Pakka sekaisinko?

Jorma V.

Olen vaihdatellut reilun vuoden vanhaa GS:ää ja tuntuu, että joillain kauppiailla, myös Renault-myyjillä, on kapulat mennyt sekaisin odotellessa maahantuonnin uudelleen organisointia.
Tarkoitan sitä, että hyvityshinta on yllättäen laskenut, jota perustellaan maahantuonnin epäselvyydellä! GS näyttäisi kuitenkin pitävän arvonsa yllättävänkin hyvin tarkasteltaessa pyyntihintoja ko. liikkeissä.
Olisi tietenkin fiksua päämiehen suunnasta nimittää jo pikaisesti uusi paikallinen maahantuonnin organisaatio,joka voisi riippumattomana huolehtia merkin eduista. Nyt näyttäisi siltä, että muutamat myös Volvo-auton myyjät käyttävät tilannetta hyväkseen kasvattaakseen omaa provisiopalkkiotaan, joka määräytynee hyvityshinnasta ja välirahasta.
Toki myös merkkiasiakkailla saattaa tulla ns. pissit housuun, jos ei osaa arvioida tilannetta ja helpommalta ratkaisulta tietenkin tuntuu vaihtaa merkkiä epäselvässä tilanteessa. Renaultilla on uusia malleja paljon tulossa ja valmistaja on yksi Euroopan suurimmista, joten muistakaa hyvät hemmot, että ei tämä merkki mihinkään Suomesta häivy, päinvastoin maahantuoja haluaa vahvistaa organisaatiota ja sitouttaa myyntiorganisaation enemmän omaan merkkiin. Volvon rinnalla toimiminen ei ole mielestäni ollut pelkästään rasite vaan premium-merkin eduista osa on ollut etua myös Renaultille. Esim. Volvia-vakuutus. Jää nähtäväksi Ghosinin lupaama premium-merkin laatu. Tokihan se on aina pitkälti mielikuvaa, mutta jos ranskalainen tyylikäs muotoilu ja turvallisuus sekä ruosteenesto saataisiin yhdistymään esim. sisustan ja kojelaudan tyylikkyyteen, ovien jämäkkään sulkeutumiseen ja painoa markkinoinnissa ei laitettaisi "hinnat alkaen" -1,6 litran mallehin, voisi jotain odottaakin.
Miksi rellulla on aina jokin erikoistarjous? Ymmärtäisi, jos loppueriä kaupattaisiin edullisemmin, mutta nyt esim. nämä 06-mallin erikoishinnat häiritsevät vaihtokauppaa, koska vaihdokkien hinnoittelu liitetään helposti näihin erikoishintaisiin autoihin.
Omalta kohdaltani vaihto ilmeisesti viivästyy vuodella tai kahdella, koska en halua hävitä kovalla työllä hankittua rahaa tällä perusteella. Autonihan on edelleen priimakuntoinen ja vähän ajettu. Jospa tilanne sillä aikaa selkiytyisi ja pakka asettuisi kohdalleen. Näin kehotan myös muiden tekevän, mitä vähemmän Renaulteja on käytettynä liikkeellä, sitä paremmin niiden arvo pysyy. Myykööt (Irwinin häirikkökappale on heidän mainosbiisinsä) Volvo-auto sata 2006-mallin autoaan alekampanjalla. Mikseivät tarjonneet näitä kirjekampanjalla 04- ja 05 -mallien Scenicien omistajille ensin kohtuuvälirahalla, niin eivät olisi sotkeneet auton markkina-arvoa?

1

922

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on kireää

      Renaultilla mikäli mahdollista vieläkin kireämpää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1335
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1165
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1080
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      61
      916
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      702
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      701
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      679
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      666
    Aihe