Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Masennukseen

Apua!

Homeopatiasta apua masennukseen? Mikä tuote?

8

6654

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ammattina homeopaatti

      Koskahan ihmiset ymmärtävät, että homeopatia ei toimi ihan näin! Nyt tässä on yksi oire, masennus, joka on yleinen sairaustila. Katsoin repertorysta kohdasta masennus niin siellä mainitaan ainakin 500 eri lääkeainetta masennukseen. Tämän takia sinun olisi hyvä mennä homeopaatin vastaanotolle, jotta oireesi kartoitetaan ja löydetään sinulle sopiva homeopaattinen valmiste. Jos tämä ei käy niin käytä vaikka kukkatippoja. Ja lääkärihän voi määrätä niitä yhtiä ja samoja masennuslääkkeitä, mitä hän määrää jokaikisen masennukseen. Onneksi löytyy vaihtoehtoja!

    • Luontaishoitaja

      Masennus ei juuri ole kotilääkittäviin kuuluva ongelma. Taustalla on usein monia ongelmia, uupumusta, stressiä,unettomuutta jne.
      Yhdistelmävalmisteluettelossa mainitaan kuitenkin näin
      Tuote AL 31 rek n:o H 44 FIN: hermostuneisuus, hysteria, masennus
      Tuote FU 24 rek n:oH 88 FIN: masennus, hysteria, epäluulo
      Muista käyttää B-vitamiineja! Niistä terapioista kirjoitin nimimerkille POLTTAVA SÄRKY. Voit lukea sieltä lisää

      • Tellurium

        Olen täysin samaa mieltä siitä, ettei masennus kuulu homeopaattisen itsehoidon piirin. Ammattitaitoinen homeopaatti ei koskaan lähtisi hoitamaan masennuspotilaita asiakkaaseen ensin tutustumatta, saati yleensäkään yleisillä keskustelupalstoilla. Homeopatia on hieno hoitomuoto, jolla voidaan auttaa monia masennuspotilaita, mutta hoidon tulee kyllä olla yksilöllistä. Itse en uskaltaisi ottaa masennuspotilaan hoidosta vastuuta ja suositella minkäänlaista homeopaattista homepaattista valmistetta, jos en millään tavalla tuntisi hoitamaani potilasta ja ylipäätään omaisi hyvää ja pitkää koulutusta homeopatian alalta!


    • Kukkaterapeutti

      Homeopaatti mainitsikin kukkatipat. Bach-kukkaterapeuttiset tipat auttavat juuri tunneongelmiin.Sopivat myös lääkityksien yhteyteen, koska eivät sisällä kasvin kemiallisia aineosia
      Masennukseen käytetään Mustard = sinapinkukkaa.
      Lisänä voi käyttää Olive ´a = oliivipuunkukkaa joka poistaa uupumusta ja lisää voimavaroja.
      Jos on myös ahdistunut siihen auttaa Aspen eli haavankukka
      30ml:n pipettipulloon lisätään 5 ml brandya
      ( ei välttämätön ) ja 25ml (lähde)vettä. Kutakin kukkatippaa lisätään 2 tippaa e.m. pulloon
      Käytetään kuurina 3tippaa 3x päivässä lisättynä pieneen määrään vettä.
      Ensiapuna esim isoon ahdistukseen voi ottaa nuo 2 tippaa ½ lasillisessa vettä ja juoda kulauksittain pitäen hetken aikaa suussa

      • ***Hermeetikko***

        Bachin kukkatippojen normaaliannostus käyttöpullosta annosteltuna (siis 30 ml pipettipulloon laimennettuna) on 4 tippaa vähintäin 4 kertaa päivässä. Jos oireet ovat kovin voimakkaat voi annoskertoja lisätä. Kovin herkän potilaan kannattaa kuitenkin pysytellä ainakin aluksi 4 X päivässä annostelussa ja kuullostella miltä tuntuu.
        Kukkatippoja voi käyttää max. 7 eri uutetta yhtäikaa.( Rescue- remedy lasketaan yhdeksi uutteeksi ja sitä annostellaan aina 4 tippaa).
        Aluksi saattaa tuntua siltä, että tarvittaisiin kaikkia uutteita mutta silloin kannattaa valita vain ne uutteet, joiden tarve on akuutein.
        Mitä vähemmän yksittäisiä uutteita käyttää sitä täsmällisemmäksi niiden vaikutus tulee. Hoidon edetessä ja asioiden selkiytyessä voidaan olla tilanteessa, jossa tarvitaan enää vain yhtä tai kahta eri uutetta.

        Äkillisissä tapauksissä voi tipauttaa 2 tippaa "raakana" suoraan varastopullosta kielelle vaikkapa 10 min välein kunnes alkaa helpottaa tai sitten tehdä laimennoksen varastopullosta (2 tippaa) lasilliseen vettä ( kuten edellä mainittiinkin) ja siemailla sitä pitkin päivää vähän kerrallaan.

        Poikkeuksen muodostaa kuitenkin Rescue- remedy, jota käytetään aina 4 tippaa, olipa kyse sitten laimennoksesta tai laimentamattomasta.

        Mitä tulee Mustardin käyttöön masennuksen hoidossa haluaisin mainita, että sitä käytetään maasennukseen, joka näyttää tulevan ja menevän ilman tunnistettavaa syytä.

        Gentian ja Gorse ovat tarkoitetut masennukseen, jolla on olemassa jokin nimettävissä oleva syy.

        Aspen on ahdistukseen ja pelkoihin, joiden syytä ei tiedetä eikä niitä voida tarkoin nimetä.

        Mimulus on tarkoitettu pelkoihin, joille voidaan antaa nimi kuten koirien, hyönteisten, sairastumisen pelot.

        Yleensä Bachin kukkaterapialla hoidettaessa ei pitäisi "pysähtyä" päällimmäisenä olevaan tunteeseen vaan etsiä syyt tuon tunteen olemassaololle; esim. vihan taustalla voi olla vaikkapa pelko, katkeruus, alemmuuden tunne, jääminen kiinni vanhoihin kokemuksiin jne. jne.
        Näin meneteltäessä oikea uute saattaakin olla aivan toinen kuin aluksi ajateltiin.

        Tehtäessä käyttöpulloa eli 30 ml pipettipulloa suositellaan lähdeveteen tippojen ohella lisäämään pari teelusikallista Brandya säilytteeksi mutta sen voi korvata omenaviinetikalla.
        Vauvoja ja pikkulapsia hoidettaessa säilöte jätetään pois ja käytetään pelkkää lähdevettä; viimeistään silloin jos pullossa alkaa leijalemaan pieniä hiutaleita on syytä tehdä uusi laimennos.


    • Mikko198190

      Itse kävin hoidattamassa pahaa ahdistuneisuushäiriötäni homeopaatilla ja tilanne muuttui katastrofaaliseksi. Ahdistus vain paheni, en nukkunut, mietin itsemurhaa, menetin ruokahaluni ja pelkäsin silmittömästi. Kaiken lisäksi ikäänkuin kuolin sisältä. En tuntenut mitään, enkä pystynyt edes itkemään. Miettikää ihmiset tarkoin.

      • tseepu

        Sä et kyllä ollu ammattilaisen hoidossa tossa tapauksessa.


    • Masennuksesta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1965
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1743
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1604
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1356
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1236
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1233
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1212
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe