Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Onnellinen

uusi elämä

Olin n. 10 vuotta naimisissa kuorsaajan kanssa. Viereisessä huoneessa nukkuminen ei auttanut yhtään mitään, jyrinä oli todella massiivista, kuului jopa saman talon yläkertaan! Mies vielä kaiken lisäksi suuttui, todella raivostui, jos en nukkunut samassa sängyssä. Mökötystä riitti. Jos töni kylkeen tms. suututtiin myös, hän ei kuorsannut kuulemma yhtään. Mitään konsteja ei halunnut kokeilla, lääkärissä oli (muka) asiasta puhunut, mutta mikään ei ollut vialla. Ylipainoansa ei pudottanut, ei ollut kuulemma hänen ongelma jos en saanut nukuttua. Erohan siinä tuli, kuorsaus oli yksi syy muiden joukossa. Mutta en vieläkään saa nukuttua kunnolla öisin, se ainainen valvominen aiheutti unirytmin pahan muutoksen joka korjautuu hitaasti. Nyt ei onneksi tarvitse ajatella kuitenkaan että joutuu kuorsauksen takia valvomaan kolmeen tai neljään aamuyöstä. Sääliksi käy uutta naista, mutta itse olen ainakin onnellinen ettei se kuorsaaja ole enää samassa taloudessa :)

5

1525

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kesyli

      Joskus kuorsaaja voi olla nainen, niin meillä. Nukumme eri huoneissa, mieheni yksi minä lasten kassa. Kuorsaan kovin ja saatanan lujaa.

      • Joutsa

        Kuorsaus voi olla merkki myös katkohenkityksestä ja se vaarallinen sairaus voi johtaa sydäninfaktiin niin kävi minulle. Minulle suuoritettiin "kuorsaus leikkaus" ja joka vähensi kuorsausta ja sarastumisriski väheni huomattavasti olen elänyt 25v ko tapahtuman jälkeen.


    • yli 20 v.kuorsausta

      Olen kolmatta kertaa naimisissa ja kaikilla miehillä sama kuorsausongelma..siinä mielessä vaihtaminen ei ole kannattanut,muuten kyllä...eka mies oli kans tuollanen, joka väitti ettei kuorsannut ja suuttui, jos nukuin eri huoneessa..en sitten uskaltanut mennäkään, sillä turpiinhan siitä olisi tullut.
      Tämä kolmas mies ymmärtää ongelman ja antaa minun nukkua toisessa huoneessa ja korvatulppien kanssa joudun nukkumaan kuitenkin, sillä kuorsaus on niin kova, että varmaan kuuluu naapuriinkin. Lääkäri oli sanonut hänelle, että tennispallo vaan selkään kiinni, niin kuorsaaminen loppuu. Eipä auta, sillä mies kuorsaa joka asennossa.

      • CPAP

        Miehesi sairastaa todennäköisesti hengenvaarallista sairautta nimeltä uniapnea. Siihen ei tennispallot auta, vaan pitää päästä kunnon tutkimuksiin. Hoitona on öisin käytettävä ylipainehoito. SIllä ei parane vain kuorsaus ja öiset hengityskatkokset, vaan myös levoton ja katkeileva uni, öiset vessakäynnit, päiväväsymys ja keskittömyyskyvyttömyys parantuvat. Samalla vähenee aivoinfarktin, sydäntautien ja diabeteksen riski selvästi.

        Lisätietoa uniapneastaa saat esim sivustolta www.cpap.fi


      • ykz

        Olen huomannut että lääketiede on tässä asiassa pelletiedettä. Eivät oikein osaa tehdä asialle mitään.
        On se ihme että sydänsiirtoja on tehty ja vaikka mitä mutta kuorsaukselle ei aina oikeistaan voida mitään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe