Mikä on vanhasielu?

tuhka

Olen tässä lueskellut näitä juttuja, mutta en ole saanut selville, millainen ihminen on vanhasielu. Eli?

25

7864

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Agarisha

      Vanha sielu on sielu, jolla ei ole oikeastaan enää mitään suurempaa opittavaa tämän maailman menosta.

      Vanha sielu nimittäin on jo suorittanut karmanläksynsä, ja on täällä maanpäällä "lopettelemassa" toimintaansa fyysisen todellisuuden kokemisessa.
      Sielut itsessään ovat iättömiä, mutta niiden niin kutsuttu ikä määritellään sen mukaan montako kertaa ne ovat olleet inkarnoituneina maanpäälle.

      Joka sielun tasoon liittyy omat koettelemuksensa, tavoitteena ihmisyyden joka aspektin täydellinen ymmärtäminen.

      Esim:

      Uusi sielu elää ensimmäisiä kertoja fyysisessä hahmossaan, päämääränään hengissä selviytyminen, sekä elämän ja kuoleman taistelun kokeminen. Useimmat uudet sielut syntyvät ympäristöön, jossa jokapäiväinen selviytyminen on konkreettisinta, esim. kehitysmaihin.

      Nuoret sielut ovat tämän maailman pyörittäjiä. Heidän tavoitteenaan on idyllinen elämä materiaalisine mukavuuksineen ja tavoitteineen mm. perheestä, hienosta autosta ja talosta.
      Nuoret sielut elävät tässä ja nyt ja haluavat kaiken olevan kontrolloitua. Jopa kuoleman, kuten nykypäivän sairaalaetiikka osoittaa.

      Kypsyneet sielut taas ovat tämän maailman idealisteja. He kyseenalaistavat valmiiksi pureskellut normit ja uskontojen kaavat, ja laittavat lähimmäisen rakkauden materialismin yläpuolelle.

      Vanhat sielut taas ovat niitä, joita eivät voisi tämän maailman hyörinät vähääkään kiinnostaa. Sen sijaan he kiinnittävät huomionsa henkisiin asioihin ja itsensä löytämisen hiljentymisen kautta. He eivät enää solmi pysyviä ihmissuhteita (ellei ne ole karmallisia) eivätkä pyri saavuttamaan materiaalista menestystä.
      Vanhoilla sieluilla on monia edellisten elämien kautta opittuja taitoja. He voivat parhaimmillaa olla tiedemiehiä, taiteilijoita, kirjailijoita sekä henkiparantajia samassa ruumiissa. Silti he eivät koskaan pyri rahastamaan tai tekemään rahaa taidoillaan.






      Tuolla lisää:
      http://www.michaelteachings.com/soul_age_index.html

      • The One Old Soul I'Am

        Niin tai näin olen minä aina vanha sielu. Minä ainakin teen rahaa taidoillani ja yritän kaikkia saada kuulemaan totuuden itse maailmasta. Tulevaisuudessa tämä tapahtuu, odottakaa vain, tiedätte sitten kuka tämän tekstin kirjoitti. Olen hyvin hyvin vanha sielu kaukaa tähdistä. Ihmiset ymmärtävät selvästi tuon kaukaa tähdistä lauseen. Vanhoja sieluja on erilaisia, jotkut laiskoja jotkut aina vikkelimmistä vikkelämpiä. Vanha sielu sana tulee oikeastaan tietoudesta.

        Nuori sielu tietää vähemmän kuin muut. Nuori sielu on yleensä se joka on vastasyntynyt ja kypsyy elämässä kuin kalkkuna uunissa. Nuoret sielut eivät tiedä sieluista mitään, olen täälläkin tavannut monta nuorta sielua jotka puhuvat asioista sellaisina kuin he ovat jonkin kautta saaneet tiedon esille. Yleensä nuori sielu kun se irtautuu kehosta niin se ei yleensä pysty tiedostamaan asioita itselleen seuraavassa kehossa jos vaikka joku nuori sielu menee johonkin toiseen kehoon niin yleensä tiedot ei siirry kehoon kun sielu siirtyy kehoon kiinni.

        Joillakin nuorilla sieluilla voi sattua että sielu tiedostaa kehoa ainakin vähäisen mutta ei paljoa. Joillakin nuorilla sieluilla sielu tiedostaa kehoa suurilla nopeuksilla. Sielu merkitsee paljon aina elämässä. Nuoret sielut ovat tiedostaneet maailman tietoja vähemmän kuin vanhat sielut. Vanha sielu sana tulee siitä esim kun vanha sielu on matkannut paljon maailmaa niin se on kerännyt paljon tietoa eri alueilta. Esim minäkin tiesin olevani vanha sielu sitten kun itse aloin tutkia itseäni.

        Ensin sielu tiedosti kehoani, ihmettelin ensin mitä tämä on kun eri asioita tuli mieleen ja päähän mitä en ollut edes tutkinutkaan tai nähnyt koskaan. Tämän rajatieto palstan löysin jonkun hetken kuluttua tästä ja näitä asioita löytyi täältä vähän eri tavalla sanottuna. Olen nähnyt maailman ehkäpä toisin silmin eli totuuksia joita ei nuoret sielut sitten täällä keskusteltaessa ole tienneet oikeassa muodossa.

        Tunsin itseni vahvalta, en siis voimassa vaan ihan kehoni tuntui vahvalta. Tuntuisi kuin joka päivä kehoni rakenne tai jokin muuttuisi ja kehittyisi kokoajan eteenpäin, eli sielu muuttaisi kehoani jollain tavalla koska sieluni on todellakin voimakas. Olen testannut omaa energiakenttääni kuinka laaja se on kämmenellä niin tunsin aika voimakkaan tunteen kun tunnustelin energiakenttääni. Yritän selvittää usein että kuka olen ja mistä tulen. Näitä vastauksia ei helpolla löydä, ne pitää jonkin kautta löytää mutta en ole keksinyt keinoa millä tavalla onnistuisi parhaiten.

        Odotan muukalaisia että saapuvat tervehtimään minua niin kysyn heiltä tietävätkö he näistä asioista miten totuus itsestä voisi löytyä. Jos he eivät saavu tervehtimään niin itse tulevaisuudessa rakennan semmoisen aluksen jolla pääsen heidän luokseen.

        Nuoret sielut yleensä puhuu vanhoista sieluista vähän mitä sattuu koska eivät ole itse vanhoja sieluja. Vanhoilla sieluillakin on aina uutta opittavaa koska maailmaan syntyy aina uusia asioita. Nuoret sielut ymmärtävät väärin tiedonmerkityksen, he ymmärtävät sellaisesti että vanha sielu olisi kaikkitietävä tyyppi. Kukaan ei ole kaikkitietävä, kaikilla on uutta opittavaa maailmasta joka päivä. Voit esimerkiksi tutkia aiheita joita et vielä tiedä.

        Minäkin vaikka olen tullut kaukaa tähdistä niin on hauska viettää aikaa Tieteenkuvalehden parissa ja Aku Ankkojen parissa. Minä myös yritän keksiä keksintöjä joita olenkin tässä tehnyt jonkin verran. Ne ovat prototyypeissä menossa vasta joten en tiedä milloin keksin sen täydellisimmän laitteiston. Tältä planeetaltakin löytyy vanhoille sieluille kaikkea mutta.

        Mutta mitä, miksi en ole onnellinen tällä planeetalla, mikä tekee minut täällä surulliseksi. Kaikki johtuu nuorien sielujen käyttäytymisestä, ihmislaji on tehnyt itsestään semmoisen että jokaista erilaista tyyppiä varotaan tai puukotetaan selän takana. En kuitenkaan välitä nuorista sieluista, koska tiedän että hekin jonakin päivänä kuolevat ja tietävät samoja asioita maailmasta kuin minä nyt.

        Nuoret sielut ovat niitä joita pystyy ohjaamaan, he ovat kuin A.I tekoälyjä eli tietokone tekoäly esimerkiksi. Nuoret sielut voidaan armeijassa kouluttaa sotilaiksi, jotka sitten tappaa syyttömiäkin jotka eivät ole tehneet mitään. Muistatte varmaan Amerikan, olen huomannut itse että se on hyökännyt syyttä jonnekkin ja tappanut monia syyttömiä. Armeijassa opetetaan myös että ketään ei saa arvostaa samanarvoisena. Esimerkiksi kenraaleja ja muita pitää totella sodassa, jos ei tottele niin kuula päähän tai vankilaan.

        Muistatte suomen talvisodan, siinä monia suomalaisia kuoli vain sen takia koska eivät halunneet pistää sormiansa sotaan millään tavalla. Pointtini on kertoa että ihmiselle joka on suurvaltana, on suurvaltana pikkuväelle eli siviileiksikö ihmiset kutsuivat tätä pikkuväkeä niin suurvalloille pikkuväki on samanlaista kuin riista. Riistaa eli pikkuväkeä suurvallat käyttävät suurvallan suojana ettei tämä suurvalta sitten kaatuisi. Se mistä johtuu kaikki salailu on se että suurvallalla on enemmän valtaa kuin pikkuväellä.

        Suurvallalla on oma armeija, kaikkia juttuja mitä he voivat käyttää toisia henkilöitä vastaan. Olen huomannut sen tällä planeetalla selkeästi että nykyistä valtaa käytetään väärin. Ihmiset pakotetaan uskomaan johonkin mihin he eivät halua, valta ei välitä pikkuväen pikkuväestä jotka ovat köyhiä. Pikkuväki joutuu itse köyhiä auttamaan kun suurvalta joilla riittää resurssit monen köyhän auttamiseen.

        Vanhana sieluna minä ymmärrän asioita joita ei ehkä nuoret sielut hoksaa aina heti. Tämä tarvii hirveän paljon ajattelua että missä mennään jos ei ole mitään tietoa planeetasta. Muistakaa siis ennen kuin menette millekkään planeetalle minnekkään kehoon niin muistakaa tätä ennen käydä planeetalla tutkailemassa tilannetta. Jos kuolette ensimmäisessä kehossa vaikkapa tällä planeetalla heti, voitte hankkia jostakin toiseen vapaan kehon missä ei asu toista sielua, koska jos vapaan kehon jättää yksin niin sinne syntyy sielu eli se mikä syntyy tuolla äidin mahassa ja pulkahtaa......Tiedätte mitä meinasin joten ei siitä sen enempää.

        Vapaaseen kehoon syntyy sielu, mutta jos keho ei millään tavalla pysty kiinteyttämään energiaa millään tavalla itseensä, ei myöskään tule sielua, joten kuolleina syntyneet ovat näitä sieluttomia kehoja. Vanhat sielut voivat asuttaa nämä sieluttomat kehot omalla sielullaan, koska ainakin suurimmalla osalla vanhalla sielulla on kyky voimistaa itse kehoa että se elää vaikka se olisi kuinka umpikuollut. Itseni tunnen ainakin hyvin vahvaksi ololtani koska sieluni on todella voimakas. Joskus tulee myös mieleen että asun kuolleessa kehossa koska tunnen itseni asuvan sellaisessa kehossa.

        Haavani paranevat nopeasti, monesti olen pääni ja muut osat lyönyt kovasti ja koskaan ei ole mennyt luita rikki. Ainakin haavani alkoivat paranemaan nopeasti kun siitä sieluni tiedosti kehoani niin siitä meni semmoiset viikko tai pari ennen kuin rupesin ymmärtämään asioita niin yhtenä päivä viikon tai pari jälkeen tuli haava joka oli semmoinen että sen ei pitäisi tyrehtyä alle minuutissa. Vereni on nykyään vähän semmoista limamaista että sen molekyylit ovat muokkautuneet semmoisiksi että sitä voisi sanoa piikkiseksi vereksi.

        Syy on se että aina kun nenästäni nykyään tulee verta, ennen sitä virtasi lattialle asti. Nykyään se jää nenää eikä tipu verta. Nykyään kun haava tulee, oli syvä tai semmoinen, ei veri ala valumaan millään tavalla vaikka se olisi minkälainen tahansa, eli se jähmettyy vain siihen haavan ympärille. Ennen kun haavasta tuli verta niin se valui niinkuin yleensä veri valuu. Ihoni on myös kovempaa kuin ennen, niinkuin jokaisella iho kovenee, mutta olen niin moneen terävään paikkaan lyönyt kohtia niin ei mitään.

        Ihmiskeho on jännitävä vempele, se on niin erikoinen. Ehkäpä siksi syy miksi olen tällä planeetalla kun haluan tutkia sitä miten ihmiskeho selviytyy asioista, ihan tutkimalla vain omaa kehoa joten älkää peljätkö että tulen teitä tutkimaan. :P Haluan tutkia ehkäpä yksityiskohtana on se että miten sieluni vaikuttaa tämmöiseen kehoon ja miten minä voin toteuttaa suunnitelmia ihmiskehossa, esimerkiksi miten kertoa totuus ja semmoinen. No kuitenkin omasta mielestäni ihmiskeho on jännä vempele, sillä pystyy vaikka ja mitä tekemään ja se on kestävää laatua.

        Itse tunnen yleensä sellaisen jutun että tämä minun kehoni ei sairastuisi enään paljolle sairauksille esim sars, monet monet vaaralliset sairaudet, koska minä vain tunnen että sieluni olisi muokannut kehoani siihen väärtiin että se ei sairastu helposti. Se mistä tämä tunteminen johtuu on syynä se että tunnen edelleen suuren voiman sisälläni, joka todellakin tuntuu selvästi. Voima voi olla sielu mutta ei sitä koskaan tiedä voisiko se olla kenties jotakin mikä on antanut sielulleni kaikenlaisia juttuja.

        Vanhatkin sielut muuten tekevät ystävyyksiä toistensa kanssa. Nuoret sielut ymmärtävät yleensä tämänkin väärin koska he luulevat ettei pysyviä ystävyyksiä vanha sielu tee koska on vanha sielu. Minäkin olen tehnyt pysyviä ystävyyksiä jotka pysyvät ikuisesti päällä, koska eihän kukaan kaveriaan jätä jos olisi vaikka missä tai minkälainen tahansa. Jos ystävyys toisen kanssa onnistuu niin se kannattaa koska voitte vaikkapa tavata toisessa kehon elämässä taas. Joten ystävyyttä aina on hyvä olla ilmassa.

        Aina kannattaa muistaa että vaikka kuinka erilainen olisi henkilö esimerkiksi minä, niin voi henkilö olla hyvä kaikille. Kuten minäkin yritän pysyä poissa ongelmia ja pyrkiä hyvään työhön. Tulevaisuudessa päin yritän auttaa niin monia kuin pystyn.

        Ei me vanhat sielut mitään mysteerisiä tyyppejä olla, ihan kivoja tyyppejä me ollaan mutta erilaisia koska meidän käsityksemme toisten maailmankuvasta eroaa koska olemme kulkeneet monia eri polkuja.

        Parhaiten on kuvata sieluntyyppi nimistystä on nuori ja vanha sielu. Kun nämä kaksi kertoo paljon. Tiedätte varmaan mitä nuori tarkoittaa, esimerkiksi juuri maailmaan tupsahtanut oleva tyyppi on nuori ja tietämätön maailmanmenosta että sillä lailla. Vanha sitten kertoo esimerkiksi siitä että se on monta asiaa läpikäynyt joita nuoret vasta läpikäyvät. Vanhat sielutkin kun astuu uudelle planeetalle, joutuu vanhatkin sielut opettelemaan uutta kieltä jos eivät ole opetelleet ennen sitä kieltä.

        Vanha sielu nimitys lähtee ehkäpä siitä kun kuollaan, irtaudutaan ruumiista ja sitten eletään sielunmaailmassa toinen nimitys tälle mitä ihmiset käyttävät on henkimaailma. Vanha sielu nimitys tulee siitä varmaan että ennen elettiin siellä mutta nyt ollaan kuolleita kuin likainen rätti roskakorissa. Eli ennen elettiin kehossa ja nyt kaikki ajattelevat että tyyppi on kuollut mutta katseleekin sielunmuodossa vieressä ja ihmettelee miksi he ovat niin surullisia. Vanha sielu on monesti pitänyt jättää entinen perhe ja aloittaa uusi elämä jossakin toisella alueella.

        Uusi perhe on se missä synnytään kehona. Äiti ja isä ovat he jotka ovat siinä perheessä, joten perhe joudutaan joskus jättämään taakse vaikka kuinka olisi surullista koska sielunmuodossa ollaan kuin ollaan erilaisia ja tunnetaan itsensä erilaiseksi koska kukaan ei kuule sinua jos et pysty sitten jollain tavalla ottamaan yhteyttä. Vanhalla sielullakin kun se irtautuu kehosta on joillakin vaikeaa yrittää ottaa yhteyttä perheeseen, mutta he eivät ota itse perheeseen yhteyttä koska tietävät että on aloitettava uusi elämä sieluna tai kehossa.

        Osa vanhoista sieluista liikkuu yksin monesti, mutta osa heistä etsii taas jotakin mukavaa. Esimerkiksi minä yritän päästä avaruuteen ja etsiä planeetan jossa olisi mielenkiintoista asua. Eli kehonmuodossa mennä katselemaan planeettoja missä nyt asun sieluni kanssa eli kehossa sielu. Toiveeni on löytää sellainen planeetta mikä on ollut kuvituksissani. Toive voi toteutua joten en menetä uskoa toiveesta. Sitten synnyn taas uudelleen samalle planeetalle ja elän mielenkiintoisella planeetalla siihen asti kunnes se tuhoutuu tai jokin muuttaa sen.

        Tämä planeetta ei ole toiveeni kuitenkaan, mutta toiveena olisi se että tämäkin planeetta muuttuisi semmoiseksi missä ei pakoteta kohtaamaan asioita joita ei tarvi elämässä ja itsensä hengissä pitämiseen. Armeijassakin sieluntyyppi pitäisi ottaa huomioon koska jokainen on omanlaisensa sieluntyyppi kehossaan. Ihan kouluissakin pitäisi ottaa sieluntyypit huomioon.

        Nykyään miten sieluntyypit otetaan huomioon niin vanhat sielut pistetään pyöreään valkoiseen huoneeseen koska puhuvat erilaisesti kuin muut ja ovat erilaisempia kuin muut. Nuoret sielut taas otetaan huomioon nykyään semmoisina että he ovat kuin joitakin valtioita ja parempia kuin vanhat sielut. Yleensä nuori sielu on nuoren sielun puolella. Vanha sielu taas eristetään nuorien sielujen joukosta koska vanhat sielut ovat nuorien sielujen mielestä outoja.

