Miksi jos olet poistanut yhteystiedon ne joskus tulevat takaisin "not in your contact list" osuuteen? Tiedän kyllä että voin blockata käyttäjät lopullisesti mutta haluaisin vain tietää miksi tekee noin. Monen kuukauden jälkeen saattaa tulla yhteystieto takaisin tuonne.
Toinen kysymys koskee sitä että miksi vaikka en ole kopeten user infon mukaan jonkun contact listillä hän näkee milloin tulen online. Onko luotettavaa tietoa mitä kopete kertoo?
Toinen kysymys koskee sitä että miksi vaikka en ole kopeten user infon mukaan jonkun contact listillä hän näkee milloin tulen online. Onko luotettavaa tietoa mitä kopete kertoo?
Vastaukset 1
Vanhimmat
mutta en voi olla suosittelematta amsn pikaviestintäö ohjelmaa. Uusimmassa versiossa jopa tuki web kameralle. Todella hyvä ohjelma!