otti anustapin ja asetteli sen vaimoni peräaukolle, vaimoni oikein kurotti takapuoltaan, että sai paksuimmasta kohdastaan noin kolme senttiä paksun tapin pyllyynsä. Kun tappi oli paikoillaan mies asetti kullinsa karvattomalle vaginalle alkaen samantien työntyä sisään. Vaimoni silmät kääntyivät ympäri hänen levittäessä käsillä jalkojaan levälleen saadakseen pillunsa avoimeksi ottamaan mustaa aisaa sisälleen. Katsoin näkyä voimattomana, kullini seisoi niin, että siihen koski, mutta en ylettynyt runkkaamaan. Vaimoni voihki ja käski minun katsomaan, kun häntä pannaan niin kuin naista pitää panna. Kaljupäinen mies antoi kalunsa vaimoni imettäväksi ja hän alkoi imeä ja runkata sitä kuin henkensä hädässä. Näin vaimoni selän alkavan kaareutua hänen painaessaan takapuolessaan olevan tapin reunusta patjan reunaa vasten. Hän alkoi viskoa päätään edestakaisin puristaen kaljun miehen kalua rystyset valkeina. Rastatukan kulli sousi pillussa litisten edestakaisin. Reikä oli niin märkä ja avoin, että koko parru painui vaivatta sisään ja ulos rajujen työntöjen tahdissa. Vaimoni huusi orgasmin kourissa niin, että pelkäsin jo jonkun huonenaapurin soittavan henkilökunnalle. Vaimoni rauhoituttua rastatukka veti kalunsa ulos hänestä ja sain ihailla auki nussittua pillua. Vaimoni jalat olivat edelleen levällään, häpyhuulet olivat ammollaan ja vaginan sisään näki euron kolikon kokoisesta aukosta, joka kylläkin kuroutui umpeen kun vaimoni veti jalkansa yhteen.

Vaimoni nousi seisomaan ja käveli hitaasti eteeni, hän kääntyi selin minuun ja veti tapin ulos peräaukostaan. Tappi kiilteli liukasteista ja järkytyksekseni vaimoni komensi kaljupäätä siirtämään jalkojeni kahjeet siten, että alaston takapuoleni siirtyi tuolin reunan yli. Kun uusi asntoni oli valmis vaimoni työnsi edelleen hänen suolestaan kuuman tapin anukseeni. Olin toki joskus kokeillut yksin mille jokin esine anaalissa tuntui, mutta en ollut koskaan ajatellutkaan tehdä sitä muiden nähden. Seisokkini laskeutui hetkeksi tapin painuttua suoleeni, mutta nousi heti uudelleen vaimoni tartuttua kaluuni. Saatuaan seisokin valmiiksi vaimoni istui selin minuun syliini työntäen kaluni peppuunsa, jonne se upposi helposti juurta myöten. Kalju mies tuli vaimoni eteen ja työnsi kyrpänsä hänen pilluunsa, tunsin tuon minun penistäni kolme kertaa isomman seipään tekevän tilaa itselleen vaimoni sisällä. Paksu kalu alkoi jauhaa vaimoni sisällä ja hän alkoi voihkia äänekkäästi. Asento oli kuitenkin kookkaalle kaljupäälle liian matala ja hän nappasi vaimoni sylistäni pitäen oman kyrpänsä pillussa koko ajan. Hän asetti vaimoni mahalleen toisen nojatuolin selkänojan yli ja alkoi naida pitkillä työnnöillä takaapäin. Rastatukka nappasi housujeni vyön ja vaimoni käsilaukun hihnan, joilla hän sitoi vaimoni jalat ja kädet kiinni nojatuoliin, lisäksi hän sitoi protestoivan vaimoni suun paidastani repimällään rätillä. Olimme molemmat, minä ja vaimoni sidottuina ja avuttomina kahden jättimulkkuisen mustan miehen edessä. Rastatukka tuli luokseni ja veti tapin pihalle suolestani, mitään sanomatta hän työnsi kaksi sormea sisään ja tunnusteli peräsuoleni seinämiä ilmeisesti arvioiden tiukkuutta. Kalju ojensi rastalle liukuvoiteen, jolla tämä rasvasi kullinsa. Rasta asetteli kalunsa peräreiälleni ja työnsi terskansa sisälleni yhdellä nopealla työnnöllä. Tuska oli uskomaton, kyyneleet valuivat silmistäni ja näin sumun läpi kaljupään rasvaavan omaa parruaan vaimoni takana. Vaimoni kirkui suusiteen läpi kaljupään runtatessa oman kalunsa hänen suoleensa.

