Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Audio Pro B1.36

Hifistikö?

Morjens! Tuota noin semmoista olisin kysellyt kun ostin tuon kyseisen subbarin niin onkos se nyt normaalia että joutuu vääntämään volumit siitä subbarin vahvarista yli puolen välin että rupeaa kuulumaan? Rupesi vaan mietityttämään kun kaveri tokasi että jotain vikaa kun ei tuon paremmin kuulu vaikka volat on kuitenkin yli puolen välin niin oli pakko tulla kyselee täältä.

9

10330

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vähän normaalia

      enemmän. Minulla riittää noin klo11 asti omalla subbarillani. Tai sitten olet tottunut kuuntelemaan liian kovalle säädettyä subbaria. Jos haluat lisää tasoa signaaliin, voit ostaa ns. y-haaroittimen, joka kaksinkertaistaa subbarin linja-annon tason. Y-haaroitin kytketään subbarin molempiin linja-tasoisiin lähtöihin, jotka se summaa ja vie yhtä johdinta pitkin vahvistimelle. Tämän jälkeen subbarista riittää vähän pienempi gaini samaan lopputulokseen.

      • Hifistikö?

        Joo kiitti vastauksesta. No siinä on tuo y-haaroitin mutta voi olla kuten mainitsit että olen tottunut kuuntelemaan liian kovalle säädettyä subbaria koska ensimmäinen aktiivi ja oikeestaan ensimmäinen kunnon subbari eikä mikään itse väsätty niin luulempa että siitä johtuu. Nyt säädin subbarin tasaan noiden pääkaiuttimien kanssa niin nyt on aika hyvä saundi kyl.


      • Anonyymi

        Siis subbarin linja oton. Se haaroitus nostaa tasoa n 3db eli juuri ja juuri korvin kuultavasti. Onko vahvarin syötössä varaa nostaa tasoa subbarille?


    • ...riippuu paljon siitä...

      ..että millainen vahvistin on? Sekä minkä paksuista johtoa käytät vahvarista kajareihin. Jos basso tuntuu heikolta, on mahdollista, että johto on liian ohutta. Ittellä on Audio Pro Sub Focus, jossa basso oli myös aluksi heikkoa. Vaihdettuani johtoa paksumpaaan, asia korjaantui.

      Jos käytössäsi on kotiteatteri, joka lähettää bassoon vain matalimmat taajuudet, voi kotiteatterin asetuksissa olla säädettynä basson voimakkuus liian alhaiseksi.

      • hifistikö?

        Joo tuollanen 5.1 vahvari subbari lähdöllä ja vaihdoin sen y-kaapelin paksumpaan/parempaan ni kyl se parantu kun kattelin leffaa niin nyt "humisee" hyvin ja volume on subbari vahvarissa hieman alle puolen välin ja noi vahvarin säädöt nyt on kohdallaan kun sen verran helpot asettaa joten ne on kyl kohillaan. Nyt tuntuis toimivan hyvin eli eipä ollu mitään hajalla tai muutakaan niinkuin kaverini väitti perkules.


      • mulla on yamaha 457 tms per...

        antaako potkua??? vai palaako käämit?


      • Anonyymi

        Tai jakotaajuus liian alhaiseksi vahvistimesta. Esim Yamahan suositus on 90hz. Subbarin potikat ei ole niin tarkkoja, ne tekisin korvakuulolta niin ettei kumiset. Rami


    • ku ei kuulu mitään

      Mites ostin kanssa käytetyn Audio Pro 1.36 subwooferin, mutta laatikosta ei kuulu kuin kuminaa?

      Tässä ei ole mitään y-haaroitinjohtoa mukana ja kaupassa sanoivat että kytketään tavallisella rca-rca johdolla. Kumpaan reikään toi johto pitäisi tökätä, punaiseen vai valkoiseen?

      Vaikka kääntää volumen subista täysille ei kuulu mitään??? Johtoa heiluttelemalla kuuluu ääniä, mutta ei toi musiikin mukaan jytise yhtään. Volume nappi oli ihan kaakossa kun tämän tähän hain.

      ...joo ja pioneerista on sw valittuna.

    • pioneer on p*ska

      Rupeshan se perkuleen loota jumputtamaan vihdoin.

      Ongelmaa oli tossa rca piuhassa. Eikä toi uusi Pioneerin vahvari auta yhtään asiaa kun on niin h*lvetin vaikeaselkoinen käyttölogiikaltaan.

      Pioneerista en oo löytänyt mitään subbarin tasonsäätöä että sais lähtökohtaisesti siihen enemmän mölyä työnnettyä jo vahvari päässä. Normaalisti vahvarista saa subbarilähtöön säädettyä potkua (volumetasoa) lisää.

      Meteli pitää tuottaa subbarin omalla tehosäädöllä. Y-haaroitin auttaa vähän asiassa, mutta kyllä tohon vielä paremmalla virittimellä saisi enemmän potkua, käsittämätön tää Pioneerin viritinvahvistin???

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe