uskaltaako naisporukalla

Nimetön

olen lähdössä ensi marraskuussa 2 muun naisen kanssa brasiliaan.
uskaltaako nais porukalla liikkua iltaisin ja mikä olisi hyvä rantaloma kohde sillä olemme auringon palvojia mutta pidämme myös yö elämästä. ja onko brasiliassa mitään mihin uskaltaa mennä ilman miestä ja miten suhtaudutaan yksinäisiin naisiin.
ja millaiset ilmat on marraskuussa onko sadetta?
ja kenen matkanjärjetäjän kautta kannattaa matka varata ja onko suosituksia kaupungista ja hotellista?
huh tulipa paljon kysymyksiä olisin todella kiitollinen tiedoista. en ole ennen brasiliassa käynyt, mutta muuaalla paljokin matkustellut..
luettuani kommenteja alkoi vähän pelottaa lähtö brasiliaan, vaikka ihanat rannat vetääkin puoleensa

5

1388

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uskaltaa!

      Kylläpä uskaltaa naisporukalla mennä, hyvinkin. Ihmiset ovat ystävällisiä eikä vaaleakaan nainen ole siellä mikään maailmanluokan ihme. Ja muutenkin siellä suhtaudutaan naisin aivan eri tavoin kuin jossain Turkissa yms. Eli saatte olla ihan rauhassa jos niin haluatte.

      Auringon puolesta ei tarvitse murehtia, marraskuussa paistaa varmasti ihan riittämiin. Kunhan vaan pitää huolen suojakertoimista, siellä näkee joskus paikallisiakin joilla on rakkuloille palaneet olkapäät. Ja niillä on sentään luonnostaan ihossa suojakerrointa vähän enemmän...

      Yksin liikkuminen öisin ei välttämättä ole viisasta kenellekään. Mutta ilman miestä voi olla yöelämässä samalla tavoin kuin vaikka täällä Suomessa, eikä siihen naisporukassa sen kummempia riskejäkään pitäisi sisältyä. Heittää vain taksilla matkat hotellille niin ei eksy minnekään sivukujille jos on juhlinut enemmän. Eli ihan normaalia järjenkäyttöä.

      Rannat ovat hienoja, itse olen lomaillut Natalissa viimeksi ja tykkäsin paikasta todella. Hyviä hotelleja löytyy ihan rannasta. Ei ole liian kuollutta, yöelämääkin on tarjolla halukkaille. On isoa aallokkoa ja suojaisempaakin, upeaa hiekkarantaa loputtomasti, aurinkoa ja sopivasti tuulta mereltä ettei aivan tukahdu. Lisäksi iloisia ystävällisiä ihmisiä. Suosittelen!

      • e&p

        Olen kanssa sitä mieltä, että ihan liikaa ihmisiä Brasiliasta pelotellaan. Ne paikat, mihin valmismatkoja järjestetään on suht turvallisia (onko helsinkikään turvallinen?) ja oman järjen käyttö on aina sallittua.

        Esim. Nataliin kun menee, niin hotellit sijaitsee Ponta Negrassa, jossa rantaa riittää ja raflat ja muut paikat hyvin hollilla. "Oikeassa" keskustassa meno on suurempaa ja "hurjempaa".

        Sen haluaisin vielä lisätä edelliseen, että brassimiehillä on kädet täynnä omissa naisissaan, joten vaaleat naiset saavat olla melko rauhassa.. toki vientiäkin löytyy jos sitä lähtee hakemaan. ;)

        Suosittelen Brasiliaa teille erittäin lämpimästi, nauttikaa rannoista ja rennosta elämänasenteesta. Ja kun tekee mieli tanssia, eikun lanteet liikkeelle, Brasiliahan on tanssin sydän :)


    • mahtuuko mukaan

      itse olisin halukas käymään Brasiliassa, sopiiko matkaan, kun teitä 3 eli onko huonekaveri puutetta?? Itse olen viisikymppinen, matkustanut myöskin melko lailla joten ajattelin lähteä yksin, mutta seurassa aina mukavampi. Olen mieleltäni nuorekas haluahn pitää hauskaa mutta käy myös kulttuuri jota mukava nähdä rantalöhöäily baarait ym y m.

      • vailla

    • Tsala

      Olin kaverini kanssa Porto de Galinhaksessa Aurinkomatkojen reissulla marraskuussa. Ei valittamista. Pari kertaa satoi: yhden kerran yöllä ja kerran illalla kymmenisen minuuttia. Muuten loistosää ja lämmin meri. Portal Atlanticossa oli mukavat bungalowit, joissa sai lepäillä omassa riippumatossa. Lähtisin heti uudestaan, jos vain matkakassa antaisi periksi.

      Ajeltiin paikallisten kimppavolkkarissa, buggylla ja käveltiin rannalla: kolmekymppiset naiset ilman miesseuraa. Ei ollut kertaakaan sellainen olo, että siihen olisi tarvinnut miestä "suojelemaan". Kun käyttää tervettä järkeä etenkin yöaikaan liikkuessaan, niin en usko, että on sen vaarallisempi maa/kohde kuin mikään muukaan. Siihen kannattaa vain varautua, että englantia puhuvat harvat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1445
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1137
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      103
      1020
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      877
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      64
      760
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      747
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe