Rottweiler=)

-minä vaan-

Tuli tarve kertoa minun tarinani oman rotikkani kanssa...joka ei ole ollut helppo vaikka pojalla on ikää vasta hieman vajaa kaksi vuotta!
Eli kaikki alko siitä kun edellinen koirani lopetettiin ex mieheni "astman" vuoksi...joka sitten paljastui etä ei hänellä astmaa ollut vaan hän vaan vihasi edellistä koiraani...olihan se kiltti ja kuuliainen ja rotikkaa pienempi narttu.No sitten ruvettiin katselamaan rotikan pentuja (joka mua jo hirvitti valmiiksi kun oli ne tietyt käsitykset rodusta)No ex mieheni sitten sai jostai tietoonsa että vihdissä olisi rotikan pentuja joilla typätty häntä ja oli8han ne halpojakin kun virosta olivat tulleet.Virolaisen naisen kanssa käytiin yhdellainen käden vääntö pennusta joita oli vaan yksi uros...meillä ei ollut heti hänelle antaa rahaa joten jouduttiin odottamaan muutama päivä...ex koitti myös tinkiä hinnasta.No rahat saatiin kokoon ja lähdettiin hakemaan pentu...vihdin kaupan pihaan oli määrä mennä.Sinne saapui huonoa suomea puhuva nainen jolla oli mukana myös kaksi miestä...no onneksi emme olleet kaverini kanssa kaksistaan vaan exäni ja sen kaveri olivat mukana.Pentua tutkittiin ja mukavalta otukseltahan tuo vaikutti joten poika läx meidän matkaan.
Siitä se sitten alkoi minun ja pojan yhteinen matka elämässä=)
Ei mennyt kauaakaan kun exäni huomasi että pentu on enemmän kiintynyt minuun...olihan minun määrä ruokkia,juottaa,käydä sen kanssa ulkona ja siivota sen sotkut.No siitä sitten kättä väännettiin että miksi se on enemmän minun perääni koitin selittää että kun minä sen ruokin ja teen muutenkin paljon sen kanssa niin tottakai se on minun perääni.Exäni rupesi sille ruokaa antamaan mutta ulos hän ei sen kanssa mennyt.Eräänä päivänä exäni sitten päätti että hän menee naapureille näyttämään pentua ja niinhän se teki...tunnin se koitti koiraa ulkona huudella mutta sitten hänen oli myönnettävä ettei se tule kun hän sitä kutsuu joten sen oli pakko tulla minut hakemaan sisältä ja niinhän siinä kävi että poika tuli heti kun sitä huusin...ja siitä sitten alkoi ongelmat.
Pennulta oli kuulemma karsittava luonne pois kun oli niin hullu ja itsepäinen...pojalla oli silloin ikää ehkä 3kk!Koitin monet kerrat itku kurkussa selittää että eihän pennulla ollut vielä mitään luonnetta saati sitten että se olisi hullu ollut.Joka tapauksessa mies löi pentua.Kaikki oli taas hyvin mutta sitten meillä rupesi meneen tosi huonosti...sain itsekkin pelätä jo nyrkkiä.Exäni koitti koiraa myydämustalaisille...ei siinä mitään mutta ostaja olisi ollut 10v pikku poika ja kävihän se koiraa katsomassakin...sanoin vaan että minä lähden jos koira lähtee!Niin siinä sitten kävi että Yhtenä iltana sitten laitoin kengät jalkaan ja juoksin ovesta ulos karkuun...otin auton ja menin ystävälleni karkuun.Koira tosin jäi exälle...en kerennyt sitä mukaan ottaa jos vaan mielin oman henkeni säästää.Sain hommani järjestykseen ja uuden kodin muualta...pennusta koitin kuitenkin koko ajan kysellä missä se on että haen sen pois...hyvässä hoidossa oli vastaus.Soitin kaikki koirahoitolat läpitte ja tein myös poliisille ilmoituksen...lupasivat heti soittaa jos koiraa jossain näkyy...olihan se helppo tunnistaa kun oikeassa korvassa on tatuointi.
Siten vihdoin sain tiedon missä poika oli ja haettiin se ystäväni kanssa pois...raukka oli ihan sekaisin kun oli juoppo porukoissa kuljeksinut poissa ollessani.
Sitten poika rupesi rähisemään ihmisille ja purikin yhtä aika pahasti...sitä onneksi selvittiin rahalla.Otin heti yhteyttä ongelmakoira kouluttajaan ja koulutus saatiin liikkeelle...mies vain sano että se on ihan liian paljon joutunut kokemaan pienellä ikää ja niinhän se olikin.
Pojasta saatiin ihan malli kelpoinen kansalainen kun muutettiin maalle...huomaa että se on nyt paljon rauhallisempi ja levollisempi sen ei tarvitse pelätä että kuka seuraavaksi lyö ja mistä päin...raukan hermot olivat riekaleina ja luottamus ihmisiin säpäleinä.Alku oli myös täällä maalla hankalaa...se ei päästänyt ihmisiä sisälle ja irvisti koko kalustonsa näkyviin...nyt kuitenkin melkein kuka tahansa saa tulla mennä ja olla miten haluaa...poika iloisesti vain tervehtii ja heiluttelee hännän nysäänsä iloisesti.
Nyt meillä on kaikki hyvin...poika saa olla,juosta ja temmeltää mielin määrin eikä varmasti tarvitse ikinä pelätä että kuka seuraavaksi lyö.
Näin ollen annetaan niille kauheimmillekkin korille tilaisuus...mulle tää on ainakin opettanu sen että jokainen elävä olento joka saa rakkautta osakseen osaa myös olla sen arvoinen!

