Timo eli

Saigou Drammeh

Tietääkö kukaan missä Timo Ahtisaari on?Mikä on hänen nykyinen sähköpostinsa?Olimme 2002 Gambiassa ja tapasimme hänet oppaan tehtävissä.Lisäksi hän oli meillä Suomessakin käymässä Porista käsin.Olemme kohta lähdössä Gambiaan jälleen ja haluaisimme nähdä hänet siellä.

25

2632

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tsuppariduippari

      Jopas on merkillinen sattuma. Timo oli meilläkin Tampereella vieraana noihin aikoihin mutta hävisi sitten vähin äänin n vuoden kuluttua. Sai kai häädön??? Pari kertaa sitten pisti kerjjuusähköpostin meille mutta emme lähettäneet rahaa,. Nyt sit tuli alkusykstä kerjuukirje ebolarokotusta vastaan, mutta pistin vastauksen, että eihän siihen ole lääkettä olemassa. Samoin hän lähetti viestissä kuvan muka pienestä pojastaan???? jolla oli minun nimeni????
      Toi Timo on esiintynyt nimellä Timo Drammeh Ja Timo Ahtisaari???????????????

      • kellogsi

        On nuo gambit aikamoisia veijareita, että ihan ebolarokotukseen olis rahaa tarvinnut. Kyllä he keksivät vaikka millaisia syitä ja vissiin luulevat, että heitä uskotaan, voi poikaparat.


      • Sama tyyli jatkuu edelleen. Vuosi sitten olimme 3 vkoa Gambiassa ja silloin hän onnistui huijaamaan meitä. Nyt olimme siellä 4 vkoa ja enää ei onnistunut kerjääminen. Kannattaa siis olla varovaisia


    • kellokas

      Pummeja, velmuja tai suorastaan rikollisia ovat kaikki gambiveikot.
      Mikäs siinä jos hölmöt pelkästä hymyilystä maksavat ja kestitsevät.
      Toiset vielä lähettävät rahaakin noille kieroille huijareille.

      • karppix

        Miten tuo Timo Suomeen pääsi, vai oliko suomivaimo hänellä?


      • munakas
        karppix kirjoitti:

        Miten tuo Timo Suomeen pääsi, vai oliko suomivaimo hänellä?

        Joku suomirouva hänet on kustantanut. Kuinkas muuten?

        Jos bumsterilla matkalippuihin olisi itsellä varaa niin olisi äveriäs mies ja käyttäisi rahat aivan varmasti johonkin muuhun.


      • riihimäki_mäntsälä

        Olimme Gambiassa 03/ 2019 Timo Tours mainosti matkaansa Senegaliin. Maksoimme matkamme, emmekä päässeet retkelle. Hän sanoi, jotta hänen myyjänsä ei ollut hänellä töissä vaan sai myydyistä matkoista provikat. Mies hävisi rahoineen, joten ei kannata luottaa henkilöön. Tuli kyllä käymään, mutta ei ottanut vastuusta tapahtuneesta.


    • näin

      Gambit eivät saa turistiviisumia eli pääsevät tänne ainoastaan avioliiton kautta saadulla oleskeluluvalla.

      • who knows

        En tiedä, onko huhua vai totta, mutta sikäläinen kaverini kertoi, että Timo olisi mennyt naimisiin jonkun paljon vanhemman suominaisen kanssa ja päässyt näin Suomeen. Voi olla ihan mahdollista, koska ei hän varmaan muuten olisi tänne päässyt.


    • Anneli64

      Jutttelin Timon kanssa Senegalin retkellä viime syksynä ja kertoi (tiedä sitten, onko totta) että pääsi Suomeen opiskelemaan matkailualantutkintoa, oli 3-vuotta Tampereen lähellä jossain. Suomessa opiskelu on ilmaista ja sai asunnon sekä toimeentulotukea. Koulu oli kuulemma hoitanut järjestelyt Suomen päässä. Matkat maksoi joku saksalainen hyväntekeväisyysjärjestö, kun Timo oli todistunut päässeensä opiskelemaan Suomeen. Kiinnostui kyllä minustakin, mutta kieltäydyin treffeistä enkä suostunut tapaamaan hänen sitkeistä yrityksistä huolimatta.

    • kylmaar

      Bullshit hänen puheensa.

    • joooopa

      Timo tuli suomeen 16 vuotta sitten turistiviisumilla.
      Viisumijakson jälkeen ei noussutkaan enää gambian koneeseen vaan jatkoi matkaa maanmiehensä luokse tampereelle.
      Hän ei tiettävästi koskaan mennyt suomessa naimisiin, mutta hänellä oli paljon suhteita.

      Timo ehti olla suomessa kunnes hänet "palautettiin" Gambiaan. Hän sai kuukausittain taloudellista tukea isäntäperheeltään joka uskoi Timon tarinoita. Kengätkin kuulemma oli pyytänyt lähettämään, mutta kelpasi vain 100 euron merkkisellaiset. Lopulta rahaa ei enää tullut.

      Hän jäi velkaa toisille tahoille suomessa. Hän ei koskaan opiskellut tai valmistunut, mutta halusi selvittää voiko suomen tutkintotodistuksia tekaista mikäli niistä olisi hyötyä Afrikan maalla.

      Saatuaan lapsen hän kertoi eri tahoille että lapsi olisi nimetty heidän mukaansa. Hänellä on poika.

      Timo on yritteliäs henkilö, mutta valitettavan epärehellinen.

      • hupiheikki

        Timon kertomukset vaihtelivat kovasti, oli hyvin kekseliäs sepittämään tarinoita. En ikinä saanut selville oliko yhdessäkään jutussa mitään per, en luota häneen.


      • Jooopa
        hupiheikki kirjoitti:

        Timon kertomukset vaihtelivat kovasti, oli hyvin kekseliäs sepittämään tarinoita. En ikinä saanut selville oliko yhdessäkään jutussa mitään per, en luota häneen.

        Hupiheikki, heh, ei tosiaan kannata uskoa.
        Olen tuntenut/tiennyt kaverin 2004 vuodesta lähtien ja ei siinä muuten mitään, mutta kierous on valitettavaa. Hänellä on tulonlähde ja työtä, mutta silti lähettelee nähtävästi useille suomen tuttavuuksilleen raha anomuksia kummallisilla epärehellisillä verukkeilla. Eräälle vanhemmalle naishenkilölle kertoi nimenneensä lapsensa hänen mukaan, ja kommentoin kyseistä keskustelua sanomalla että lapsesihan on poika? Ahtisaari veti herneet nenään ja sanoi tehneensä toisenkin lapsen samoihin aikoihin toiselle naiselle, joka on tyttö ja jota tämä asia nyt sitten koskee, ei vaan ollut maininnut näistä tuplaraskauksista aikaisemmin. Sellainen tarinatuokio sillä kertaa.

        Hänelle on joku tuttavuus tehtaillut Timotourssin nettisivuja hyvällä suomenkielellä jossa sanotaan Timon olevan restonomiksi valmistunut. Tämä ei pidä paikkaansa , valitettavasti.
        Putka-matkailua on opiskellut jonkin verran suomessa ihan käytännön "oppisopimuksella", ja lopulta matka päättyikin takaisin kotimaahan.
        Paljon riitti tarinaa ja näytti jonkun verran minulle paperikuvia suomesta. Oli mm. tehnyt musiikkia Raappanan kanssa ja tälle yhden hittibiisin sanoitukset. Raappanan tuotantoon tutustuin tämän myötä, mutta itse Ahtisaaren tahtiin en usko jammailleeni häntä kuunnellessa.

        Arvostan kaverin sinnikkyyttä mm. Suomen kielen opinnoissaan, mutta valitettavaa on ettei kierompaa korkkiruuvia ei löydy ihan heti. Toivon ettei kovin moni hyväuskoinen joudu hänen höynäytettäväksi, vaan hänen turinointinsa otetaan täysin huumorilla.


    • joooopa

      Ei 16, vaan 12 vuotta sitten.
      Ja ihan turistiviisumilla tosiaan pääsi, tuohom aikaa vielä mahdollista.

    • nihnoh

      Miksi ei pääse turistiviisumilla Suomeen? Ulkoministeriön sivuilla on selvät ohjeet ystävän kutsumiseksi Suomeen.

      • kokemustaasiasta

        On juu ohjeet, mutta käytännössä se viisumi heltiää erittäin harvoin. Monet ovat anoneet viisumia mutta saaneet hylyn. Aviopuolison kohdalla tilanne ei ole aivan niin tiukka mutta ei sekään aina onnistu jostain syystä.


      • kokemustaasiasta
        kokemustaasiasta kirjoitti:

        On juu ohjeet, mutta käytännössä se viisumi heltiää erittäin harvoin. Monet ovat anoneet viisumia mutta saaneet hylyn. Aviopuolison kohdalla tilanne ei ole aivan niin tiukka mutta ei sekään aina onnistu jostain syystä.

        Lisäys edelliseen: Aviopuolisoa kehoitetaan hakemaan oleskelulupaa, ei viisumia, jos hän aikoo pysyvästi asua Suomessa. Näin ainakin meitä informointiin, tosin jätimme anomatta kun päätimmekin asua Gambiassa.


    • Opaskoira

      Timo on toimistossa Bakutu hotellia vastapäätä. Näin hänet siellä marraskuun lopulla just ennen vaaleja. Timo tarvitsee aina rahaa ja on mitä on mutta jos hänet tietää osaa varoa. Tarinoihin ei kannata uskoa, oikein toimien voi olla ihan hyvä opas.

    • timppaaSeuraillut

      Hiljattain paikanpäältä palanneena huomasin, että siellähän se "timo Ahtisaari" näyttää edelleen vedättävän turisteja, Tjäreborgin hotellien edustoilla, päällään Timotours-paita. Möi reissuja joille ei itse kuitenkaan ehtinyt lähtemään, vaan joku hänen tuttu. Hintavia näyttivät olevan, lähellä Tjäreborgin retkien hintoja. Mutta mutta.. kun kun hän puheidensa mukaan on Suomessa koulutettu, Virallinen Opas, Paras, Kaiken tietävä, Edullinen, Mennään minne haluatte...

      Hauska mies kyllä, en ihmettele että suomalaiset tykkäävät. Kukahan tietäisi tämänpäivän totuuden tästä miehestä?

      Pitihän se yksi pieni retki kokeilla, vaikka hinta jäätävä olikin. Aivan samantasoisen retken olisimme tehneet taksilla, paikallisten keltaisella tai virallisella vihreällä, kolmasosa hinnalla ja samalla ammattitaidolla. Taksikuskit toimivat mielellään oppaana, osa ainakin heistä hyvin rauhallisia ja toteuttavat asiakkaan toiveet mielellään, suunnitelmia voi muovata matkan varrella.

      • tammikuussamennään

        Jaahah, että silleen, hehehehehehe.


      • Paikallinen

        Siellä tosiaan on, mutta edellistä kommentoijaa komppaisin siinä, että käyttäisin mieluummin paikalllisia takseja, suuri osa kuskeista myös hyviä oppaita. Keltaisille takseille käypä taksa koko päivän retkestä, ajosta ja opastuksesta on 1500-2000 GMD (n. 27 e). Joutuvat yleensä maksamaan taksin omistajalle n. 1000 GMD päivässä autosta ja silloin heille itselle jää 500-1000 GMD miinus bensa, jonka maksavat itse


    • Sesiitäsit

      Palma beachin läheisyydessä treffasin herran helmikuussa. Retkiä olis ollu tarjolla, vaan ei ollu tarvetta.

    • Anonyymi

      Parikertaa olen Timon reissuilla olut eikä minulla ole mitään valittamista. Kaikki on toiminut ihan niinkuin on sovittu. Ruoka on ollut ihan syötävää ja retken hinta paljon edullisemi kuin matkaoimistolla. Timo on paikallisia ja puhuu ymmerrettävää suomea. Nyt Timolla on oma pikkubussi, ihan toimiva kulkuneuvo.

    • Kiitos talla on timotours Gambiasmile

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4216
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2189
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1694
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1497
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1458
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1380
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1268
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1184
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1109
    10. 22
      1066
    Aihe