tähti-ihmisiä joukossamme?

friend of the stars

Nykyään kuulee paljon starseed-lapsista ja myös ihmisistä, jotka eivät ole tältä planeetalta. http://video.google.com/videoplay?docid=7201833867146026882&q=new children important ufo
http://video.google.com/videoplay?docid=-3701090242261638429&q=new children important ufo
okey, itsekkin olen saanut telepaattisia viestejä, mutta onko jttu tosiaan näin laaja kun professori väittää???

71

7426

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • I Coming From Stars

      En katsonut nuita videoita mutta voin alkaa kertomaan itsestäni koska olen saanut jotakin selville että olen tuolta jostakin mutta en täältä. Syynä tähän on se ettei tällä planeetalla saada niin paljon informaatiota kuin tuolla ulkopuolella. Tältä planeetalta sitä oikeaa informaatiota on vaikea saada koska asioita kielletään.

      Missä alkoivat ensimmäiset vaiheet sitten minulla, milloin tunsin itseni joksikin toisen planeetan asukkaaksi.

      Ensimmäinen päivä lokikirjasta.
      -------------------------------

      Olin koulussa, ihan normaalina ja tiedottomana ulkomaailmasta. Sinä päivänä tapahtui jotakin kummaa, ensiksi alkoi kuvia tulla mieleeni, näin galakseja ja planeettoja ja kaikenlaista mitä avaruudessa oli. Mietein että mitä tämä on mutta en saanut oikein selkoa vielä siinä vaiheessa. Ne asiat kuitenkin liittyivät mitä kuoleman jälkeen ja mitä tällä planeetalla tapahtuu.

      Toinen päivä lokikirjasta.
      --------------------------

      Seuraava päivä oli sellainen kun menin kouluun, tunsin muiden energiat ja erilaiset jutut. Tiesin kaikkea ihmisistä vaikka en ole tuntenutkaan tai ollut puhelemassa heidän kanssaan. Tunsin henkilöt olivatko he hyviä vai pahoja. Siitä päivästä lähtien myöhempänä päivänä kun pääsin kotiin, aloin piirtelemään ja tein sivustalle outoja kuvioita joiden merkitystä en tiennyt. En tiedä missä ne paperit ovat mutta kuitenkin piirsin niille papereille jotakin.

      Kolmas päivä lokikirjasta.
      -------------------------

      Aloin sitä paremmin ymmärtämään mitä nämä asiat merkitsevät kun sinä päivänä taisin eksyä juuri tänne suomi24.fi palstalle. Näin samoja asioita mutta vähän eri tavalla. Epäröin ensimmäistä keskustelua jonka aloittaisin koska pelotti aloittaa tuntemattomassa paikassa keskustelua. No ensimmäiset keskustelut liittyivät muukalaisiin ja ketä he oikein ovat. Ensimmäinen palsta minne kirjoitin näitä oli tähtitiede palsta. Kirjoitin todella erilaisemmasti kuin muut.

      Neljäs päivä lokikirjasta.
      --------------------------

      Taisin juuri tänä päivänä alkaa nähdä pitkäkestoisia kuvia paikoista. En ole varma näinkö tänä päivänä mutta arvelisin että ne alkoivat neljäntenä päivänä. Ne kuvat olivat sellaisia että ne kestivät 5-10 minuuttia ja olin jossakin paikassa, enkä muista mitä näin mutta jotakin näin kuitenkin. 5-10 minuuttia mutta kun kuva loppui, huomasin ettei ollut kulunut yhtään aikaa, vaan olin ollut vain siellä kuvassa 5-10 minuuttia. Joskus ne kestävät minuutin vain jos yhteys ei ole kestävä sieluun.

      Viides päivä lokikirjasta.
      --------------------------

      Viidentenä päivänä mieleeni tuli kaikkia keksintöjä ja semmoisia mitä en ole koskaan tutkinutkaan tai ajatellutkaan. Tai arvelisin ainakin että se oli viides päivä koska aloin nuina viitenä päivänä ymmärtään maailmasta kaikkea, minusta tuli kuin puhdas hyvä ihminen taakkana suuri määrä menneisyyden valheita mitä minulle oli kerrottu. Aloin ymmärtämään että keho toimii sielulla. Enkä tiennyt näistä asioista mitään enkä ollut tutkinutkaan vaan sinä ensimmäisenä päivänä kun nämä alkoivat, minun maailmankuvani muuttui täysin koska kuulin totuuden oman sieluni kautta.

      Kuudes päivä lokikirjasta.
      --------------------------

      Aloin jotakin tiedostamaan itse itselleni että olen vanha sielu ja tiedonlähteet ovat olleet sielustani, joka on tiedostanut kehoani. Tiedostaa edelleen ja aina. Taisin tänäpäivänä löytää rajatiedon palstan täältä ja kun luulin ennen tätä että olen ainoa tällä planeetalla oleva vanha sielu niin mieleni parani kun kuulin että joku muukin sanoo itsestään samaa.

      Pian kuudennen päivän jälkeen alkoi jonkin ajan päästä tulla kotiikävä. Minä itkin kun katsoin taivaalle, minä tahdoin takaisin sinne, en tiedä miksi. Aina 1 taikka 2 kyyneltä laskeutui poskeani pitkin kun katsoin taivaalle. Mutta tällä hetkellä pidän nyt vanhempina niitä jotka ovat tämän hetkiset vanhempani, mutta minun on kuitenkin mentävä takaisin sinne joskus mistä tulin, koska tällä planeetalla ei pidetä eikä haluta vanhaa sielua joka on joskus ollut muukalaisen kehossa.

      En tiedä mitä tekisin, minun on vain odotettava varmaankin jonkin aikaa jollen minä sitten tee mitään. Voin tehdä jotakin mutta en tiedä mitä tekisin. Niin voin sanoa että nuina kuutena päivänä ja siitä eteenpäin olen tuntenut itseni vahvan oloiseksi, niinkuin jokin voima sisälläni voimistaisi itseäni. En tiedä mitään kuitenkaan tarpeeksi itsestäni että voisin sanoa mikä tuo voima on, mutta minun mielestäni se on oma sieluni, joka on jollain tavalla voimakas.

      Nykyään enemmän on ollut näinä päivinä ikävä avaruutta enemmän. Olen halunnut tavata hirveän paljon enemmän muukalaisia joita luulen ennen tunteneeni. Näen melkein jatkuvasti joidenkin muukalaisten kuvia mutta ne katoavat pian. Siinä kuvassa missä muukalainen näkyy. Tausta on musta mutta muukalainen näkyy selkeästi. Siinä kuvassa muukalainen kääntyy minua kohti ja kun katse on silmissäni se katoaa.

      Kotiikävä painaa, enkä haluaisi suurimpaa osaa aikaa olla täällä. Koska tämä planeetta ei tainnut olla minulle sopiva koska tämä planeetta on kuin kaatopaikka koska tällä planeetalla harrastetaan paljon militaarista käytäntöä. Mutta tiedän kuitenkin että turvanani ovat henget jos joku minulle aikoo pahaa, eikä henkiä helposti voiteta. Jotenkin olen aina tiennyt että minun lähimmät ystävät tai läheiset eivät jätä minua niin helpolla yksin. Osa heistä on mennyt omia hommia tekemään mutta osa heistä auttaa minua kun heillä ei ole muuta tekemistä.

      En kutsuisi itseäni tähti-ihmiseksi, koska se kuvastaa minua että muukalaiset ovat minulle tuntemattomia. Mielummin minulle riittää nimitys vanha sielu koska en niin mitään gurun egoa tai mitään muuta suurta egoa halua itselleni koska en halua mitään kuuluttaa itseäni.

      Radiossa voisitte kertoa meistä vanhoista sieluista tai kertoa kansalle että meitä ei tarvitse pelätä tai pitää outona koska olemme samoista ainesosista valmistuneet sieluksi mutta kaikki sielut ovat jollain tavalla erilaisia muodoltaan. Yleensä olen huomannut että vanhoja sieluja pidetään outona koska puhuvat asioista joista kukaan ei ole kuullut. Paitsi itse tietenkään en halua puhua itsestäni muutakuin anonyymisti, koska en halua että minua aletaan pelkäämään tosissaan ja lopulta minut siirretään mielisairaalaan koska tarinani kuulostaa niin utopistiselta.

      Tämän takia juuri haluan tältä planeetalta pois koska meistä ei pidetä täällä. Kaikki pitävät meitä outoina ja kutsuvat meitä nimillä jotka eivät ole tarpeellisia. Minulla on kotiikävä avaruuteen. Kenties voisitte yrittää kontaktia muukalaisiin jollain tavalla. Mutta haluan kuitenkin olla lähikontaktissa muukalaisten kanssa ja siinä samassa käydä kotona, koska en halua jättää nykyistä perhettäni yksin tietämättä missä olen.

      Osa tarinastani oli tässä, tai ehkäpä koko tarina, mutta asia on nyt niin että en vastaa kysymyksiin oikeastaan joten kommentteja ei kannata pistää muutakuin jos on jotakin positiivista kysyttävää. Mielummin voisitte alkaa keskustelemaan aiheesta sellaisesti että keskustelu jatkuu positiivisesti. Koska jos negatiivinen ja positiivinen eli ei ja kyllä niin ne ei johda muutakuin loputtomaan taisteluun, joten ei mennä sille puolelle että taistellaan asiasta että onko se totta vai ei.

      Jatkan myöhemmin lisää jos jatkan.

      • AVortac

        Olisikin mielenkiintoista, jos tähti-ihmisille, herkille, vanhoille, yms. kosmisuudelle enemmän avautuneille ja avartuneille sieluille, joilla kenties on muistumia edellisistä inkarnaatioista 'muualla', olisi jokin turvallinen ympäristö, jossa jakaa näitä kokemuksia ja kertoa kaikkea vapaasti.

        Esim. joku foorumi, jossa ei olisi ns. 'skeptikoita' (oikeampi nimitys olisi 'kieltäjiä', sillä oikeat skeptikot eivät käyttäydy tai asennoidu kuten skeptikoiksi itseään nimittävät ihmiset maapallolla), tai muita vastaavia ihmisiä, joiden ainoa tarkoitus on saattaa näitä tämän planeetan hämmentämiä yksilöitä naurunalaiseksi ja alaspainaa heitä kunnes he eivät suunnilleen uskalla enää edes kaupassa käydä.

        Siis paikka, jossa olisi positiivista kommunikaatioita näistä asioista ja jossa voisi ja saisi jokainen vapaasti kertoa oman kokemuksensa asiasta, jolloin voisimme kaikki puida näitä kokemuksia ystävyyden ja veljeyden hengessä, sekä miettiä, kuinka voisimme parhaiten olla avuksi ihmiskunnalle tänä raskaana ja vaikeana Lopun Aikana, jota elämme.

        Meillä on kaikilla tarkoituksemme täällä, mutta ihmiset, jotka ovat avautuneet laajempaan ymmärrykseen, ovat yleensä myös ottaneet harteilleen suuremman vastuun kuin ns. 'tavikset', joiden elämä koostuu työstä ja televisiosta.

        Sen verran voin itsestäni kertoa, etten vielä ole löytänyt tehtävääni, jota olisin kyennyt manifestoimaan jollain tavalla. Tavallaan ehkä olen löytänyt tehtäväni, tai ainakin osatehtäväni tai yhden tehtävistäni tms., mutta tällä hetkellä ei ole mahdollista realisoida sitä mitenkään.

        Tuntuu aika puuduttavalta vain 'olla olemassa', sensijaan että voisi tehdä jotain mielekästä ja antaa jotain kaunista ihmiskunnalle ja auttaa tässä hirvittävän sekasorron aikakaudessa ihmispoloisia.

        Jos siis joku tietää tällaisen foorumin tai muun vastaavan keskustelupalstan, olisin varsin mielenkiinnostunut vastaanottamaan sen osoitteen.

        Kiitoksia.

        - Vortac

        p.s. Niin, meikäläiselle voi postittaa hyödyllistä ja mielenkiintoista, positiivista ja rakentavaa informaatiota (kieltäjät (skeptikoiksi itseään sanovat ja muut vastaavat) älkööt vaivautuko) aiheesta jos toisestakin osoitteeseen [email protected]


      • AVortac kirjoitti:

        Olisikin mielenkiintoista, jos tähti-ihmisille, herkille, vanhoille, yms. kosmisuudelle enemmän avautuneille ja avartuneille sieluille, joilla kenties on muistumia edellisistä inkarnaatioista 'muualla', olisi jokin turvallinen ympäristö, jossa jakaa näitä kokemuksia ja kertoa kaikkea vapaasti.

        Esim. joku foorumi, jossa ei olisi ns. 'skeptikoita' (oikeampi nimitys olisi 'kieltäjiä', sillä oikeat skeptikot eivät käyttäydy tai asennoidu kuten skeptikoiksi itseään nimittävät ihmiset maapallolla), tai muita vastaavia ihmisiä, joiden ainoa tarkoitus on saattaa näitä tämän planeetan hämmentämiä yksilöitä naurunalaiseksi ja alaspainaa heitä kunnes he eivät suunnilleen uskalla enää edes kaupassa käydä.

        Siis paikka, jossa olisi positiivista kommunikaatioita näistä asioista ja jossa voisi ja saisi jokainen vapaasti kertoa oman kokemuksensa asiasta, jolloin voisimme kaikki puida näitä kokemuksia ystävyyden ja veljeyden hengessä, sekä miettiä, kuinka voisimme parhaiten olla avuksi ihmiskunnalle tänä raskaana ja vaikeana Lopun Aikana, jota elämme.

        Meillä on kaikilla tarkoituksemme täällä, mutta ihmiset, jotka ovat avautuneet laajempaan ymmärrykseen, ovat yleensä myös ottaneet harteilleen suuremman vastuun kuin ns. 'tavikset', joiden elämä koostuu työstä ja televisiosta.

        Sen verran voin itsestäni kertoa, etten vielä ole löytänyt tehtävääni, jota olisin kyennyt manifestoimaan jollain tavalla. Tavallaan ehkä olen löytänyt tehtäväni, tai ainakin osatehtäväni tai yhden tehtävistäni tms., mutta tällä hetkellä ei ole mahdollista realisoida sitä mitenkään.

        Tuntuu aika puuduttavalta vain 'olla olemassa', sensijaan että voisi tehdä jotain mielekästä ja antaa jotain kaunista ihmiskunnalle ja auttaa tässä hirvittävän sekasorron aikakaudessa ihmispoloisia.

        Jos siis joku tietää tällaisen foorumin tai muun vastaavan keskustelupalstan, olisin varsin mielenkiinnostunut vastaanottamaan sen osoitteen.

        Kiitoksia.

        - Vortac

        p.s. Niin, meikäläiselle voi postittaa hyödyllistä ja mielenkiintoista, positiivista ja rakentavaa informaatiota (kieltäjät (skeptikoiksi itseään sanovat ja muut vastaavat) älkööt vaivautuko) aiheesta jos toisestakin osoitteeseen [email protected]

        Miten olisi New Age -palsta? Se on alunperin suunniteltu juuri sellaiseen käyttöön, jossa tähteläisten (ja tähtilapsien) viestejä voisi käsitellä. Jos palstan nimi jotenkin tökkii silmään, niin ehdottakaa ylläpidolle että vaihtavat nimeä sopivammaksi.


      • ?????
        AVortac kirjoitti:

        Olisikin mielenkiintoista, jos tähti-ihmisille, herkille, vanhoille, yms. kosmisuudelle enemmän avautuneille ja avartuneille sieluille, joilla kenties on muistumia edellisistä inkarnaatioista 'muualla', olisi jokin turvallinen ympäristö, jossa jakaa näitä kokemuksia ja kertoa kaikkea vapaasti.

        Esim. joku foorumi, jossa ei olisi ns. 'skeptikoita' (oikeampi nimitys olisi 'kieltäjiä', sillä oikeat skeptikot eivät käyttäydy tai asennoidu kuten skeptikoiksi itseään nimittävät ihmiset maapallolla), tai muita vastaavia ihmisiä, joiden ainoa tarkoitus on saattaa näitä tämän planeetan hämmentämiä yksilöitä naurunalaiseksi ja alaspainaa heitä kunnes he eivät suunnilleen uskalla enää edes kaupassa käydä.

        Siis paikka, jossa olisi positiivista kommunikaatioita näistä asioista ja jossa voisi ja saisi jokainen vapaasti kertoa oman kokemuksensa asiasta, jolloin voisimme kaikki puida näitä kokemuksia ystävyyden ja veljeyden hengessä, sekä miettiä, kuinka voisimme parhaiten olla avuksi ihmiskunnalle tänä raskaana ja vaikeana Lopun Aikana, jota elämme.

        Meillä on kaikilla tarkoituksemme täällä, mutta ihmiset, jotka ovat avautuneet laajempaan ymmärrykseen, ovat yleensä myös ottaneet harteilleen suuremman vastuun kuin ns. 'tavikset', joiden elämä koostuu työstä ja televisiosta.

        Sen verran voin itsestäni kertoa, etten vielä ole löytänyt tehtävääni, jota olisin kyennyt manifestoimaan jollain tavalla. Tavallaan ehkä olen löytänyt tehtäväni, tai ainakin osatehtäväni tai yhden tehtävistäni tms., mutta tällä hetkellä ei ole mahdollista realisoida sitä mitenkään.

        Tuntuu aika puuduttavalta vain 'olla olemassa', sensijaan että voisi tehdä jotain mielekästä ja antaa jotain kaunista ihmiskunnalle ja auttaa tässä hirvittävän sekasorron aikakaudessa ihmispoloisia.

        Jos siis joku tietää tällaisen foorumin tai muun vastaavan keskustelupalstan, olisin varsin mielenkiinnostunut vastaanottamaan sen osoitteen.

        Kiitoksia.

        - Vortac

        p.s. Niin, meikäläiselle voi postittaa hyödyllistä ja mielenkiintoista, positiivista ja rakentavaa informaatiota (kieltäjät (skeptikoiksi itseään sanovat ja muut vastaavat) älkööt vaivautuko) aiheesta jos toisestakin osoitteeseen [email protected]

        en voinu lähettä mitään..


      • Hienoa että olet saanut yhteyden sieluusi.. :)

        Koti-ikävä taitaa vaivata monia ihmisiä nykyään. Noo, kyllähän sitä vähemmästäkin äitiä (


      • jos juttelisit vanhemmillesi tai vaikka koulun sairaanhoitajalle. Voisi auttaa.


      • sharyn kirjoitti:

        jos juttelisit vanhemmillesi tai vaikka koulun sairaanhoitajalle. Voisi auttaa.

        Olisi hyvä jos et sekaantuisi asioihin joita et ymmärrä..


      • ebis
        sharyn kirjoitti:

        jos juttelisit vanhemmillesi tai vaikka koulun sairaanhoitajalle. Voisi auttaa.

        Kun et ilmeisemmin ole terveydenhoitoalan ammattilainen, voisit lopettaa tuollaiset asiattomat kommentoinnit toisten kirjoituksista. Tuollainen on hyvin henkilökohtaista yritä jatkossa muistaa tämä, ei edes ammattilaiset kerro mielipiteitä toisten henkilöiden tiloista tai käsityksistä muille kanssaihmisille. Keskity jatkossa itse tekstiin asia sisältöön.


      • I Coming From Stars
        einari3 kirjoitti:

        Hienoa että olet saanut yhteyden sieluusi.. :)

        Koti-ikävä taitaa vaivata monia ihmisiä nykyään. Noo, kyllähän sitä vähemmästäkin äitiä (

        " Kaikki selviää aikanaan, ja oikeastaan meidän tarkoituksemmehan on tehdä juuri sitä mitä me juuri nyt teemme ja haluamme tehdä - siis elämme tätä elämää."

        Yritän elää elämää, mutta tällä planeetalla ei sallita elää elämääni rauhassa ja mukavan iloisena. Tiesitkö että joudun joka päivä teeskentelemään että olen joku muu koska minua alettaisiin pitämään outona tai jonkinlaisena muunlaisena henkilönä. Eli minun pitää valehdella itsestäni vain tämän tyhmän ihmiskunnan takia joka ei tajua lopettaa omaa tyhmyyttään. He jatkavat ja jatkavat jos paljastan itseni, esimerkiksi he alkavat pitää outona tai jonakin muuna, viimeisimmässä kohdassa he pitävät minua jopa hulluna.

        Luuletko että pidän tästä elämästä, luuletko että pidän jokapäiväisestä valehtelusta. Pystyn anonyymi palstoilla vain kertomaan itsestäni, en muuten pysty totuutta kertomaan. Kiitos siitä niille jotka perustivat tämän koko suomi24.fi keskustelu palstat.

        "Koti-ikävä taitaa vaivata monia ihmisiä nykyään. Noo, kyllähän sitä vähemmästäkin äitiä (


      • I Coming From Stars
        sharyn kirjoitti:

        jos juttelisit vanhemmillesi tai vaikka koulun sairaanhoitajalle. Voisi auttaa.

        Tämä on tärkeä muistaa. Jos ei ymmärrä asioista, kannattaa niitä tutkia. Jos ei halua ymmärtää asioita, ei myöskään kannata toiselle asioita sanoa että hänenkin ne pitäisi unohtaa jos mielesi niin väittää että näitä asioita ei kannata miettiä. Jos koko asian haluaa kieltää, on totaalinen mulkku koko kauneudessaan.

        Voin sanoa vielä että suosittelisin sinua yrittämään henkistä kehitystä, koska se on ovi näihin tietoihin esimerkiksi mitä sanon, tai ainakin osaan tietoihin. Ajattelin tätä vain että tarvitset henkistä kehitystä koska olet vähän väärällä polulla koska kiellät asioita ja haukut niitä jotka ovat erilaisia. Tästä puhuinkin jo, meitä haukutaan koska olemme erilaisia, siksi emme puhukkaan julkisesti juuri sinunlaistesi henkilöiden takia. Olet häpeäksi koko sielunyhteiskunnallemme, astu valoon tai pysy varjoissa, sillä me emme auta sinua vaan sinun itse itsesi on pyrittävä auttamaan itsesi paremmalle polulle. Enkä tarkoita valolla tai varjolla mitään raamatullista, vaan tarkoitan niillä että astu totuuteen tai pysy valheissa.

        Sinulla tulee olemaan rankkaa kuoleman jälkeen jos pysyt samanlaisena kieltäjänä. Opi antamaan tilaa erilaisuudelle niin pysyt järjissäsi, tällä hetkellä olet siinä vaiheessa missä muutkin, eli et halua mitään muuta elämääsi kuin oman itsesi jutut. Henkinen kehitys ei ole vaikeaa, kehitymme jokainen omanlaiseksemme sieluksi, joten sinullakin on mahdollisuus suunnata totuuksien polulle. Mutta jos haluat pysyä valheissa, me sielut emme auta sinua kömpimään sieltä ylös, koska meidän sielunyhteiskuntamme perustuu siihen että jos on mulkku niin se on mulkku, ei se muutu ennen kuin se tajuaa asian ytimen.


      • I Coming From Stars kirjoitti:

        " Kaikki selviää aikanaan, ja oikeastaan meidän tarkoituksemmehan on tehdä juuri sitä mitä me juuri nyt teemme ja haluamme tehdä - siis elämme tätä elämää."

        Yritän elää elämää, mutta tällä planeetalla ei sallita elää elämääni rauhassa ja mukavan iloisena. Tiesitkö että joudun joka päivä teeskentelemään että olen joku muu koska minua alettaisiin pitämään outona tai jonkinlaisena muunlaisena henkilönä. Eli minun pitää valehdella itsestäni vain tämän tyhmän ihmiskunnan takia joka ei tajua lopettaa omaa tyhmyyttään. He jatkavat ja jatkavat jos paljastan itseni, esimerkiksi he alkavat pitää outona tai jonakin muuna, viimeisimmässä kohdassa he pitävät minua jopa hulluna.

        Luuletko että pidän tästä elämästä, luuletko että pidän jokapäiväisestä valehtelusta. Pystyn anonyymi palstoilla vain kertomaan itsestäni, en muuten pysty totuutta kertomaan. Kiitos siitä niille jotka perustivat tämän koko suomi24.fi keskustelu palstat.

        "Koti-ikävä taitaa vaivata monia ihmisiä nykyään. Noo, kyllähän sitä vähemmästäkin äitiä (

        Emme nyt ilmeisesti ole ihan samalla aallonpituudella. Tais mennä pointti vähän ohi.. Noo, ei se mitään.. :) Sinulla on kuitenkin fiksuja ajatuksia.

        "Tiesitkö että joudun joka päivä teeskentelemään että olen joku muu koska minua alettaisiin pitämään outona tai jonkinlaisena muunlaisena henkilönä."

        Niin, meillä jokaisella on omat roolimme arkielämässä. Jos olet vahva, kestät "erilaisuutesi". Sanoin tuon siksi lainausmerkeissä, että en pidä sinua siinä mielessä erilaisena :). Tietysti kaikki olemme persooniltamme ja henkiseltä kehitykseltämme erilaisia. Tulet kuitenkin huomaamaan että kaltaisiasi on enemmänkin. Ihmiskunta on varmaan mielestäsi vielä lasten kengissä (ja monen muunkin mielestä), mutta kun tiedostat sen ja tiedostat oman paikkasi, voit kohdata kaiken rauhallisesti. Mihinkään ei ole kiire henkisessä mielessä, asiat tapahtuvat omaan tahtiinsa. Ikuisuudessa elämä maapallolla on kuin tähdenlento.

        "Koti-ikävällä en tarkoittanut ketään joka oli perheeni."

        No höpsö, sehän on vain sanonta. Vertasin sillä koti-ikävää.

        "Tällä planeetalla en tunne hyvän olon tunnetta koska täällä puhutaan liian paljon valheita ja heikkoja niillä valheilla saadaan hyväksikäyttöön, eli sellainen homma tapahtuu että ne suurimmat pystyy hallitsemaan heikoimpia, eli sokeauskoisia pelottelemalla, valheilemalla. Mitä sitten tämä on???"

        Maailman pahuuteen on jollain tavalla pakko turtua hieman, ja se ei tarkoita samaa kuin että hyväksyisi pahuuden. Eihän elämästä tulisi mitään jos miettisi vain kokoajan miten missäkin asiat ovat. Sitä voi silti parantaa maailmaa omalta osaltaan ja olla iloinen asioista täällä maapallollakin missä asiat ovat olevinaan päin persauksia. Iloita voi monista pienistä asioista, joita varmaan on sinunkin elämässäsi.

        " Nuo kolme sanaa kertoo paljon. Ensin soditaan, sodassa kuolee, lopuksi planeetan tuhoutuminen. "

        Tuota juuri tarkoitin. Jos keskityt ajattelemaan kokoajan vain tuota, ei elämä varmasti ole yhtään kivaa. Ihminen tarvitsee iloa ja joskus on pakko unohtaa maailman pahuus edes hetkeksi. Tieto näistä henkisistä asioista nuorena vaatii vielä kypsyttelyä oman asenteensa suhteen.

        "Luuletko että palvelisin näitä väärän vallan hallitsijoita vain siksi että kaikki olisivat samaa mieltä."

        Tarkoitan suuremmalla kokonaisuudella sitä, että palvelet sitä joka tämän kaiken takana on.. Niin.. KAIKEN takana..

        "Ei ole tehtäviä, on vain päätöksiä jotka vaikuttavat tulevaisuuteemme."

        Niin no, minä taas ajattelen että kun tarpeeksi kauas mennään, ei ole aikaa. Kaikki on jo tapahtunut ja sieltä katsottuna minä, sinä ja kaikki muut ovat rooleissaan, tekemässä päätöksiään, niin että kaikkeus tulee koettua.

        "eli haluaisin tällä hetkellä elää sellaista elämää että voisin kertoa itsestäni muille"

        Se aika tulee vielä. :) Siihen saakka voimme parantaa maailmaa omalta osaltamme, ja siihen auttaa ilo ja terve mieli, ei viha, valitus ja katkeruus omasta olotilasta.

        "Einari et ole vielä perillä menneisyydestäni vaikka kuinka yrität päästä asioideni ytimeen, mutta päädyt aina sivupolulle kulkiessasi asioitani."

        En olekkaan, etkä sinä minun. Tapaan kulkea elämässäni sivupolkuja, enkä massan mukana. Huomaatko, taas ajauduin sivupolulle.. ;)

        "Sanon sinulle ja kaikille, harjoittakaa henkistä kehitystänne, sillä se on vain tie totuuteen yleensä. "

        Tottahan se on tuokin, siinä ollaankin valinnan edessä.

        Otetaan rauhallisesti.. :)    


      • I Coming From Stars
        einari3 kirjoitti:

        Emme nyt ilmeisesti ole ihan samalla aallonpituudella. Tais mennä pointti vähän ohi.. Noo, ei se mitään.. :) Sinulla on kuitenkin fiksuja ajatuksia.

        "Tiesitkö että joudun joka päivä teeskentelemään että olen joku muu koska minua alettaisiin pitämään outona tai jonkinlaisena muunlaisena henkilönä."

        Niin, meillä jokaisella on omat roolimme arkielämässä. Jos olet vahva, kestät "erilaisuutesi". Sanoin tuon siksi lainausmerkeissä, että en pidä sinua siinä mielessä erilaisena :). Tietysti kaikki olemme persooniltamme ja henkiseltä kehitykseltämme erilaisia. Tulet kuitenkin huomaamaan että kaltaisiasi on enemmänkin. Ihmiskunta on varmaan mielestäsi vielä lasten kengissä (ja monen muunkin mielestä), mutta kun tiedostat sen ja tiedostat oman paikkasi, voit kohdata kaiken rauhallisesti. Mihinkään ei ole kiire henkisessä mielessä, asiat tapahtuvat omaan tahtiinsa. Ikuisuudessa elämä maapallolla on kuin tähdenlento.

        "Koti-ikävällä en tarkoittanut ketään joka oli perheeni."

        No höpsö, sehän on vain sanonta. Vertasin sillä koti-ikävää.

        "Tällä planeetalla en tunne hyvän olon tunnetta koska täällä puhutaan liian paljon valheita ja heikkoja niillä valheilla saadaan hyväksikäyttöön, eli sellainen homma tapahtuu että ne suurimmat pystyy hallitsemaan heikoimpia, eli sokeauskoisia pelottelemalla, valheilemalla. Mitä sitten tämä on???"

        Maailman pahuuteen on jollain tavalla pakko turtua hieman, ja se ei tarkoita samaa kuin että hyväksyisi pahuuden. Eihän elämästä tulisi mitään jos miettisi vain kokoajan miten missäkin asiat ovat. Sitä voi silti parantaa maailmaa omalta osaltaan ja olla iloinen asioista täällä maapallollakin missä asiat ovat olevinaan päin persauksia. Iloita voi monista pienistä asioista, joita varmaan on sinunkin elämässäsi.

        " Nuo kolme sanaa kertoo paljon. Ensin soditaan, sodassa kuolee, lopuksi planeetan tuhoutuminen. "

        Tuota juuri tarkoitin. Jos keskityt ajattelemaan kokoajan vain tuota, ei elämä varmasti ole yhtään kivaa. Ihminen tarvitsee iloa ja joskus on pakko unohtaa maailman pahuus edes hetkeksi. Tieto näistä henkisistä asioista nuorena vaatii vielä kypsyttelyä oman asenteensa suhteen.

        "Luuletko että palvelisin näitä väärän vallan hallitsijoita vain siksi että kaikki olisivat samaa mieltä."

        Tarkoitan suuremmalla kokonaisuudella sitä, että palvelet sitä joka tämän kaiken takana on.. Niin.. KAIKEN takana..

        "Ei ole tehtäviä, on vain päätöksiä jotka vaikuttavat tulevaisuuteemme."

        Niin no, minä taas ajattelen että kun tarpeeksi kauas mennään, ei ole aikaa. Kaikki on jo tapahtunut ja sieltä katsottuna minä, sinä ja kaikki muut ovat rooleissaan, tekemässä päätöksiään, niin että kaikkeus tulee koettua.

        "eli haluaisin tällä hetkellä elää sellaista elämää että voisin kertoa itsestäni muille"

        Se aika tulee vielä. :) Siihen saakka voimme parantaa maailmaa omalta osaltamme, ja siihen auttaa ilo ja terve mieli, ei viha, valitus ja katkeruus omasta olotilasta.

        "Einari et ole vielä perillä menneisyydestäni vaikka kuinka yrität päästä asioideni ytimeen, mutta päädyt aina sivupolulle kulkiessasi asioitani."

        En olekkaan, etkä sinä minun. Tapaan kulkea elämässäni sivupolkuja, enkä massan mukana. Huomaatko, taas ajauduin sivupolulle.. ;)

        "Sanon sinulle ja kaikille, harjoittakaa henkistä kehitystänne, sillä se on vain tie totuuteen yleensä. "

        Tottahan se on tuokin, siinä ollaankin valinnan edessä.

        Otetaan rauhallisesti.. :)    

        Myös toiset jotka ottivat minut vastaan positiivisesti ovat einari sinun lisäksesi hyviä tyyppejä.

        Tämän takia rakastan juuri puhua anonyymisti kuin julkisesti, koska tämä palsta mahdollistaa monien henkilöiden keskustelun samaan aikaan vaikka onkin tuntemattomia. Kiitos siitä teille. Tarkoitan nyt teitä jotka otitte minut positiivisesti vastaan.

        "Emme nyt ilmeisesti ole ihan samalla aallonpituudella. Tais mennä pointti vähän ohi.. Noo, ei se mitään.. :) Sinulla on kuitenkin fiksuja ajatuksia. "

        Ei taideta varmaan ihan samoilla aalloilla surffailla mutta kummallakin on asiaa kerrottavana, se on tärkeintä. Parhainta on että pystyy positiiviseen keskusteluun.

        "Niin, meillä jokaisella on omat roolimme arkielämässä. Jos olet vahva, kestät "erilaisuutesi"."

        Taisit ymmärtää minut heikoksi joten sanon nyt tämän. Olen vahva ja iloitsen erilaisuuttani. Erilaisuus ei ole este minulle jatkaa elämääni, mutta yritän pysyä vahvana kuitenkin, mutta tämä keho vähentää vahvuuttani koska sielunmuodossani olen vähän erilaisempi, ainakin tunnen sieluni hirveän suurena voimana joka kulkee joka sekuntti kehoni lävitse, ylhäältä alas, alhaalta ylös. Se voima on hieno tunne, mutta en voi auttaa ketään sillä voimalla vielä ketään koska en osaa hallita vielä sitä täydellisesti.

        Toivottavasti henkisen kehityksen harjoittelun kautta saan tietoa miten tätä voimaa voi käyttää, mutta henkinen kehitys tarkoittaa sitä että siinä ei oteta henkiin yhteyttä vaan pysytään omissa housuissa. Eli henkistä kehitystä harjoitetaan itse.

        "Tietysti kaikki olemme persooniltamme ja henkiseltä kehitykseltämme erilaisia. Tulet kuitenkin huomaamaan että kaltaisiasi on enemmänkin."

        Tiedän jo että minun kaltaisiani henkilöitä on paljon, joten en ole tietoudessani heikko kuten sanoit, minulla on fiksuja ajatuksia. :P

        "Ihmiskunta on varmaan mielestäsi vielä lasten kengissä (ja monen muunkin mielestä), mutta kun tiedostat sen ja tiedostat oman paikkasi, voit kohdata kaiken rauhallisesti."

        Ainakin minunmielestäni ihmiskunta on niin hitaasti kehittyvää että etanakin pääsee juoksuradalla ihmiskunnan edelle. Olen jo tiedostanut sen että ihmiskunta kehittyy hitaasti ja olen tiedostanut jo itselleni mikä on paikkani ja voin rauhallisesti kohdata kaiken, koska juuri tähänhän pyrinkin. En aio panikoida niinkuin marsapaani kattilassa. :P Kohtaan asiat aina rauhallisesti, koska se on tavoitteeni edetä henkisessä kehityksessä.

        "Mihinkään ei ole kiire henkisessä mielessä, asiat tapahtuvat omaan tahtiinsa. Ikuisuudessa elämä maapallolla on kuin tähdenlento. "

        Tiedätkö kuinka rasittavaa on odottaa jotakin tapahtuvan??? Olin varmaan aatellut kun tulen tälle planeetalle niin voin aloittaa työt mitä suunnittelin niin heti. Aloin ruveta auttamaan ihmiskuntaa teknologisessa kehityksessä, myös köyhiä aioin ruveta auttamaan, mutta nämä suurvaltiaat tulivat esteeksi ja suunnitelmani meni puihin, joten on suunniteltava nyt miten pääsen suurvaltiaiden ohi että pääsen auttamaan muita.

        ""Koti-ikävällä en tarkoittanut ketään joka oli perheeni."

        No höpsö, sehän on vain sanonta. Vertasin sillä koti-ikävää. "

        Luulin tosissani että tarkoitit sitä mitä sanoit. :)

        "Eihän elämästä tulisi mitään jos miettisi vain kokoajan miten missäkin asiat ovat. Sitä voi silti parantaa maailmaa omalta osaltaan ja olla iloinen asioista täällä maapallollakin missä asiat ovat olevinaan päin persauksia. Iloita voi monista pienistä asioista, joita varmaan on sinunkin elämässäsi. "

        Kyllä minä aion yrittää tulevaisuudessa parantaa tätä planeettaa järkevämmälle puolelle kovin tai rennoin ottein, mutta koskaan en tartu pahan otteisiin koska en halua toisille pahaa koska sieluni on tiedostanut minulle että mitä vähemmän toisille pahaa teen, sitä enemmän minä jään rauhaan pahalta. Eli jos joku ärsyttää minua niin en saa tommasta turpaan sitä vaikka pystyisinkin. Kuitenkin niille jotka toisille tekevät pahaa niin niille voi opettaa tavalla tai toisella miten oikeasti pitäisi käyttäytyä muita kohtaan.

        Eli yrittää niiden pahanteon loppuvan jollakin tavalla. Mutta parhain keino miten saada jonkun ymmärtämään tekonsa vääryyden ja pahuuden on yksi keino tähän ja se kannattaa muista. Aina kannattaa toisen kehon jättää henkiin että se miettisi omia tekojaan enemmän. Mutta jos se huutaa siinä vieressä että tapa mut, tapa mut kun olen tehnyt pahaa toisille, niin tässä tapauksessa kannattaa tyyppi jättää henkiin ja antaa sen miettiä yksinään asioita. Mutta jos se yrittää tappaa itsensä, estä se, koska se on tie huijaamiseen.

        Paitsi toiset henget kyllä sitten kun se tyyppi tappaa ittensä niin toiset henget sitten katselevat sen perään ja pitävät sitä häpeänä koska itse tappoi itsensä vaikka olisi mahdollisuus olla vielä sieluna kehossa. Itsemurhat sielujen parissa on häpeää, eli jos tapat itsesi, olet häpeällinen esimerkki sieluista. Mutta jos sinun pitää pelastaa joku tai olet sellaisessa tilanteessa että on pakko kuolla niin silloin sielut voivat ehkä antaa anteeksi tekosi. Jos tapat itsesi kun olet sieluna kehossasi, vanhat sielut voivat passittaa sinut elämään toisella planeetalla elämää joka voi olla samanlaista kuin viime planeetalla ja ne katsovat että osaat nyt käyttäytyä kunnolla.

        Kai tajusit jutun pointin. Toivottavasti.

        " Nuo kolme sanaa kertoo paljon. Ensin soditaan, sodassa kuolee, lopuksi planeetan tuhoutuminen. "

        "Tuota juuri tarkoitin. Jos keskityt ajattelemaan kokoajan vain tuota, ei elämä varmasti ole yhtään kivaa. Ihminen tarvitsee iloa ja joskus on pakko unohtaa maailman pahuus edes hetkeksi. Tieto näistä henkisistä asioista nuorena vaatii vielä kypsyttelyä oman asenteensa suhteen. "

        En keskity ajattelemaan nuita kolmea sanaa, kunhan vain ilmaisin itse aiheeseen mukaan ne. Mutta ei ole kivaa jos kaikki kehot kuolee ilman mitään syytä. Jopa syyttömienkin sielujen kehot osallistuvat tähän sotaan mukaan, aseettomina tai aseellisina, pelon ja itkun vallassa. Ei se ole kivaa ainakaan minun mielestäni. Mutta minulla on paljon asioita mietittävänä, mutta tällä hetkellä keskityn että jokainen alkaisi kehittämään henkistä kehitystään että muukalaiset saapuisivat tänne. Koska minä olen käynyt monet asiat läpi jo niin minulla ei ole paljon mietittävää samoista asioista, joista ei viimeksikään ollut hyötyä niin yritän nyt auttaa ihmiskuntaa tässä kehityksessä että he pääsisivät alkuun ja minäkin pääsisin kertomaan pian itsestäni.

        Jos kaikki alkaa harjoittamaan henkistä kehitystään. Voimme ehkä jo saada lähikontaktia muukalaisiin näin 2-4 vuoden sisällä jo. Ajatelkaapa sitä te ihmiset, pääsette ottamaan lähikontaktia muukalaisiin. Teitä kiinnostaa varmaan se lähikontakti, joten ei muutakuin henkistä kehitystä harjoittamaan.

        Henkistä kehitystä harjoitellaan esimerkiksi rupeat ymmärtämään ympärilläsi olevia asioita, vaikka ne kuinka tuntuisivat oudoilta, yritä ymmärtää ne. Yritä ymmärtää mitä henget oikeasti ovat, yritä ymmärtää hyvin paljon. Yritä ymmärtäää sielusi ja yritä saada tietoa avaamallasi sielun kehoosi joksikin aikaa ja yritä saada tietoa sielustasi, eli omasta itsestäsi. En tiedä mutta tämä voi olla vähän samantapaista kuin meditointi mutta kuitenkin siinä on jotakin erilaista.

        "Luuletko että palvelisin näitä väärän vallan hallitsijoita vain siksi että kaikki olisivat samaa mieltä."

        Tarkoitan suuremmalla kokonaisuudella sitä, että palvelet sitä joka tämän kaiken takana on.. Niin.. KAIKEN takana.."

        Jumalaako meinaat, se tuli ensimmäisenä mieleen. "Kaiken takana". En kyllä rupea kenenkään juoksupojaksi joka itseään kutsuu jumalaksi. Jos joku kutsuu itseään jumalaksi, hän on typerys, koska ketään ei voi omistaa millään tavalla vaan jokaisella on oikeus elää.

        ""eli haluaisin tällä hetkellä elää sellaista elämää että voisin kertoa itsestäni muille"

        Se aika tulee vielä. :) Siihen saakka voimme parantaa maailmaa omalta osaltamme, ja siihen auttaa ilo ja terve mieli, ei viha, valitus ja katkeruus omasta olotilasta. "

        Kylläpä se aika tulee jossain välin ja voimme parantaa planeettaamme sillä välin, kun se näyttää tarvitsevansa parannuksia. Tämän planeetan jälkeen vasta voidaan siirtyä maailman parantamiseen. Yritän kaikin mahdollisin keinoin päästä puhtaaseen hyvään, eli en koskaan halua pahaksi joten yritän hillitä vihani. :P

        ""Einari et ole vielä perillä menneisyydestäni vaikka kuinka yrität päästä asioideni ytimeen, mutta päädyt aina sivupolulle kulkiessasi asioitani."

        En olekkaan, etkä sinä minun. Tapaan kulkea elämässäni sivupolkuja, enkä massan mukana. Huomaatko, taas ajauduin sivupolulle.. ;) "

        Et ole vielä kertonut paljoa menneisyydestäsi niin vaikeapa sitä saada jotakin merkkiä mitä menneisyyteesi kuuluu. Kukaan ei taida kaikkea menneisyydestään muistaa mutta kaikki kuitenkin jotain muistaa, ainakin pitäisi muistaa.

        Älä ota kirjaimellisesti tuota sivupolku juttua mutta tarkoitin sivupolulla sitä että joskus tulee väärä juttu mieleen aiheesta, henkilöstä, muusta. Mutta kuitenkin totuus kulkee keskitiellä sitten, koska totuus ei hypi puolelta toiselle niinkuin valhe tekee. Minäkin voin joskus tutkimuksissani joutua sivupolulle jos olen ymmälläni että mitä hän oikein tarkoitti, joten sivupolkuja me kaikki välissä kuljetaan. ;)

        "Sanon sinulle ja kaikille, harjoittakaa henkistä kehitystänne, sillä se on vain tie totuuteen yleensä. "

        "Tottahan se on tuokin, siinä ollaankin valinnan edessä.

        Otetaan rauhallisesti.. :) "

        Kyllä, se on valinnan edessä, että valitsee tai ei, mutta toivoisin että kaikki valitsisivat henkisen kehityksen polun tärkeänä.

        Joo, lets take easy. Vanhassa sanonnassa sanotaan että - Pidä pää kylmänä niin pysyt coolina. :P


      • I Coming From Stars
        I Coming From Stars kirjoitti:

        Myös toiset jotka ottivat minut vastaan positiivisesti ovat einari sinun lisäksesi hyviä tyyppejä.

        Tämän takia rakastan juuri puhua anonyymisti kuin julkisesti, koska tämä palsta mahdollistaa monien henkilöiden keskustelun samaan aikaan vaikka onkin tuntemattomia. Kiitos siitä teille. Tarkoitan nyt teitä jotka otitte minut positiivisesti vastaan.

        "Emme nyt ilmeisesti ole ihan samalla aallonpituudella. Tais mennä pointti vähän ohi.. Noo, ei se mitään.. :) Sinulla on kuitenkin fiksuja ajatuksia. "

        Ei taideta varmaan ihan samoilla aalloilla surffailla mutta kummallakin on asiaa kerrottavana, se on tärkeintä. Parhainta on että pystyy positiiviseen keskusteluun.

        "Niin, meillä jokaisella on omat roolimme arkielämässä. Jos olet vahva, kestät "erilaisuutesi"."

        Taisit ymmärtää minut heikoksi joten sanon nyt tämän. Olen vahva ja iloitsen erilaisuuttani. Erilaisuus ei ole este minulle jatkaa elämääni, mutta yritän pysyä vahvana kuitenkin, mutta tämä keho vähentää vahvuuttani koska sielunmuodossani olen vähän erilaisempi, ainakin tunnen sieluni hirveän suurena voimana joka kulkee joka sekuntti kehoni lävitse, ylhäältä alas, alhaalta ylös. Se voima on hieno tunne, mutta en voi auttaa ketään sillä voimalla vielä ketään koska en osaa hallita vielä sitä täydellisesti.

        Toivottavasti henkisen kehityksen harjoittelun kautta saan tietoa miten tätä voimaa voi käyttää, mutta henkinen kehitys tarkoittaa sitä että siinä ei oteta henkiin yhteyttä vaan pysytään omissa housuissa. Eli henkistä kehitystä harjoitetaan itse.

        "Tietysti kaikki olemme persooniltamme ja henkiseltä kehitykseltämme erilaisia. Tulet kuitenkin huomaamaan että kaltaisiasi on enemmänkin."

        Tiedän jo että minun kaltaisiani henkilöitä on paljon, joten en ole tietoudessani heikko kuten sanoit, minulla on fiksuja ajatuksia. :P

        "Ihmiskunta on varmaan mielestäsi vielä lasten kengissä (ja monen muunkin mielestä), mutta kun tiedostat sen ja tiedostat oman paikkasi, voit kohdata kaiken rauhallisesti."

        Ainakin minunmielestäni ihmiskunta on niin hitaasti kehittyvää että etanakin pääsee juoksuradalla ihmiskunnan edelle. Olen jo tiedostanut sen että ihmiskunta kehittyy hitaasti ja olen tiedostanut jo itselleni mikä on paikkani ja voin rauhallisesti kohdata kaiken, koska juuri tähänhän pyrinkin. En aio panikoida niinkuin marsapaani kattilassa. :P Kohtaan asiat aina rauhallisesti, koska se on tavoitteeni edetä henkisessä kehityksessä.

        "Mihinkään ei ole kiire henkisessä mielessä, asiat tapahtuvat omaan tahtiinsa. Ikuisuudessa elämä maapallolla on kuin tähdenlento. "

        Tiedätkö kuinka rasittavaa on odottaa jotakin tapahtuvan??? Olin varmaan aatellut kun tulen tälle planeetalle niin voin aloittaa työt mitä suunnittelin niin heti. Aloin ruveta auttamaan ihmiskuntaa teknologisessa kehityksessä, myös köyhiä aioin ruveta auttamaan, mutta nämä suurvaltiaat tulivat esteeksi ja suunnitelmani meni puihin, joten on suunniteltava nyt miten pääsen suurvaltiaiden ohi että pääsen auttamaan muita.

        ""Koti-ikävällä en tarkoittanut ketään joka oli perheeni."

        No höpsö, sehän on vain sanonta. Vertasin sillä koti-ikävää. "

        Luulin tosissani että tarkoitit sitä mitä sanoit. :)

        "Eihän elämästä tulisi mitään jos miettisi vain kokoajan miten missäkin asiat ovat. Sitä voi silti parantaa maailmaa omalta osaltaan ja olla iloinen asioista täällä maapallollakin missä asiat ovat olevinaan päin persauksia. Iloita voi monista pienistä asioista, joita varmaan on sinunkin elämässäsi. "

        Kyllä minä aion yrittää tulevaisuudessa parantaa tätä planeettaa järkevämmälle puolelle kovin tai rennoin ottein, mutta koskaan en tartu pahan otteisiin koska en halua toisille pahaa koska sieluni on tiedostanut minulle että mitä vähemmän toisille pahaa teen, sitä enemmän minä jään rauhaan pahalta. Eli jos joku ärsyttää minua niin en saa tommasta turpaan sitä vaikka pystyisinkin. Kuitenkin niille jotka toisille tekevät pahaa niin niille voi opettaa tavalla tai toisella miten oikeasti pitäisi käyttäytyä muita kohtaan.

        Eli yrittää niiden pahanteon loppuvan jollakin tavalla. Mutta parhain keino miten saada jonkun ymmärtämään tekonsa vääryyden ja pahuuden on yksi keino tähän ja se kannattaa muista. Aina kannattaa toisen kehon jättää henkiin että se miettisi omia tekojaan enemmän. Mutta jos se huutaa siinä vieressä että tapa mut, tapa mut kun olen tehnyt pahaa toisille, niin tässä tapauksessa kannattaa tyyppi jättää henkiin ja antaa sen miettiä yksinään asioita. Mutta jos se yrittää tappaa itsensä, estä se, koska se on tie huijaamiseen.

        Paitsi toiset henget kyllä sitten kun se tyyppi tappaa ittensä niin toiset henget sitten katselevat sen perään ja pitävät sitä häpeänä koska itse tappoi itsensä vaikka olisi mahdollisuus olla vielä sieluna kehossa. Itsemurhat sielujen parissa on häpeää, eli jos tapat itsesi, olet häpeällinen esimerkki sieluista. Mutta jos sinun pitää pelastaa joku tai olet sellaisessa tilanteessa että on pakko kuolla niin silloin sielut voivat ehkä antaa anteeksi tekosi. Jos tapat itsesi kun olet sieluna kehossasi, vanhat sielut voivat passittaa sinut elämään toisella planeetalla elämää joka voi olla samanlaista kuin viime planeetalla ja ne katsovat että osaat nyt käyttäytyä kunnolla.

        Kai tajusit jutun pointin. Toivottavasti.

        " Nuo kolme sanaa kertoo paljon. Ensin soditaan, sodassa kuolee, lopuksi planeetan tuhoutuminen. "

        "Tuota juuri tarkoitin. Jos keskityt ajattelemaan kokoajan vain tuota, ei elämä varmasti ole yhtään kivaa. Ihminen tarvitsee iloa ja joskus on pakko unohtaa maailman pahuus edes hetkeksi. Tieto näistä henkisistä asioista nuorena vaatii vielä kypsyttelyä oman asenteensa suhteen. "

        En keskity ajattelemaan nuita kolmea sanaa, kunhan vain ilmaisin itse aiheeseen mukaan ne. Mutta ei ole kivaa jos kaikki kehot kuolee ilman mitään syytä. Jopa syyttömienkin sielujen kehot osallistuvat tähän sotaan mukaan, aseettomina tai aseellisina, pelon ja itkun vallassa. Ei se ole kivaa ainakaan minun mielestäni. Mutta minulla on paljon asioita mietittävänä, mutta tällä hetkellä keskityn että jokainen alkaisi kehittämään henkistä kehitystään että muukalaiset saapuisivat tänne. Koska minä olen käynyt monet asiat läpi jo niin minulla ei ole paljon mietittävää samoista asioista, joista ei viimeksikään ollut hyötyä niin yritän nyt auttaa ihmiskuntaa tässä kehityksessä että he pääsisivät alkuun ja minäkin pääsisin kertomaan pian itsestäni.

        Jos kaikki alkaa harjoittamaan henkistä kehitystään. Voimme ehkä jo saada lähikontaktia muukalaisiin näin 2-4 vuoden sisällä jo. Ajatelkaapa sitä te ihmiset, pääsette ottamaan lähikontaktia muukalaisiin. Teitä kiinnostaa varmaan se lähikontakti, joten ei muutakuin henkistä kehitystä harjoittamaan.

        Henkistä kehitystä harjoitellaan esimerkiksi rupeat ymmärtämään ympärilläsi olevia asioita, vaikka ne kuinka tuntuisivat oudoilta, yritä ymmärtää ne. Yritä ymmärtää mitä henget oikeasti ovat, yritä ymmärtää hyvin paljon. Yritä ymmärtäää sielusi ja yritä saada tietoa avaamallasi sielun kehoosi joksikin aikaa ja yritä saada tietoa sielustasi, eli omasta itsestäsi. En tiedä mutta tämä voi olla vähän samantapaista kuin meditointi mutta kuitenkin siinä on jotakin erilaista.

        "Luuletko että palvelisin näitä väärän vallan hallitsijoita vain siksi että kaikki olisivat samaa mieltä."

        Tarkoitan suuremmalla kokonaisuudella sitä, että palvelet sitä joka tämän kaiken takana on.. Niin.. KAIKEN takana.."

        Jumalaako meinaat, se tuli ensimmäisenä mieleen. "Kaiken takana". En kyllä rupea kenenkään juoksupojaksi joka itseään kutsuu jumalaksi. Jos joku kutsuu itseään jumalaksi, hän on typerys, koska ketään ei voi omistaa millään tavalla vaan jokaisella on oikeus elää.

        ""eli haluaisin tällä hetkellä elää sellaista elämää että voisin kertoa itsestäni muille"

        Se aika tulee vielä. :) Siihen saakka voimme parantaa maailmaa omalta osaltamme, ja siihen auttaa ilo ja terve mieli, ei viha, valitus ja katkeruus omasta olotilasta. "

        Kylläpä se aika tulee jossain välin ja voimme parantaa planeettaamme sillä välin, kun se näyttää tarvitsevansa parannuksia. Tämän planeetan jälkeen vasta voidaan siirtyä maailman parantamiseen. Yritän kaikin mahdollisin keinoin päästä puhtaaseen hyvään, eli en koskaan halua pahaksi joten yritän hillitä vihani. :P

        ""Einari et ole vielä perillä menneisyydestäni vaikka kuinka yrität päästä asioideni ytimeen, mutta päädyt aina sivupolulle kulkiessasi asioitani."

        En olekkaan, etkä sinä minun. Tapaan kulkea elämässäni sivupolkuja, enkä massan mukana. Huomaatko, taas ajauduin sivupolulle.. ;) "

        Et ole vielä kertonut paljoa menneisyydestäsi niin vaikeapa sitä saada jotakin merkkiä mitä menneisyyteesi kuuluu. Kukaan ei taida kaikkea menneisyydestään muistaa mutta kaikki kuitenkin jotain muistaa, ainakin pitäisi muistaa.

        Älä ota kirjaimellisesti tuota sivupolku juttua mutta tarkoitin sivupolulla sitä että joskus tulee väärä juttu mieleen aiheesta, henkilöstä, muusta. Mutta kuitenkin totuus kulkee keskitiellä sitten, koska totuus ei hypi puolelta toiselle niinkuin valhe tekee. Minäkin voin joskus tutkimuksissani joutua sivupolulle jos olen ymmälläni että mitä hän oikein tarkoitti, joten sivupolkuja me kaikki välissä kuljetaan. ;)

        "Sanon sinulle ja kaikille, harjoittakaa henkistä kehitystänne, sillä se on vain tie totuuteen yleensä. "

        "Tottahan se on tuokin, siinä ollaankin valinnan edessä.

        Otetaan rauhallisesti.. :) "

        Kyllä, se on valinnan edessä, että valitsee tai ei, mutta toivoisin että kaikki valitsisivat henkisen kehityksen polun tärkeänä.

        Joo, lets take easy. Vanhassa sanonnassa sanotaan että - Pidä pää kylmänä niin pysyt coolina. :P

        "Eli yrittää niiden pahanteon loppuvan jollakin tavalla. Mutta parhain keino miten saada jonkun ymmärtämään tekonsa vääryyden ja pahuuden on yksi keino tähän ja se kannattaa muista. Aina kannattaa toisen kehon jättää henkiin että se miettisi omia tekojaan enemmän. Mutta jos se huutaa siinä vieressä että tapa mut, tapa mut kun olen tehnyt pahaa toisille, niin tässä tapauksessa kannattaa tyyppi jättää henkiin ja antaa sen miettiä yksinään asioita. Mutta jos se yrittää tappaa itsensä, estä se, koska se on tie huijaamiseen.

        Paitsi toiset henget kyllä sitten kun se tyyppi tappaa ittensä niin toiset henget sitten katselevat sen perään ja pitävät sitä häpeänä koska itse tappoi itsensä vaikka olisi mahdollisuus olla vielä sieluna kehossa. Itsemurhat sielujen parissa on häpeää, eli jos tapat itsesi, olet häpeällinen esimerkki sieluista. Mutta jos sinun pitää pelastaa joku tai olet sellaisessa tilanteessa että on pakko kuolla niin silloin sielut voivat ehkä antaa anteeksi tekosi. Jos tapat itsesi kun olet sieluna kehossasi, vanhat sielut voivat passittaa sinut elämään toisella planeetalla elämää joka voi olla samanlaista kuin viime planeetalla ja ne katsovat että osaat nyt käyttäytyä kunnolla. "

        Niin unohdin sanoa miksi itsemurhaa pidetään häpeänä on syy tässä. Vapaita kehoja on rajoitetusti. Joten jos joku tappaa oman kehonsa, se myös tekee sen päätöksen että yksi vähemmän kehoja sieluille. Siksi täälläkin hilluu ties mitä lie sieluja meidän planeetallamme kun kehoja on rajoitetusti. Eivätkä ne osaa joitakin kykyjä millä lähteä täältä pois. Siksi syy myös miksi joissakin vanhoissa taloissa aatellaan kummittelevan. Syy on tähänkin se että sielut haluavat jossakin asua sen aikaa kunnes he pystyvät omin kyvyin tai toisen avuin lähtemään jonnekkin kauemmas. Syy miksi ne menevät vanhoihin asumattomiin rakennuksiin on syynä se että ne haluavat olla rauhassa. Jotkut kuitenkin jäävät suremaan kehoaan ja yrittävät kostaa kehon tappajalle jonkin toisen henkilön kautta tai sitten yrittää näyttää jollekkin henkilölle että kuka teki mitä. Jotkut tekevät sitten huvikseen toistuvia juttuja ajankulukseen että jotakin tapahtuu myöhemmällä ajalla.


      • I Coming From Stars kirjoitti:

        Tämä on tärkeä muistaa. Jos ei ymmärrä asioista, kannattaa niitä tutkia. Jos ei halua ymmärtää asioita, ei myöskään kannata toiselle asioita sanoa että hänenkin ne pitäisi unohtaa jos mielesi niin väittää että näitä asioita ei kannata miettiä. Jos koko asian haluaa kieltää, on totaalinen mulkku koko kauneudessaan.

        Voin sanoa vielä että suosittelisin sinua yrittämään henkistä kehitystä, koska se on ovi näihin tietoihin esimerkiksi mitä sanon, tai ainakin osaan tietoihin. Ajattelin tätä vain että tarvitset henkistä kehitystä koska olet vähän väärällä polulla koska kiellät asioita ja haukut niitä jotka ovat erilaisia. Tästä puhuinkin jo, meitä haukutaan koska olemme erilaisia, siksi emme puhukkaan julkisesti juuri sinunlaistesi henkilöiden takia. Olet häpeäksi koko sielunyhteiskunnallemme, astu valoon tai pysy varjoissa, sillä me emme auta sinua vaan sinun itse itsesi on pyrittävä auttamaan itsesi paremmalle polulle. Enkä tarkoita valolla tai varjolla mitään raamatullista, vaan tarkoitan niillä että astu totuuteen tai pysy valheissa.

        Sinulla tulee olemaan rankkaa kuoleman jälkeen jos pysyt samanlaisena kieltäjänä. Opi antamaan tilaa erilaisuudelle niin pysyt järjissäsi, tällä hetkellä olet siinä vaiheessa missä muutkin, eli et halua mitään muuta elämääsi kuin oman itsesi jutut. Henkinen kehitys ei ole vaikeaa, kehitymme jokainen omanlaiseksemme sieluksi, joten sinullakin on mahdollisuus suunnata totuuksien polulle. Mutta jos haluat pysyä valheissa, me sielut emme auta sinua kömpimään sieltä ylös, koska meidän sielunyhteiskuntamme perustuu siihen että jos on mulkku niin se on mulkku, ei se muutu ennen kuin se tajuaa asian ytimen.

        Usko pitäisi lisätä toisten ihmisten perustarpeisiin nälän, himon ja levon lisäksi, se vaikuttaa ilmenevän myös sinun viestissäsi. Oletko varma ettei mielikuvitus ole tehnyt sinulle tepposia? Ja kyllä, olen tosissani.

        Tyttö sanoi hieman jyrkästi, mutta älkööt siitä solvatko. Argumentteja!


      • I Coming From Stars kirjoitti:

        Tämä on tärkeä muistaa. Jos ei ymmärrä asioista, kannattaa niitä tutkia. Jos ei halua ymmärtää asioita, ei myöskään kannata toiselle asioita sanoa että hänenkin ne pitäisi unohtaa jos mielesi niin väittää että näitä asioita ei kannata miettiä. Jos koko asian haluaa kieltää, on totaalinen mulkku koko kauneudessaan.

        Voin sanoa vielä että suosittelisin sinua yrittämään henkistä kehitystä, koska se on ovi näihin tietoihin esimerkiksi mitä sanon, tai ainakin osaan tietoihin. Ajattelin tätä vain että tarvitset henkistä kehitystä koska olet vähän väärällä polulla koska kiellät asioita ja haukut niitä jotka ovat erilaisia. Tästä puhuinkin jo, meitä haukutaan koska olemme erilaisia, siksi emme puhukkaan julkisesti juuri sinunlaistesi henkilöiden takia. Olet häpeäksi koko sielunyhteiskunnallemme, astu valoon tai pysy varjoissa, sillä me emme auta sinua vaan sinun itse itsesi on pyrittävä auttamaan itsesi paremmalle polulle. Enkä tarkoita valolla tai varjolla mitään raamatullista, vaan tarkoitan niillä että astu totuuteen tai pysy valheissa.

        Sinulla tulee olemaan rankkaa kuoleman jälkeen jos pysyt samanlaisena kieltäjänä. Opi antamaan tilaa erilaisuudelle niin pysyt järjissäsi, tällä hetkellä olet siinä vaiheessa missä muutkin, eli et halua mitään muuta elämääsi kuin oman itsesi jutut. Henkinen kehitys ei ole vaikeaa, kehitymme jokainen omanlaiseksemme sieluksi, joten sinullakin on mahdollisuus suunnata totuuksien polulle. Mutta jos haluat pysyä valheissa, me sielut emme auta sinua kömpimään sieltä ylös, koska meidän sielunyhteiskuntamme perustuu siihen että jos on mulkku niin se on mulkku, ei se muutu ennen kuin se tajuaa asian ytimen.

        Voisin itsekin sanoa jotain.

        Mitä näyttöä on olemassa kuoleman jälkeisestä elämästä? Uskomalla asioihin saa kyllä suggestoitua itsensä, sehän on ilmiselvää! Valitettavaa on vain että se ei tee asiaa yhtään todellisemmaksi tai osoita sen olemassaolosta yhtään näytteitä.

        Sinua kuitenkin on varmasti täysin turha saada epäilemään asian todenmukaisuutta, joten väittely lienee jokseenkin turhaa, mutta voiko muukalaisista jotenkin muutenkin saada mielestäsi näyttöä kuin 'sielunetsinnällä'? Mitkä asiat edesauttavat sielunetsintää ja kuinka kyseisiä taitoja harjoittaa? Oma meditaatio ja mietiskelyni on kyllä saanut ymmärtämään ajatustenkulkuni sekä onnistunut tarkoituksellisesti suggestoimaan, mutten ainakaan vielä ole tullut vastaanottimeksi.


      • vaan
        I Coming From Stars kirjoitti:

        " Kaikki selviää aikanaan, ja oikeastaan meidän tarkoituksemmehan on tehdä juuri sitä mitä me juuri nyt teemme ja haluamme tehdä - siis elämme tätä elämää."

        Yritän elää elämää, mutta tällä planeetalla ei sallita elää elämääni rauhassa ja mukavan iloisena. Tiesitkö että joudun joka päivä teeskentelemään että olen joku muu koska minua alettaisiin pitämään outona tai jonkinlaisena muunlaisena henkilönä. Eli minun pitää valehdella itsestäni vain tämän tyhmän ihmiskunnan takia joka ei tajua lopettaa omaa tyhmyyttään. He jatkavat ja jatkavat jos paljastan itseni, esimerkiksi he alkavat pitää outona tai jonakin muuna, viimeisimmässä kohdassa he pitävät minua jopa hulluna.

        Luuletko että pidän tästä elämästä, luuletko että pidän jokapäiväisestä valehtelusta. Pystyn anonyymi palstoilla vain kertomaan itsestäni, en muuten pysty totuutta kertomaan. Kiitos siitä niille jotka perustivat tämän koko suomi24.fi keskustelu palstat.

        "Koti-ikävä taitaa vaivata monia ihmisiä nykyään. Noo, kyllähän sitä vähemmästäkin äitiä (

        oletko ajatelut, miksi olet nyt täällä maassa?
        Voi olla, että se on juuri sinulle tällä hetkellä kaikkein parasta sinun omaa kehitystäsi ajatellen.
        Meillä kaikilla on aina joku tehtävä ja se on juuri siellä, missä olemmekin...
        Sieluparkaamme heitellään milloin mihinkin ja se on välttämätöntä, koska emme me muuten mitään koskaan opi.


      • aikasi
        Owashi kirjoitti:

        Voisin itsekin sanoa jotain.

        Mitä näyttöä on olemassa kuoleman jälkeisestä elämästä? Uskomalla asioihin saa kyllä suggestoitua itsensä, sehän on ilmiselvää! Valitettavaa on vain että se ei tee asiaa yhtään todellisemmaksi tai osoita sen olemassaolosta yhtään näytteitä.

        Sinua kuitenkin on varmasti täysin turha saada epäilemään asian todenmukaisuutta, joten väittely lienee jokseenkin turhaa, mutta voiko muukalaisista jotenkin muutenkin saada mielestäsi näyttöä kuin 'sielunetsinnällä'? Mitkä asiat edesauttavat sielunetsintää ja kuinka kyseisiä taitoja harjoittaa? Oma meditaatio ja mietiskelyni on kyllä saanut ymmärtämään ajatustenkulkuni sekä onnistunut tarkoituksellisesti suggestoimaan, mutten ainakaan vielä ole tullut vastaanottimeksi.

        koittaa vielä owashi, ennemmin tai myöhemmin, mutta odota rauhassa, se koittaa vielä.


      • I Coming From Stars
        Owashi kirjoitti:

        Voisin itsekin sanoa jotain.

        Mitä näyttöä on olemassa kuoleman jälkeisestä elämästä? Uskomalla asioihin saa kyllä suggestoitua itsensä, sehän on ilmiselvää! Valitettavaa on vain että se ei tee asiaa yhtään todellisemmaksi tai osoita sen olemassaolosta yhtään näytteitä.

        Sinua kuitenkin on varmasti täysin turha saada epäilemään asian todenmukaisuutta, joten väittely lienee jokseenkin turhaa, mutta voiko muukalaisista jotenkin muutenkin saada mielestäsi näyttöä kuin 'sielunetsinnällä'? Mitkä asiat edesauttavat sielunetsintää ja kuinka kyseisiä taitoja harjoittaa? Oma meditaatio ja mietiskelyni on kyllä saanut ymmärtämään ajatustenkulkuni sekä onnistunut tarkoituksellisesti suggestoimaan, mutten ainakaan vielä ole tullut vastaanottimeksi.

        "voiko muukalaisista jotenkin muutenkin saada mielestäsi näyttöä kuin 'sielunetsinnällä"

        Tarkoitat varmaan henkistä kehitystä sielunetsinnällä. Yksi keino on ottaa yhteyttä muukalaisiin ihan lähikontaktina, mutta se vaatii paljon harjoittelua enkä itsekkään oikein tiedä miten se toimii. On sellainen keino kuin irtautua kehosta, ihan silloinkin vaikka kehosi olisi täysin kunnossa. Yleensä silloin sielu irtautuu kehosta kun keho lakkaa toimimasta, joten se ei voi pitää kiinni sielusta joten sielu pääsee kehosta irti. Jotenkin harjoittelemalla pystyy irtautumaan kehosta, mutta en tiedä minkälaista harjoitusta se pitäisi olla.

        Olin ehkä joskus muinoin käyttänyt tätä kykyä, koska tämä meille ehkäpä oli normaalia niinä aikoina kun asuin muualla. En ole varma missä olen ollut mutta olen nähnyt kuvia vähän sieltä sun täältä. Tämä kyky ainakin mahdollistaa lähikontaktin muukalaisien kanssa jos sen osaa. Jotkut voivat internetissä ehkä tietää enemmän tästä, ne jotka omaavat tämän kyvyn niin ne ainakin tietävät. Sieltä löytyy disinformaatiota ja informaatiota, joten kannattaa melkein kaikkia konsteja kokeilla, mutta se ei onnistu ainakaan minun mielestäni ensimmäisellä kerralla, joten harjoittelu vie jonkin aikaa.

        Onneksi tänne on internet keksitty niin kahlata internettiä niin kauan läpi että se oikea keino löytyy, jos löytyy. Kuitenkin, en tiedä tästä paljon kun itsekin olen kiinnostunut tästä OBE jutusta eli OBE = Out of the body. Nyt minun pitää jonkin ajan kuluttua alkaa harjoittelemaan tätä kykyä koska haluan lähiaikoina saada kontaktin muukalaisiin. En tiedä milloin alan harjoittelemaan mutta kuitenkin lähiaikoina jos riittää intoa. :P

        Toinen keino minkä tiedän on telepaatti yhteys, mutta en tiedä miten sekään toimii, mutta se vaatii myös paljon harjoittelua. Ehkäpä saat OBE jutulla selville mitä kuoleman jälkeistä näyttöä on. En ole varma saatko selville kuoleman jälkeistä näyttöä mutta taidat kuitenkin nähdä oman sielusi kun irtaudut kehostasi. Paluusta en tiedä miten palata, mutta kannattaa sekin ottaa selville ennenkuin kokeilee koko OBE juttua.

        Sanon sinulle vain tämän, jos et ole tottunut kummallisiin juttuihin niin mielummin ensin opettele tuntemaan ne, sen jälkeen voit kokeilla OBE juttua jos haluat, koska voit saada paniikki kohtauksen ensimmäisellä kerralla kun irtaudut kehosta, koska se tuntuu oudolta. Varoitan, jos et ole tutustunut outoihin juttuihin ennen OBE testaamista, voit saada hyvin pahoja kohtauksia ja traumoja palatessasi kehoon. Joten sinun on ennen OBE juttua ruvettava tutkimaan kaikenmaailman paranormaalisia ilmiöitä, mukaanlukien samaan satsiin muukalaiset. Kuitenkaan sinun ei tarvitse kun tutkin näitä asioita niin ei tarvitse ottaa henkiin yhteyttä, sinun vain on opittava hallitsemaan mieltäsi ja pelkoasi.

        Saatat kuitenkin nähdä henkiä kun irtaudut kehostasi, en ole varma koska en ole testannut OBE juttua nyt tässä kehossa. Joten en tiedä mitä tapahtuu OBE jutussa. Tässä taisi olla selitetty tarpeeksi millä keinoilla pääset pidemmälle OBE jutussa ilman mitään jälkiseurauksia esim traumat, kohtaukset ja muut.


      • I Coming From Stars kirjoitti:

        "voiko muukalaisista jotenkin muutenkin saada mielestäsi näyttöä kuin 'sielunetsinnällä"

        Tarkoitat varmaan henkistä kehitystä sielunetsinnällä. Yksi keino on ottaa yhteyttä muukalaisiin ihan lähikontaktina, mutta se vaatii paljon harjoittelua enkä itsekkään oikein tiedä miten se toimii. On sellainen keino kuin irtautua kehosta, ihan silloinkin vaikka kehosi olisi täysin kunnossa. Yleensä silloin sielu irtautuu kehosta kun keho lakkaa toimimasta, joten se ei voi pitää kiinni sielusta joten sielu pääsee kehosta irti. Jotenkin harjoittelemalla pystyy irtautumaan kehosta, mutta en tiedä minkälaista harjoitusta se pitäisi olla.

        Olin ehkä joskus muinoin käyttänyt tätä kykyä, koska tämä meille ehkäpä oli normaalia niinä aikoina kun asuin muualla. En ole varma missä olen ollut mutta olen nähnyt kuvia vähän sieltä sun täältä. Tämä kyky ainakin mahdollistaa lähikontaktin muukalaisien kanssa jos sen osaa. Jotkut voivat internetissä ehkä tietää enemmän tästä, ne jotka omaavat tämän kyvyn niin ne ainakin tietävät. Sieltä löytyy disinformaatiota ja informaatiota, joten kannattaa melkein kaikkia konsteja kokeilla, mutta se ei onnistu ainakaan minun mielestäni ensimmäisellä kerralla, joten harjoittelu vie jonkin aikaa.

        Onneksi tänne on internet keksitty niin kahlata internettiä niin kauan läpi että se oikea keino löytyy, jos löytyy. Kuitenkin, en tiedä tästä paljon kun itsekin olen kiinnostunut tästä OBE jutusta eli OBE = Out of the body. Nyt minun pitää jonkin ajan kuluttua alkaa harjoittelemaan tätä kykyä koska haluan lähiaikoina saada kontaktin muukalaisiin. En tiedä milloin alan harjoittelemaan mutta kuitenkin lähiaikoina jos riittää intoa. :P

        Toinen keino minkä tiedän on telepaatti yhteys, mutta en tiedä miten sekään toimii, mutta se vaatii myös paljon harjoittelua. Ehkäpä saat OBE jutulla selville mitä kuoleman jälkeistä näyttöä on. En ole varma saatko selville kuoleman jälkeistä näyttöä mutta taidat kuitenkin nähdä oman sielusi kun irtaudut kehostasi. Paluusta en tiedä miten palata, mutta kannattaa sekin ottaa selville ennenkuin kokeilee koko OBE juttua.

        Sanon sinulle vain tämän, jos et ole tottunut kummallisiin juttuihin niin mielummin ensin opettele tuntemaan ne, sen jälkeen voit kokeilla OBE juttua jos haluat, koska voit saada paniikki kohtauksen ensimmäisellä kerralla kun irtaudut kehosta, koska se tuntuu oudolta. Varoitan, jos et ole tutustunut outoihin juttuihin ennen OBE testaamista, voit saada hyvin pahoja kohtauksia ja traumoja palatessasi kehoon. Joten sinun on ennen OBE juttua ruvettava tutkimaan kaikenmaailman paranormaalisia ilmiöitä, mukaanlukien samaan satsiin muukalaiset. Kuitenkaan sinun ei tarvitse kun tutkin näitä asioita niin ei tarvitse ottaa henkiin yhteyttä, sinun vain on opittava hallitsemaan mieltäsi ja pelkoasi.

        Saatat kuitenkin nähdä henkiä kun irtaudut kehostasi, en ole varma koska en ole testannut OBE juttua nyt tässä kehossa. Joten en tiedä mitä tapahtuu OBE jutussa. Tässä taisi olla selitetty tarpeeksi millä keinoilla pääset pidemmälle OBE jutussa ilman mitään jälkiseurauksia esim traumat, kohtaukset ja muut.

        Olen utelias enkä laisin pelokas. Kaikenlaiset spiritismit ja muut kokeneena kaikki lystikäs huvittaa. Kuitenkin myös uskonasiat ja suggestiot mahdollistavat hulppeaa kuvittelua.

        Näyttää vain, että sinulla sattuu olemaan olemaan kyky jota on mahdotonta opetella tai kuvailla juuri mitenkään, mikä toisaalta vaikuttaa myös valveisunilta. Olisi kyllä hienoa jos sinulla on superkyvyt ja mielisit esitellä niitä käytännössä! Se yliajaisi varmasti :P


      • noh noh!
        sharyn kirjoitti:

        jos juttelisit vanhemmillesi tai vaikka koulun sairaanhoitajalle. Voisi auttaa.

        Tämä henkilö on ehkä aivan toisesta ympäristöstä. Olisi sinullekin Sharyn kamalaa kun yht'äkkiä tupsahtaisit ihmissyöjäraakalaisten heimoon. Siellä sitten varmaan miettisit, että on koti-ikävä. Ja että on kyllä julma paikka, tappavat ja syövät toisiaan alkukantaiset niljakkaat... Hei I'am coming... tiedän foorumin meidän kaltaisillemme, mutta valitettavasti se on eng.kielinen. Lisäksi tulevilla Minä Olen-messuilla on luenta ja muistaakseni work shop tähti-ihmisille. www.http://www.minaolen.fi/messut2007/index.html
        Älä lannistu noista nuorista sieluista. Ei ole vielä heidän aikansa ymmärtää...
        Sharyn älä moiti sellaista, jonka kengissä et ole itse seisonut!!!!!!!!!


      • ebis kirjoitti:

        Kun et ilmeisemmin ole terveydenhoitoalan ammattilainen, voisit lopettaa tuollaiset asiattomat kommentoinnit toisten kirjoituksista. Tuollainen on hyvin henkilökohtaista yritä jatkossa muistaa tämä, ei edes ammattilaiset kerro mielipiteitä toisten henkilöiden tiloista tai käsityksistä muille kanssaihmisille. Keskity jatkossa itse tekstiin asia sisältöön.

        Tällä lapsella on paha olla, sen hän itse kirjoittaa varsin selvästi. Kun on paha olla, pitäisi puhua jollekin läheiselle, jolta saa hellyyttä, ymmärtämystä ja haleja. Internet on huono korvike.


      • I Coming From Stars
        sharyn kirjoitti:

        Tällä lapsella on paha olla, sen hän itse kirjoittaa varsin selvästi. Kun on paha olla, pitäisi puhua jollekin läheiselle, jolta saa hellyyttä, ymmärtämystä ja haleja. Internet on huono korvike.

        Menet liian pitkälle etkä osaa lopettaa ennen kuin voitto on sinun. Tiedätkö edes kenestä puhut. Et tiedä koska et ole tavannut minua etkä minun elämääni ole ollut katsomassa. Enkä ole lapsi, olen aikuinen ihminen suurien ja ihmeellisten asioiden parissa. Teidänlaisenne ihmiset eivät osaa arvostaa toisia, vaan pilkkaavat kaikkea erilaista. Esimerkiksi sinä rupeat sanelemaan omiasi sekopäissäsi kun luet tekstiäni. Jos tietäisit sen mitä minä tiedän, et haluaisi olla tällä planeetalla sekunttiakaan vaan haluat pian päästä pois.

        Luuletko tosiaan että olen niin pölvästi että menen puhumaan julkisesti ihmisille kuka minä olen. Olet typerys ja häpeä sielunyhteiskunnallemme tällä hetkellä. Mutta jos muutut, voimme antaa sinulle anteeksi tekosi, mutta jos pysyt mulkkuna niin sitten odotamme että muutut jossain vaiheessa ymmärtäväisemmäksi sieluksi joka arvostaa toisia. Tiedän sen että olet nuori sielu Sharyn, sen näkee jo tekstisi laadusta kun olet niin kieltäväinen, eli totaalinen mulkku koko kauneudessaan.

        Olen tottunut nuorien sielujen viesteihin ja et ole ensimmäinen. Me vanhat sielut ohjaamme teitä paremmalle tielle jossa sinunlaisesi oppivat elämään ja arvostamaan toisien maailmankäsitystä. Minua vanhempiakin sieluja on, mutta kuulun ylimpään kastiin vanhoissa sieluissa. Halusin alkaa elämään jossakin toisessa paikassa joten kokeilin tätä planeettaa. Tämä näytti mukavalta ja kauniilta. Mutta sitten yhtenä päivänä huomasin, ettei tämä ollutkaan sellainen mitä ajattelin.

        Yritä harjoitella kehosta irtautumista, se voi selittää sinulle jotakin. Harjoittele myös henkistä kehitystä, eli ajattele luontoa ja sen maailmaa. Näet luontoa Avara Luonto ohjelmassa esimerkiksi. Sitä katselin pienenä paljon ja se oli hauska ohjelma. Tai no kaikki eläinohjelmat kiinnostivat minua.

        Kun sielu tiedostaa kehoa, totuuksia alkaa tulemaan maailmasta. No nuoret sielut on nuoria sieluja ja vanhat sielut vanhoja sieluja. Vanhat ja nuoret sielut eivät osaa kommunikoida selvästi keskenään koska heidän maailmankuvansa eroaa toisistaan.

        Internet on siitä hyvä koska täällä voin puhua vapaasti omasta itsestäni. Mutta jos yritän sitä muiden seurassa, he eivät uskoisi minun juttujani koska ovat nuoria sieluja. Sinäkin olet nuori sielu sharyn, mutta tulet jonain päivänä oppimaan samoja asioita kuin minä tästä maailmasta. Et vielä tiedä minne kyntesi isket, mutta jonakin päivänä tiedät mikä on oikein ja väärin. Käytöksesi tällä hetkellä on häpeällistä ja kuvottavaa ja joltain osin sairasta, koska aivosi määrittelevät sanan "Vanha sielu" tällä hetkellä vääränä.

        Nuorilla sieluilla on vähemmän tietoa maailmasta, joten se merkitsee myös sitä että nuoret sielut eivät ymmärrä vanhoja sieluja, joten nuoret sielut pitää vanhojen sielujen asioita puppuna, eli sontana. Osa nuorista sielusta on todella viisaita ja ymmärtäväisiä, vaikka ovatkin nuoria sieluja, mutta osa nuorista sieluista on sinunlaisia tyyppejä jotka leikkivät tietävänsä kaiken paremmin kuin toiset.

        Kiitos niille nuorille sieluille jotka ymmärtävät minut, kiitos teille, kiitos teille nuorille sieluille jotka pystyvät puhumaan positiivisesti asioista. Pysykää te hyvällä tiellä olevat nuoret sielut sillä hyvällä tiellä, älkääkä menkö sille polulle missä pitkäkyntiset ja valehtelijat kertovat juttujansa. Osa siltä toiselta polulta on siirtynyt hyvälle tielle kun ovat ymmärtäneet muiden merkityksen.

        En suosittele sinua sharyn jatkamaan kirjoittelua täällä. Sitten voit kirjoitella täällä taas kunhan olet ottanut meistä enemmän selvää. Sitten todellakin kun ymmärrät meidät niin sitten voit aukaista suusi. Sinun on vain siirryttävä näiden tietojen saamiseksi outojen juttujen pariin.

        Kirjoitappas omasta menneisyydestäsi, kerta haluat vain tulla minua raiskaamaan tänne teksteilläsi.

        Pysy järkevänä, lopeta tyhmyys. Jos et osaa lopettaa, olet tyhmä. Kieltäjän elämä on sairasta, sairaampaa kuin myöntäjän. Minä myönsin että elämäni on rankkaa tällä planeetalla, mutta kielsit elämäni minkälainen se on ollut monia vuosia sitten. Tahdoit valtaa, mutta et saa. Olet heikko sieluinen, nuori sielu, tietämätön maailman menosta. Kuolemasi jälkeen tietosi kasvaa, koska astut ulos kehostasi erilaiseen ympäröivään elämään. Sielun tiesi on musta, mutta voit aina tulla valkoisen tien puolelle, vain sen jälkeen kun olet oppinut jotakin tärkeää, tärkeän itse saat selvittää, lopun tiedätkin, ei ole helppoa elämää elää valheessa.


      • I Coming From Stars
        Owashi kirjoitti:

        Olen utelias enkä laisin pelokas. Kaikenlaiset spiritismit ja muut kokeneena kaikki lystikäs huvittaa. Kuitenkin myös uskonasiat ja suggestiot mahdollistavat hulppeaa kuvittelua.

        Näyttää vain, että sinulla sattuu olemaan olemaan kyky jota on mahdotonta opetella tai kuvailla juuri mitenkään, mikä toisaalta vaikuttaa myös valveisunilta. Olisi kyllä hienoa jos sinulla on superkyvyt ja mielisit esitellä niitä käytännössä! Se yliajaisi varmasti :P

        "Näyttää vain, että sinulla sattuu olemaan olemaan kyky jota on mahdotonta opetella tai kuvailla juuri mitenkään, mikä toisaalta vaikuttaa myös valveisunilta. Olisi kyllä hienoa jos sinulla on superkyvyt ja mielisit esitellä niitä käytännössä! Se yliajaisi varmasti :P "

        Itse tällä hetkellä yritän selvittää mitä kykyjä osaan. Mutta aina voi opetella kyvyt mitä ei osaa vielä. Tällä hetkellä olen ottamassa itsestäni selvää, että kuka oikein olen ja mistä päin tulen. Katsotaan tulevaisuudessa päin sitten mitä kykyjä oma sieluni on minun keholleni antanut. Kuitenkin sieluni on muuttanut aika monta asiaa jo minusta.

        Kehoni veri on limaisempaa kuin ennen. Minä olen myös huomannut että minulla on kyky kuulla kauas, esimerkiksi olen kuullut matkoillani mitä olen tehnyt niin toisten puheet vaikka ne olisivat hirveän kaukana. Silloin kun keskityn niin kuulen aika kaukaisia puheita, en nyt kuitenkaan toiselta puolelta maapalloa, mutta lähikaukaisia puheita joita vaikkapa toiset puhuu. Tähän yhteen keskittymis vaiheeseen pääsen vahingossa yleensä, jolloin tämän jälkeen pystyn kuulemaan vähän kauempaa kantautuvia puheita, esimerkiksi toisesta huoneesta olevia puheita, vaikka olisinkin kaukana tästä huoneesta.