        Minäkin joudun tällä planeetalla kohtaamaan nuorien sielujen kujeita. Olen itsekkin joutunut nuorien sielujen kohteeksi eli maalitauluksi, elkää kirjaimellisesti ottako tuota edellistä mutta maalitauluna oleminen tarkoittaa esimerkiksi että härnätään tai kiusataan tai jopa puukotetaan selän takana, eli puhutaan selän takana paskaa jota nuoret sielut puhuvat myös nuorista sieluista. Eli sieluntyyppien merkitystä pitäisi ruveta nyt kertomaan ihmisille että tietäisivät ihmiset sen jälkeen että on vanhoja ja nuoria sieluja.

        Vanhat sielut ovat ovelia ja viisaita. Nuoret sielut käyttävät taas voimaa ja valtaa hyödyntämään eri resursseja, eli voimalla esimerkiksi saadaan nujerrettua vaikkapa maa, vallalla saadaan hallittua suurempaa kansaa. Nuoret sielut menevät näiden valtalaisten omiin suunnitelmiin mutta vanhoilla sieluilla on taas ovela suunnitelma. Vanhojen sielujen viisaus tulee siitä että he eivät halua käyttää valtaa ja voimaa eri tilanteissa. Vanhat sielut nujertavat vihollisen oveluudellaan ja viisaudellaan eli viisaus meinaa yleensä sitä onko typerä toiselle vaiko ei.

        Yleensä nuoret sielut ymmärtävät viisauden että se viisaus tulee miten koulu menee, oikeasti viisaus tulee siitä miten käyttäytyy toisiaan kohtaan. Voima ja valta esimerkiksi on yksi esimerkki mitä nuoret sielut käyttävät. Kouluissa tätä voimaa ja valtaa tapahtuu jatkuvasti.

        Iso köriläs porukka tulee jotakin pientää poikaa kiusaamaan että jos sinä et nyt tee sitä mitä sanomme niin käytämme voimaa (Nyrkistä tai jotakin muuta pientä poikaa kohtaan). Valta tietenkin voittaa isossa köriläs porukassa ja se pikku poika tekee sen mitä isot köriläät sanovat kun pikku poika pelkää isojen köriläitten valtaa koska heitä on 5 yhtä vastaan ja poika on tämä 1.

        Voimalla ja vallalla kuvaan tämmöisesti. Se voima ja valta ei ole ongelmaan ratkaisu. Oveluus ja viisaus voittaa aina voiman ja vallan. Kaikki eivät osaa vain käyttää sitä. En minäkään esimerkiksi ole käyttänyt paljoa oveluutta ja viisautta koska olen elänyt varmaankin ennen sellaisessa rauhallisessa yhteiskunnassa. Mutta olen käyttänyt nyt tällä hetkellä oveluutta ja viisautta enemmän koska olen ymmärtänyt nyt niiden tarkoituksen. Mutta vielä niiden käyttämisessä on opittavaa, joten oppiminen vie aikaa uudessa yhteiskunnassa.

        Itse tulevaisuudessa näytän monelle nuorelle sielulle mikä on oikeastaan oikein ja väärin koska yritän tuoda joskus tämän sieluntyyppi asian jokaiselle esille. Tätä minun tekstiäni kun luette niin joillakin tämä teksti kuulostaa oudolta mutta joillakin tämä teksti kuulostaa vähän että jotakin samaa hän ajattelee kuin minäkin. Nämä ovat vaikeita asioita nuorien sielujen tiedettäväksi kun nuoret sielut eivät ole kuulleet vielä kaikesta. Osa meistä puhuu vähän niinkuin olisi vanha mutta kuitenkin usealla meistä ei ole ikää paljoa mutta tiedämme asioista paljon. Aina kuitenkin kun johonkin kehoomme menemme, aina kehomme muuttaa ajattelutapaa sen ikäiseksi kuin pitäisi olla mutta pystymme taas muuttamaan sen laiseksi ajattelutapaa kuin omanlainen vanha sielu on. Eli välissä olemme sen ikäisen tapaisia kuin kehon ikä on, sitten välissä olemme sen tapaisia kuin oman vanhan sielun tapa olla sieluna.

        Eli voimme olla 2 eri henkilöä. Silloin kun olemme tässä ympäristössä muiden ihmisten kanssa jotka eivät usko tai halua kuulla vanhoista sieluista niin olemme silloin sen ikäisen tapaisia kuin sen ikäiset kehot ovat. Mutta kuitenkaan emme unohda hyviä tapoja, joten kunnioitamme hyviä tapoja edelleen, haluamme vain pitää piilossa itsemme muilta vain sen takia ettemme joutuisi nuorien sielujen käsien kautta pyöreään huoneeseen koska nuoret sielut ottavat asiamme sellaisesti että he voivat sanoa meitä jopa hulluiksi koska puhumme oudosti.

        Silloin kun olemme yksin tai semmoisten henkilöiden parissa jotka hyväksyvät vanhan sielun käsityksiä niin voimme silloin puhua. Esimerkiksi täällä netissä palstoilla voimme puhua vapaasti koska olemme anonyymejä muille henkilöille. Tiedän että ip jää ja muut ylläpidon tietoon mutta teille jotka ovat täällä anonyymejä minulle ette tiedä henkilöllisyyttäni ettekä tiedä missä asun. Tämä palsta on juuri sellainen paikka missä voi esiintyä anonyyminä ja antaa muiden kuunnella vaikkapa minun asioitani vapaasti.

        Tässä osa minun vanhan sielun kertomuksestani mitä olen saanut irti itsestäni ja maailmasta. Lisää kerron sitten taas kun mieleen muistuu tai löydän lisää asioita maailmasta ja itsestäni jonka minä näen omin silmin sellaisena.

        Maailma on ihmeellinen paikka jopa vanhalle sielulle. Löytyy tutkittavaa aina vain lisää. :P


      • Kurppasielu
        The One Old Soul I'Am kirjoitti:

        Niin tai näin olen minä aina vanha sielu. Minä ainakin teen rahaa taidoillani ja yritän kaikkia saada kuulemaan totuuden itse maailmasta. Tulevaisuudessa tämä tapahtuu, odottakaa vain, tiedätte sitten kuka tämän tekstin kirjoitti. Olen hyvin hyvin vanha sielu kaukaa tähdistä. Ihmiset ymmärtävät selvästi tuon kaukaa tähdistä lauseen. Vanhoja sieluja on erilaisia, jotkut laiskoja jotkut aina vikkelimmistä vikkelämpiä. Vanha sielu sana tulee oikeastaan tietoudesta.

        Nuori sielu tietää vähemmän kuin muut. Nuori sielu on yleensä se joka on vastasyntynyt ja kypsyy elämässä kuin kalkkuna uunissa. Nuoret sielut eivät tiedä sieluista mitään, olen täälläkin tavannut monta nuorta sielua jotka puhuvat asioista sellaisina kuin he ovat jonkin kautta saaneet tiedon esille. Yleensä nuori sielu kun se irtautuu kehosta niin se ei yleensä pysty tiedostamaan asioita itselleen seuraavassa kehossa jos vaikka joku nuori sielu menee johonkin toiseen kehoon niin yleensä tiedot ei siirry kehoon kun sielu siirtyy kehoon kiinni.

        Joillakin nuorilla sieluilla voi sattua että sielu tiedostaa kehoa ainakin vähäisen mutta ei paljoa. Joillakin nuorilla sieluilla sielu tiedostaa kehoa suurilla nopeuksilla. Sielu merkitsee paljon aina elämässä. Nuoret sielut ovat tiedostaneet maailman tietoja vähemmän kuin vanhat sielut. Vanha sielu sana tulee siitä esim kun vanha sielu on matkannut paljon maailmaa niin se on kerännyt paljon tietoa eri alueilta. Esim minäkin tiesin olevani vanha sielu sitten kun itse aloin tutkia itseäni.

        Ensin sielu tiedosti kehoani, ihmettelin ensin mitä tämä on kun eri asioita tuli mieleen ja päähän mitä en ollut edes tutkinutkaan tai nähnyt koskaan. Tämän rajatieto palstan löysin jonkun hetken kuluttua tästä ja näitä asioita löytyi täältä vähän eri tavalla sanottuna. Olen nähnyt maailman ehkäpä toisin silmin eli totuuksia joita ei nuoret sielut sitten täällä keskusteltaessa ole tienneet oikeassa muodossa.

        Tunsin itseni vahvalta, en siis voimassa vaan ihan kehoni tuntui vahvalta. Tuntuisi kuin joka päivä kehoni rakenne tai jokin muuttuisi ja kehittyisi kokoajan eteenpäin, eli sielu muuttaisi kehoani jollain tavalla koska sieluni on todellakin voimakas. Olen testannut omaa energiakenttääni kuinka laaja se on kämmenellä niin tunsin aika voimakkaan tunteen kun tunnustelin energiakenttääni. Yritän selvittää usein että kuka olen ja mistä tulen. Näitä vastauksia ei helpolla löydä, ne pitää jonkin kautta löytää mutta en ole keksinyt keinoa millä tavalla onnistuisi parhaiten.

        Odotan muukalaisia että saapuvat tervehtimään minua niin kysyn heiltä tietävätkö he näistä asioista miten totuus itsestä voisi löytyä. Jos he eivät saavu tervehtimään niin itse tulevaisuudessa rakennan semmoisen aluksen jolla pääsen heidän luokseen.

        Nuoret sielut yleensä puhuu vanhoista sieluista vähän mitä sattuu koska eivät ole itse vanhoja sieluja. Vanhoilla sieluillakin on aina uutta opittavaa koska maailmaan syntyy aina uusia asioita. Nuoret sielut ymmärtävät väärin tiedonmerkityksen, he ymmärtävät sellaisesti että vanha sielu olisi kaikkitietävä tyyppi. Kukaan ei ole kaikkitietävä, kaikilla on uutta opittavaa maailmasta joka päivä. Voit esimerkiksi tutkia aiheita joita et vielä tiedä.

        Minäkin vaikka olen tullut kaukaa tähdistä niin on hauska viettää aikaa Tieteenkuvalehden parissa ja Aku Ankkojen parissa. Minä myös yritän keksiä keksintöjä joita olenkin tässä tehnyt jonkin verran. Ne ovat prototyypeissä menossa vasta joten en tiedä milloin keksin sen täydellisimmän laitteiston. Tältä planeetaltakin löytyy vanhoille sieluille kaikkea mutta.

        Mutta mitä, miksi en ole onnellinen tällä planeetalla, mikä tekee minut täällä surulliseksi. Kaikki johtuu nuorien sielujen käyttäytymisestä, ihmislaji on tehnyt itsestään semmoisen että jokaista erilaista tyyppiä varotaan tai puukotetaan selän takana. En kuitenkaan välitä nuorista sieluista, koska tiedän että hekin jonakin päivänä kuolevat ja tietävät samoja asioita maailmasta kuin minä nyt.

        Nuoret sielut ovat niitä joita pystyy ohjaamaan, he ovat kuin A.I tekoälyjä eli tietokone tekoäly esimerkiksi. Nuoret sielut voidaan armeijassa kouluttaa sotilaiksi, jotka sitten tappaa syyttömiäkin jotka eivät ole tehneet mitään. Muistatte varmaan Amerikan, olen huomannut itse että se on hyökännyt syyttä jonnekkin ja tappanut monia syyttömiä. Armeijassa opetetaan myös että ketään ei saa arvostaa samanarvoisena. Esimerkiksi kenraaleja ja muita pitää totella sodassa, jos ei tottele niin kuula päähän tai vankilaan.

        Muistatte suomen talvisodan, siinä monia suomalaisia kuoli vain sen takia koska eivät halunneet pistää sormiansa sotaan millään tavalla. Pointtini on kertoa että ihmiselle joka on suurvaltana, on suurvaltana pikkuväelle eli siviileiksikö ihmiset kutsuivat tätä pikkuväkeä niin suurvalloille pikkuväki on samanlaista kuin riista. Riistaa eli pikkuväkeä suurvallat käyttävät suurvallan suojana ettei tämä suurvalta sitten kaatuisi. Se mistä johtuu kaikki salailu on se että suurvallalla on enemmän valtaa kuin pikkuväellä.

        Suurvallalla on oma armeija, kaikkia juttuja mitä he voivat käyttää toisia henkilöitä vastaan. Olen huomannut sen tällä planeetalla selkeästi että nykyistä valtaa käytetään väärin. Ihmiset pakotetaan uskomaan johonkin mihin he eivät halua, valta ei välitä pikkuväen pikkuväestä jotka ovat köyhiä. Pikkuväki joutuu itse köyhiä auttamaan kun suurvalta joilla riittää resurssit monen köyhän auttamiseen.

        Vanhana sieluna minä ymmärrän asioita joita ei ehkä nuoret sielut hoksaa aina heti. Tämä tarvii hirveän paljon ajattelua että missä mennään jos ei ole mitään tietoa planeetasta. Muistakaa siis ennen kuin menette millekkään planeetalle minnekkään kehoon niin muistakaa tätä ennen käydä planeetalla tutkailemassa tilannetta. Jos kuolette ensimmäisessä kehossa vaikkapa tällä planeetalla heti, voitte hankkia jostakin toiseen vapaan kehon missä ei asu toista sielua, koska jos vapaan kehon jättää yksin niin sinne syntyy sielu eli se mikä syntyy tuolla äidin mahassa ja pulkahtaa......Tiedätte mitä meinasin joten ei siitä sen enempää.

        Vapaaseen kehoon syntyy sielu, mutta jos keho ei millään tavalla pysty kiinteyttämään energiaa millään tavalla itseensä, ei myöskään tule sielua, joten kuolleina syntyneet ovat näitä sieluttomia kehoja. Vanhat sielut voivat asuttaa nämä sieluttomat kehot omalla sielullaan, koska ainakin suurimmalla osalla vanhalla sielulla on kyky voimistaa itse kehoa että se elää vaikka se olisi kuinka umpikuollut. Itseni tunnen ainakin hyvin vahvaksi ololtani koska sieluni on todella voimakas. Joskus tulee myös mieleen että asun kuolleessa kehossa koska tunnen itseni asuvan sellaisessa kehossa.

        Haavani paranevat nopeasti, monesti olen pääni ja muut osat lyönyt kovasti ja koskaan ei ole mennyt luita rikki. Ainakin haavani alkoivat paranemaan nopeasti kun siitä sieluni tiedosti kehoani niin siitä meni semmoiset viikko tai pari ennen kuin rupesin ymmärtämään asioita niin yhtenä päivä viikon tai pari jälkeen tuli haava joka oli semmoinen että sen ei pitäisi tyrehtyä alle minuutissa. Vereni on nykyään vähän semmoista limamaista että sen molekyylit ovat muokkautuneet semmoisiksi että sitä voisi sanoa piikkiseksi vereksi.

        Syy on se että aina kun nenästäni nykyään tulee verta, ennen sitä virtasi lattialle asti. Nykyään se jää nenää eikä tipu verta. Nykyään kun haava tulee, oli syvä tai semmoinen, ei veri ala valumaan millään tavalla vaikka se olisi minkälainen tahansa, eli se jähmettyy vain siihen haavan ympärille. Ennen kun haavasta tuli verta niin se valui niinkuin yleensä veri valuu. Ihoni on myös kovempaa kuin ennen, niinkuin jokaisella iho kovenee, mutta olen niin moneen terävään paikkaan lyönyt kohtia niin ei mitään.

        Ihmiskeho on jännitävä vempele, se on niin erikoinen. Ehkäpä siksi syy miksi olen tällä planeetalla kun haluan tutkia sitä miten ihmiskeho selviytyy asioista, ihan tutkimalla vain omaa kehoa joten älkää peljätkö että tulen teitä tutkimaan. :P Haluan tutkia ehkäpä yksityiskohtana on se että miten sieluni vaikuttaa tämmöiseen kehoon ja miten minä voin toteuttaa suunnitelmia ihmiskehossa, esimerkiksi miten kertoa totuus ja semmoinen. No kuitenkin omasta mielestäni ihmiskeho on jännä vempele, sillä pystyy vaikka ja mitä tekemään ja se on kestävää laatua.

        Itse tunnen yleensä sellaisen jutun että tämä minun kehoni ei sairastuisi enään paljolle sairauksille esim sars, monet monet vaaralliset sairaudet, koska minä vain tunnen että sieluni olisi muokannut kehoani siihen väärtiin että se ei sairastu helposti. Se mistä tämä tunteminen johtuu on syynä se että tunnen edelleen suuren voiman sisälläni, joka todellakin tuntuu selvästi. Voima voi olla sielu mutta ei sitä koskaan tiedä voisiko se olla kenties jotakin mikä on antanut sielulleni kaikenlaisia juttuja.

        Vanhatkin sielut muuten tekevät ystävyyksiä toistensa kanssa. Nuoret sielut ymmärtävät yleensä tämänkin väärin koska he luulevat ettei pysyviä ystävyyksiä vanha sielu tee koska on vanha sielu. Minäkin olen tehnyt pysyviä ystävyyksiä jotka pysyvät ikuisesti päällä, koska eihän kukaan kaveriaan jätä jos olisi vaikka missä tai minkälainen tahansa. Jos ystävyys toisen kanssa onnistuu niin se kannattaa koska voitte vaikkapa tavata toisessa kehon elämässä taas. Joten ystävyyttä aina on hyvä olla ilmassa.

        Aina kannattaa muistaa että vaikka kuinka erilainen olisi henkilö esimerkiksi minä, niin voi henkilö olla hyvä kaikille. Kuten minäkin yritän pysyä poissa ongelmia ja pyrkiä hyvään työhön. Tulevaisuudessa päin yritän auttaa niin monia kuin pystyn.

        Ei me vanhat sielut mitään mysteerisiä tyyppejä olla, ihan kivoja tyyppejä me ollaan mutta erilaisia koska meidän käsityksemme toisten maailmankuvasta eroaa koska olemme kulkeneet monia eri polkuja.

        Parhaiten on kuvata sieluntyyppi nimistystä on nuori ja vanha sielu. Kun nämä kaksi kertoo paljon. Tiedätte varmaan mitä nuori tarkoittaa, esimerkiksi juuri maailmaan tupsahtanut oleva tyyppi on nuori ja tietämätön maailmanmenosta että sillä lailla. Vanha sitten kertoo esimerkiksi siitä että se on monta asiaa läpikäynyt joita nuoret vasta läpikäyvät. Vanhat sielutkin kun astuu uudelle planeetalle, joutuu vanhatkin sielut opettelemaan uutta kieltä jos eivät ole opetelleet ennen sitä kieltä.

        Vanha sielu nimitys lähtee ehkäpä siitä kun kuollaan, irtaudutaan ruumiista ja sitten eletään sielunmaailmassa toinen nimitys tälle mitä ihmiset käyttävät on henkimaailma. Vanha sielu nimitys tulee siitä varmaan että ennen elettiin siellä mutta nyt ollaan kuolleita kuin likainen rätti roskakorissa. Eli ennen elettiin kehossa ja nyt kaikki ajattelevat että tyyppi on kuollut mutta katseleekin sielunmuodossa vieressä ja ihmettelee miksi he ovat niin surullisia. Vanha sielu on monesti pitänyt jättää entinen perhe ja aloittaa uusi elämä jossakin toisella alueella.

        Uusi perhe on se missä synnytään kehona. Äiti ja isä ovat he jotka ovat siinä perheessä, joten perhe joudutaan joskus jättämään taakse vaikka kuinka olisi surullista koska sielunmuodossa ollaan kuin ollaan erilaisia ja tunnetaan itsensä erilaiseksi koska kukaan ei kuule sinua jos et pysty sitten jollain tavalla ottamaan yhteyttä. Vanhalla sielullakin kun se irtautuu kehosta on joillakin vaikeaa yrittää ottaa yhteyttä perheeseen, mutta he eivät ota itse perheeseen yhteyttä koska tietävät että on aloitettava uusi elämä sieluna tai kehossa.

        Osa vanhoista sieluista liikkuu yksin monesti, mutta osa heistä etsii taas jotakin mukavaa. Esimerkiksi minä yritän päästä avaruuteen ja etsiä planeetan jossa olisi mielenkiintoista asua. Eli kehonmuodossa mennä katselemaan planeettoja missä nyt asun sieluni kanssa eli kehossa sielu. Toiveeni on löytää sellainen planeetta mikä on ollut kuvituksissani. Toive voi toteutua joten en menetä uskoa toiveesta. Sitten synnyn taas uudelleen samalle planeetalle ja elän mielenkiintoisella planeetalla siihen asti kunnes se tuhoutuu tai jokin muuttaa sen.

        Tämä planeetta ei ole toiveeni kuitenkaan, mutta toiveena olisi se että tämäkin planeetta muuttuisi semmoiseksi missä ei pakoteta kohtaamaan asioita joita ei tarvi elämässä ja itsensä hengissä pitämiseen. Armeijassakin sieluntyyppi pitäisi ottaa huomioon koska jokainen on omanlaisensa sieluntyyppi kehossaan. Ihan kouluissakin pitäisi ottaa sieluntyypit huomioon.

        Nykyään miten sieluntyypit otetaan huomioon niin vanhat sielut pistetään pyöreään valkoiseen huoneeseen koska puhuvat erilaisesti kuin muut ja ovat erilaisempia kuin muut. Nuoret sielut taas otetaan huomioon nykyään semmoisina että he ovat kuin joitakin valtioita ja parempia kuin vanhat sielut. Yleensä nuori sielu on nuoren sielun puolella. Vanha sielu taas eristetään nuorien sielujen joukosta koska vanhat sielut ovat nuorien sielujen mielestä outoja.

        Minäkin joudun tällä planeetalla kohtaamaan nuorien sielujen kujeita. Olen itsekkin joutunut nuorien sielujen kohteeksi eli maalitauluksi, elkää kirjaimellisesti ottako tuota edellistä mutta maalitauluna oleminen tarkoittaa esimerkiksi että härnätään tai kiusataan tai jopa puukotetaan selän takana, eli puhutaan selän takana paskaa jota nuoret sielut puhuvat myös nuorista sieluista. Eli sieluntyyppien merkitystä pitäisi ruveta nyt kertomaan ihmisille että tietäisivät ihmiset sen jälkeen että on vanhoja ja nuoria sieluja.

        Vanhat sielut ovat ovelia ja viisaita. Nuoret sielut käyttävät taas voimaa ja valtaa hyödyntämään eri resursseja, eli voimalla esimerkiksi saadaan nujerrettua vaikkapa maa, vallalla saadaan hallittua suurempaa kansaa. Nuoret sielut menevät näiden valtalaisten omiin suunnitelmiin mutta vanhoilla sieluilla on taas ovela suunnitelma. Vanhojen sielujen viisaus tulee siitä että he eivät halua käyttää valtaa ja voimaa eri tilanteissa. Vanhat sielut nujertavat vihollisen oveluudellaan ja viisaudellaan eli viisaus meinaa yleensä sitä onko typerä toiselle vaiko ei.

        Yleensä nuoret sielut ymmärtävät viisauden että se viisaus tulee miten koulu menee, oikeasti viisaus tulee siitä miten käyttäytyy toisiaan kohtaan. Voima ja valta esimerkiksi on yksi esimerkki mitä nuoret sielut käyttävät. Kouluissa tätä voimaa ja valtaa tapahtuu jatkuvasti.

        Iso köriläs porukka tulee jotakin pientää poikaa kiusaamaan että jos sinä et nyt tee sitä mitä sanomme niin käytämme voimaa (Nyrkistä tai jotakin muuta pientä poikaa kohtaan). Valta tietenkin voittaa isossa köriläs porukassa ja se pikku poika tekee sen mitä isot köriläät sanovat kun pikku poika pelkää isojen köriläitten valtaa koska heitä on 5 yhtä vastaan ja poika on tämä 1.

        Voimalla ja vallalla kuvaan tämmöisesti. Se voima ja valta ei ole ongelmaan ratkaisu. Oveluus ja viisaus voittaa aina voiman ja vallan. Kaikki eivät osaa vain käyttää sitä. En minäkään esimerkiksi ole käyttänyt paljoa oveluutta ja viisautta koska olen elänyt varmaankin ennen sellaisessa rauhallisessa yhteiskunnassa. Mutta olen käyttänyt nyt tällä hetkellä oveluutta ja viisautta enemmän koska olen ymmärtänyt nyt niiden tarkoituksen. Mutta vielä niiden käyttämisessä on opittavaa, joten oppiminen vie aikaa uudessa yhteiskunnassa.

        Itse tulevaisuudessa näytän monelle nuorelle sielulle mikä on oikeastaan oikein ja väärin koska yritän tuoda joskus tämän sieluntyyppi asian jokaiselle esille. Tätä minun tekstiäni kun luette niin joillakin tämä teksti kuulostaa oudolta mutta joillakin tämä teksti kuulostaa vähän että jotakin samaa hän ajattelee kuin minäkin. Nämä ovat vaikeita asioita nuorien sielujen tiedettäväksi kun nuoret sielut eivät ole kuulleet vielä kaikesta. Osa meistä puhuu vähän niinkuin olisi vanha mutta kuitenkin usealla meistä ei ole ikää paljoa mutta tiedämme asioista paljon. Aina kuitenkin kun johonkin kehoomme menemme, aina kehomme muuttaa ajattelutapaa sen ikäiseksi kuin pitäisi olla mutta pystymme taas muuttamaan sen laiseksi ajattelutapaa kuin omanlainen vanha sielu on. Eli välissä olemme sen ikäisen tapaisia kuin kehon ikä on, sitten välissä olemme sen tapaisia kuin oman vanhan sielun tapa olla sieluna.

        Eli voimme olla 2 eri henkilöä. Silloin kun olemme tässä ympäristössä muiden ihmisten kanssa jotka eivät usko tai halua kuulla vanhoista sieluista niin olemme silloin sen ikäisen tapaisia kuin sen ikäiset kehot ovat. Mutta kuitenkaan emme unohda hyviä tapoja, joten kunnioitamme hyviä tapoja edelleen, haluamme vain pitää piilossa itsemme muilta vain sen takia ettemme joutuisi nuorien sielujen käsien kautta pyöreään huoneeseen koska nuoret sielut ottavat asiamme sellaisesti että he voivat sanoa meitä jopa hulluiksi koska puhumme oudosti.

        Silloin kun olemme yksin tai semmoisten henkilöiden parissa jotka hyväksyvät vanhan sielun käsityksiä niin voimme silloin puhua. Esimerkiksi täällä netissä palstoilla voimme puhua vapaasti koska olemme anonyymejä muille henkilöille. Tiedän että ip jää ja muut ylläpidon tietoon mutta teille jotka ovat täällä anonyymejä minulle ette tiedä henkilöllisyyttäni ettekä tiedä missä asun. Tämä palsta on juuri sellainen paikka missä voi esiintyä anonyyminä ja antaa muiden kuunnella vaikkapa minun asioitani vapaasti.

        Tässä osa minun vanhan sielun kertomuksestani mitä olen saanut irti itsestäni ja maailmasta. Lisää kerron sitten taas kun mieleen muistuu tai löydän lisää asioita maailmasta ja itsestäni jonka minä näen omin silmin sellaisena.

        Maailma on ihmeellinen paikka jopa vanhalle sielulle. Löytyy tutkittavaa aina vain lisää. :P

        >Tunsin itseni vahvalta

        Lukihäiriöistä en osaa pitää vanhana. Tähdissä ei kukaan asu, siinähän palaisi persus. Mutta jos joku joltakin toiselta planeetalta tulisi, niin tottakai hän on kotiplaneetallaan aikoinaan ollut itse nuori sielu ihan kuten Maassakin jokainen on ensin nuori sielu.

        Ei voi tulla vanhaksi olematta ensin vauva, lapsi, nuori ja aikuinen. :)


      • Agarisha
        The One Old Soul I'Am kirjoitti:

        Niin tai näin olen minä aina vanha sielu. Minä ainakin teen rahaa taidoillani ja yritän kaikkia saada kuulemaan totuuden itse maailmasta. Tulevaisuudessa tämä tapahtuu, odottakaa vain, tiedätte sitten kuka tämän tekstin kirjoitti. Olen hyvin hyvin vanha sielu kaukaa tähdistä. Ihmiset ymmärtävät selvästi tuon kaukaa tähdistä lauseen. Vanhoja sieluja on erilaisia, jotkut laiskoja jotkut aina vikkelimmistä vikkelämpiä. Vanha sielu sana tulee oikeastaan tietoudesta.

        Nuori sielu tietää vähemmän kuin muut. Nuori sielu on yleensä se joka on vastasyntynyt ja kypsyy elämässä kuin kalkkuna uunissa. Nuoret sielut eivät tiedä sieluista mitään, olen täälläkin tavannut monta nuorta sielua jotka puhuvat asioista sellaisina kuin he ovat jonkin kautta saaneet tiedon esille. Yleensä nuori sielu kun se irtautuu kehosta niin se ei yleensä pysty tiedostamaan asioita itselleen seuraavassa kehossa jos vaikka joku nuori sielu menee johonkin toiseen kehoon niin yleensä tiedot ei siirry kehoon kun sielu siirtyy kehoon kiinni.

        Joillakin nuorilla sieluilla voi sattua että sielu tiedostaa kehoa ainakin vähäisen mutta ei paljoa. Joillakin nuorilla sieluilla sielu tiedostaa kehoa suurilla nopeuksilla. Sielu merkitsee paljon aina elämässä. Nuoret sielut ovat tiedostaneet maailman tietoja vähemmän kuin vanhat sielut. Vanha sielu sana tulee siitä esim kun vanha sielu on matkannut paljon maailmaa niin se on kerännyt paljon tietoa eri alueilta. Esim minäkin tiesin olevani vanha sielu sitten kun itse aloin tutkia itseäni.

        Ensin sielu tiedosti kehoani, ihmettelin ensin mitä tämä on kun eri asioita tuli mieleen ja päähän mitä en ollut edes tutkinutkaan tai nähnyt koskaan. Tämän rajatieto palstan löysin jonkun hetken kuluttua tästä ja näitä asioita löytyi täältä vähän eri tavalla sanottuna. Olen nähnyt maailman ehkäpä toisin silmin eli totuuksia joita ei nuoret sielut sitten täällä keskusteltaessa ole tienneet oikeassa muodossa.

        Tunsin itseni vahvalta, en siis voimassa vaan ihan kehoni tuntui vahvalta. Tuntuisi kuin joka päivä kehoni rakenne tai jokin muuttuisi ja kehittyisi kokoajan eteenpäin, eli sielu muuttaisi kehoani jollain tavalla koska sieluni on todellakin voimakas. Olen testannut omaa energiakenttääni kuinka laaja se on kämmenellä niin tunsin aika voimakkaan tunteen kun tunnustelin energiakenttääni. Yritän selvittää usein että kuka olen ja mistä tulen. Näitä vastauksia ei helpolla löydä, ne pitää jonkin kautta löytää mutta en ole keksinyt keinoa millä tavalla onnistuisi parhaiten.

        Odotan muukalaisia että saapuvat tervehtimään minua niin kysyn heiltä tietävätkö he näistä asioista miten totuus itsestä voisi löytyä. Jos he eivät saavu tervehtimään niin itse tulevaisuudessa rakennan semmoisen aluksen jolla pääsen heidän luokseen.

        Nuoret sielut yleensä puhuu vanhoista sieluista vähän mitä sattuu koska eivät ole itse vanhoja sieluja. Vanhoilla sieluillakin on aina uutta opittavaa koska maailmaan syntyy aina uusia asioita. Nuoret sielut ymmärtävät väärin tiedonmerkityksen, he ymmärtävät sellaisesti että vanha sielu olisi kaikkitietävä tyyppi. Kukaan ei ole kaikkitietävä, kaikilla on uutta opittavaa maailmasta joka päivä. Voit esimerkiksi tutkia aiheita joita et vielä tiedä.

        Minäkin vaikka olen tullut kaukaa tähdistä niin on hauska viettää aikaa Tieteenkuvalehden parissa ja Aku Ankkojen parissa. Minä myös yritän keksiä keksintöjä joita olenkin tässä tehnyt jonkin verran. Ne ovat prototyypeissä menossa vasta joten en tiedä milloin keksin sen täydellisimmän laitteiston. Tältä planeetaltakin löytyy vanhoille sieluille kaikkea mutta.

        Mutta mitä, miksi en ole onnellinen tällä planeetalla, mikä tekee minut täällä surulliseksi. Kaikki johtuu nuorien sielujen käyttäytymisestä, ihmislaji on tehnyt itsestään semmoisen että jokaista erilaista tyyppiä varotaan tai puukotetaan selän takana. En kuitenkaan välitä nuorista sieluista, koska tiedän että hekin jonakin päivänä kuolevat ja tietävät samoja asioita maailmasta kuin minä nyt.

        Nuoret sielut ovat niitä joita pystyy ohjaamaan, he ovat kuin A.I tekoälyjä eli tietokone tekoäly esimerkiksi. Nuoret sielut voidaan armeijassa kouluttaa sotilaiksi, jotka sitten tappaa syyttömiäkin jotka eivät ole tehneet mitään. Muistatte varmaan Amerikan, olen huomannut itse että se on hyökännyt syyttä jonnekkin ja tappanut monia syyttömiä. Armeijassa opetetaan myös että ketään ei saa arvostaa samanarvoisena. Esimerkiksi kenraaleja ja muita pitää totella sodassa, jos ei tottele niin kuula päähän tai vankilaan.

        Muistatte suomen talvisodan, siinä monia suomalaisia kuoli vain sen takia koska eivät halunneet pistää sormiansa sotaan millään tavalla. Pointtini on kertoa että ihmiselle joka on suurvaltana, on suurvaltana pikkuväelle eli siviileiksikö ihmiset kutsuivat tätä pikkuväkeä niin suurvalloille pikkuväki on samanlaista kuin riista. Riistaa eli pikkuväkeä suurvallat käyttävät suurvallan suojana ettei tämä suurvalta sitten kaatuisi. Se mistä johtuu kaikki salailu on se että suurvallalla on enemmän valtaa kuin pikkuväellä.

        Suurvallalla on oma armeija, kaikkia juttuja mitä he voivat käyttää toisia henkilöitä vastaan. Olen huomannut sen tällä planeetalla selkeästi että nykyistä valtaa käytetään väärin. Ihmiset pakotetaan uskomaan johonkin mihin he eivät halua, valta ei välitä pikkuväen pikkuväestä jotka ovat köyhiä. Pikkuväki joutuu itse köyhiä auttamaan kun suurvalta joilla riittää resurssit monen köyhän auttamiseen.

        Vanhana sieluna minä ymmärrän asioita joita ei ehkä nuoret sielut hoksaa aina heti. Tämä tarvii hirveän paljon ajattelua että missä mennään jos ei ole mitään tietoa planeetasta. Muistakaa siis ennen kuin menette millekkään planeetalle minnekkään kehoon niin muistakaa tätä ennen käydä planeetalla tutkailemassa tilannetta. Jos kuolette ensimmäisessä kehossa vaikkapa tällä planeetalla heti, voitte hankkia jostakin toiseen vapaan kehon missä ei asu toista sielua, koska jos vapaan kehon jättää yksin niin sinne syntyy sielu eli se mikä syntyy tuolla äidin mahassa ja pulkahtaa......Tiedätte mitä meinasin joten ei siitä sen enempää.

        Vapaaseen kehoon syntyy sielu, mutta jos keho ei millään tavalla pysty kiinteyttämään energiaa millään tavalla itseensä, ei myöskään tule sielua, joten kuolleina syntyneet ovat näitä sieluttomia kehoja. Vanhat sielut voivat asuttaa nämä sieluttomat kehot omalla sielullaan, koska ainakin suurimmalla osalla vanhalla sielulla on kyky voimistaa itse kehoa että se elää vaikka se olisi kuinka umpikuollut. Itseni tunnen ainakin hyvin vahvaksi ololtani koska sieluni on todella voimakas. Joskus tulee myös mieleen että asun kuolleessa kehossa koska tunnen itseni asuvan sellaisessa kehossa.

        Haavani paranevat nopeasti, monesti olen pääni ja muut osat lyönyt kovasti ja koskaan ei ole mennyt luita rikki. Ainakin haavani alkoivat paranemaan nopeasti kun siitä sieluni tiedosti kehoani niin siitä meni semmoiset viikko tai pari ennen kuin rupesin ymmärtämään asioita niin yhtenä päivä viikon tai pari jälkeen tuli haava joka oli semmoinen että sen ei pitäisi tyrehtyä alle minuutissa. Vereni on nykyään vähän semmoista limamaista että sen molekyylit ovat muokkautuneet semmoisiksi että sitä voisi sanoa piikkiseksi vereksi.

        Syy on se että aina kun nenästäni nykyään tulee verta, ennen sitä virtasi lattialle asti. Nykyään se jää nenää eikä tipu verta. Nykyään kun haava tulee, oli syvä tai semmoinen, ei veri ala valumaan millään tavalla vaikka se olisi minkälainen tahansa, eli se jähmettyy vain siihen haavan ympärille. Ennen kun haavasta tuli verta niin se valui niinkuin yleensä veri valuu. Ihoni on myös kovempaa kuin ennen, niinkuin jokaisella iho kovenee, mutta olen niin moneen terävään paikkaan lyönyt kohtia niin ei mitään.

        Ihmiskeho on jännitävä vempele, se on niin erikoinen. Ehkäpä siksi syy miksi olen tällä planeetalla kun haluan tutkia sitä miten ihmiskeho selviytyy asioista, ihan tutkimalla vain omaa kehoa joten älkää peljätkö että tulen teitä tutkimaan. :P Haluan tutkia ehkäpä yksityiskohtana on se että miten sieluni vaikuttaa tämmöiseen kehoon ja miten minä voin toteuttaa suunnitelmia ihmiskehossa, esimerkiksi miten kertoa totuus ja semmoinen. No kuitenkin omasta mielestäni ihmiskeho on jännä vempele, sillä pystyy vaikka ja mitä tekemään ja se on kestävää laatua.

        Itse tunnen yleensä sellaisen jutun että tämä minun kehoni ei sairastuisi enään paljolle sairauksille esim sars, monet monet vaaralliset sairaudet, koska minä vain tunnen että sieluni olisi muokannut kehoani siihen väärtiin että se ei sairastu helposti. Se mistä tämä tunteminen johtuu on syynä se että tunnen edelleen suuren voiman sisälläni, joka todellakin tuntuu selvästi. Voima voi olla sielu mutta ei sitä koskaan tiedä voisiko se olla kenties jotakin mikä on antanut sielulleni kaikenlaisia juttuja.

        Vanhatkin sielut muuten tekevät ystävyyksiä toistensa kanssa. Nuoret sielut ymmärtävät yleensä tämänkin väärin koska he luulevat ettei pysyviä ystävyyksiä vanha sielu tee koska on vanha sielu. Minäkin olen tehnyt pysyviä ystävyyksiä jotka pysyvät ikuisesti päällä, koska eihän kukaan kaveriaan jätä jos olisi vaikka missä tai minkälainen tahansa. Jos ystävyys toisen kanssa onnistuu niin se kannattaa koska voitte vaikkapa tavata toisessa kehon elämässä taas. Joten ystävyyttä aina on hyvä olla ilmassa.

        Aina kannattaa muistaa että vaikka kuinka erilainen olisi henkilö esimerkiksi minä, niin voi henkilö olla hyvä kaikille. Kuten minäkin yritän pysyä poissa ongelmia ja pyrkiä hyvään työhön. Tulevaisuudessa päin yritän auttaa niin monia kuin pystyn.

        Ei me vanhat sielut mitään mysteerisiä tyyppejä olla, ihan kivoja tyyppejä me ollaan mutta erilaisia koska meidän käsityksemme toisten maailmankuvasta eroaa koska olemme kulkeneet monia eri polkuja.

        Parhaiten on kuvata sieluntyyppi nimistystä on nuori ja vanha sielu. Kun nämä kaksi kertoo paljon. Tiedätte varmaan mitä nuori tarkoittaa, esimerkiksi juuri maailmaan tupsahtanut oleva tyyppi on nuori ja tietämätön maailmanmenosta että sillä lailla. Vanha sitten kertoo esimerkiksi siitä että se on monta asiaa läpikäynyt joita nuoret vasta läpikäyvät. Vanhat sielutkin kun astuu uudelle planeetalle, joutuu vanhatkin sielut opettelemaan uutta kieltä jos eivät ole opetelleet ennen sitä kieltä.

        Vanha sielu nimitys lähtee ehkäpä siitä kun kuollaan, irtaudutaan ruumiista ja sitten eletään sielunmaailmassa toinen nimitys tälle mitä ihmiset käyttävät on henkimaailma. Vanha sielu nimitys tulee siitä varmaan että ennen elettiin siellä mutta nyt ollaan kuolleita kuin likainen rätti roskakorissa. Eli ennen elettiin kehossa ja nyt kaikki ajattelevat että tyyppi on kuollut mutta katseleekin sielunmuodossa vieressä ja ihmettelee miksi he ovat niin surullisia. Vanha sielu on monesti pitänyt jättää entinen perhe ja aloittaa uusi elämä jossakin toisella alueella.

        Uusi perhe on se missä synnytään kehona. Äiti ja isä ovat he jotka ovat siinä perheessä, joten perhe joudutaan joskus jättämään taakse vaikka kuinka olisi surullista koska sielunmuodossa ollaan kuin ollaan erilaisia ja tunnetaan itsensä erilaiseksi koska kukaan ei kuule sinua jos et pysty sitten jollain tavalla ottamaan yhteyttä. Vanhalla sielullakin kun se irtautuu kehosta on joillakin vaikeaa yrittää ottaa yhteyttä perheeseen, mutta he eivät ota itse perheeseen yhteyttä koska tietävät että on aloitettava uusi elämä sieluna tai kehossa.

        Osa vanhoista sieluista liikkuu yksin monesti, mutta osa heistä etsii taas jotakin mukavaa. Esimerkiksi minä yritän päästä avaruuteen ja etsiä planeetan jossa olisi mielenkiintoista asua. Eli kehonmuodossa mennä katselemaan planeettoja missä nyt asun sieluni kanssa eli kehossa sielu. Toiveeni on löytää sellainen planeetta mikä on ollut kuvituksissani. Toive voi toteutua joten en menetä uskoa toiveesta. Sitten synnyn taas uudelleen samalle planeetalle ja elän mielenkiintoisella planeetalla siihen asti kunnes se tuhoutuu tai jokin muuttaa sen.

        Tämä planeetta ei ole toiveeni kuitenkaan, mutta toiveena olisi se että tämäkin planeetta muuttuisi semmoiseksi missä ei pakoteta kohtaamaan asioita joita ei tarvi elämässä ja itsensä hengissä pitämiseen. Armeijassakin sieluntyyppi pitäisi ottaa huomioon koska jokainen on omanlaisensa sieluntyyppi kehossaan. Ihan kouluissakin pitäisi ottaa sieluntyypit huomioon.

        Nykyään miten sieluntyypit otetaan huomioon niin vanhat sielut pistetään pyöreään valkoiseen huoneeseen koska puhuvat erilaisesti kuin muut ja ovat erilaisempia kuin muut. Nuoret sielut taas otetaan huomioon nykyään semmoisina että he ovat kuin joitakin valtioita ja parempia kuin vanhat sielut. Yleensä nuori sielu on nuoren sielun puolella. Vanha sielu taas eristetään nuorien sielujen joukosta koska vanhat sielut ovat nuorien sielujen mielestä outoja.

        Minäkin joudun tällä planeetalla kohtaamaan nuorien sielujen kujeita. Olen itsekkin joutunut nuorien sielujen kohteeksi eli maalitauluksi, elkää kirjaimellisesti ottako tuota edellistä mutta maalitauluna oleminen tarkoittaa esimerkiksi että härnätään tai kiusataan tai jopa puukotetaan selän takana, eli puhutaan selän takana paskaa jota nuoret sielut puhuvat myös nuorista sieluista. Eli sieluntyyppien merkitystä pitäisi ruveta nyt kertomaan ihmisille että tietäisivät ihmiset sen jälkeen että on vanhoja ja nuoria sieluja.

        Vanhat sielut ovat ovelia ja viisaita. Nuoret sielut käyttävät taas voimaa ja valtaa hyödyntämään eri resursseja, eli voimalla esimerkiksi saadaan nujerrettua vaikkapa maa, vallalla saadaan hallittua suurempaa kansaa. Nuoret sielut menevät näiden valtalaisten omiin suunnitelmiin mutta vanhoilla sieluilla on taas ovela suunnitelma. Vanhojen sielujen viisaus tulee siitä että he eivät halua käyttää valtaa ja voimaa eri tilanteissa. Vanhat sielut nujertavat vihollisen oveluudellaan ja viisaudellaan eli viisaus meinaa yleensä sitä onko typerä toiselle vaiko ei.

        Yleensä nuoret sielut ymmärtävät viisauden että se viisaus tulee miten koulu menee, oikeasti viisaus tulee siitä miten käyttäytyy toisiaan kohtaan. Voima ja valta esimerkiksi on yksi esimerkki mitä nuoret sielut käyttävät. Kouluissa tätä voimaa ja valtaa tapahtuu jatkuvasti.

        Iso köriläs porukka tulee jotakin pientää poikaa kiusaamaan että jos sinä et nyt tee sitä mitä sanomme niin käytämme voimaa (Nyrkistä tai jotakin muuta pientä poikaa kohtaan). Valta tietenkin voittaa isossa köriläs porukassa ja se pikku poika tekee sen mitä isot köriläät sanovat kun pikku poika pelkää isojen köriläitten valtaa koska heitä on 5 yhtä vastaan ja poika on tämä 1.

        Voimalla ja vallalla kuvaan tämmöisesti. Se voima ja valta ei ole ongelmaan ratkaisu. Oveluus ja viisaus voittaa aina voiman ja vallan. Kaikki eivät osaa vain käyttää sitä. En minäkään esimerkiksi ole käyttänyt paljoa oveluutta ja viisautta koska olen elänyt varmaankin ennen sellaisessa rauhallisessa yhteiskunnassa. Mutta olen käyttänyt nyt tällä hetkellä oveluutta ja viisautta enemmän koska olen ymmärtänyt nyt niiden tarkoituksen. Mutta vielä niiden käyttämisessä on opittavaa, joten oppiminen vie aikaa uudessa yhteiskunnassa.

        Itse tulevaisuudessa näytän monelle nuorelle sielulle mikä on oikeastaan oikein ja väärin koska yritän tuoda joskus tämän sieluntyyppi asian jokaiselle esille. Tätä minun tekstiäni kun luette niin joillakin tämä teksti kuulostaa oudolta mutta joillakin tämä teksti kuulostaa vähän että jotakin samaa hän ajattelee kuin minäkin. Nämä ovat vaikeita asioita nuorien sielujen tiedettäväksi kun nuoret sielut eivät ole kuulleet vielä kaikesta. Osa meistä puhuu vähän niinkuin olisi vanha mutta kuitenkin usealla meistä ei ole ikää paljoa mutta tiedämme asioista paljon. Aina kuitenkin kun johonkin kehoomme menemme, aina kehomme muuttaa ajattelutapaa sen ikäiseksi kuin pitäisi olla mutta pystymme taas muuttamaan sen laiseksi ajattelutapaa kuin omanlainen vanha sielu on. Eli välissä olemme sen ikäisen tapaisia kuin kehon ikä on, sitten välissä olemme sen tapaisia kuin oman vanhan sielun tapa olla sieluna.

        Eli voimme olla 2 eri henkilöä. Silloin kun olemme tässä ympäristössä muiden ihmisten kanssa jotka eivät usko tai halua kuulla vanhoista sieluista niin olemme silloin sen ikäisen tapaisia kuin sen ikäiset kehot ovat. Mutta kuitenkaan emme unohda hyviä tapoja, joten kunnioitamme hyviä tapoja edelleen, haluamme vain pitää piilossa itsemme muilta vain sen takia ettemme joutuisi nuorien sielujen käsien kautta pyöreään huoneeseen koska nuoret sielut ottavat asiamme sellaisesti että he voivat sanoa meitä jopa hulluiksi koska puhumme oudosti.

        Silloin kun olemme yksin tai semmoisten henkilöiden parissa jotka hyväksyvät vanhan sielun käsityksiä niin voimme silloin puhua. Esimerkiksi täällä netissä palstoilla voimme puhua vapaasti koska olemme anonyymejä muille henkilöille. Tiedän että ip jää ja muut ylläpidon tietoon mutta teille jotka ovat täällä anonyymejä minulle ette tiedä henkilöllisyyttäni ettekä tiedä missä asun. Tämä palsta on juuri sellainen paikka missä voi esiintyä anonyyminä ja antaa muiden kuunnella vaikkapa minun asioitani vapaasti.

        Tässä osa minun vanhan sielun kertomuksestani mitä olen saanut irti itsestäni ja maailmasta. Lisää kerron sitten taas kun mieleen muistuu tai löydän lisää asioita maailmasta ja itsestäni jonka minä näen omin silmin sellaisena.

        Maailma on ihmeellinen paikka jopa vanhalle sielulle. Löytyy tutkittavaa aina vain lisää. :P

        Vanhoilla ja kypsillä sieluilla intuitio on se jota kuunnellaan. Jos joku asia tuntuu oikealta, sitä kuunnellaan ja se omaksutaan.
        Vanhoja sielujakin on eritasoisia. Toisilla intuitio on voimakkaampaa, toisilla taas tietous sielustaan on kuin pieni kipinä.

        Kukaan ei ole täydellisen tietoinen kaikesta ainakaan täällä Maan päällä. Jokainen löytää totuuden omasta sisimmästään.
        Eikä kukaan ole vastuussa "totuuden" paljastamisesta toisille. Jokaisen on seurattava omaa polkuaan, kuitenkaan vahingoittamatta ketään. Ja aina on tietenkin muistettava, että olemme kaikki kuitenkin Yhtä. Vaikka sielumme täällä ovatkin eri kehitysvaiheissa. Elämää tulee aina kunnioittaa.

        Vanhoille sieluilla tämä tietous tuo suurta rauhaa, jota heidän ei ole suinkaan pakko tuputtaa muille väkisin.

        Eikä se suinkaan tarkoita sitä, vaikka olisikin vanha sielu, ettei ole mitään opittavaa. Päin vastoin.
        Vanhat sielut pystyvät paneutumaan asioiden todelliseen luonteeseen, olisi sitten kyseessä tieteet taiteet tai filosofia, mitä syvällisemmin ja ilman ennakkokäsityksiä.


      • Agarisha
        Agarisha kirjoitti:

        Vanhoilla ja kypsillä sieluilla intuitio on se jota kuunnellaan. Jos joku asia tuntuu oikealta, sitä kuunnellaan ja se omaksutaan.
        Vanhoja sielujakin on eritasoisia. Toisilla intuitio on voimakkaampaa, toisilla taas tietous sielustaan on kuin pieni kipinä.

        Kukaan ei ole täydellisen tietoinen kaikesta ainakaan täällä Maan päällä. Jokainen löytää totuuden omasta sisimmästään.
        Eikä kukaan ole vastuussa "totuuden" paljastamisesta toisille. Jokaisen on seurattava omaa polkuaan, kuitenkaan vahingoittamatta ketään. Ja aina on tietenkin muistettava, että olemme kaikki kuitenkin Yhtä. Vaikka sielumme täällä ovatkin eri kehitysvaiheissa. Elämää tulee aina kunnioittaa.

        Vanhoille sieluilla tämä tietous tuo suurta rauhaa, jota heidän ei ole suinkaan pakko tuputtaa muille väkisin.

        Eikä se suinkaan tarkoita sitä, vaikka olisikin vanha sielu, ettei ole mitään opittavaa. Päin vastoin.
        Vanhat sielut pystyvät paneutumaan asioiden todelliseen luonteeseen, olisi sitten kyseessä tieteet taiteet tai filosofia, mitä syvällisemmin ja ilman ennakkokäsityksiä.

        Niin kun tuossa ensimmäisessä viestissäni sanoin, että vanhoilla sieluilla ei ole enää mitään opittavaa maailman menosta. Tarkoitan tällä sietä, että ei ole enää tarvetta sekaantua ihmiskunnan monimutkaisiin ja näennäisesti turhamaisiin peleihin, joita ovat tietenkin materian tavoittelu, ihmissuhdedraamat, politiikka, ym. ym. Vanhat sielut ovat nuo fyysisen ihmisyyden puolet jo tutkineet aikaisemmin.

        Maailmasta itsestään on tietenkin aina opittavaa.


      • The One Old Soul I'Am
        Agarisha kirjoitti:

        Niin kun tuossa ensimmäisessä viestissäni sanoin, että vanhoilla sieluilla ei ole enää mitään opittavaa maailman menosta. Tarkoitan tällä sietä, että ei ole enää tarvetta sekaantua ihmiskunnan monimutkaisiin ja näennäisesti turhamaisiin peleihin, joita ovat tietenkin materian tavoittelu, ihmissuhdedraamat, politiikka, ym. ym. Vanhat sielut ovat nuo fyysisen ihmisyyden puolet jo tutkineet aikaisemmin.

        Maailmasta itsestään on tietenkin aina opittavaa.

        "vanhoilla sieluilla ei ole enää mitään opittavaa maailman menosta. Tarkoitan tällä sietä, että ei ole enää tarvetta sekaantua ihmiskunnan monimutkaisiin ja näennäisesti turhamaisiin peleihin, joita ovat tietenkin materian tavoittelu, ihmissuhdedraamat, politiikka, ym. ym."

        Eipä turhaa jaksa harrastaa se joka on jo vanha niihin juttuihin. Itse pyrin tekemään niin että teen sitä mitä tarvitsen ja hankin sen minkä tarvitsen. Tämä auttaa edemmäs elämässä helposti. Mutta yksi juttu kannattaa muistaa. Ei kannata ottaa kaikkea vaikka haluaisikin, kannattaa myös numeroida itselle numerot jokaiselle tavaralle että sitten kun olen hankkinut vaikkapa nuo kaikki niin sitten hankin tuon viimeisellä numero paikalla olevan asian. Mutta on myös asioita jotka kannattaa unohtaakin, koska esim väkivalta jos sitä haluaa niin se kannattaa unohtaa heti kättelyssä semmoinen.

        Eli se mikä tuottaa toiselle pahaa oloa tai jotakin niin sen voi unohtaa. Eikä se ole hyväksi jos jokin asia tuottaa itsellekkin pahaa oloa. Mutta on asioita joita ei voi estääkään. Yleensä nuoret sielut hyökkäävät vanhoja sieluja vastaan sillä tavalla että he ottavat pikkukohtia mistä päin hyökätä, varsinkin ne viisaimmat nuorista sieluista mutta tyhmät elämänjärjeltään niin noukkivat pikkukohtia tekstistä ja muodostavat niistä hyökkäyskokonaisuuden. Eli heillä on omat strategiat kumota toisen teksti.

        He unohtavat kokonaan toisen arvostuksen, he unohtavat että kaikki ovat samanarvoisia vaikka minkälainen olisi. Eli oikeankin tavan voi unohtaa ja korvata se väärällä, tai kokonaan unohtaa aivan koko asia. Nuoret sielut hyökkäävät niitä vastaan joilla on vähemmän kannattajia. Nuoria sieluja tälläkin planeetalla on paljon. Vanhoja sieluja jossakin mutta kukaan ei tiedä missä ja kuinka paljon. Nykyään on vaikea erottaa vanhoja sielujakaan oikeiden vanhojen sielujen joukosta koska wannabe villitys on lisääntynyt.

        Nuoret sielut yrittävät olla vanhoja sieluja mutta epäonnistuvat yrityksessä. Samalla rappeuttavat vanha sielu sieluntyyppin uskomista. Nykyään jos jostakin erilaisesta jutusta tehdään wannabe villitys, silloin ne oikeat kärsivät siellä keskellä. Se on kuin piiri joulukuusen ympärillä tanssien eli vaikkapa vanha sielu on se kuusi joka on vanha, sitten nuoret sielut ovat vaikkapa tonttuja joilla on partoja ja leikkivät vanhaa. Kuusi on aika hyvä esimerkki koska se elää kauan, siinä vieressä kuusi näkee ihmisiä kuolevan ympärillä, näkee sotia ja kuusi on kokoajan siinä samassa paikassa.

        Vanhoihin sieluihin tämän takia ei oteta mitenkään huomiota, koska on niin paljon wannabe villitystä ihmisten parissa. Siksi meitä haukkuu tälläkin palstalla osa meitä joillain nimillä. Vain sen takia että tuomme itsemme esille. Parempi itsensä esille tuominen kuin kaikki piilossa syvällä onkalossa. Nuoret sielut haukkuvat siksi meitä myös että meidän jutuistamme menisi kokonaan usko. Jokainen kokee kuoleman raja kokemuksen sellaisenaan kuin itse kokee. Minulle se omanlainen kokemus.

        Jotkut vanhat sielut opetetaan indigoiksi, eikä se ole oikein että vanhoja sieluja opetetaan olemaan sellaisina. Myös nuori sielu saattaa joutua indigo maailmaan koska nuorilla sieluilla on kontrolloimattomia kykyjä usein. Indigo nimitys ei ole oikea nimitys erilaisille sieluntyypeille. Mielummin vanha ja nuori sielu sopii paremmin, koska indigo vetää rajan muille sieluntyypeille.

        Esim te ette ole indigoja joten te ette voi leikkiä kanssamme. Siitä saa tuommoisen tunteen. Kun katsoin sen 4D: Meedio nelosella niin se oli kuin uusi uskontokunta. Indigoja ja indigoja, näytti siltä että ne oli omassa porukassa johon ei voinut tulla muutakuin indigoja. He olivat indigoja vain sen takia kun piirtelivät samaa ja kaikki osasivat samaa. En opettaisi jos minulla olisi kerho niin en opettaisi heitä olemaan indigoja.

        Indigo nimitys kun kuulin siinä ohjelmassa niin siinä ne sanoi että se oli kristallilapsi joka on indigo. Tämä nimitys sitten tuntuu mielessä että se on muita parempi koska tiedätte kuinka paljon iso kristalli maksaa. Opettaisin minun kerhossani jota en varmaankaan tee, en ole miettinyt semmoista tällä hetkellä niin opettaisin kerhossani kaikkia arvostamaan toisia ja ympärillä olevia olentoja. Nykyään ihmiset unohtavat sen että kaikki ovat samanarvoisia.

        Mutta jos ei arvosta toista ja ajattelee että kuulun parempaan lajiin niin sitten käykin niin että sille omalle lajistolla kehittyy järjestö ja sitten se ei halua muita kuin samaa tyyppiä olevia mukaan siihen. Ihmisissä ärsyttää jotenkin se kun joku osaa jonkun erikoisen kyvyn niin sitä ruvetaan katsomaan pelokkaasti tai kuin että se olisi mahtava mestari esim vaikkapa Suuri ninja mestari olemme orjiasi oi suuri mestari. No ei ne kuitenkaan nuin sano mutta vähän tuon tapaisesti.

        Toiset sitten rupeaa sanomaan erilaisuudesta että tuo on outo, hullu, sairas. Uusi asia on aina ihmisille outo asia, se kannattaa muistaa. Mutta silti minua ärsyttää ihmisissä se kun he kuvaavat erilaisuutta pahana tai profeettana.

        Mitä hemmetin väliä sillä on jos se osaa vaikkapa telekinesiaa tai telekineettisyyttä. Mitä väliä sillä on jos se on niin erilaisen näköinen. Mitä väliä sillä on jos sillä ei oo käsiä. Mitä väliä sillä on jos toisella ei oo jalkojakaan. Mitä väliä sillä on jos se näyttää mutantilta. Monet muutkin asiat tulisivat tähän perään mutta ymmärrätte nuiden perusteella mitä tarkoitan. Eli mitä väliä??? Ei sillä ole mitään väliä kunhan se ei tule puukko kädessä tökkimään tai ole pahana jokaiselle.

        Muistakaa se ihmiskunta. Kaadatte itsenne päälle kannullisen tulikuumaa vettä kun erilaisuutta alatte mollaamaan.

        Jatkan myöhemmin lisää, joten se tällä kertaa moikka. Kysyn Agarisha sinulta miten sinä otat asiat itsellesi, esimerkiksi oudot asiat ja semmoiset. Ovatko ovet auki oudoille asioille joista saa lisäinformaatiota tulevaisuudelle esim. No kerro sinä oma tarinasi jos haluat, en kuitenkaan pakota joten kerro jos haluat.


      • mä vaan
        The One Old Soul I'Am kirjoitti:

        Niin tai näin olen minä aina vanha sielu. Minä ainakin teen rahaa taidoillani ja yritän kaikkia saada kuulemaan totuuden itse maailmasta. Tulevaisuudessa tämä tapahtuu, odottakaa vain, tiedätte sitten kuka tämän tekstin kirjoitti. Olen hyvin hyvin vanha sielu kaukaa tähdistä. Ihmiset ymmärtävät selvästi tuon kaukaa tähdistä lauseen. Vanhoja sieluja on erilaisia, jotkut laiskoja jotkut aina vikkelimmistä vikkelämpiä. Vanha sielu sana tulee oikeastaan tietoudesta.

        Nuori sielu tietää vähemmän kuin muut. Nuori sielu on yleensä se joka on vastasyntynyt ja kypsyy elämässä kuin kalkkuna uunissa. Nuoret sielut eivät tiedä sieluista mitään, olen täälläkin tavannut monta nuorta sielua jotka puhuvat asioista sellaisina kuin he ovat jonkin kautta saaneet tiedon esille. Yleensä nuori sielu kun se irtautuu kehosta niin se ei yleensä pysty tiedostamaan asioita itselleen seuraavassa kehossa jos vaikka joku nuori sielu menee johonkin toiseen kehoon niin yleensä tiedot ei siirry kehoon kun sielu siirtyy kehoon kiinni.

        Joillakin nuorilla sieluilla voi sattua että sielu tiedostaa kehoa ainakin vähäisen mutta ei paljoa. Joillakin nuorilla sieluilla sielu tiedostaa kehoa suurilla nopeuksilla. Sielu merkitsee paljon aina elämässä. Nuoret sielut ovat tiedostaneet maailman tietoja vähemmän kuin vanhat sielut. Vanha sielu sana tulee siitä esim kun vanha sielu on matkannut paljon maailmaa niin se on kerännyt paljon tietoa eri alueilta. Esim minäkin tiesin olevani vanha sielu sitten kun itse aloin tutkia itseäni.

        Ensin sielu tiedosti kehoani, ihmettelin ensin mitä tämä on kun eri asioita tuli mieleen ja päähän mitä en ollut edes tutkinutkaan tai nähnyt koskaan. Tämän rajatieto palstan löysin jonkun hetken kuluttua tästä ja näitä asioita löytyi täältä vähän eri tavalla sanottuna. Olen nähnyt maailman ehkäpä toisin silmin eli totuuksia joita ei nuoret sielut sitten täällä keskusteltaessa ole tienneet oikeassa muodossa.

        Tunsin itseni vahvalta, en siis voimassa vaan ihan kehoni tuntui vahvalta. Tuntuisi kuin joka päivä kehoni rakenne tai jokin muuttuisi ja kehittyisi kokoajan eteenpäin, eli sielu muuttaisi kehoani jollain tavalla koska sieluni on todellakin voimakas. Olen testannut omaa energiakenttääni kuinka laaja se on kämmenellä niin tunsin aika voimakkaan tunteen kun tunnustelin energiakenttääni. Yritän selvittää usein että kuka olen ja mistä tulen. Näitä vastauksia ei helpolla löydä, ne pitää jonkin kautta löytää mutta en ole keksinyt keinoa millä tavalla onnistuisi parhaiten.

        Odotan muukalaisia että saapuvat tervehtimään minua niin kysyn heiltä tietävätkö he näistä asioista miten totuus itsestä voisi löytyä. Jos he eivät saavu tervehtimään niin itse tulevaisuudessa rakennan semmoisen aluksen jolla pääsen heidän luokseen.

        Nuoret sielut yleensä puhuu vanhoista sieluista vähän mitä sattuu koska eivät ole itse vanhoja sieluja. Vanhoilla sieluillakin on aina uutta opittavaa koska maailmaan syntyy aina uusia asioita. Nuoret sielut ymmärtävät väärin tiedonmerkityksen, he ymmärtävät sellaisesti että vanha sielu olisi kaikkitietävä tyyppi. Kukaan ei ole kaikkitietävä, kaikilla on uutta opittavaa maailmasta joka päivä. Voit esimerkiksi tutkia aiheita joita et vielä tiedä.

        Minäkin vaikka olen tullut kaukaa tähdistä niin on hauska viettää aikaa Tieteenkuvalehden parissa ja Aku Ankkojen parissa. Minä myös yritän keksiä keksintöjä joita olenkin tässä tehnyt jonkin verran. Ne ovat prototyypeissä menossa vasta joten en tiedä milloin keksin sen täydellisimmän laitteiston. Tältä planeetaltakin löytyy vanhoille sieluille kaikkea mutta.

        Mutta mitä, miksi en ole onnellinen tällä planeetalla, mikä tekee minut täällä surulliseksi. Kaikki johtuu nuorien sielujen käyttäytymisestä, ihmislaji on tehnyt itsestään semmoisen että jokaista erilaista tyyppiä varotaan tai puukotetaan selän takana. En kuitenkaan välitä nuorista sieluista, koska tiedän että hekin jonakin päivänä kuolevat ja tietävät samoja asioita maailmasta kuin minä nyt.

        Nuoret sielut ovat niitä joita pystyy ohjaamaan, he ovat kuin A.I tekoälyjä eli tietokone tekoäly esimerkiksi. Nuoret sielut voidaan armeijassa kouluttaa sotilaiksi, jotka sitten tappaa syyttömiäkin jotka eivät ole tehneet mitään. Muistatte varmaan Amerikan, olen huomannut itse että se on hyökännyt syyttä jonnekkin ja tappanut monia syyttömiä. Armeijassa opetetaan myös että ketään ei saa arvostaa samanarvoisena. Esimerkiksi kenraaleja ja muita pitää totella sodassa, jos ei tottele niin kuula päähän tai vankilaan.

        Muistatte suomen talvisodan, siinä monia suomalaisia kuoli vain sen takia koska eivät halunneet pistää sormiansa sotaan millään tavalla. Pointtini on kertoa että ihmiselle joka on suurvaltana, on suurvaltana pikkuväelle eli siviileiksikö ihmiset kutsuivat tätä pikkuväkeä niin suurvalloille pikkuväki on samanlaista kuin riista. Riistaa eli pikkuväkeä suurvallat käyttävät suurvallan suojana ettei tämä suurvalta sitten kaatuisi. Se mistä johtuu kaikki salailu on se että suurvallalla on enemmän valtaa kuin pikkuväellä.

        Suurvallalla on oma armeija, kaikkia juttuja mitä he voivat käyttää toisia henkilöitä vastaan. Olen huomannut sen tällä planeetalla selkeästi että nykyistä valtaa käytetään väärin. Ihmiset pakotetaan uskomaan johonkin mihin he eivät halua, valta ei välitä pikkuväen pikkuväestä jotka ovat köyhiä. Pikkuväki joutuu itse köyhiä auttamaan kun suurvalta joilla riittää resurssit monen köyhän auttamiseen.

        Vanhana sieluna minä ymmärrän asioita joita ei ehkä nuoret sielut hoksaa aina heti. Tämä tarvii hirveän paljon ajattelua että missä mennään jos ei ole mitään tietoa planeetasta. Muistakaa siis ennen kuin menette millekkään planeetalle minnekkään kehoon niin muistakaa tätä ennen käydä planeetalla tutkailemassa tilannetta. Jos kuolette ensimmäisessä kehossa vaikkapa tällä planeetalla heti, voitte hankkia jostakin toiseen vapaan kehon missä ei asu toista sielua, koska jos vapaan kehon jättää yksin niin sinne syntyy sielu eli se mikä syntyy tuolla äidin mahassa ja pulkahtaa......Tiedätte mitä meinasin joten ei siitä sen enempää.

        Vapaaseen kehoon syntyy sielu, mutta jos keho ei millään tavalla pysty kiinteyttämään energiaa millään tavalla itseensä, ei myöskään tule sielua, joten kuolleina syntyneet ovat näitä sieluttomia kehoja. Vanhat sielut voivat asuttaa nämä sieluttomat kehot omalla sielullaan, koska ainakin suurimmalla osalla vanhalla sielulla on kyky voimistaa itse kehoa että se elää vaikka se olisi kuinka umpikuollut. Itseni tunnen ainakin hyvin vahvaksi ololtani koska sieluni on todella voimakas. Joskus tulee myös mieleen että asun kuolleessa kehossa koska tunnen itseni asuvan sellaisessa kehossa.

        Haavani paranevat nopeasti, monesti olen pääni ja muut osat lyönyt kovasti ja koskaan ei ole mennyt luita rikki. Ainakin haavani alkoivat paranemaan nopeasti kun siitä sieluni tiedosti kehoani niin siitä meni semmoiset viikko tai pari ennen kuin rupesin ymmärtämään asioita niin yhtenä päivä viikon tai pari jälkeen tuli haava joka oli semmoinen että sen ei pitäisi tyrehtyä alle minuutissa. Vereni on nykyään vähän semmoista limamaista että sen molekyylit ovat muokkautuneet semmoisiksi että sitä voisi sanoa piikkiseksi vereksi.

        Syy on se että aina kun nenästäni nykyään tulee verta, ennen sitä virtasi lattialle asti. Nykyään se jää nenää eikä tipu verta. Nykyään kun haava tulee, oli syvä tai semmoinen, ei veri ala valumaan millään tavalla vaikka se olisi minkälainen tahansa, eli se jähmettyy vain siihen haavan ympärille. Ennen kun haavasta tuli verta niin se valui niinkuin yleensä veri valuu. Ihoni on myös kovempaa kuin ennen, niinkuin jokaisella iho kovenee, mutta olen niin moneen terävään paikkaan lyönyt kohtia niin ei mitään.

        Ihmiskeho on jännitävä vempele, se on niin erikoinen. Ehkäpä siksi syy miksi olen tällä planeetalla kun haluan tutkia sitä miten ihmiskeho selviytyy asioista, ihan tutkimalla vain omaa kehoa joten älkää peljätkö että tulen teitä tutkimaan. :P Haluan tutkia ehkäpä yksityiskohtana on se että miten sieluni vaikuttaa tämmöiseen kehoon ja miten minä voin toteuttaa suunnitelmia ihmiskehossa, esimerkiksi miten kertoa totuus ja semmoinen. No kuitenkin omasta mielestäni ihmiskeho on jännä vempele, sillä pystyy vaikka ja mitä tekemään ja se on kestävää laatua.

        Itse tunnen yleensä sellaisen jutun että tämä minun kehoni ei sairastuisi enään paljolle sairauksille esim sars, monet monet vaaralliset sairaudet, koska minä vain tunnen että sieluni olisi muokannut kehoani siihen väärtiin että se ei sairastu helposti. Se mistä tämä tunteminen johtuu on syynä se että tunnen edelleen suuren voiman sisälläni, joka todellakin tuntuu selvästi. Voima voi olla sielu mutta ei sitä koskaan tiedä voisiko se olla kenties jotakin mikä on antanut sielulleni kaikenlaisia juttuja.

        Vanhatkin sielut muuten tekevät ystävyyksiä toistensa kanssa. Nuoret sielut ymmärtävät yleensä tämänkin väärin koska he luulevat ettei pysyviä ystävyyksiä vanha sielu tee koska on vanha sielu. Minäkin olen tehnyt pysyviä ystävyyksiä jotka pysyvät ikuisesti päällä, koska eihän kukaan kaveriaan jätä jos olisi vaikka missä tai minkälainen tahansa. Jos ystävyys toisen kanssa onnistuu niin se kannattaa koska voitte vaikkapa tavata toisessa kehon elämässä taas. Joten ystävyyttä aina on hyvä olla ilmassa.

        Aina kannattaa muistaa että vaikka kuinka erilainen olisi henkilö esimerkiksi minä, niin voi henkilö olla hyvä kaikille. Kuten minäkin yritän pysyä poissa ongelmia ja pyrkiä hyvään työhön. Tulevaisuudessa päin yritän auttaa niin monia kuin pystyn.

        Ei me vanhat sielut mitään mysteerisiä tyyppejä olla, ihan kivoja tyyppejä me ollaan mutta erilaisia koska meidän käsityksemme toisten maailmankuvasta eroaa koska olemme kulkeneet monia eri polkuja.

        Parhaiten on kuvata sieluntyyppi nimistystä on nuori ja vanha sielu. Kun nämä kaksi kertoo paljon. Tiedätte varmaan mitä nuori tarkoittaa, esimerkiksi juuri maailmaan tupsahtanut oleva tyyppi on nuori ja tietämätön maailmanmenosta että sillä lailla. Vanha sitten kertoo esimerkiksi siitä että se on monta asiaa läpikäynyt joita nuoret vasta läpikäyvät. Vanhat sielutkin kun astuu uudelle planeetalle, joutuu vanhatkin sielut opettelemaan uutta kieltä jos eivät ole opetelleet ennen sitä kieltä.

        Vanha sielu nimitys lähtee ehkäpä siitä kun kuollaan, irtaudutaan ruumiista ja sitten eletään sielunmaailmassa toinen nimitys tälle mitä ihmiset käyttävät on henkimaailma. Vanha sielu nimitys tulee siitä varmaan että ennen elettiin siellä mutta nyt ollaan kuolleita kuin likainen rätti roskakorissa. Eli ennen elettiin kehossa ja nyt kaikki ajattelevat että tyyppi on kuollut mutta katseleekin sielunmuodossa vieressä ja ihmettelee miksi he ovat niin surullisia. Vanha sielu on monesti pitänyt jättää entinen perhe ja aloittaa uusi elämä jossakin toisella alueella.

        Uusi perhe on se missä synnytään kehona. Äiti ja isä ovat he jotka ovat siinä perheessä, joten perhe joudutaan joskus jättämään taakse vaikka kuinka olisi surullista koska sielunmuodossa ollaan kuin ollaan erilaisia ja tunnetaan itsensä erilaiseksi koska kukaan ei kuule sinua jos et pysty sitten jollain tavalla ottamaan yhteyttä. Vanhalla sielullakin kun se irtautuu kehosta on joillakin vaikeaa yrittää ottaa yhteyttä perheeseen, mutta he eivät ota itse perheeseen yhteyttä koska tietävät että on aloitettava uusi elämä sieluna tai kehossa.

        Osa vanhoista sieluista liikkuu yksin monesti, mutta osa heistä etsii taas jotakin mukavaa. Esimerkiksi minä yritän päästä avaruuteen ja etsiä planeetan jossa olisi mielenkiintoista asua. Eli kehonmuodossa mennä katselemaan planeettoja missä nyt asun sieluni kanssa eli kehossa sielu. Toiveeni on löytää sellainen planeetta mikä on ollut kuvituksissani. Toive voi toteutua joten en menetä uskoa toiveesta. Sitten synnyn taas uudelleen samalle planeetalle ja elän mielenkiintoisella planeetalla siihen asti kunnes se tuhoutuu tai jokin muuttaa sen.

        Tämä planeetta ei ole toiveeni kuitenkaan, mutta toiveena olisi se että tämäkin planeetta muuttuisi semmoiseksi missä ei pakoteta kohtaamaan asioita joita ei tarvi elämässä ja itsensä hengissä pitämiseen. Armeijassakin sieluntyyppi pitäisi ottaa huomioon koska jokainen on omanlaisensa sieluntyyppi kehossaan. Ihan kouluissakin pitäisi ottaa sieluntyypit huomioon.

        Nykyään miten sieluntyypit otetaan huomioon niin vanhat sielut pistetään pyöreään valkoiseen huoneeseen koska puhuvat erilaisesti kuin muut ja ovat erilaisempia kuin muut. Nuoret sielut taas otetaan huomioon nykyään semmoisina että he ovat kuin joitakin valtioita ja parempia kuin vanhat sielut. Yleensä nuori sielu on nuoren sielun puolella. Vanha sielu taas eristetään nuorien sielujen joukosta koska vanhat sielut ovat nuorien sielujen mielestä outoja.

        Minäkin joudun tällä planeetalla kohtaamaan nuorien sielujen kujeita. Olen itsekkin joutunut nuorien sielujen kohteeksi eli maalitauluksi, elkää kirjaimellisesti ottako tuota edellistä mutta maalitauluna oleminen tarkoittaa esimerkiksi että härnätään tai kiusataan tai jopa puukotetaan selän takana, eli puhutaan selän takana paskaa jota nuoret sielut puhuvat myös nuorista sieluista. Eli sieluntyyppien merkitystä pitäisi ruveta nyt kertomaan ihmisille että tietäisivät ihmiset sen jälkeen että on vanhoja ja nuoria sieluja.

        Vanhat sielut ovat ovelia ja viisaita. Nuoret sielut käyttävät taas voimaa ja valtaa hyödyntämään eri resursseja, eli voimalla esimerkiksi saadaan nujerrettua vaikkapa maa, vallalla saadaan hallittua suurempaa kansaa. Nuoret sielut menevät näiden valtalaisten omiin suunnitelmiin mutta vanhoilla sieluilla on taas ovela suunnitelma. Vanhojen sielujen viisaus tulee siitä että he eivät halua käyttää valtaa ja voimaa eri tilanteissa. Vanhat sielut nujertavat vihollisen oveluudellaan ja viisaudellaan eli viisaus meinaa yleensä sitä onko typerä toiselle vaiko ei.

        Yleensä nuoret sielut ymmärtävät viisauden että se viisaus tulee miten koulu menee, oikeasti viisaus tulee siitä miten käyttäytyy toisiaan kohtaan. Voima ja valta esimerkiksi on yksi esimerkki mitä nuoret sielut käyttävät. Kouluissa tätä voimaa ja valtaa tapahtuu jatkuvasti.

        Iso köriläs porukka tulee jotakin pientää poikaa kiusaamaan että jos sinä et nyt tee sitä mitä sanomme niin käytämme voimaa (Nyrkistä tai jotakin muuta pientä poikaa kohtaan). Valta tietenkin voittaa isossa köriläs porukassa ja se pikku poika tekee sen mitä isot köriläät sanovat kun pikku poika pelkää isojen köriläitten valtaa koska heitä on 5 yhtä vastaan ja poika on tämä 1.

        Voimalla ja vallalla kuvaan tämmöisesti. Se voima ja valta ei ole ongelmaan ratkaisu. Oveluus ja viisaus voittaa aina voiman ja vallan. Kaikki eivät osaa vain käyttää sitä. En minäkään esimerkiksi ole käyttänyt paljoa oveluutta ja viisautta koska olen elänyt varmaankin ennen sellaisessa rauhallisessa yhteiskunnassa. Mutta olen käyttänyt nyt tällä hetkellä oveluutta ja viisautta enemmän koska olen ymmärtänyt nyt niiden tarkoituksen. Mutta vielä niiden käyttämisessä on opittavaa, joten oppiminen vie aikaa uudessa yhteiskunnassa.

        Itse tulevaisuudessa näytän monelle nuorelle sielulle mikä on oikeastaan oikein ja väärin koska yritän tuoda joskus tämän sieluntyyppi asian jokaiselle esille. Tätä minun tekstiäni kun luette niin joillakin tämä teksti kuulostaa oudolta mutta joillakin tämä teksti kuulostaa vähän että jotakin samaa hän ajattelee kuin minäkin. Nämä ovat vaikeita asioita nuorien sielujen tiedettäväksi kun nuoret sielut eivät ole kuulleet vielä kaikesta. Osa meistä puhuu vähän niinkuin olisi vanha mutta kuitenkin usealla meistä ei ole ikää paljoa mutta tiedämme asioista paljon. Aina kuitenkin kun johonkin kehoomme menemme, aina kehomme muuttaa ajattelutapaa sen ikäiseksi kuin pitäisi olla mutta pystymme taas muuttamaan sen laiseksi ajattelutapaa kuin omanlainen vanha sielu on. Eli välissä olemme sen ikäisen tapaisia kuin kehon ikä on, sitten välissä olemme sen tapaisia kuin oman vanhan sielun tapa olla sieluna.

        Eli voimme olla 2 eri henkilöä. Silloin kun olemme tässä ympäristössä muiden ihmisten kanssa jotka eivät usko tai halua kuulla vanhoista sieluista niin olemme silloin sen ikäisen tapaisia kuin sen ikäiset kehot ovat. Mutta kuitenkaan emme unohda hyviä tapoja, joten kunnioitamme hyviä tapoja edelleen, haluamme vain pitää piilossa itsemme muilta vain sen takia ettemme joutuisi nuorien sielujen käsien kautta pyöreään huoneeseen koska nuoret sielut ottavat asiamme sellaisesti että he voivat sanoa meitä jopa hulluiksi koska puhumme oudosti.

        Silloin kun olemme yksin tai semmoisten henkilöiden parissa jotka hyväksyvät vanhan sielun käsityksiä niin voimme silloin puhua. Esimerkiksi täällä netissä palstoilla voimme puhua vapaasti koska olemme anonyymejä muille henkilöille. Tiedän että ip jää ja muut ylläpidon tietoon mutta teille jotka ovat täällä anonyymejä minulle ette tiedä henkilöllisyyttäni ettekä tiedä missä asun. Tämä palsta on juuri sellainen paikka missä voi esiintyä anonyyminä ja antaa muiden kuunnella vaikkapa minun asioitani vapaasti.

        Tässä osa minun vanhan sielun kertomuksestani mitä olen saanut irti itsestäni ja maailmasta. Lisää kerron sitten taas kun mieleen muistuu tai löydän lisää asioita maailmasta ja itsestäni jonka minä näen omin silmin sellaisena.

        Maailma on ihmeellinen paikka jopa vanhalle sielulle. Löytyy tutkittavaa aina vain lisää. :P

        hauskasti huijattu lukemaan pitkäjuttu;=} hauska juttu "tosi vanhaltasielulta"


      • Anonyymi
        The One Old Soul I'Am kirjoitti:

        Niin tai näin olen minä aina vanha sielu. Minä ainakin teen rahaa taidoillani ja yritän kaikkia saada kuulemaan totuuden itse maailmasta. Tulevaisuudessa tämä tapahtuu, odottakaa vain, tiedätte sitten kuka tämän tekstin kirjoitti. Olen hyvin hyvin vanha sielu kaukaa tähdistä. Ihmiset ymmärtävät selvästi tuon kaukaa tähdistä lauseen. Vanhoja sieluja on erilaisia, jotkut laiskoja jotkut aina vikkelimmistä vikkelämpiä. Vanha sielu sana tulee oikeastaan tietoudesta.

        Nuori sielu tietää vähemmän kuin muut. Nuori sielu on yleensä se joka on vastasyntynyt ja kypsyy elämässä kuin kalkkuna uunissa. Nuoret sielut eivät tiedä sieluista mitään, olen täälläkin tavannut monta nuorta sielua jotka puhuvat asioista sellaisina kuin he ovat jonkin kautta saaneet tiedon esille. Yleensä nuori sielu kun se irtautuu kehosta niin se ei yleensä pysty tiedostamaan asioita itselleen seuraavassa kehossa jos vaikka joku nuori sielu menee johonkin toiseen kehoon niin yleensä tiedot ei siirry kehoon kun sielu siirtyy kehoon kiinni.

        Joillakin nuorilla sieluilla voi sattua että sielu tiedostaa kehoa ainakin vähäisen mutta ei paljoa. Joillakin nuorilla sieluilla sielu tiedostaa kehoa suurilla nopeuksilla. Sielu merkitsee paljon aina elämässä. Nuoret sielut ovat tiedostaneet maailman tietoja vähemmän kuin vanhat sielut. Vanha sielu sana tulee siitä esim kun vanha sielu on matkannut paljon maailmaa niin se on kerännyt paljon tietoa eri alueilta. Esim minäkin tiesin olevani vanha sielu sitten kun itse aloin tutkia itseäni.

        Ensin sielu tiedosti kehoani, ihmettelin ensin mitä tämä on kun eri asioita tuli mieleen ja päähän mitä en ollut edes tutkinutkaan tai nähnyt koskaan. Tämän rajatieto palstan löysin jonkun hetken kuluttua tästä ja näitä asioita löytyi täältä vähän eri tavalla sanottuna. Olen nähnyt maailman ehkäpä toisin silmin eli totuuksia joita ei nuoret sielut sitten täällä keskusteltaessa ole tienneet oikeassa muodossa.

        Tunsin itseni vahvalta, en siis voimassa vaan ihan kehoni tuntui vahvalta. Tuntuisi kuin joka päivä kehoni rakenne tai jokin muuttuisi ja kehittyisi kokoajan eteenpäin, eli sielu muuttaisi kehoani jollain tavalla koska sieluni on todellakin voimakas. Olen testannut omaa energiakenttääni kuinka laaja se on kämmenellä niin tunsin aika voimakkaan tunteen kun tunnustelin energiakenttääni. Yritän selvittää usein että kuka olen ja mistä tulen. Näitä vastauksia ei helpolla löydä, ne pitää jonkin kautta löytää mutta en ole keksinyt keinoa millä tavalla onnistuisi parhaiten.

        Odotan muukalaisia että saapuvat tervehtimään minua niin kysyn heiltä tietävätkö he näistä asioista miten totuus itsestä voisi löytyä. Jos he eivät saavu tervehtimään niin itse tulevaisuudessa rakennan semmoisen aluksen jolla pääsen heidän luokseen.

        Nuoret sielut yleensä puhuu vanhoista sieluista vähän mitä sattuu koska eivät ole itse vanhoja sieluja. Vanhoilla sieluillakin on aina uutta opittavaa koska maailmaan syntyy aina uusia asioita. Nuoret sielut ymmärtävät väärin tiedonmerkityksen, he ymmärtävät sellaisesti että vanha sielu olisi kaikkitietävä tyyppi. Kukaan ei ole kaikkitietävä, kaikilla on uutta opittavaa maailmasta joka päivä. Voit esimerkiksi tutkia aiheita joita et vielä tiedä.

        Minäkin vaikka olen tullut kaukaa tähdistä niin on hauska viettää aikaa Tieteenkuvalehden parissa ja Aku Ankkojen parissa. Minä myös yritän keksiä keksintöjä joita olenkin tässä tehnyt jonkin verran. Ne ovat prototyypeissä menossa vasta joten en tiedä milloin keksin sen täydellisimmän laitteiston. Tältä planeetaltakin löytyy vanhoille sieluille kaikkea mutta.

        Mutta mitä, miksi en ole onnellinen tällä planeetalla, mikä tekee minut täällä surulliseksi. Kaikki johtuu nuorien sielujen käyttäytymisestä, ihmislaji on tehnyt itsestään semmoisen että jokaista erilaista tyyppiä varotaan tai puukotetaan selän takana. En kuitenkaan välitä nuorista sieluista, koska tiedän että hekin jonakin päivänä kuolevat ja tietävät samoja asioita maailmasta kuin minä nyt.

        Nuoret sielut ovat niitä joita pystyy ohjaamaan, he ovat kuin A.I tekoälyjä eli tietokone tekoäly esimerkiksi. Nuoret sielut voidaan armeijassa kouluttaa sotilaiksi, jotka sitten tappaa syyttömiäkin jotka eivät ole tehneet mitään. Muistatte varmaan Amerikan, olen huomannut itse että se on hyökännyt syyttä jonnekkin ja tappanut monia syyttömiä. Armeijassa opetetaan myös että ketään ei saa arvostaa samanarvoisena. Esimerkiksi kenraaleja ja muita pitää totella sodassa, jos ei tottele niin kuula päähän tai vankilaan.

        Muistatte suomen talvisodan, siinä monia suomalaisia kuoli vain sen takia koska eivät halunneet pistää sormiansa sotaan millään tavalla. Pointtini on kertoa että ihmiselle joka on suurvaltana, on suurvaltana pikkuväelle eli siviileiksikö ihmiset kutsuivat tätä pikkuväkeä niin suurvalloille pikkuväki on samanlaista kuin riista. Riistaa eli pikkuväkeä suurvallat käyttävät suurvallan suojana ettei tämä suurvalta sitten kaatuisi. Se mistä johtuu kaikki salailu on se että suurvallalla on enemmän valtaa kuin pikkuväellä.

        Suurvallalla on oma armeija, kaikkia juttuja mitä he voivat käyttää toisia henkilöitä vastaan. Olen huomannut sen tällä planeetalla selkeästi että nykyistä valtaa käytetään väärin. Ihmiset pakotetaan uskomaan johonkin mihin he eivät halua, valta ei välitä pikkuväen pikkuväestä jotka ovat köyhiä. Pikkuväki joutuu itse köyhiä auttamaan kun suurvalta joilla riittää resurssit monen köyhän auttamiseen.

        Vanhana sieluna minä ymmärrän asioita joita ei ehkä nuoret sielut hoksaa aina heti. Tämä tarvii hirveän paljon ajattelua että missä mennään jos ei ole mitään tietoa planeetasta. Muistakaa siis ennen kuin menette millekkään planeetalle minnekkään kehoon niin muistakaa tätä ennen käydä planeetalla tutkailemassa tilannetta. Jos kuolette ensimmäisessä kehossa vaikkapa tällä planeetalla heti, voitte hankkia jostakin toiseen vapaan kehon missä ei asu toista sielua, koska jos vapaan kehon jättää yksin niin sinne syntyy sielu eli se mikä syntyy tuolla äidin mahassa ja pulkahtaa......Tiedätte mitä meinasin joten ei siitä sen enempää.

        Vapaaseen kehoon syntyy sielu, mutta jos keho ei millään tavalla pysty kiinteyttämään energiaa millään tavalla itseensä, ei myöskään tule sielua, joten kuolleina syntyneet ovat näitä sieluttomia kehoja. Vanhat sielut voivat asuttaa nämä sieluttomat kehot omalla sielullaan, koska ainakin suurimmalla osalla vanhalla sielulla on kyky voimistaa itse kehoa että se elää vaikka se olisi kuinka umpikuollut. Itseni tunnen ainakin hyvin vahvaksi ololtani koska sieluni on todella voimakas. Joskus tulee myös mieleen että asun kuolleessa kehossa koska tunnen itseni asuvan sellaisessa kehossa.

        Haavani paranevat nopeasti, monesti olen pääni ja muut osat lyönyt kovasti ja koskaan ei ole mennyt luita rikki. Ainakin haavani alkoivat paranemaan nopeasti kun siitä sieluni tiedosti kehoani niin siitä meni semmoiset viikko tai pari ennen kuin rupesin ymmärtämään asioita niin yhtenä päivä viikon tai pari jälkeen tuli haava joka oli semmoinen että sen ei pitäisi tyrehtyä alle minuutissa. Vereni on nykyään vähän semmoista limamaista että sen molekyylit ovat muokkautuneet semmoisiksi että sitä voisi sanoa piikkiseksi vereksi.

        Syy on se että aina kun nenästäni nykyään tulee verta, ennen sitä virtasi lattialle asti. Nykyään se jää nenää eikä tipu verta. Nykyään kun haava tulee, oli syvä tai semmoinen, ei veri ala valumaan millään tavalla vaikka se olisi minkälainen tahansa, eli se jähmettyy vain siihen haavan ympärille. Ennen kun haavasta tuli verta niin se valui niinkuin yleensä veri valuu. Ihoni on myös kovempaa kuin ennen, niinkuin jokaisella iho kovenee, mutta olen niin moneen terävään paikkaan lyönyt kohtia niin ei mitään.

        Ihmiskeho on jännitävä vempele, se on niin erikoinen. Ehkäpä siksi syy miksi olen tällä planeetalla kun haluan tutkia sitä miten ihmiskeho selviytyy asioista, ihan tutkimalla vain omaa kehoa joten älkää peljätkö että tulen teitä tutkimaan. :P Haluan tutkia ehkäpä yksityiskohtana on se että miten sieluni vaikuttaa tämmöiseen kehoon ja miten minä voin toteuttaa suunnitelmia ihmiskehossa, esimerkiksi miten kertoa totuus ja semmoinen. No kuitenkin omasta mielestäni ihmiskeho on jännä vempele, sillä pystyy vaikka ja mitä tekemään ja se on kestävää laatua.

        Itse tunnen yleensä sellaisen jutun että tämä minun kehoni ei sairastuisi enään paljolle sairauksille esim sars, monet monet vaaralliset sairaudet, koska minä vain tunnen että sieluni olisi muokannut kehoani siihen väärtiin että se ei sairastu helposti. Se mistä tämä tunteminen johtuu on syynä se että tunnen edelleen suuren voiman sisälläni, joka todellakin tuntuu selvästi. Voima voi olla sielu mutta ei sitä koskaan tiedä voisiko se olla kenties jotakin mikä on antanut sielulleni kaikenlaisia juttuja.

        Vanhatkin sielut muuten tekevät ystävyyksiä toistensa kanssa. Nuoret sielut ymmärtävät yleensä tämänkin väärin koska he luulevat ettei pysyviä ystävyyksiä vanha sielu tee koska on vanha sielu. Minäkin olen tehnyt pysyviä ystävyyksiä jotka pysyvät ikuisesti päällä, koska eihän kukaan kaveriaan jätä jos olisi vaikka missä tai minkälainen tahansa. Jos ystävyys toisen kanssa onnistuu niin se kannattaa koska voitte vaikkapa tavata toisessa kehon elämässä taas. Joten ystävyyttä aina on hyvä olla ilmassa.

        Aina kannattaa muistaa että vaikka kuinka erilainen olisi henkilö esimerkiksi minä, niin voi henkilö olla hyvä kaikille. Kuten minäkin yritän pysyä poissa ongelmia ja pyrkiä hyvään työhön. Tulevaisuudessa päin yritän auttaa niin monia kuin pystyn.

        Ei me vanhat sielut mitään mysteerisiä tyyppejä olla, ihan kivoja tyyppejä me ollaan mutta erilaisia koska meidän käsityksemme toisten maailmankuvasta eroaa koska olemme kulkeneet monia eri polkuja.

        Parhaiten on kuvata sieluntyyppi nimistystä on nuori ja vanha sielu. Kun nämä kaksi kertoo paljon. Tiedätte varmaan mitä nuori tarkoittaa, esimerkiksi juuri maailmaan tupsahtanut oleva tyyppi on nuori ja tietämätön maailmanmenosta että sillä lailla. Vanha sitten kertoo esimerkiksi siitä että se on monta asiaa läpikäynyt joita nuoret vasta läpikäyvät. Vanhat sielutkin kun astuu uudelle planeetalle, joutuu vanhatkin sielut opettelemaan uutta kieltä jos eivät ole opetelleet ennen sitä kieltä.

        Vanha sielu nimitys lähtee ehkäpä siitä kun kuollaan, irtaudutaan ruumiista ja sitten eletään sielunmaailmassa toinen nimitys tälle mitä ihmiset käyttävät on henkimaailma. Vanha sielu nimitys tulee siitä varmaan että ennen elettiin siellä mutta nyt ollaan kuolleita kuin likainen rätti roskakorissa. Eli ennen elettiin kehossa ja nyt kaikki ajattelevat että tyyppi on kuollut mutta katseleekin sielunmuodossa vieressä ja ihmettelee miksi he ovat niin surullisia. Vanha sielu on monesti pitänyt jättää entinen perhe ja aloittaa uusi elämä jossakin toisella alueella.

        Uusi perhe on se missä synnytään kehona. Äiti ja isä ovat he jotka ovat siinä perheessä, joten perhe joudutaan joskus jättämään taakse vaikka kuinka olisi surullista koska sielunmuodossa ollaan kuin ollaan erilaisia ja tunnetaan itsensä erilaiseksi koska kukaan ei kuule sinua jos et pysty sitten jollain tavalla ottamaan yhteyttä. Vanhalla sielullakin kun se irtautuu kehosta on joillakin vaikeaa yrittää ottaa yhteyttä perheeseen, mutta he eivät ota itse perheeseen yhteyttä koska tietävät että on aloitettava uusi elämä sieluna tai kehossa.

        Osa vanhoista sieluista liikkuu yksin monesti, mutta osa heistä etsii taas jotakin mukavaa. Esimerkiksi minä yritän päästä avaruuteen ja etsiä planeetan jossa olisi mielenkiintoista asua. Eli kehonmuodossa mennä katselemaan planeettoja missä nyt asun sieluni kanssa eli kehossa sielu. Toiveeni on löytää sellainen planeetta mikä on ollut kuvituksissani. Toive voi toteutua joten en menetä uskoa toiveesta. Sitten synnyn taas uudelleen samalle planeetalle ja elän mielenkiintoisella planeetalla siihen asti kunnes se tuhoutuu tai jokin muuttaa sen.

        Tämä planeetta ei ole toiveeni kuitenkaan, mutta toiveena olisi se että tämäkin planeetta muuttuisi semmoiseksi missä ei pakoteta kohtaamaan asioita joita ei tarvi elämässä ja itsensä hengissä pitämiseen. Armeijassakin sieluntyyppi pitäisi ottaa huomioon koska jokainen on omanlaisensa sieluntyyppi kehossaan. Ihan kouluissakin pitäisi ottaa sieluntyypit huomioon.

        Nykyään miten sieluntyypit otetaan huomioon niin vanhat sielut pistetään pyöreään valkoiseen huoneeseen koska puhuvat erilaisesti kuin muut ja ovat erilaisempia kuin muut. Nuoret sielut taas otetaan huomioon nykyään semmoisina että he ovat kuin joitakin valtioita ja parempia kuin vanhat sielut. Yleensä nuori sielu on nuoren sielun puolella. Vanha sielu taas eristetään nuorien sielujen joukosta koska vanhat sielut ovat nuorien sielujen mielestä outoja.

        Minäkin joudun tällä planeetalla kohtaamaan nuorien sielujen kujeita. Olen itsekkin joutunut nuorien sielujen kohteeksi eli maalitauluksi, elkää kirjaimellisesti ottako tuota edellistä mutta maalitauluna oleminen tarkoittaa esimerkiksi että härnätään tai kiusataan tai jopa puukotetaan selän takana, eli puhutaan selän takana paskaa jota nuoret sielut puhuvat myös nuorista sieluista. Eli sieluntyyppien merkitystä pitäisi ruveta nyt kertomaan ihmisille että tietäisivät ihmiset sen jälkeen että on vanhoja ja nuoria sieluja.

        Vanhat sielut ovat ovelia ja viisaita. Nuoret sielut käyttävät taas voimaa ja valtaa hyödyntämään eri resursseja, eli voimalla esimerkiksi saadaan nujerrettua vaikkapa maa, vallalla saadaan hallittua suurempaa kansaa. Nuoret sielut menevät näiden valtalaisten omiin suunnitelmiin mutta vanhoilla sieluilla on taas ovela suunnitelma. Vanhojen sielujen viisaus tulee siitä että he eivät halua käyttää valtaa ja voimaa eri tilanteissa. Vanhat sielut nujertavat vihollisen oveluudellaan ja viisaudellaan eli viisaus meinaa yleensä sitä onko typerä toiselle vaiko ei.

        Yleensä nuoret sielut ymmärtävät viisauden että se viisaus tulee miten koulu menee, oikeasti viisaus tulee siitä miten käyttäytyy toisiaan kohtaan. Voima ja valta esimerkiksi on yksi esimerkki mitä nuoret sielut käyttävät. Kouluissa tätä voimaa ja valtaa tapahtuu jatkuvasti.

        Iso köriläs porukka tulee jotakin pientää poikaa kiusaamaan että jos sinä et nyt tee sitä mitä sanomme niin käytämme voimaa (Nyrkistä tai jotakin muuta pientä poikaa kohtaan). Valta tietenkin voittaa isossa köriläs porukassa ja se pikku poika tekee sen mitä isot köriläät sanovat kun pikku poika pelkää isojen köriläitten valtaa koska heitä on 5 yhtä vastaan ja poika on tämä 1.

        Voimalla ja vallalla kuvaan tämmöisesti. Se voima ja valta ei ole ongelmaan ratkaisu. Oveluus ja viisaus voittaa aina voiman ja vallan. Kaikki eivät osaa vain käyttää sitä. En minäkään esimerkiksi ole käyttänyt paljoa oveluutta ja viisautta koska olen elänyt varmaankin ennen sellaisessa rauhallisessa yhteiskunnassa. Mutta olen käyttänyt nyt tällä hetkellä oveluutta ja viisautta enemmän koska olen ymmärtänyt nyt niiden tarkoituksen. Mutta vielä niiden käyttämisessä on opittavaa, joten oppiminen vie aikaa uudessa yhteiskunnassa.

        Itse tulevaisuudessa näytän monelle nuorelle sielulle mikä on oikeastaan oikein ja väärin koska yritän tuoda joskus tämän sieluntyyppi asian jokaiselle esille. Tätä minun tekstiäni kun luette niin joillakin tämä teksti kuulostaa oudolta mutta joillakin tämä teksti kuulostaa vähän että jotakin samaa hän ajattelee kuin minäkin. Nämä ovat vaikeita asioita nuorien sielujen tiedettäväksi kun nuoret sielut eivät ole kuulleet vielä kaikesta. Osa meistä puhuu vähän niinkuin olisi vanha mutta kuitenkin usealla meistä ei ole ikää paljoa mutta tiedämme asioista paljon. Aina kuitenkin kun johonkin kehoomme menemme, aina kehomme muuttaa ajattelutapaa sen ikäiseksi kuin pitäisi olla mutta pystymme taas muuttamaan sen laiseksi ajattelutapaa kuin omanlainen vanha sielu on. Eli välissä olemme sen ikäisen tapaisia kuin kehon ikä on, sitten välissä olemme sen tapaisia kuin oman vanhan sielun tapa olla sieluna.

        Eli voimme olla 2 eri henkilöä. Silloin kun olemme tässä ympäristössä muiden ihmisten kanssa jotka eivät usko tai halua kuulla vanhoista sieluista niin olemme silloin sen ikäisen tapaisia kuin sen ikäiset kehot ovat. Mutta kuitenkaan emme unohda hyviä tapoja, joten kunnioitamme hyviä tapoja edelleen, haluamme vain pitää piilossa itsemme muilta vain sen takia ettemme joutuisi nuorien sielujen käsien kautta pyöreään huoneeseen koska nuoret sielut ottavat asiamme sellaisesti että he voivat sanoa meitä jopa hulluiksi koska puhumme oudosti.

        Silloin kun olemme yksin tai semmoisten henkilöiden parissa jotka hyväksyvät vanhan sielun käsityksiä niin voimme silloin puhua. Esimerkiksi täällä netissä palstoilla voimme puhua vapaasti koska olemme anonyymejä muille henkilöille. Tiedän että ip jää ja muut ylläpidon tietoon mutta teille jotka ovat täällä anonyymejä minulle ette tiedä henkilöllisyyttäni ettekä tiedä missä asun. Tämä palsta on juuri sellainen paikka missä voi esiintyä anonyyminä ja antaa muiden kuunnella vaikkapa minun asioitani vapaasti.

        Tässä osa minun vanhan sielun kertomuksestani mitä olen saanut irti itsestäni ja maailmasta. Lisää kerron sitten taas kun mieleen muistuu tai löydän lisää asioita maailmasta ja itsestäni jonka minä näen omin silmin sellaisena.

        Maailma on ihmeellinen paikka jopa vanhalle sielulle. Löytyy tutkittavaa aina vain lisää. :P

        Huh.olipa hieno kirjoitus.


    • mikaela201

      Hehe... Minä esimerkiksi :)

      Sellainen, jossa esiintyy synnynnäistä tietynlaista, hyvin monimuotoista viisautta. Se ei ole mitään perinnöllistä älykkyyttä eikä sen elämän aikana opittua.

    • näiden "vanhojen sielujen" kuvauksia itsestään, niin itsetyytyväisempiä, tyhmempiä ja muita mollaavampia otuksia saa hakea. Lähinnä tulee mieleen 14-16-vuotiaat. Jo 18-vuotiaana ihminen yleensä jo tajuaa, että muutkin ymmärtävät jotakin, mutta 14-16-vuotias on luomakunnan valtias. Kuten tänne kirjoittelevat "vanhat sielut". Nimiä mainitsematta.

      • Olet olet olet olet olet

        Tulet mollaamaan näille palstoille ja ajattelet että kaikki vanhemmissa kehoissa nuoret sielut tietävät paremmin kuin vanhat sielut omissa kehoissaan. Tulee mieleen joku vanha kääkkä sinusta. Olen lukenut juttujasi, ja olen huomannut että olet vanha kääkkä jolla on saatanallinen maailmankuva. Mihinkään ei tahdota uskoa, mitään joka voi ravisuttaa maailmankuvaasi niin sitä et salli. Olet itse perkele joka tulee tänne tölsimään ja puhumaan valheita, uskottelet muille että ovat sellaisia ja sellaisia. Oletko muuten koskaan katsonut peiliin???

        Jopa raamatun otat täydellisesti todellisena aatamin kirjana. Milloin aiot hankkia oman elämän???


      • Olet olet olet olet olet
        Olet olet olet olet olet kirjoitti:

        Tulet mollaamaan näille palstoille ja ajattelet että kaikki vanhemmissa kehoissa nuoret sielut tietävät paremmin kuin vanhat sielut omissa kehoissaan. Tulee mieleen joku vanha kääkkä sinusta. Olen lukenut juttujasi, ja olen huomannut että olet vanha kääkkä jolla on saatanallinen maailmankuva. Mihinkään ei tahdota uskoa, mitään joka voi ravisuttaa maailmankuvaasi niin sitä et salli. Olet itse perkele joka tulee tänne tölsimään ja puhumaan valheita, uskottelet muille että ovat sellaisia ja sellaisia. Oletko muuten koskaan katsonut peiliin???

        Jopa raamatun otat täydellisesti todellisena aatamin kirjana. Milloin aiot hankkia oman elämän???

        Se miksi sinulla on saatanallinen maailmankuva johtuu siitä että pysyt ramaatun kanssa kuin kavereina. Otat asiat tosissasi ja samalla hylkäät muut. Raamattu potkii pakolaista ja suosii ihmistä vain. Raamattu siis hylkää tuon suuren maailman mitä tuolla ulkona on, jos edes olet koskaan vilkaissutkaan ulos. Saatana itse paholainen on se joka raamatun kaverina kulkee. Ei kannata kirjaa ottaa tosissaan, mutta ihan hyvä kirja mutta liian saatanallisen tapaisesti aiheita käsitellään.


      • Täh?
        Olet olet olet olet olet kirjoitti:

        Se miksi sinulla on saatanallinen maailmankuva johtuu siitä että pysyt ramaatun kanssa kuin kavereina. Otat asiat tosissasi ja samalla hylkäät muut. Raamattu potkii pakolaista ja suosii ihmistä vain. Raamattu siis hylkää tuon suuren maailman mitä tuolla ulkona on, jos edes olet koskaan vilkaissutkaan ulos. Saatana itse paholainen on se joka raamatun kaverina kulkee. Ei kannata kirjaa ottaa tosissaan, mutta ihan hyvä kirja mutta liian saatanallisen tapaisesti aiheita käsitellään.

        Skeptikolta hän vaikutti kun profiilistaan kommenttejaan luin.


      • Olet olet olet olet olet
        Täh? kirjoitti:

        Skeptikolta hän vaikutti kun profiilistaan kommenttejaan luin.

        Kun joku on alkanut puhumaan että raamattu on fakea niin se alkaa sen jälkeen hermostumaan ja puhuu perään että......Ufo palstalla tätä on tapahtunut monesti. Myös new age sekä muut palstat. Joissain keskusteluissa se ei hermostu näistä missä puhutaan että raamattu on fakea. Kenties se ei ole huomannut niitä sanoja siellä seassa. :D

        Empä tiiä sitten, jos siitä on tullutkin nyt ateisti. Skeptikko kyllä se on. Ufo palstalta saa esimerkkejä miksi sharyn on skeptikko. Skeptikot on aika tylsiä ihmisiä ja hermostuu herkästi jos jotain skeptikon maailmankuvaa vastaan asioita tulee. Esimerkiksi nämä ufot niin skeptikot hermostuu niistä kun ne tuntuvat niin käsittämättömiltä skeptikoiden aivokäyrissä.

        Olen tavannut ihan kasvokkain skeptikkoja, todellakin tylsää porukkaa, jos puhutaan vieressä rajatiedosta niin alkavat ne yrittää puhua päälle jostakin toisesta aiheesta ettei puhuttaisi rajatiedosta. Ei niiltä paljon aiheita löydy, jotakin aina nykyelämään liittyvää vain. Huoh, aika tylsää. Se nykyelämä mitä ihmiset elävät silmälaput silmillä niin on aika tylsää elämää. Skeptikot ovat juuri näitä silmälaput silmillä olevia jotka eivät halua jotakin ihmeellistä elämäänsä. He haluavat vain että joka päivä olisi samanlainen päivä. Boooriiinnggggg.......


      • AdvocateusDiaboli

        1800 luvun lopun , kirjailija ( Tom Sayerin seikkalut, Huklebery Fin yms) , jornalisti, humoristi.... kirjoitti joskus suunnilleen seuraavasti: " Kun oli 14 v tiesin isäni olevan maailman tyhmin ihminen, mutta kun olin täyttänyt 24 v oli pakko myöntää, että äijä on kymmenessä vuodessa oppinut aika paljon."

        MT:n artikelista on jo reilusti yli sata vuotta, mutta maailma tai ihmisen perusluonne eivät ole muuttuneet mihinkään.
        "Vaikea sinun on potkia tutkainta vastaan."
        Kun olet saanut yhden murkun vakuuttuneeksi siitä, että omaakin järkeä vosisi käyttää, niin kymppivuotiaista nousee pari uutta tilalle.


      • AdvocateusDiaboli
        Olet olet olet olet olet kirjoitti:

        Kun joku on alkanut puhumaan että raamattu on fakea niin se alkaa sen jälkeen hermostumaan ja puhuu perään että......Ufo palstalla tätä on tapahtunut monesti. Myös new age sekä muut palstat. Joissain keskusteluissa se ei hermostu näistä missä puhutaan että raamattu on fakea. Kenties se ei ole huomannut niitä sanoja siellä seassa. :D

        Empä tiiä sitten, jos siitä on tullutkin nyt ateisti. Skeptikko kyllä se on. Ufo palstalta saa esimerkkejä miksi sharyn on skeptikko. Skeptikot on aika tylsiä ihmisiä ja hermostuu herkästi jos jotain skeptikon maailmankuvaa vastaan asioita tulee. Esimerkiksi nämä ufot niin skeptikot hermostuu niistä kun ne tuntuvat niin käsittämättömiltä skeptikoiden aivokäyrissä.

        Olen tavannut ihan kasvokkain skeptikkoja, todellakin tylsää porukkaa, jos puhutaan vieressä rajatiedosta niin alkavat ne yrittää puhua päälle jostakin toisesta aiheesta ettei puhuttaisi rajatiedosta. Ei niiltä paljon aiheita löydy, jotakin aina nykyelämään liittyvää vain. Huoh, aika tylsää. Se nykyelämä mitä ihmiset elävät silmälaput silmillä niin on aika tylsää elämää. Skeptikot ovat juuri näitä silmälaput silmillä olevia jotka eivät halua jotakin ihmeellistä elämäänsä. He haluavat vain että joka päivä olisi samanlainen päivä. Boooriiinnggggg.......

        "Skeptikot on aika tylsiä ihmisiä ja hermostuu herkästi jos jotain skeptikon maailmankuvaa vastaan asioita tulee."

        Tunnustaudun skepoksi, mutta ei mua tylsäksi ole useinkaan mainittu. Useimmiten olen kai liiankin pelle ainakin työyhteisössäni.
        Maailmankuvaani vastaan olevat väitteet eivät koskaan ole saaneet minua hermostumaan. Usein kyllä hymähtämään.

        "Skeptikot ovat juuri näitä silmälaput silmillä olevia jotka eivät halua jotakin ihmeellistä elämäänsä."

        Tieteessä tapahtuu jatkuvasti niin paljon ihmeellistä, että tiukimmallekin skepolle näiden ihmeiden seuraaminen on hyvinkin stimuloivaa. Itse olen tieteen suhteen pelkkä diletantti, jos edes sitä, mutta omassa työssänikin tulee uusia yllättäviä asioista esille vielä lähes kolmenkymmenen vuoden puurtamisen jälkeen. Luulisin jo tuntevani edes perus-RF-tekniikan, mutta aina se pakana yllättää.
        Ei skeponkaan elämä ole tylsää, vaikka en haekaan "paukkuja" galaktisista liitoista tai kanavaoinnin kautta tulleista varmoista ilmoituksista.
        En tiedä tarkoititko varsinaisesti minua, mutta skepojen yleistäminen ei ole oikein järkevää. Ei ole olemassa "skeptikkojen uskontunnustusta". Itse ainakin olen yksilö ja vastaan itse käsityksistäni.
        Skepojen ahtaminen yhteen laatikkoon ei osoita kovin avaraa ajattelua.


      • Ehkä olen, ehkä en

        Toiset ovat vanhoja sieluja ja se on fakta!

        En vaan tajua miksi mokomaa romantisoidaan tai sitten taas ajatellaan jonkinlaisena egoismin muotona.

        En suoraan sanottuna tiedä yhtäkään menestyvää ihmistä, joka olisi jo vanha sielu. He tuppaavat kaikki olemaan nuoria tai kypsiä sieluja.

        Kaikki tuntemani vanhat sielut ovat olleet aika arkisia ihmisiä, jopa psyykkisesti eri tavalla "vajaita". On alkoholisteja, tosin sellasia jotka ovat voittaneet "itsensä" ja tapansa. Siitä vanhan sielun usein tunnistaa, että he selviytyvät rankoistakin asioista usein voittajina. Heillähän on enemmän edellisten elämien kokemusta kuin nuoremmilla miksi he siis pystyvät yleensä "parantamaan itse itsensä".

        Joku J. S. Bach tai C. G. JUng olivat kuulemma jo vanhoja sieluja mutta yleensä vanhat sielut ovat melko tuntemattomia ihmisiä. He saattavat olla hyviä taiteilijoita mutta heistä ei silti koskaan välttämättä tule "oikeaa" taiteilijaa ja jos niin sattuisikin käymään, niin heidän taidettaan pidettäisiin "outona" vaikka se onkin usein aikaansa edellä.

        Vanhan sielun elämä on aika yksinäistä touhua ja mitään ei enää saa ilmaiseksi. Nuoret sieluthan saavat kaikenlaista "glamouria" osakseen mutta "vanhan" haaste onkin se miten tullaan toimeen itsen syvyyksien ja maailman materialismin turhuuden kanssa. Vanha sielu joutuu siis äärimmäisten henkisten haasteiden kanssa tekemisiin, kun nuori sielu kohtaa lähinnä materialismin kanssa tekemisissä olevia "haasteita".

        Tottakai sielun vanhuudellakin on omat hyvät puolensa. Parasta on se, että ei todellakaan näe materialismissa minkäänlaista hohtoa. Itse en esim. ymmärrä ollenkaan mitä ihmeen hienoa on esim. timanteissa ja kullassa? Minulle esim. ne ovat pelkkiä kiviä kivien joukossa. Ja se on mukava puoli, että saa valita syntyvänsä rikkaimpiin maihin joissa asiat ovat vähän paremmin kuin muualla. Suomi on yksi niistä maista johon vanha sielu saattaa valita jälleensyntyvänsä.

        Rankka puoli taas on se, että yleensä täytyy tyytyä "jämäkehoihin", kehoihin joissa on selviä puutteita, esim. psyykkisiin sairauksiin altistavia geenejä. Tähän tietysti sisältyy myös sellainen tosiasia, että kaunis ja "virtaviivainen" keho ohjaa elämää usein tiettyyn suuntaan joka ei enää välttämättä ole vanhalle sielulle eduksi. Henkinen kehityksemme määräytyy myös ulkoisen habituksemme mukaan.

        Esimerkkinä tästä yleistäen voidaan sanoa, että kauniiseen naisen kehoon syntyminen altistaa pinnallisuuteen ja hidastaa siten henkistä kasvua. Naiset tietysti kasvatetaankin ja siten ehdollistetaan pinnallisuuteen. Pitää olla meikkiä, korkeita korkoja jne. Tämä on tietenkin yleistystä mutta uskoisin, että ymmärrätte mistä on kyse?

        Vanhat sielut joutuvat siis usein valitsemaan "vaatimattomista" kehoista itselleen sopivimman kehon mutta se on vain täysin tarkoituksenmukaista.

        Kaikki urheilijat ovatkin muuten järjestäen kaikki vielä nuoria sieluja! Niin täynnä elinvoimaa ja kehonsa kukoistusta! Kaikella on kuitenkin aikansa ja kaikkihan joutuvat vanhenemaan myös "sielullisesti".

        Kattokaa nyt jotain Kimi Räikköstäkin! Ilmiselvä nuori sielu!

        Sellasta vauhtia!

        Sit joku "vanha" sielu! Joku "Arska" joka tuli uskoon ja jakaa nyt köyhille kadulla soppaa!

        Siinä sitä vanhan sielun "glamouria"!

        :-D

        Yks sellanen juttu kyllä on, ett jos on oikeesti vanha sielu niin sillon pitää kyetä myös ymmärtämään "nuorempia" sieluja koska itekin on sellanen joskus ollut! Eihän nuori vielä pysty vanhemman kokemuksia täysin ymmärtämään mutta sen pitäs kyllä toimia toiseen suuntaan. Tietysti se "vanha sielukin" saattaa olla vielä maalliselta iältään teini-ikäinen ja silloin sattuu usein ylilyöntejäkin. Se kuuluu siihen ikään, eikä edes "vanha sielu" ole sille täysin "immuuni". Tosin mitä "kypsempi" nuori, niin sitä todennäkösemmin jo "vanhempi sielu"!


      • Joskus skepoilija, toisinaa...
        AdvocateusDiaboli kirjoitti:

        "Skeptikot on aika tylsiä ihmisiä ja hermostuu herkästi jos jotain skeptikon maailmankuvaa vastaan asioita tulee."

        Tunnustaudun skepoksi, mutta ei mua tylsäksi ole useinkaan mainittu. Useimmiten olen kai liiankin pelle ainakin työyhteisössäni.
        Maailmankuvaani vastaan olevat väitteet eivät koskaan ole saaneet minua hermostumaan. Usein kyllä hymähtämään.

        "Skeptikot ovat juuri näitä silmälaput silmillä olevia jotka eivät halua jotakin ihmeellistä elämäänsä."

        Tieteessä tapahtuu jatkuvasti niin paljon ihmeellistä, että tiukimmallekin skepolle näiden ihmeiden seuraaminen on hyvinkin stimuloivaa. Itse olen tieteen suhteen pelkkä diletantti, jos edes sitä, mutta omassa työssänikin tulee uusia yllättäviä asioista esille vielä lähes kolmenkymmenen vuoden puurtamisen jälkeen. Luulisin jo tuntevani edes perus-RF-tekniikan, mutta aina se pakana yllättää.
        Ei skeponkaan elämä ole tylsää, vaikka en haekaan "paukkuja" galaktisista liitoista tai kanavaoinnin kautta tulleista varmoista ilmoituksista.
        En tiedä tarkoititko varsinaisesti minua, mutta skepojen yleistäminen ei ole oikein järkevää. Ei ole olemassa "skeptikkojen uskontunnustusta". Itse ainakin olen yksilö ja vastaan itse käsityksistäni.
        Skepojen ahtaminen yhteen laatikkoon ei osoita kovin avaraa ajattelua.

        Jos kukaan ei olisi koskaan osannut mitään epäillä, niin voi vaan kuvitella missä olisimme?

        Luultavasti kiipeilisimme edelleen puissa...

        Eiköhän se mene vähän niin, että mitä enemmän ihminen tutkii tätä olevaisuutta niin sitä enemmän kaikessa alkaa olla järkeä?

        Ihan selvää suunnitelmallisuutta on kaikessa havaittavissa ja sattuma alkaa kokoajan menettää tilaa järjestelmällisyyden edestä.

        Itse uskon, että jonkinlainen "jumala" on väkisinkin olemassa ja esim. tietotekniikan kehityskin on vain yksi edistysaskel tämän "jumalan" ymmärtämisessä. Tämä "olento" on ollut "järjestelmäsuunnitelija" jo miljardien vuosien ajan, jos ei suorastaan ikuisuutta ja hänellä ihmiskunnan nykyinen tekninen kehitys on pelkkiä hapuilevia ensiaskelia tiellä korkeampaan kehitykseen ja ymmärrykseen.

        Mutta epäilijöillä on aina ollut oma tärkeä paikkansa tässä kehityksessä ja he ovatkin usein olleet aikaansa edellä!

        Itse en juurikaan epäile nykyään juuri mitään, senkun ihmettelen vaan, vaikka mikään ei niin ihmeen kummalta täällä enää vaikutakaan. Oonkohan mustakin tulossa boooooring???


      • AdvocateusDiaboli kirjoitti:

        1800 luvun lopun , kirjailija ( Tom Sayerin seikkalut, Huklebery Fin yms) , jornalisti, humoristi.... kirjoitti joskus suunnilleen seuraavasti: " Kun oli 14 v tiesin isäni olevan maailman tyhmin ihminen, mutta kun olin täyttänyt 24 v oli pakko myöntää, että äijä on kymmenessä vuodessa oppinut aika paljon."

        MT:n artikelista on jo reilusti yli sata vuotta, mutta maailma tai ihmisen perusluonne eivät ole muuttuneet mihinkään.
        "Vaikea sinun on potkia tutkainta vastaan."
        Kun olet saanut yhden murkun vakuuttuneeksi siitä, että omaakin järkeä vosisi käyttää, niin kymppivuotiaista nousee pari uutta tilalle.

        "Kun olet saanut yhden murkun vakuuttuneeksi siitä, että omaakin järkeä vosisi käyttää, niin kymppivuotiaista nousee pari uutta tilalle."

        Itse uskon reinkarnaatioon - siis sielun kehittymiseen. Ikä nyt on ehkä harhaanjohtava siinä mielessä että se on sidoksissa aikaan, kun taas sielun kehitys ei mielestäni ole. Järkeä on hyvä olla kaikilla, mutta se mikä ratkaisee onkin viisaus.

        Sielun ikä on ehkä vielä sen verran uusi käsite yleisesti ottaen, että se vaatii totuttelua. Jos ei koko asiaan edes usko, niin se helposti otetaan lesoiluna kun siitä joku puhuu. Nuoret usein innostuvat tällaisista asioista, ja mielestäni se on ihan positiivista. Siis positiivinen elämänasenne hankitaan jo nuorena. Uskominen j.syntymiseen auttaa yli rankkojenkin kokemusten, kun on täysin erilainen maailmankatsomus asiaan kuin asiaan. Joskus voisi sanoa että henkisten paineiden ollessa valtavat, on jollekin sielulle suorastaan välttämätöntä uskoa johonkin mistä saa toivoa elämäänsä. Ymmärtää miksi asiat ovat kuten ovat.

        Siinä mielessä kommenteissanne on pointtia, että henkisistä asioista puhuminen ei tee vielä kenestäkään vanhaa sielua vaikka saattaa antaakin osviittaa.


      • Täh? kirjoitti:

        Skeptikolta hän vaikutti kun profiilistaan kommenttejaan luin.

        Skeptikko, ateisti, asioiden ihmettelijä, jonkinsorttinen kirjailijakin. Tylsäksi ei vielä ole tituleerattu.


      • Ärsyyntynyt

        Mitä ihmeen hölynpölyä sitä joutuukin lukemaan. Aihe on hyvä ja mielenkiintoinen mutta järjettömät kommentit ja täysi soopa on ihan turhaa. Huvinsa kullakin,tälläisten kirjoittelijoilla.


      • Kiuaskiviparantaja
        Ärsyyntynyt kirjoitti:

        Mitä ihmeen hölynpölyä sitä joutuukin lukemaan. Aihe on hyvä ja mielenkiintoinen mutta järjettömät kommentit ja täysi soopa on ihan turhaa. Huvinsa kullakin,tälläisten kirjoittelijoilla.

        Olen tavannut vanhempia sieluja mm. palvelutaloissa, jotkut sielut ovat olleet jo yli 100 vuotiaita.


    • harhaaharhaa

      Vanha sielu on egoistista paskaa. Siinä yritetään ikuistaa se erillisyyden tunne mikä kehoilla on. Niinpä meillä on mukamas enempi ja vähempi kehittyneitä sieluja. Kaikki ovat yhtä. Erillisyys on harhaa. Me olemme samaa.

      • V*tun vanhasielu

        ..haluu olla vanha, vaikkapa nyt esim. sieluna?

        Sielun vanhuushan on mitä veemäisintä aikaa mitä kuvitella saattaa. Karmaa on ollut perkeleesti ja muutenkin kaikki tämä "pelleily" rupee rasittamaan.

        Jos haluat menestyä materiaalisessa maailmassa, ÄLÄ ikinä vanhene!

        Nuoruuttahan ihannoidaan kaikkialla ja voin sanoa kokemuksestani, että sielunkin "vanhuus" tarkoittaa ihan samaa väsymistä kuin ihan maallinenkin ikääntyminen. Eihän kukaan täällä halua vanheta!

        Lisäksi vanha sielu joutuu kamppailemaan lähinnä henkisellä tasolla ja aivan, monet meistä ovatkin "hulluja"!

        Lisäksi me joudumme syntymään heikompiin kehoihin ja saamme unohtaa mm. urheilijan elämän!

        Nuoret sielut ovat urheilijoita, kypsät sielut tieteilijöitä ja vanhat sielut taiteilijoita!

        Sielun vanheneminen ei todellakaan ole mikään mukava juttu! Ainoa mukava asia siinä on se, että oppii elämään "looserin" elämää, ilman maallista menestystä ja kaikkea tätä pintakiiltoa, mitä niin kovasti on nykymaailmassa tarjolla.

        Tekeekö mieli olla "looseri" ja jos tekee niin tervetuloa vaan vanhojen sielujen joukkoon!

        Jonain päivänä sinäkin olet "vanha sielu" ja sillon saat tän kaiken tietää! Minäkin sain!


    • Anonyymi

      Tuskan tie

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3387
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      2035
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      197
      1678
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      131
      1583
    5. 80
      1135
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1094
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      266
      996
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      122
      926
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      909
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      855
    Aihe