Kaikille hyvää kevään jatkoa...kyllä se aurinko paistaa risukasaankin:)

7

2944

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ex-miehesi

      ei koskaan ota uutta rotikkaa... Ei selvästikään osaa kouluttaa niitä oikein vaan munanjatkehommalta näyttäs vaikuttaneen. Vielä kun pakosti typätty piti saada... Mutta voimia sulle joka tapauksessa, ja toivottavasti koirasi vielä oppii kaikesta huolimatta luottamaan ihmisiin.

    • tarina

      on osoitus siitä, että ihminen on maailman julmin ja eniten vahinkoa aikaan saava rotu. Mitenköhän ne rotikkaa vastustavat voivat ikinä mennä naimisiin, koska varmasti suurempi mahdollisuus Suomessa on joutua kokemaan perheväkivaltaa. Varmasti lapsiakin on kuollut useampi jomman kumman vanhempansa käden kautta kuin rotikan hampaisiin.

    • rontti

      Onneksi maailmassa on noinkin ihania ihmisiä kuin sinä :)Moni olisi vain häipynyt ja pelastanut oman nahkansa hullun äijän kynsistä.

    • "Käytettyjen rotikoide...

      En voi muuta kuin ihmetellä!

      Itselläni on puolitutulta virolaiselta 0,5 vuotiaana saatu tyttörottis ja täysin tuntemattomalta sairauden vuoksi lahjoitettu 2,5 vuotias poikarottis, pentuna ostettu Pietarista.
      Nyt on tyttö jo 6 vuotas ja poika 3 vuotias ja niin ihania ja kilttejä. Kun poika käytiin hakemassa ilmoituksen perusteella niin vanhalta omistajalta kuulin että oli tullut useita soittoja ja kaikki olivat olleet miehiä. Kun olivat kyselleet pojan luonteesta, omistaja sanoi kiltti ja rauhallinen johon useat miehet olivat vastanneet,että kyllä minä sille luonnetta opetan.
      Vanha omistaja oli kauhuissaan koska ei halunnut antaa koiraa kenellekään hakkaajalle tai rääkkääjälle. Kun sitten otin häneen yhteyttä ja kyselin pojan luonteesta oli se kuin taivaanlahja sekä hänelle että minulle kun kerroin että minulla on tyttö ja sille haluaisin kaverin ja näin tämä poika sai luotamme kodin ja vanha omistaja saa kokoajan siitä tietoja.
      Rotweiler on koirana sellainen ,että narttu kiintyy johtavaan urokseen eli mieheeni ja uros kiintyy johtavaan narttuun eli minuun ja myös omistajan herttaisuus koifraa kohtaan auttaa luomaan siihen kiintyneet välit. Rauhallisuus, kiintymyksen osoitus mm.paijaaminen ja lähellä olo ja juttelu muodostaa kiintymyksen koiran ja ihmisen välille. Vastoin kaikkia koiramaailman lakeja olen aina katsonut koiraa suoraan silmiin ja omat koirani katsovat minua aina silmiin ja kertovat kyllä katseellaan ja eleillään mitä ne haluavat tai ovat vailla eivätkä ole koskaan luimistellet katsettani. Poika joka meillä on ollut vasta n.0.5 vuotta on nain lyhyessä ajassa oppinut katselemaan suoraan silmiin ja tulee syliin istumaan ja laittaa kuononsa kasvojani vasten eli vietämme tällaisia läheisyyshetkiä joka päivä (Huom Pojan paino on noin 70 kg) on iso ja kiltti, Tyttö taas on pieni (47 kiloa) ja kiltti mutta määrätietoisempi ja rakastuu helposti miehiin. Toivottavasti elämäsi koirasi kanssa sujuu nyt paremmmin toivottavasti saat vierellesi ymmärtävämmän kumppanin kiltistä,eläinrakkaasta miehestä

    • ei saa..na

      Sinä säälittävä ämmä!!! Annoit sitten äijäsi hakata koiraanne...olisit vienyt vaikka piikille ennemmin tai myynyt tai antanut pois...olet idiootti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • !!

        Oisko sulla idiiootii saana semmosta sisua! Ei,,, ei ei vittu


      • I <3 my rottweiler
        !! kirjoitti:

        Oisko sulla idiiootii saana semmosta sisua! Ei,,, ei ei vittu

        Mitä moittimista naisessa on?? Hä? Jos mies on väkivaltainen siin siinä ei varmasti paljoa tee mieli koiran puolia alkaa pitämään, tulee itelle turpiin!! Sääli toki koiraa ja niin emäntääkin silloin kun olivat vielä exän kanssa saman katon alla!

        Mutta onneksi nyt on kaikki hyvin! Ja rauha maas. Näin sitä aina näkee ja kuulee että Rottweileristakin saa julman koiran, vaikka mulle tokikin on monet ihmiset sanonu että "juu kyllähän rotikoista saa kilttejä koiria jos osaa kouluttaa", eli joidenkin mielestä ne on automaattisesti julmia, että pitää kouluttaa kiltiks.. Huh.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      376
      3451
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      179
      1508
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1277
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      145
      1151
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      853
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      815
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      116
      794
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      782
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      779
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      47
      772
    Aihe