Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

"kaksi nuorta teiniä"-novelli

redrum

KAKSI NUORTA TEINIÄ

Tämä kaikki tapahtui eräänä lämpimänä kesäpäivänä muutama vuosi sitten.

Vietin hyvin ansaittua kesälomaa. Olin aikaisemmin keväällä jättänyt peruskoulun viimeisen luokan ja ajattelin ottaa ilon irti viimeisestä lomasta ennen lukion aloittamista. Vietin rentoa elämää juhlien ja pitäen hauskaa. Koska auringonpaiste siunasi hauskanpitoani niin useana päivänä keskellä kesää, lekottelin myös paljon läheisellä uimarannalla. Tavallisesti en itse uinut, mutta makasin auringossa ja lueskelin. Usein lueskelun lomassa harrastin myös vähäpukeisten tyttöjen zoomailua.

Eräänä päivänä taas – kuten niin usein muutenkin – olin lekottelemassa rannalla. Kuuma auringon paiste ja kostea ilma sai oloni uneliaaksi ja päätin kunnon aurinkovoidekerroksen turvin torkkua hetken viltilläni. Aurinkolasit silmille, paita myttyyn niskan alle ja rennosti selälleen makaamaan. Tunsin jo putoavani unen suloiseen hyväilyyn, kun huomioni kiinnittyi yllättäen ääneen jostain ylhäältäpäin. ”Mikäs ruusunen se täällä nukkuu”, kuului suloinen naisääni. En ensin tajunnut, että minulle puhuttiin. Lopulta unenpöpperöisenä nousin istumaan ja otin aurinkolasit päästäni. ”Mitäs tässä. Otan vain pieniä päiväunia”, sanoin. Sivullani seisoi kaunis tytönvartaloinen hahmo. Hän oli Heidi. Nolostuksekseni huomasin kaluni nousseen pystyyn nukkuessani ja punastellen vedin ”huomaamattomasti” paidan takaani sen suojaksi. ”Vai semmoisia”, lausahti Heidi ja otti arvoituksellisen hymyn kasvoilleen. ”Sweet sixteen!” ajattelin.

Tyttö oli vielä ollut aikaisemmin samana vuonna ollut samalla luokalla kanssani. En ollut nähnyt häntä kevätjuhlan jälkeen. Kemiantunneilla olimme istuneet vierekkäisillä pulpeteilla. Aina silloin tällöin oli katseeni kiinnittynyt hänen kiinteään takapuoleensa ja pieniin rintoihin. En ollut erityisemmin koskaan ollut kiinnostunut tästä tytöstä. En koskaan voinutkaan kuvitella saavani koskettaa tuota hoikkaa jumalatarta.

Kesän aikana Heidi oli hieman ruskettunut auringonpaisteessa. Se sai tämän tummahiuksisen ja ruskeasilmäisen tytön näyttämään jotenkin viettelevän eksoottiselta. ”Oletko ollut täällä jo kauan?” kysyin ja hymyilin niin komeana kuin pystyin. ”Ehkä jonkin tunnin – olen vielä menossa vielä uimaan. Tuletko mukaan?” Kieltäydyin kohteliaasti. ”No, minä tulen kohta takaisin. Jutellaan sitten lisää, vai mitä?” Sanoin: ”Selvä. Käyn ostamassa mehua kioskilta.” Kävelin ripeästi kioskille. Nappasin hyllystä kaksi mehutetraa. ”Nyt on mahdollisuuteni. Enää ei tarvitse minun häpeillä poikuuttani, hankkiudun siitä eroon tänään.” ajattelin. Kassalle kävellessäni poimin hyllystä myös paketin kondomeja. ”Nämä tulevat tarpeeseen.”

Astelin takaisin viltille ja painoin pillin mehupurkin aukkoon. Heidi asteli järveltä minua kohden kuivaten hiuksiaan pyyhkeeseen. ”Helvetti mulla on kylmä!” hän sanoi ja istui samalla viltille eteeni. Kun Heidi kyyristyi istuakseen, katsoin nopeasti hänen rintojensa väliin pienten uimabikinien yläosan aukosta. Oloni tuli kiihottuneeksi. Ajatukseni villiintyivät vielä enemmän kun huomasin kananlihalla olevan Heidin nännien kovettuneen kuin herneiksi pienten mutta pyöreiden rintojen päihin. ”Mitä tuijottelet”, kuului kysymys. Suuntasin hämilläni katseeni ylös ja lausahdin etten mitään. Juttelimme sitten paljon kouluajoista ja kavereistamme.

Aika kului ja iltapäivällä Heidi lausahti pettyneen näköisenä: ”Minun pitänee lähteä. On kova nälkä”. Ehdotin, että lähtisimme meille syömään. Heidin iloton ilme muuttui hymyksi. Ruokaa oli kyllä valmiina, eivätkä vanhempani olleet tulossa töistä vielä moneen tuntiin. Heidi kävi vaihtamassa bikinien alaosan hameeseen pukukopissa. Yläosan hän jätti ylleen. ”Ei mulla ole muuta. Miksi olisi? On niin kuuma ja uimapukunikin on jo kuiva.” Pakkasimme tavaramme ja suuntasimme meille – asuinhan vain pienen kävelymatkan päässä.
Kotiovella sanoin: ”Viedään ensin tavarat mun huoneeseen”. Heidi hyväksyi tämän ja kävelimme omakotitalon toiseen kerrokseen. Rappusissa päästin tytön tahallani eteeni. Näin sain hyvän katselupaikan hänen herkulliselle takamukselleen. Pakaroiden lihakset rentoutuivat ja jännittyivät vuorotellen kireän hamekangaksen sisällä hänen kiivetessä portaita ylös. Huoneessani heitin reppuni alas jolloin ostamani kortsut tippuivat lattialle. ”Jaa, että sellaisia miehiä sitä ollaan.” Lausahdin vain, että pitäähän sitä menevällä miehellä olla. Enää en halunnut ujostella.

Kävelimme alas. Lämmitimme nopeasti valmisruokaa ja menimme lautasinemme olohuoneeseen katselemaan televisiota. Laitoin MTV:n päälle ja arvostelimme sen huonoa tarjontaa. Yllättäen huomasin vastapäätä istuvan Heidin jalkojen olevan noin puoli metriä auki. Hän istui syvässä nojatuolissa joten minulla olisi ollut suora näkyvyys hänen jalkoväliinsä ellei hamekangas olisi varjostanut kaikkea polvien yläpuolelta. ”Yritätkö katsella pikkuhousujani?” Heidi kysyi. Mykistyin täysin. ”No et voi kylläkään nähdä niitä.” ”Miten niin?” minä änkytin. ”Koska minulla ei ole niitä.” En saanut henkeä ja samalla Heidi nousi tuolista, käveli luokseni ja suuteli minua kaulalle intohimoisesti.

Miltei juosten hän kiskoi minut paidastani huoneeseeni ja tönäisi sänkyä vasten. ”Tehdään se!” hän kuiskasi. Minä aloin hymyillä ja kiskoin paidan yltäni. Heidi työnsi minut sängylle makaamaan ja avasi vyöni. Tyttö alkoi vetää housuja jalastani. Kaluni seisoi jo asennossa kun Heidi alkoi vetää boxereitani hitaasti alas. Olin aivan punainen ja kuiskasin pala kurkussani, että en ole kovin kokenut vielä näissä asioissa, mutta haluan oppia. Heidi katsoi hymyillen minuun. ”Se ei haittaa ollenkaan. Olen aina tykännyt kokemattomista pojista.” Sitten Heidi teki jotain jota en koskaan unohda. Hän avasi kietaisuhameensa ja se valahti maahan. Näin hänen puhuneen totta. Heidillä ei ollut pikkuhousuja ja ensi kertaa näin oikean pillun. Heidi oli ajellut siistit bikinirajat itselleen ja katseeni ollessa kiinnittyneenä hänen alapäähänsä, oli hän noussut sänkyyn vierelleni. ”Ota nekin pois”, sanoi hän tarkoittaen bikinien yläosaa. Vapisevin käsin avasin selän takana olleen solmun ja tiputin vaatekappaleen sängyn viereen.

”Hyväile mun nännejä. Se tuntuu hyvältä.” Tottelin käskyä. Hänen rintansa olivat ehkä hieman tennispallon puolikasta pienemmät, mutta sitäkin pehmeämmät ja sopusuhtaisemmat. Samalla hän ohjasi toisen käteni häpyhuulilleen. Pillu tuntui kiihottavalta ja se oli nesteestä aivan kostea. Kurkotin toisella kädellä ottamaan kondomeja lattialta. ”Ootko sä neitsyt?” kysyi Heidi ja vastasin myöntävästi. ”Sitten sä voit vetää paljaaltasi. Mä syön pillereitä.” Tyttö kiepsahti alleni ja käännyin samalla hänen päälleen käsien ja jalkojen varaan. Heidi tarttui kuumenneeseen kaluuni ja auttoi sen pillun suulle. Sitten, varovasti ja nauttien työnnyin häneen sisäänsä. Emätin tuntui lämpimältä ja pehmeältä. Vedin kalua hieman ulos ja työnsin uudestaan syvemmälle. Se tuntui mahtavalta. Ehdin työntyä sisään ehkä kolmisenkymmentä kertaa ennekuin laukesin. Makasimme sängyssä hiljaa vierekkäin ja hymyilimme toisillemme. Tiesin rakastuneeni.

”Sä oot ihana”, sanoi Heidi hieman myöhemmin tultuaan suihkusta. ”Mennäänkö meille, mulla on sulle jotain näytettävää.” Sanoin ”Mikäs siinä, mennään vaan.” ”Joo. Ehkä sä sitten jaksat jo pitempään.” Heidi hymyili ja minä hymyilin takaisin.

5

14344

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sipuli**

      oliko ihaanaa kun olit posliini ole nyt onnellinen kun et ole posliini vai oliko posliinina kivempi? no lisää sullekin seksiä eläämää



      **sipuli**

    • Depressio ;(

      jos toi juttus on suunnillee totta ni elä onnellinen elämä.. mä saanu viel mitää ja kohta 16 ;(

      • jusu

        Nii, sitä piti vaan sanoa, et mäki sain ekan kerran vasta täys-ikäsenä, ja sen jälkeen on ollu mahtavia kokemuksia...;) Kyllä se taivas sullekki joskus aukee, ku jaksat vaan odottaa...


    • Nuori teini tyttö

      WAU!!
      En ole koskaan lukenut yhtä hyvää novellia!
      Olit kertonut tarinan todella hyvin.
      Siis jos tuo oli totta niin olet varmaan onnellinen! ;)
      Olet hyvä kertomaan oikeita asioita.
      Oli kiva lukea novellia.
      Olet varmaan mahtava tyyppi!

      • aaaaah

        aaaaaaah!
        lisää samalaisii novelleja, haluun tietää ekoist kerroisdt enémmän !
        LISÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe