Calinaire?

ONTUVA

Osaako kukaan sanoa mikä ihmeen firma tämä calinaire on? He mainostavat toimiston olevan malmilla. Kävin oven takana 2 kertaa siellä ei ollut ketään. Nimi kyllä ovessa oli. Sitten uteliaisuus heräsi ja menin käymään tuotanto tiloissa. Ja yllätys sielläkään ei ollut ketää. Kaikesta hauskinta oli se, että tuotanto tila oli joku pieni koppi maan alla. mikäli siellä laseja tehdään on tilat kyllä ihan minimaalliset. Yritys hyvä. Minulla oli sellainen käsitys yrityksestä, että he myyvät paljon lasia ja ovat alan ammattilaisia. mutta jo tiloista pysty päättelemään ettei tämä ihan paikkaansa pidä.

Sen verran voin sanoa vanhasta tottumuksesta, että jos yritykset antavat kuvan ulospäin niin että kaikki on suurta ja hienoa niin silloin ei yrityksessä mikään toimi.

Olisi kuitenkin kiva saada keskustelu tästä kyseisestä ns. SUUR-yrityksestä.

19

3014

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Muistipankkiiri

      Maan alla minimaalliset tilat..... Hö!

      • ONTUVA

        9.00 ja 13.00 saman päivän aikaa? Outoo olla ja miks ei ees lappuu et palaammee tai jotain?


    • asiakas helsinki

      Sen verran tiedän että niiden toimistolla ei kuulemma ole esittelytiloja, se on vain myyjien kiinteä työpiste. Parvekelasien myyntityö on asiakkaiden luona käymistä parvekelasien pienoismallin kanssa, myyjät käyvät vain piipahtamassa toimistolla.

      Tehtaasta en tiedä, ainakin sanoivat että niillä on kaksi tehdasta.

    • SOURAY

      Joo siinä taas yksi todella ONTUVA immeinen!!! Eikö teillä ihmisillä ole perkele muuta tekemistä, ku noi salapoliisin työt.....ootteko te niin kateellisia ihmisille jotka edes viittii yrittää??? Kaikki saatanan yritykset menee ulkomaille, ni on se hyvä ku ees joku yrittää. Mitä sen on väliä millaiset tuotantotilat ynnämuut yrityksellä on....sehän on tärkeintä, että maine ja tuote on hyvä. Semmonen yrityshän ei tee tulosta missä pölvästit istuskelee toimistolla koko päivän....HALOO!! Ja Cover minkä merkki on mainoksissa jotka tipahtelee postilaatikosta on helvetin iso yritys ja tehdas/myymälä joten lähe sinne käymään jos kiinnosta?? Jos suo kiinnostaa parvekelasit, ni ei niitä osteta ku jostain K-kaupasta vaan ne tilataan ja pyydetään hinta/mittausarvio....joka on muuten ilmainen....sehän lukee tässä mainoksessa. ONNU KOTIIS ONTUVA jos ei oo muuta tekemistä ku painaa lyttyyn suomalaisia yrittäjiä!!!!!!! T:itsekkin yrittäjä ps. jostakin se on vaan aloitettava...ei iso yritys synny tosta vaan !!!!!!

    • SOURAY

      Mistä ontuva muuten tietää minkä kokoinen varastotila on ku et ees päässyt sisälle??? :)

      • veijo

        Niin mistä sen tietää et minkä kokoinen yritys on jos ei edes pääse sisään näkemää....ontuvahan sanoi et ei käynyt kuin ovella eikä päässyt sisään? ? ? ? IHMEELLISTÄ :)


      • miksu19822

        ensinnäkään yksikään parvekelasi firma ei varastoi yhtään laseja vaan kaikki lasit tilataan mittatilaustyönä tehtaalta


    • Rico

      HYVÄT JA HALVAT LASIT SUOSITTELEN....ei haittaa vaikka kaverit tekisi työt roskapöntössä? MITÄ VÄLIÄ, kuhan homma toimii !

      • james potkukelkka

        Minulle asensi ja myi lasit Calinaire Oy niminen yritys ja hyvää jälkeä tekivätkin.....lasit olivat tosin vähän kalliimmat kuin muilla, mutta myyjä sai vakuutettua minut silti ostamaan. Onhan heillä jämäkkä tuote, hyvä asennus ja suomen suurimmat takuut ja takuupalvelu myös toimii :)


    • myyjämies

      Miksi et soittanut firmaan ja kysynyt asioita, jotka ihmetyttävät? Soita suoraan vaan toimiston numeroon 09-524 393 ja saat asiat selville.

      Jos on vain tuollaista negatiivista kirjoittamista, laita sitten myös oma nimesi ja puhelinnumerosi perään ennen kuin haukut firmoja, jotka tekevät rehellistä ja kunnollista työtä.

      Taidat olla vaan kilpailijan myyntimies ja haukut täällä kilpailijaa, kun et pärjää kilpailussa?

      Sen verran voin sanoa että koko ajan myydään ja asennetaan parvekelaseja, ei olla mikään pörssifirma mutta kuitenkin suuria määriä parvekelasia menee jatkuvasti.

      Toimistolla ei myyjät ehdi istuskelemaan, niillä on töitä ja ne on myymässä eikä toimistolla juomassa kahvia. Mutta jos välttämättä haluat toimistolla käydä niin soita sinne toimiston tai myynnin numeroon ja sovi tapaaminen, se kyllä onnistuu.

      • Lubbe

        Jokainen vähänkin parvekelasituksiin tutustunut
        tietää että Coverin lasit on ihan p*******ä!
        En suosittelis edes pahimmalle vihamiehelle.
        Markkinoilla on sentään muutama vakavasti otettava
        vaihtoehto.


      • Cubbe
        Lubbe kirjoitti:

        Jokainen vähänkin parvekelasituksiin tutustunut
        tietää että Coverin lasit on ihan p*******ä!
        En suosittelis edes pahimmalle vihamiehelle.
        Markkinoilla on sentään muutama vakavasti otettava
        vaihtoehto.

        Perusteleppa Lubbe vähän jos osaat..kiitos..


    • asiakas

      Meille oli luvattu asennus vasta tammikuulle, mutta asennus tuli jo ennen joulua! Hyvää jälkeä tekivät ja olen ollut tyytyväinen laseihin. Ainakin omalta kohdaltani voin suositella Calinaire Oy:n laseja ja palvelua. Hinta oli hiukan edullisempi kuin Lumonilla.

      • cuc

        Olempa huomannut, että parvekelasit aiheuttavat suuria tunteita. Joko niistä saa suuren ilon, tai elinikäisen surun.

        Onkin myyntimiehillä vaikea homma. Myydä tekisi mieli, mutta asiakas ei jaksa odottaa montaa kuukautta. Jos luvataan liian pitkälle, niin asiakas kysyy muualta. Hintojen ollessa hyvin lähellä toisiaan, valitaan se joka asentaa nopeiten. Sitten luvataan aikaisemmaksi mihin pystytään. Tai sitten aikataulu pitää kutinsa...

        Noh, niin tai näin. Toivottavasti hyvää kannattaa odottaa. Asennuksen jälkeen ne lasit on ja pysyy, ellei hassusti käy.

        Sen verran vaan sanoisin, että sovitusta asennuksesta poikkeamisesta tulisi heti ilmoittaa asiakkaalle, jotta pysyy tyytyväisenä. Mielestäni kaikista ärsyttävintä on kaikenlainen epämääräisyys. Se saa isommankin puljun näyttämään puuhastelevalta postiluukku-firmalta.

        Asiakasta kunnioittaen ja silleen.


    • Conan

      Meiltä otettiin idea-ikkunan aikoinaan asentamat parvekelasit pois remontin ajaksi
      remonttifirman toimesta. Remontin jälkeen olin
      yhteydessä liittyen lasien takaisinasennuksta yritykseen, joka saamani tiedon mukaan on idea-ikkunan toiminnan jatkaja ja myyvän samaa lasitusta pääkaupunkiseudulla.
      Ei löytynyt kiinnostusta lasien asennukselle.
      Nyt lasit on varastossa ja näyttää siltä että
      mistään ei löydy halukkaita asentamaan laseja
      takaisin parvekkeelle. Kysyin muutamasta lasitusfirmasta ja ilmoittivat että eivät suostu asentamaan kyseisiä laseja?!? Remonttifirmaltakaan ei näytä
      luonnistuvan lasien takaisinasennus, purkaminen
      kävi kyllä tosi ripeästi.

      • Lasimies2

        Yleensä tilanne on juuri tuollainen lasituksen kuin lasituksen kohdalla julkisivuremonttien yhteydessä. Ensin tilataan parvekelasien purku ja asennustyö halvalla joltakin remonttifirmalta, joka kyllä purkaa lasit ilman ammattitaitoa ja yleensä rikkoen muutamia osia. Takaisinasennus ei sitten remonttifirmalta onnistukaan ammattitaidon puutteesta johtuen ja sen jälkeen kovin moni firma ei enää lähde asentamaan toisen purkamia laseja.


      • Myyjämies

        Kyllä palvelu varmasti löytyy jos hinnasta sovitaan. Soitappa numeroon 09-524 393 ja kerro tarinasi.

        Olisit ottanut yhteyttä jo ennen lasien purkua niin varmasti olisi homma toiminut ja tullut myös edullisemmaksi. Toisten purkamia laseja ei kukaan ammattifirma ota mielellään työn alle, kun ei ole tiedossa miten on purettu jne.


      • cuc
        Myyjämies kirjoitti:

        Kyllä palvelu varmasti löytyy jos hinnasta sovitaan. Soitappa numeroon 09-524 393 ja kerro tarinasi.

        Olisit ottanut yhteyttä jo ennen lasien purkua niin varmasti olisi homma toiminut ja tullut myös edullisemmaksi. Toisten purkamia laseja ei kukaan ammattifirma ota mielellään työn alle, kun ei ole tiedossa miten on purettu jne.

        Offtopic, mutta hyvä vinkki tuo. Jos julkisivuremppa tulee, niin sopii, että lasit purkaa ja asentaa takaisin yksi firma. Muun rempan tekee sitten se toinen.

        Jokainen tahollaan sitä mitä osaa. Remppa-miehet rappaavat, asennusmiehet purkavat ja asiakas sen kun huutaa naama punasena =)

        -C


    • Wetter

      Tilasin lasit viime vuonna. Hinta oli kilpailukykyinen. Asennus oli vähän myöhässä, mutta soittivat itse myöhästymisestä ja tarjosivat pientä korvausta. Nyt olen tyytyväinen parvekkeen käyttäjä. -Eikä muuten kiinnosta tippaakaan Calinairen toimitilat.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 135
      3933
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      109
      3589
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2525
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1609
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1585
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1481
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      88
      1471
    Aihe