Meitä molempia raiskattiin peräsuoleen mustien raakalaisten toimesta, olimme itse ajaneet itsemme tähän tilanteeseen, mutta emme olleet tätä tarkoittaneet. Kalju veti itsensä ulos vaimostani ja he vaihtoivat paikkaa rastan kanssa, kaljun kulli upposi suoleeni jo helpommin, tunne oli jo melkein hyvä. Kauhukseni havaitsin penikseni alkavan osoittaa erektion merkkejä.

Rasta ei työntänytkään kaluaan vaimoni reikiin vaan rasvasi kätensä liukasteella. Hän alkoi runkata vaimoni pillua ensin kolmella ja sitten neljällä sormella. Vaimoni yritti vetää takapuoltaan suojaan, mutta mies piteli toisella kädellä lantiosta rajusti kiinni. Lopulta vaimoni oli pakko pysyä aloillaan ja rentoutua, ettei mies olisi rikkonut hänen paikkojaan. Musta kämmen upposi jo kokonaan sisälle, mies ruiskutti lisää liukastetta kädelleen ja alkoi työtää koko kättään vaimoni äärimmilleen venyvään vaginaan. Tajusin näkeväni vaimoni kuitenkin kiihoittuvan tästä tilanteesta, mies sai nyrkkinsä sisään ja alkoi liikutella sitä edestakaisin. Vaimoni alkoi huutaa jälleen uuden orgasmin lähestyessä tai sitten kipu ja nautinto yhdistyivät liian voimakkaasti. Itse tunsin mustan kullin runnovan peräsuolessani ja tuo tunne yhdistettynä näkyyn mustasta kädestä vaimoni pillussa sai minut laukeamaan. Mikään ei koskettanut penikseeni, mutta pelkkä anaaliin paneminen aiheutti laukeamiseni. Ruiskutin spermani omalle rinnalleni ja kovimmat ryöpyt tulivat kasvoilleni saakka. Kuulin vaimoni ynisevän rätin läpi ja havaitsin rastan jo naivan häntä koko mustan parrun mitalla syvälle suoleen. Molemmat miehet laukesivat lähes yhtäaikaa, minä tunsin kuuman sperman ryöppyävän sisälleni ja tuo tunne oli sanoinkuvaamattoman hyvä. Miehet vetäytyivät ulos meistä jättäen auki nussitut reikämme valumaan kuumaa mustan miehen siementä.

Miehet pukeutuivat ja onneksi ennen lähtöään vapauttivat onneksi vaimoni kädet siteistä. Miesten poistuttua vaimoni irrotti siteet jaloistaan ja tuli luokseni. Hän irrotti suukapulani ja kysyi mitä mieltä olin tilanteensa. Sanoin pitäneeni käsittelystä ja kiihoittuneeni siitä, mitä miehet tekivät vaimolleni. Tämän kuultuaan vaimoni vapautti minut kahleista ja työnsi minut sängylle selälleni. Hän tuli kyykkyyn istumaan kasvojeni päälle ja käski minun nuolemaan peräreikänsä puhtaaksi. Aloin nuolla spermaista reikää vaimoni aloittaessa imemään kaluani. Erektioni oli voimakas ja voimistui entisestään vaimoni ottaessa yöpöydältä vielä käyttämättömän sauvan ja työntäessä sen suoleeni. Runkattuaan persettäni hetken hän nousi kasvoiltani ja istui jälleen anuksensa kulliini. Sauva upposi kerran toisensa jälkeen sisääni vaimoni suolen lypsäessä kaluani. Sain rajun orgasmin ja pumppasin kivekseni tyhjäksi vaimooni, tunnettuaan minun laukeavan hän veti sauvan ulos suolestani työntäen sen suoraan pilluunsa. Tunsin sauvan todella rajut liikkeet pehmenevässä kalussani kun vaimoni runkkasi pilluaan. Vielä kerran hän sai tehtyä itselleen orgasmin, hän itki lauetessaan. Hän survoi sauvaa sisälleen hieroen clitoristaan toisella kädellään, kullini plopsahti ulos suolesta ja vaimoni kaatui kyljelleen sauva yhä sisällään. Sovimme yhdessä, että kokeilemme samaa vielä uudelleenkin. Ovathan isot, mustat kullit nyt meidän molempien salainen fantasia…

6

11029

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jormalaisena

      Tosi hyvä juttu. Ihan nautinto lukea. Oletko kirjoitellut muuta, voitko suositella?

    • surkea

      Todella paska teksti.

      • aika kinky

        lisää vaan


    • Pidin kovasti. Noista muusikoista toivon kuulevani vielä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9164
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2688
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      145
      2467
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1316
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1310
    Aihe