        Olen myös huomannut kun nykyään olen loukannut itseni, joskus tulee mieleen että minun olisi tässä tilanteessa pitänyt katkaista luuni tai kehoni kuolla koska sattui niin pahasti. Esimerkiksi olen lentänyt trampoliinilta korkealta jymähtäen alas ruohikolle huonossa asennossa. Suoraan heti tämän jälkeen olen noussut terveenä ja kipua en tunne. Muistan yhden tyypin joka lensi samalla tavalla kuin minä ulos trampoliinilta, niin häneltä meni käden joku luu katki. Joten ajattelin että minulla on vahvempi parantumiskyky.

        Yksi kyky on hyödyllinen myös. Osaan tuntea energian ja toisten energiat myös. Osaan myös havaita jollain tavalla minkälainen kukin henkilö on. Jotkut henkilöistä kuitenkin pystyvät piilottamaan oman itsensä enkä pysty tuntemaan niiltä minkälainen henkilö hän on. Esim onko kiva, mukava, hyvä, huono, idiootti, mulkku, pälli.

        Tulevaisuudessa päin tulen varmasti tietämään itsestäni enemmän ja kyvyistä mihin pystyn. Tällä hetkellä erilaisia asioita on selvinnyt minulle, enkä voi niitä mennä kiistelemään. Koska miksi kiistää asia jos tietää sen olevan totta. :P

        Minun tapaista ihmistä ei tapaa joka päivä, hyvin harvoin ainakin tällä planeetalla. Välissä hiljennyn, välissä taas alan puhumaan. Jos täällä riittää positiivisia keskustelijoita ja kuuntelijoita, viihdyn täällä. En tykkää siitä että minusta puhutaan potaskaa että minä tarvin sitä ja tätä. En tykkää negatiivisista ihmisistä. Mutta jos ei halua uskoa asiaan, ei sitä henkilöä tarvitse ruveta millään tavalla haukkumaan tai puhumaan siitä pahaa, esimerkiksi sharyn nuori sielu teki sen tempun että rupesi puhumaan minusta kuin olisin vaarallisen virus infektion saanut joka pitäisi eristää selliin jossa on yksi ovi mutta se on lukossa. Seinät on täytetty pehmeillä ja joustavilla kankailla ja kova metalli täytetyn kankaan takana.

        Tätä sharyn halusi, koska on tietämätön oudoista asioista koska hän ei ole kokenut niitä koskaan elämässä. Hän on elänyt koko ikänsä disinformaatiossa, ulkona todellisuudesta. Sielunyhteiskunnassa sielut määritellään yksinäisesti, eli omanarvoisina, eli kaikki päättää omasta elämästään, mutta kaikkia pidetään samanarvoisina koska halutaan pitää yllä tasaarvoisuutta että kaikille olisi paikka vapaana. Niinkuin sielunlaissa sanotaan, tee mitä haluat milloin ja miten tahansa mutta se joka tekee nämä, se myös vastaa tulevaisuudestaan.

        Esim minun kirjoitus voi ehkä vaikuttaa tulevaisuuteen päin, en ole varma, mutta eihän sitä koskaan voi tietää. ;)

        Nuoret sielut minulle ovat kuin ärsyttävää tupakanhajua, mutta minun on ymmärrettävä sekin heistä että heillä ei ole kaikkea tietoa mitä meillä vanhoilla sieluilla on. Jotkut nuoret sielut eivät ole kuitenkaan ärsyttäviä, se on hyvä asia se. Kaikkien joukosta löytyy ärsyttäviä ja mukavia tyyppejä. :P Olen hyvä vanha sielu ja yritän kaikin mahdollisin tavoin saada autettua niin monta olentoa kuin pystyn. Kertomalla esimerkiksi asioista, se on aika hyvä juttu että kertoo asioista.

        En olisi tässäkään jos en olisi vanha sielu. Siinäpä syy miksi kerron täällä. Meistä vanhoista sieluista löytyy ujoja ja uskaliaita ja rohkeita henkilöitä. Esimerkiksi minä taidan olla aika rohkea vanha sielu kun kerroin tänne eri asioista, minkä halusin minun lisäkseni teidän kuulevan.

        Tällä hetkellä yritän löytää keinoa saada yhteys muukalaisiin, koska ehkä heidän kautta saan tietää vähän enemmän itsestäni lisää. Mutta keinon löytäminen jää aina vähän unoksiin kun jotakin muuta tekemistä keksin. :P Yritän tällä hetkellä löytää ääniaaltoa joka muokkaa minun tämänhetkistä lähetintä eli aivoja vähän korkeammalla taajuudelle millä tavoin voin ehkä saada yhteyden muukalaisiin. En tiedä itse pystynkö siihen, mutta kuitenkin koitan yrittää jos joskus onnistaisi. :P

        Kuten ääniaallot yleensä tekevätkin. Jotkin ääniaallot saavat minun kehoni värisemään, esimerkiksi olen kuunnellut tällä viikolla yhtä kappaletta joka sai minut vähän outoon tunteeseen kun kehoni alkoi yhtäkkiä värähdellä oudosti kuin sähköiskun olisin saanut. Joten kun olen tutkinut että ihmisen keho ja ehkäpä sielukin vaikuttaa ääniaaltoihin, joilla voi muodostaa telepaattisen yhteyden jonnekkin. Ainakin ääniaallot vaikuttavat kehoon esim että tulee kylmiäväreitä tai värähtelee, olen itsekin huomannut tämän kun olen kuunnellut eri musiikkeja ja sieltä oudoimmastakin päästä olevia musiikkeja.

        Minulta löytyy monia asioita mitkä olen itsekin kokenut, joskus puhun teorioista miksi olen saanut tämmöisen teorian tähän ja mistä se tulee, esimerkiksi yksi oli tuo ääniaalto teoria että se vaikuttaa kehoon ja ehkäpä sieluunkin jollain tavalla, kuten minä huomasin yhden musiikin aikana että tunnen värähtelyä.

        Puhun myöhemmin lisää sitten kun taas olen kirjoittelu ja juttu tuulella.


      • AnttiKoo
        I Coming From Stars kirjoitti:

        "Näyttää vain, että sinulla sattuu olemaan olemaan kyky jota on mahdotonta opetella tai kuvailla juuri mitenkään, mikä toisaalta vaikuttaa myös valveisunilta. Olisi kyllä hienoa jos sinulla on superkyvyt ja mielisit esitellä niitä käytännössä! Se yliajaisi varmasti :P "

        Itse tällä hetkellä yritän selvittää mitä kykyjä osaan. Mutta aina voi opetella kyvyt mitä ei osaa vielä. Tällä hetkellä olen ottamassa itsestäni selvää, että kuka oikein olen ja mistä päin tulen. Katsotaan tulevaisuudessa päin sitten mitä kykyjä oma sieluni on minun keholleni antanut. Kuitenkin sieluni on muuttanut aika monta asiaa jo minusta.

        Kehoni veri on limaisempaa kuin ennen. Minä olen myös huomannut että minulla on kyky kuulla kauas, esimerkiksi olen kuullut matkoillani mitä olen tehnyt niin toisten puheet vaikka ne olisivat hirveän kaukana. Silloin kun keskityn niin kuulen aika kaukaisia puheita, en nyt kuitenkaan toiselta puolelta maapalloa, mutta lähikaukaisia puheita joita vaikkapa toiset puhuu. Tähän yhteen keskittymis vaiheeseen pääsen vahingossa yleensä, jolloin tämän jälkeen pystyn kuulemaan vähän kauempaa kantautuvia puheita, esimerkiksi toisesta huoneesta olevia puheita, vaikka olisinkin kaukana tästä huoneesta.

        Olen myös huomannut kun nykyään olen loukannut itseni, joskus tulee mieleen että minun olisi tässä tilanteessa pitänyt katkaista luuni tai kehoni kuolla koska sattui niin pahasti. Esimerkiksi olen lentänyt trampoliinilta korkealta jymähtäen alas ruohikolle huonossa asennossa. Suoraan heti tämän jälkeen olen noussut terveenä ja kipua en tunne. Muistan yhden tyypin joka lensi samalla tavalla kuin minä ulos trampoliinilta, niin häneltä meni käden joku luu katki. Joten ajattelin että minulla on vahvempi parantumiskyky.

        Yksi kyky on hyödyllinen myös. Osaan tuntea energian ja toisten energiat myös. Osaan myös havaita jollain tavalla minkälainen kukin henkilö on. Jotkut henkilöistä kuitenkin pystyvät piilottamaan oman itsensä enkä pysty tuntemaan niiltä minkälainen henkilö hän on. Esim onko kiva, mukava, hyvä, huono, idiootti, mulkku, pälli.

        Tulevaisuudessa päin tulen varmasti tietämään itsestäni enemmän ja kyvyistä mihin pystyn. Tällä hetkellä erilaisia asioita on selvinnyt minulle, enkä voi niitä mennä kiistelemään. Koska miksi kiistää asia jos tietää sen olevan totta. :P

        Minun tapaista ihmistä ei tapaa joka päivä, hyvin harvoin ainakin tällä planeetalla. Välissä hiljennyn, välissä taas alan puhumaan. Jos täällä riittää positiivisia keskustelijoita ja kuuntelijoita, viihdyn täällä. En tykkää siitä että minusta puhutaan potaskaa että minä tarvin sitä ja tätä. En tykkää negatiivisista ihmisistä. Mutta jos ei halua uskoa asiaan, ei sitä henkilöä tarvitse ruveta millään tavalla haukkumaan tai puhumaan siitä pahaa, esimerkiksi sharyn nuori sielu teki sen tempun että rupesi puhumaan minusta kuin olisin vaarallisen virus infektion saanut joka pitäisi eristää selliin jossa on yksi ovi mutta se on lukossa. Seinät on täytetty pehmeillä ja joustavilla kankailla ja kova metalli täytetyn kankaan takana.

        Tätä sharyn halusi, koska on tietämätön oudoista asioista koska hän ei ole kokenut niitä koskaan elämässä. Hän on elänyt koko ikänsä disinformaatiossa, ulkona todellisuudesta. Sielunyhteiskunnassa sielut määritellään yksinäisesti, eli omanarvoisina, eli kaikki päättää omasta elämästään, mutta kaikkia pidetään samanarvoisina koska halutaan pitää yllä tasaarvoisuutta että kaikille olisi paikka vapaana. Niinkuin sielunlaissa sanotaan, tee mitä haluat milloin ja miten tahansa mutta se joka tekee nämä, se myös vastaa tulevaisuudestaan.

        Esim minun kirjoitus voi ehkä vaikuttaa tulevaisuuteen päin, en ole varma, mutta eihän sitä koskaan voi tietää. ;)

        Nuoret sielut minulle ovat kuin ärsyttävää tupakanhajua, mutta minun on ymmärrettävä sekin heistä että heillä ei ole kaikkea tietoa mitä meillä vanhoilla sieluilla on. Jotkut nuoret sielut eivät ole kuitenkaan ärsyttäviä, se on hyvä asia se. Kaikkien joukosta löytyy ärsyttäviä ja mukavia tyyppejä. :P Olen hyvä vanha sielu ja yritän kaikin mahdollisin tavoin saada autettua niin monta olentoa kuin pystyn. Kertomalla esimerkiksi asioista, se on aika hyvä juttu että kertoo asioista.

        En olisi tässäkään jos en olisi vanha sielu. Siinäpä syy miksi kerron täällä. Meistä vanhoista sieluista löytyy ujoja ja uskaliaita ja rohkeita henkilöitä. Esimerkiksi minä taidan olla aika rohkea vanha sielu kun kerroin tänne eri asioista, minkä halusin minun lisäkseni teidän kuulevan.

        Tällä hetkellä yritän löytää keinoa saada yhteys muukalaisiin, koska ehkä heidän kautta saan tietää vähän enemmän itsestäni lisää. Mutta keinon löytäminen jää aina vähän unoksiin kun jotakin muuta tekemistä keksin. :P Yritän tällä hetkellä löytää ääniaaltoa joka muokkaa minun tämänhetkistä lähetintä eli aivoja vähän korkeammalla taajuudelle millä tavoin voin ehkä saada yhteyden muukalaisiin. En tiedä itse pystynkö siihen, mutta kuitenkin koitan yrittää jos joskus onnistaisi. :P

        Kuten ääniaallot yleensä tekevätkin. Jotkin ääniaallot saavat minun kehoni värisemään, esimerkiksi olen kuunnellut tällä viikolla yhtä kappaletta joka sai minut vähän outoon tunteeseen kun kehoni alkoi yhtäkkiä värähdellä oudosti kuin sähköiskun olisin saanut. Joten kun olen tutkinut että ihmisen keho ja ehkäpä sielukin vaikuttaa ääniaaltoihin, joilla voi muodostaa telepaattisen yhteyden jonnekkin. Ainakin ääniaallot vaikuttavat kehoon esim että tulee kylmiäväreitä tai värähtelee, olen itsekin huomannut tämän kun olen kuunnellut eri musiikkeja ja sieltä oudoimmastakin päästä olevia musiikkeja.

        Minulta löytyy monia asioita mitkä olen itsekin kokenut, joskus puhun teorioista miksi olen saanut tämmöisen teorian tähän ja mistä se tulee, esimerkiksi yksi oli tuo ääniaalto teoria että se vaikuttaa kehoon ja ehkäpä sieluunkin jollain tavalla, kuten minä huomasin yhden musiikin aikana että tunnen värähtelyä.

        Puhun myöhemmin lisää sitten kun taas olen kirjoittelu ja juttu tuulella.

        suutasi pieksemään. :) Olet ajatellut vaikuttimia miksi olet tänne saapunut, auttaaksesi tätä varhaisessa kehitysvaiheessa olevaa yhteiskuntaa. Mutta puheestasi ei kuohu myötätunto, ymmmärrys, toivo, eikä rakkaus näitä "jästejä" kohtaan. Vielä ennen kuin tulit tänne alas varmasti tiesit mihin ryhdyt ja mitä tulee olemaan vastassa.

        Tämän maailman pelastaminen on suurenmoinen haaste vanhalle sielulle ja minusta näyttää puheittesi puolesta, että et ole oivaltanut sitä vielä. Elät mm. siinä harhassa, että suunnitelmaasi on tullut yllättäviä negatiivisia tekijöitä vastaan, mm. tämä roska-hallitus josta puhuit. Se hallitus kyllä uusitaan pian ja tasan silloin kun sen aika on.
        Tunnet myös edelleen vainoa etkä koe olevasi vapaa olemaan itesi. Kun olet vahvistunut enemmän sielusi kokemuksessa ymmärrät, että eihän kukaan sinulle voi tehdä mitään, koskaan. Silloin olet täysin vapaa ja voit nauttia suurenmoisesta kokemuksesta olla vuorvaikutuksessa täällä "nuorempien" sielujen kanssa. On hienoa olla vanha sielu opastamassa nuorempiaan kohti loistokasta tulevaisuutta.
        Mielesi ja sydämesi tuntuvat loukatuilta ja siten nuorilta vielä, kun täydellistyt sielusi kokemuksessa inhimilliset ajatusmallit putoavat pois häiritsemästä todellisen minäsi vapautumista. Me voidaan mennä ja kukkoilla toreilla ynnnä muilla julkisilla paikoilla, sillä tuntiessamme itsemme emme pelkää mitään. Mutta mikä hyöty siitä olisi muille ihnmisille, provosoida heidän heikkoja mieliä, itsetuntoja sekä hermojaan. Meidän aikamme ottaa lava haltuun on tasan sitten kun se tulee olemaan, eikä meidän tulekaan tietää aikoja ja paikkoja sillä niitä ei ole ennalta päätetty, vaan ne luodaan joka hetki.

        Ota varteen neuvoni tämä. Ennen kuin yrität rakentaa linkkiä "muukalaisiin", niin paljon parempi olisi sinun hoitaa yhteytesi Jumalaan. Jumala on aina läsnä kaikkialla ja siten paras mahdollinen tuki ja turva. Hän tuntee sinut täysin, jokaista pientä ajatustasi ja tuntemustasi myöten, sekä jokaisen hetken minkä oletkaan ollut olemassa milloin missäkin muodossa.

        Minä en tiedä kuka olet ja mistä olet tullut. Mutta nuori olet ja hätäileväinen, ja jokainen pidemmällä oleva näkee, että se ei ole henkisellä polulla toimiva yhdistelmä.


      • I Coming From Stars kirjoitti:

        Menet liian pitkälle etkä osaa lopettaa ennen kuin voitto on sinun. Tiedätkö edes kenestä puhut. Et tiedä koska et ole tavannut minua etkä minun elämääni ole ollut katsomassa. Enkä ole lapsi, olen aikuinen ihminen suurien ja ihmeellisten asioiden parissa. Teidänlaisenne ihmiset eivät osaa arvostaa toisia, vaan pilkkaavat kaikkea erilaista. Esimerkiksi sinä rupeat sanelemaan omiasi sekopäissäsi kun luet tekstiäni. Jos tietäisit sen mitä minä tiedän, et haluaisi olla tällä planeetalla sekunttiakaan vaan haluat pian päästä pois.

        Luuletko tosiaan että olen niin pölvästi että menen puhumaan julkisesti ihmisille kuka minä olen. Olet typerys ja häpeä sielunyhteiskunnallemme tällä hetkellä. Mutta jos muutut, voimme antaa sinulle anteeksi tekosi, mutta jos pysyt mulkkuna niin sitten odotamme että muutut jossain vaiheessa ymmärtäväisemmäksi sieluksi joka arvostaa toisia. Tiedän sen että olet nuori sielu Sharyn, sen näkee jo tekstisi laadusta kun olet niin kieltäväinen, eli totaalinen mulkku koko kauneudessaan.

        Olen tottunut nuorien sielujen viesteihin ja et ole ensimmäinen. Me vanhat sielut ohjaamme teitä paremmalle tielle jossa sinunlaisesi oppivat elämään ja arvostamaan toisien maailmankäsitystä. Minua vanhempiakin sieluja on, mutta kuulun ylimpään kastiin vanhoissa sieluissa. Halusin alkaa elämään jossakin toisessa paikassa joten kokeilin tätä planeettaa. Tämä näytti mukavalta ja kauniilta. Mutta sitten yhtenä päivänä huomasin, ettei tämä ollutkaan sellainen mitä ajattelin.

        Yritä harjoitella kehosta irtautumista, se voi selittää sinulle jotakin. Harjoittele myös henkistä kehitystä, eli ajattele luontoa ja sen maailmaa. Näet luontoa Avara Luonto ohjelmassa esimerkiksi. Sitä katselin pienenä paljon ja se oli hauska ohjelma. Tai no kaikki eläinohjelmat kiinnostivat minua.

        Kun sielu tiedostaa kehoa, totuuksia alkaa tulemaan maailmasta. No nuoret sielut on nuoria sieluja ja vanhat sielut vanhoja sieluja. Vanhat ja nuoret sielut eivät osaa kommunikoida selvästi keskenään koska heidän maailmankuvansa eroaa toisistaan.

        Internet on siitä hyvä koska täällä voin puhua vapaasti omasta itsestäni. Mutta jos yritän sitä muiden seurassa, he eivät uskoisi minun juttujani koska ovat nuoria sieluja. Sinäkin olet nuori sielu sharyn, mutta tulet jonain päivänä oppimaan samoja asioita kuin minä tästä maailmasta. Et vielä tiedä minne kyntesi isket, mutta jonakin päivänä tiedät mikä on oikein ja väärin. Käytöksesi tällä hetkellä on häpeällistä ja kuvottavaa ja joltain osin sairasta, koska aivosi määrittelevät sanan "Vanha sielu" tällä hetkellä vääränä.

        Nuorilla sieluilla on vähemmän tietoa maailmasta, joten se merkitsee myös sitä että nuoret sielut eivät ymmärrä vanhoja sieluja, joten nuoret sielut pitää vanhojen sielujen asioita puppuna, eli sontana. Osa nuorista sielusta on todella viisaita ja ymmärtäväisiä, vaikka ovatkin nuoria sieluja, mutta osa nuorista sieluista on sinunlaisia tyyppejä jotka leikkivät tietävänsä kaiken paremmin kuin toiset.

        Kiitos niille nuorille sieluille jotka ymmärtävät minut, kiitos teille, kiitos teille nuorille sieluille jotka pystyvät puhumaan positiivisesti asioista. Pysykää te hyvällä tiellä olevat nuoret sielut sillä hyvällä tiellä, älkääkä menkö sille polulle missä pitkäkyntiset ja valehtelijat kertovat juttujansa. Osa siltä toiselta polulta on siirtynyt hyvälle tielle kun ovat ymmärtäneet muiden merkityksen.

        En suosittele sinua sharyn jatkamaan kirjoittelua täällä. Sitten voit kirjoitella täällä taas kunhan olet ottanut meistä enemmän selvää. Sitten todellakin kun ymmärrät meidät niin sitten voit aukaista suusi. Sinun on vain siirryttävä näiden tietojen saamiseksi outojen juttujen pariin.

        Kirjoitappas omasta menneisyydestäsi, kerta haluat vain tulla minua raiskaamaan tänne teksteilläsi.

        Pysy järkevänä, lopeta tyhmyys. Jos et osaa lopettaa, olet tyhmä. Kieltäjän elämä on sairasta, sairaampaa kuin myöntäjän. Minä myönsin että elämäni on rankkaa tällä planeetalla, mutta kielsit elämäni minkälainen se on ollut monia vuosia sitten. Tahdoit valtaa, mutta et saa. Olet heikko sieluinen, nuori sielu, tietämätön maailman menosta. Kuolemasi jälkeen tietosi kasvaa, koska astut ulos kehostasi erilaiseen ympäröivään elämään. Sielun tiesi on musta, mutta voit aina tulla valkoisen tien puolelle, vain sen jälkeen kun olet oppinut jotakin tärkeää, tärkeän itse saat selvittää, lopun tiedätkin, ei ole helppoa elämää elää valheessa.

        on mielestäsi "häpeällistä ja kuvottavaa ja joltain osin sairasta", niin sitten peruutan sen. Olet tollo, mulkku ja skitso. Tuntuuko nyt paremmalta?

        Mitä tulee omaan pahan oloosi, niin onnellinen ihminen ei ole se, joka kirjoittaa: "Jos tietäisit sen mitä minä tiedän, et haluaisi olla tällä planeetalla sekunttiakaan vaan haluat pian päästä pois."

        Poismenoa toivotan sinulle minäkin. Tervemenoa tähtien taa.


      • Elazuul

        Olipa mukava lukea viesti joka olisi voinut yhtä hyvin olla minun kirjoittamani.
        Kaltaisiasi (vanhoja) sieluja tahtoisin tavata elämässäni.

        Voimia sinulle. kaltaisesi sielut tuppaavat olevan melko yksinäisiä tällä planeetalla, ei etteikö olisi ystäviä, vaan sieluja jotka näkevät samalla tasolla.


      • jotain...
        sharyn kirjoitti:

        on mielestäsi "häpeällistä ja kuvottavaa ja joltain osin sairasta", niin sitten peruutan sen. Olet tollo, mulkku ja skitso. Tuntuuko nyt paremmalta?

        Mitä tulee omaan pahan oloosi, niin onnellinen ihminen ei ole se, joka kirjoittaa: "Jos tietäisit sen mitä minä tiedän, et haluaisi olla tällä planeetalla sekunttiakaan vaan haluat pian päästä pois."

        Poismenoa toivotan sinulle minäkin. Tervemenoa tähtien taa.

        Ensinnäkin ja aluksi, rakkautta sydämmiinne :)

        Luettuani nämä viestit oli pakko kirjoittaa ajatuksia.
        I'm coming from stars, pieni muistutus sinulle että muista pitää sydän avoimena.
        Vaikka olet vanha sielu, se ei tee sinusta, elämästäsi tai asemastasi parempaa kuin nuoren sielun, vaikka hän ei ymmärtäisi sinua lainkaan.
        Vertauskuva; ethän suutu pikkulapsellekkaan kun hän ei ymmärrä sinua kun yrität hänelle jotain selittää, silti hän on sinun rakkautesi arvoinen.

        Sharyn ymmärrätkö lainkaan miten lapsellinen ja omahyväinen oli ensimmäinen kommenttisi?
        Eipä siinä mitään, ehkä et täysin ymmärtänyt viestiä johon vastasit, jokainen meistä on erehtyväinen.
        Katsoin kuitenkin profiilisiasi ja huomasin että olet jo aikuinen ihminen.
        Tietämättömyys ja ennakkoluulot ovat pahasta, toivoisi sinun ikäisesi ihmisen jo ymmärtävän niinkin yksinkertaiset asiat.
        Ymmärrän, että todennäköisesti ensimmäisen viestisi pohjimmainen ajatus oli hyvä, mutta
        varmasti jo ymmärrät että se ulosanti kuitenkin oli jotain aivan muuta.


      • egollasi
        I Coming From Stars kirjoitti:

        "Näyttää vain, että sinulla sattuu olemaan olemaan kyky jota on mahdotonta opetella tai kuvailla juuri mitenkään, mikä toisaalta vaikuttaa myös valveisunilta. Olisi kyllä hienoa jos sinulla on superkyvyt ja mielisit esitellä niitä käytännössä! Se yliajaisi varmasti :P "

        Itse tällä hetkellä yritän selvittää mitä kykyjä osaan. Mutta aina voi opetella kyvyt mitä ei osaa vielä. Tällä hetkellä olen ottamassa itsestäni selvää, että kuka oikein olen ja mistä päin tulen. Katsotaan tulevaisuudessa päin sitten mitä kykyjä oma sieluni on minun keholleni antanut. Kuitenkin sieluni on muuttanut aika monta asiaa jo minusta.

        Kehoni veri on limaisempaa kuin ennen. Minä olen myös huomannut että minulla on kyky kuulla kauas, esimerkiksi olen kuullut matkoillani mitä olen tehnyt niin toisten puheet vaikka ne olisivat hirveän kaukana. Silloin kun keskityn niin kuulen aika kaukaisia puheita, en nyt kuitenkaan toiselta puolelta maapalloa, mutta lähikaukaisia puheita joita vaikkapa toiset puhuu. Tähän yhteen keskittymis vaiheeseen pääsen vahingossa yleensä, jolloin tämän jälkeen pystyn kuulemaan vähän kauempaa kantautuvia puheita, esimerkiksi toisesta huoneesta olevia puheita, vaikka olisinkin kaukana tästä huoneesta.

        Olen myös huomannut kun nykyään olen loukannut itseni, joskus tulee mieleen että minun olisi tässä tilanteessa pitänyt katkaista luuni tai kehoni kuolla koska sattui niin pahasti. Esimerkiksi olen lentänyt trampoliinilta korkealta jymähtäen alas ruohikolle huonossa asennossa. Suoraan heti tämän jälkeen olen noussut terveenä ja kipua en tunne. Muistan yhden tyypin joka lensi samalla tavalla kuin minä ulos trampoliinilta, niin häneltä meni käden joku luu katki. Joten ajattelin että minulla on vahvempi parantumiskyky.

        Yksi kyky on hyödyllinen myös. Osaan tuntea energian ja toisten energiat myös. Osaan myös havaita jollain tavalla minkälainen kukin henkilö on. Jotkut henkilöistä kuitenkin pystyvät piilottamaan oman itsensä enkä pysty tuntemaan niiltä minkälainen henkilö hän on. Esim onko kiva, mukava, hyvä, huono, idiootti, mulkku, pälli.

        Tulevaisuudessa päin tulen varmasti tietämään itsestäni enemmän ja kyvyistä mihin pystyn. Tällä hetkellä erilaisia asioita on selvinnyt minulle, enkä voi niitä mennä kiistelemään. Koska miksi kiistää asia jos tietää sen olevan totta. :P

        Minun tapaista ihmistä ei tapaa joka päivä, hyvin harvoin ainakin tällä planeetalla. Välissä hiljennyn, välissä taas alan puhumaan. Jos täällä riittää positiivisia keskustelijoita ja kuuntelijoita, viihdyn täällä. En tykkää siitä että minusta puhutaan potaskaa että minä tarvin sitä ja tätä. En tykkää negatiivisista ihmisistä. Mutta jos ei halua uskoa asiaan, ei sitä henkilöä tarvitse ruveta millään tavalla haukkumaan tai puhumaan siitä pahaa, esimerkiksi sharyn nuori sielu teki sen tempun että rupesi puhumaan minusta kuin olisin vaarallisen virus infektion saanut joka pitäisi eristää selliin jossa on yksi ovi mutta se on lukossa. Seinät on täytetty pehmeillä ja joustavilla kankailla ja kova metalli täytetyn kankaan takana.

        Tätä sharyn halusi, koska on tietämätön oudoista asioista koska hän ei ole kokenut niitä koskaan elämässä. Hän on elänyt koko ikänsä disinformaatiossa, ulkona todellisuudesta. Sielunyhteiskunnassa sielut määritellään yksinäisesti, eli omanarvoisina, eli kaikki päättää omasta elämästään, mutta kaikkia pidetään samanarvoisina koska halutaan pitää yllä tasaarvoisuutta että kaikille olisi paikka vapaana. Niinkuin sielunlaissa sanotaan, tee mitä haluat milloin ja miten tahansa mutta se joka tekee nämä, se myös vastaa tulevaisuudestaan.

        Esim minun kirjoitus voi ehkä vaikuttaa tulevaisuuteen päin, en ole varma, mutta eihän sitä koskaan voi tietää. ;)

        Nuoret sielut minulle ovat kuin ärsyttävää tupakanhajua, mutta minun on ymmärrettävä sekin heistä että heillä ei ole kaikkea tietoa mitä meillä vanhoilla sieluilla on. Jotkut nuoret sielut eivät ole kuitenkaan ärsyttäviä, se on hyvä asia se. Kaikkien joukosta löytyy ärsyttäviä ja mukavia tyyppejä. :P Olen hyvä vanha sielu ja yritän kaikin mahdollisin tavoin saada autettua niin monta olentoa kuin pystyn. Kertomalla esimerkiksi asioista, se on aika hyvä juttu että kertoo asioista.

        En olisi tässäkään jos en olisi vanha sielu. Siinäpä syy miksi kerron täällä. Meistä vanhoista sieluista löytyy ujoja ja uskaliaita ja rohkeita henkilöitä. Esimerkiksi minä taidan olla aika rohkea vanha sielu kun kerroin tänne eri asioista, minkä halusin minun lisäkseni teidän kuulevan.

        Tällä hetkellä yritän löytää keinoa saada yhteys muukalaisiin, koska ehkä heidän kautta saan tietää vähän enemmän itsestäni lisää. Mutta keinon löytäminen jää aina vähän unoksiin kun jotakin muuta tekemistä keksin. :P Yritän tällä hetkellä löytää ääniaaltoa joka muokkaa minun tämänhetkistä lähetintä eli aivoja vähän korkeammalla taajuudelle millä tavoin voin ehkä saada yhteyden muukalaisiin. En tiedä itse pystynkö siihen, mutta kuitenkin koitan yrittää jos joskus onnistaisi. :P

        Kuten ääniaallot yleensä tekevätkin. Jotkin ääniaallot saavat minun kehoni värisemään, esimerkiksi olen kuunnellut tällä viikolla yhtä kappaletta joka sai minut vähän outoon tunteeseen kun kehoni alkoi yhtäkkiä värähdellä oudosti kuin sähköiskun olisin saanut. Joten kun olen tutkinut että ihmisen keho ja ehkäpä sielukin vaikuttaa ääniaaltoihin, joilla voi muodostaa telepaattisen yhteyden jonnekkin. Ainakin ääniaallot vaikuttavat kehoon esim että tulee kylmiäväreitä tai värähtelee, olen itsekin huomannut tämän kun olen kuunnellut eri musiikkeja ja sieltä oudoimmastakin päästä olevia musiikkeja.

        Minulta löytyy monia asioita mitkä olen itsekin kokenut, joskus puhun teorioista miksi olen saanut tämmöisen teorian tähän ja mistä se tulee, esimerkiksi yksi oli tuo ääniaalto teoria että se vaikuttaa kehoon ja ehkäpä sieluunkin jollain tavalla, kuten minä huomasin yhden musiikin aikana että tunnen värähtelyä.

        Puhun myöhemmin lisää sitten kun taas olen kirjoittelu ja juttu tuulella.

        et sydämmelläsi. Viestistäsi hehkuu kovin "Minä, minä, minä."

        Kuten AnttiKoo sanoi, koeta ensin löytää jumala ja rakkaus itsestäsi, maailmastasi ja ympäristöstäsi, ennen kuin koetat saada yhteyden muukalaisiin.

        Tämän tarkoitus on vain antaa uusi näkökulma josta voit tutkailla itseäsi ja mahdollisesti oppia jotain uutta.


      • I Coming From Stars
        egollasi kirjoitti:

        et sydämmelläsi. Viestistäsi hehkuu kovin "Minä, minä, minä."

        Kuten AnttiKoo sanoi, koeta ensin löytää jumala ja rakkaus itsestäsi, maailmastasi ja ympäristöstäsi, ennen kuin koetat saada yhteyden muukalaisiin.

        Tämän tarkoitus on vain antaa uusi näkökulma josta voit tutkailla itseäsi ja mahdollisesti oppia jotain uutta.

        Mitä minä jotakin jumalaa elämää suuntaamaan kun tiedän että jumala on vain ihmisten mielissä. Itse disinformaation kourissa ihmiset ovat uskotelleet itselleen kaikkea. Enkä minä rupea jeesustelemaan. Eikä rakkaus meinaa sitä että jos uskoo jumalaan niin se on todellista rakkausta. Pöllöt uskovat niin että jos uskoo jumalaan niin se on rakkautta. Niin ja vielä se että joka itseään kutsuu jumalaksi niin on tyhmä, koska kukaan ei voi omistaa toista tai maailmaa.

        Mitä minä muka rakastaisin täällä barbaarien seassa. Uskonnotkin on usein barbaareja, hylätään henkiä ja olentoja jotka ei ole tehnyt vielä mitään näille barbaareille. Jos sinulle tulee mieleen että olen riivattu, se on sitten sinun vaihtoehtosi mutta minä en ole riivattu.

        Niin ja tuosta egosta, en yritä egoilla vaan puhun suoraan itsestäni. Onko kiellettyä puhua itsestään??? Jumalako sen kieltää??? Jumalako hallitsee kaikkea ja meidän tekemisiämme??? Jumalako tekee vain sen rakkauden??? Kuules, sanon tuosta rakkaudesta että rakastan elämää, mutta vihaan sitä jos minua ei hyväksytä sellaisena kuin olen. Rakastan itseäni myös että voin rakastaa muita, mutta en ole kuitenkaan niin itserakas että haluan kaikki itselleni. En voisi täälläkään puhua mitään jos ei itseä rakastaisi minkään vertaa.

        Ja tuosta uudesta oppimisesta sanon sen että opin joka päivä lisää. Haittaako se ja riivaako se sinua jos minulla on joitakin kykyjä tai erilainen maailmankuva??? Onko saatanallista touhua jos rakastaa elämäänsä sellaisena kuin on??? Onko saatanallista jos tykkään tarttua totuuteen??? Pitäisikö minun elää valheessa ja alkaa uskovaiseksi niinkuin muut valheilijat??? Vaikka kuulunkin kirkkoon vielä niin en ota kantaa oikein raamatun juttuihin.

        Haittaako jos yritän ottaa yhteyttä jo näinä lähipäivinä muukalaisiin??? Onko se saatanallista touhua sinun mielestä??? Epäpuhtauttako se on että otan muukalaisiin yhteyttä??? Olenko itse paholainen khaleidos??? En ole paholainen enkä mikään muu, olen ihminen jonka voimanlähteenä on sielu joka on vanha. Se siitä, kenties ymmärsit yskän. Hei hei.


      • I Coming From Stars
        Elazuul kirjoitti:

        Olipa mukava lukea viesti joka olisi voinut yhtä hyvin olla minun kirjoittamani.
        Kaltaisiasi (vanhoja) sieluja tahtoisin tavata elämässäni.

        Voimia sinulle. kaltaisesi sielut tuppaavat olevan melko yksinäisiä tällä planeetalla, ei etteikö olisi ystäviä, vaan sieluja jotka näkevät samalla tasolla.

        Samaa sinulle.

        Force be with you niinkuin Star Warsissa sanotaan.
        :P

        Eli voima olkoon kanssasi.

        Tulet ehkä tapaamaan minut tulevaisuudessa. En sitten ole varma joten.....tiedät kyllä. :P

        Kiva kertoa itsestä vapaasti ja kertoa muille itsestään mikä on ja miten elämä sujuu uudella planeetalla millä en taida olla käynyt ennen. Noh, kyllä ystäviä löytyy tältäkin planeetalta, mielummin ystäviä etsiä kuin vihollisia. :P Uskovaisiin en nyt oikein jaksaa aikaani kuluttaa koska heillä on toisenlainen maailmankuva ja he eivät koskaan sallisi minunlaistani maailmankuvaa.

        Aina jos minusta kuullaan, esim niinkuin sinä kuulit minusta tämän viestin kautta. Yleensä kun me kerromme itsestämme niin toiset alkaa - Hei, tuo kerto ittestään, se varmaan haluaa kasvattaa egoa. Toinen sitten sanoo kun kerroin itsestäni niin täällä on ehkä vieläkin ne viestit missä lukee että pitäisi muka jumala ottaa ensimmäisenä vastaan ja sitten vasta muut. Ei niin, jumala ei ole tie totuuteen, koska jumala nimisiä henkilöitä on joka paikassa. Niin ja historiassa on merkintöjä miksi jumala on raamatussa.

        Muukalaiset kävivät täällä hihhuloimassa ja sitten ihmiset keksivätkin että nuo on jotakin jumalallisia olentoja. Nykyään muukalaisia ja heidän aluksiaan pidetään normaaleina, koska henkinen kehitys on muodollistanut sen vaiheen että kaikki mikä on erilaista, tuntuu paremmin normaalilta nykyään. Myös erilaisuutta vihataan edelleen.

        En ole edelleenkään kasvattamassa egoa, vaan olen kertomassa itsestäni, teille henkilöille jotka eivät tajunneet vielä minua niin ruvetkaapa miettimään miltä teistä tuntuisi jos teille heiteltäisiin ohjeita että tee tuo kun olet tuollainen. Esimerkiksi poika joka ei osannut puhua, toiset pojat sille sanoivat: Olet tuollainen joka ei osaa puhua, joten mene hakkaamaan nuo muut koska olet tuollainen. Ei saa kenellekkään antaa mitään ohjeita jos ei tiedä koko henkilöstä mitään. Eikä minun kirjoituksieni avulla saa selville vielä sitä mikä olen. Koska henkilö pitää tavata kasvokkain, että saa selville minkälainen henkilö se oikein on.


      • I Coming From Stars
        jotain... kirjoitti:

        Ensinnäkin ja aluksi, rakkautta sydämmiinne :)

        Luettuani nämä viestit oli pakko kirjoittaa ajatuksia.
        I'm coming from stars, pieni muistutus sinulle että muista pitää sydän avoimena.
        Vaikka olet vanha sielu, se ei tee sinusta, elämästäsi tai asemastasi parempaa kuin nuoren sielun, vaikka hän ei ymmärtäisi sinua lainkaan.
        Vertauskuva; ethän suutu pikkulapsellekkaan kun hän ei ymmärrä sinua kun yrität hänelle jotain selittää, silti hän on sinun rakkautesi arvoinen.

        Sharyn ymmärrätkö lainkaan miten lapsellinen ja omahyväinen oli ensimmäinen kommenttisi?
        Eipä siinä mitään, ehkä et täysin ymmärtänyt viestiä johon vastasit, jokainen meistä on erehtyväinen.
        Katsoin kuitenkin profiilisiasi ja huomasin että olet jo aikuinen ihminen.
        Tietämättömyys ja ennakkoluulot ovat pahasta, toivoisi sinun ikäisesi ihmisen jo ymmärtävän niinkin yksinkertaiset asiat.
        Ymmärrän, että todennäköisesti ensimmäisen viestisi pohjimmainen ajatus oli hyvä, mutta
        varmasti jo ymmärrät että se ulosanti kuitenkin oli jotain aivan muuta.

        "Luettuani nämä viestit oli pakko kirjoittaa ajatuksia.
        I'm coming from stars, pieni muistutus sinulle että muista pitää sydän avoimena.
        Vaikka olet vanha sielu, se ei tee sinusta, elämästäsi tai asemastasi parempaa kuin nuoren sielun, vaikka hän ei ymmärtäisi sinua lainkaan.
        Vertauskuva; ethän suutu pikkulapsellekkaan kun hän ei ymmärrä sinua kun yrität hänelle jotain selittää, silti hän on sinun rakkautesi arvoinen. "

        Vanha sielu ei tee asemaa nuorta sielua paremmaksi. Mutta sen huomaa itse henkilöstä jos sillä on asiat huonommin kuin toisella. Esimerkiksi itse Sharyn on jäänyt disinformaation kouriin. Joten ihan hyvin vanhalla sielulla voi olla parempi asema kuin nuorella sielulla, koska kaikki sielut kehittyvät omalla tahdillaan. Eli kummallakin osapuolella voi olla toista parempi asema. Minulla esimerkiksi on korkea asema koska tiedän ja yritän ymmärtää monia asioita. Joku nuori sielu voi ymmärtää samoin ja se voi olla samassa asemassa kuin minä.

        Mitä enemmän disinformaatiolle on altistunut, sitä enemmän on heikompi asema. Heikko asema myös meinaa sitä jos toisesta alkaa puhumaan jotakin mitä se ei tarvitsekaan. Esim sharyn sanoi minulle inhottavasti, joka ahdisti minua. Minun puolustuskeino aktivoitui ja pistin puolustuksena oman viestini hänen viestiään vastaan. Vanhoilla sekä nuorilla sieluilla on oma puolustus keinonsa.

        Heikon aseman sielut yleensä sanovat inhottavasti vanhoille sieluille. Sinun nimimerkki jotain... niin mitäkähän arvelisit oman sielusi asemaksi??? Ei näytä huonolta ainakaan asemasi, koska puolustat niitä jotka ovat tuntuvat tarvitsevansa pikkuisen jelppiä. :P Niinkuin meidän paperisota, ensin sharyn alkoi minua härnäämään, sitten pistin viestin takaisin, sitten taas se ja sitten kohta sinä ilmestyit ja rauhoitit taistelun. :D Kiitos sinulle että sait loppumaan tähän tämän juttusen, ellei sitten minun viestini jälkeen se jatku.

        Nyt tiedät vähän heikosta asemasta enemmän. Eli se on disinformaatiolle altistunut hyvin paljon ja se on kieltäjä. Yleensä heikossa asemassa olevat myös ovat sellaisia että ne eivät ole mukavia niille jotka ovat erilaisia. Kaikki heikon asemien ihmisten mielestä kaikki pitäisi olla samanlaisia ja nykyelämän tapaisia. Töihin, kotiin, ruoki lapset, töihin, kotiin, ruoki lapset, töihin... Vähän niinkuin tuollainen nykyelämä, eli vain perusasioita tehdä.

        Hyvät jatkot sinulle jotain... nimimerkki. Force be with you too. :)


      • AnttiKoo
        I Coming From Stars kirjoitti:

        Mitä minä jotakin jumalaa elämää suuntaamaan kun tiedän että jumala on vain ihmisten mielissä. Itse disinformaation kourissa ihmiset ovat uskotelleet itselleen kaikkea. Enkä minä rupea jeesustelemaan. Eikä rakkaus meinaa sitä että jos uskoo jumalaan niin se on todellista rakkausta. Pöllöt uskovat niin että jos uskoo jumalaan niin se on rakkautta. Niin ja vielä se että joka itseään kutsuu jumalaksi niin on tyhmä, koska kukaan ei voi omistaa toista tai maailmaa.

        Mitä minä muka rakastaisin täällä barbaarien seassa. Uskonnotkin on usein barbaareja, hylätään henkiä ja olentoja jotka ei ole tehnyt vielä mitään näille barbaareille. Jos sinulle tulee mieleen että olen riivattu, se on sitten sinun vaihtoehtosi mutta minä en ole riivattu.

        Niin ja tuosta egosta, en yritä egoilla vaan puhun suoraan itsestäni. Onko kiellettyä puhua itsestään??? Jumalako sen kieltää??? Jumalako hallitsee kaikkea ja meidän tekemisiämme??? Jumalako tekee vain sen rakkauden??? Kuules, sanon tuosta rakkaudesta että rakastan elämää, mutta vihaan sitä jos minua ei hyväksytä sellaisena kuin olen. Rakastan itseäni myös että voin rakastaa muita, mutta en ole kuitenkaan niin itserakas että haluan kaikki itselleni. En voisi täälläkään puhua mitään jos ei itseä rakastaisi minkään vertaa.

        Ja tuosta uudesta oppimisesta sanon sen että opin joka päivä lisää. Haittaako se ja riivaako se sinua jos minulla on joitakin kykyjä tai erilainen maailmankuva??? Onko saatanallista touhua jos rakastaa elämäänsä sellaisena kuin on??? Onko saatanallista jos tykkään tarttua totuuteen??? Pitäisikö minun elää valheessa ja alkaa uskovaiseksi niinkuin muut valheilijat??? Vaikka kuulunkin kirkkoon vielä niin en ota kantaa oikein raamatun juttuihin.

        Haittaako jos yritän ottaa yhteyttä jo näinä lähipäivinä muukalaisiin??? Onko se saatanallista touhua sinun mielestä??? Epäpuhtauttako se on että otan muukalaisiin yhteyttä??? Olenko itse paholainen khaleidos??? En ole paholainen enkä mikään muu, olen ihminen jonka voimanlähteenä on sielu joka on vanha. Se siitä, kenties ymmärsit yskän. Hei hei.

        Lue hyvä nuorimies Keskusteluja Jumalan kanssa kirjat, tai edes joitakin niistä ja muista taas kuka olet. Turha teitä on yrittää netin kautta valistaa. :) :) :) :) :) :) :)

        Onnea yhteyden otto yrityksiin, enpä usko kehittyneiden jaksavan ainakaan vielä kommunikoida kanssasi. Tasosi on niin matala.


      • AnttiKoo
        I Coming From Stars kirjoitti:

        Samaa sinulle.

        Force be with you niinkuin Star Warsissa sanotaan.
        :P

        Eli voima olkoon kanssasi.

        Tulet ehkä tapaamaan minut tulevaisuudessa. En sitten ole varma joten.....tiedät kyllä. :P

        Kiva kertoa itsestä vapaasti ja kertoa muille itsestään mikä on ja miten elämä sujuu uudella planeetalla millä en taida olla käynyt ennen. Noh, kyllä ystäviä löytyy tältäkin planeetalta, mielummin ystäviä etsiä kuin vihollisia. :P Uskovaisiin en nyt oikein jaksaa aikaani kuluttaa koska heillä on toisenlainen maailmankuva ja he eivät koskaan sallisi minunlaistani maailmankuvaa.

        Aina jos minusta kuullaan, esim niinkuin sinä kuulit minusta tämän viestin kautta. Yleensä kun me kerromme itsestämme niin toiset alkaa - Hei, tuo kerto ittestään, se varmaan haluaa kasvattaa egoa. Toinen sitten sanoo kun kerroin itsestäni niin täällä on ehkä vieläkin ne viestit missä lukee että pitäisi muka jumala ottaa ensimmäisenä vastaan ja sitten vasta muut. Ei niin, jumala ei ole tie totuuteen, koska jumala nimisiä henkilöitä on joka paikassa. Niin ja historiassa on merkintöjä miksi jumala on raamatussa.

        Muukalaiset kävivät täällä hihhuloimassa ja sitten ihmiset keksivätkin että nuo on jotakin jumalallisia olentoja. Nykyään muukalaisia ja heidän aluksiaan pidetään normaaleina, koska henkinen kehitys on muodollistanut sen vaiheen että kaikki mikä on erilaista, tuntuu paremmin normaalilta nykyään. Myös erilaisuutta vihataan edelleen.

        En ole edelleenkään kasvattamassa egoa, vaan olen kertomassa itsestäni, teille henkilöille jotka eivät tajunneet vielä minua niin ruvetkaapa miettimään miltä teistä tuntuisi jos teille heiteltäisiin ohjeita että tee tuo kun olet tuollainen. Esimerkiksi poika joka ei osannut puhua, toiset pojat sille sanoivat: Olet tuollainen joka ei osaa puhua, joten mene hakkaamaan nuo muut koska olet tuollainen. Ei saa kenellekkään antaa mitään ohjeita jos ei tiedä koko henkilöstä mitään. Eikä minun kirjoituksieni avulla saa selville vielä sitä mikä olen. Koska henkilö pitää tavata kasvokkain, että saa selville minkälainen henkilö se oikein on.

        ei ole ilmeisesti kovinkaan syvää ymmärrystä tosi asioista kun kerta Jumala käsitteesikin on muiden uskontojen ja näkemysten mukainen, eikä oman kokemuksesi mukainen. En ole kauppaamassa sinulle mitään hihhuli juttuja taikka Jeesusta. Jokainen korkeampi olento ymmärtää Jumalan(elämän) päälle paljon, ymmärtää viettävänsä jokaisen hetken yhteydessä häneen. Sinä olet niin niin kovin ihmismielinen, tuomitset ja rienaat, sekä rakkautesi on niin ehdollista. "Muukalaisella" olisi paljon annettavaa, ilman ehtoja. Mutta pyydän, ethän provosoidu taas ihmisen tavoin viestistäni.


      • I Coming From Stars
        AnttiKoo kirjoitti:

        ei ole ilmeisesti kovinkaan syvää ymmärrystä tosi asioista kun kerta Jumala käsitteesikin on muiden uskontojen ja näkemysten mukainen, eikä oman kokemuksesi mukainen. En ole kauppaamassa sinulle mitään hihhuli juttuja taikka Jeesusta. Jokainen korkeampi olento ymmärtää Jumalan(elämän) päälle paljon, ymmärtää viettävänsä jokaisen hetken yhteydessä häneen. Sinä olet niin niin kovin ihmismielinen, tuomitset ja rienaat, sekä rakkautesi on niin ehdollista. "Muukalaisella" olisi paljon annettavaa, ilman ehtoja. Mutta pyydän, ethän provosoidu taas ihmisen tavoin viestistäni.

        Nuo muukalaiset ovat saavuttaneet siihen tilaan että heille maailma on erilaisempi mitä uskovaisille. Esim minä olen kuollut, ehkäpä montakin kertaa tai sitten elänyt yhdessä kehossa hirveän pitkän aikaa. No kuolemani jälkeen en havainnut mitään jumalasta. Niin juuri, kuulit oikein, jumala on vain niiden päässä jotka kutsuvat jotakin olentoa jumalaksi. Sinäkin muuten provosoidut viesteistäni.

        En ole tuominnut ketään vielä, olen vain sanonut kuinka barbaarinen ihmislaji on. Minäkin olen nyt osa ihmistä, koska olen ihmiskehossa, väitätkö että en ole ihminen tällä hetkellä??? Tuomitset itse meidät, ymmärrätkö, tuomitset minut ja muut olennot samalta vaakalaudalta alas järven pohjalle. Silloin kun on kokenut asiat, silloin maailmankuva myös muuttuu. Jumala nimityskin muuttui minulla niin että se on vain niiden päässä jotka ovat haluavat olla orjina.

        Sinä näköjään yrität kääntää minua, ainakin tuolla toisessa tekstissä vihjailit että yrität kääntää minua uskovaiseksi. En rupea höpötöti ukoksi, en rupea jakelemaan valheita että vaikkapa näin - Kuulkaa jumalan sanaa, se on tie totuuteen. Tyhmää yrittää ja pakottaa toinen kääntymään jollekkin uskovaisen puolelle jos ei halua. En ole satanisti jos sitä luulet, olen tavallinen sielu ihmisen kehossa joka on ihmeellisten ja kummallisien asioiden parissa.

        Jos haluat jutella jumalasta, otappas kuule henkiin yhteyttä. Moni voi olla saanut jo trauman että niille sieluille uskoteltiin että jumalaan kun uskoo niin se pelastaa. Ei se pelasta eikä kukaan vie sinun sieluasi minnekkään. Sielu vain irtautuu kehosta ja siinä se, sitten seuraavaksi päätät minne lähteä.

        Lopeta käännyttäminen, et saa minua käännytettyä millään tavalla uskoosi ja muuttamaan maailmankuvaani. Juuri tuolla jumala sanalla kun en usko siihen niin yrität sillä tavalla että kun en usko siihen niin yrität muutella käsitystäni itsestäni että en olisi minkään arvoinen ja en olisi mikään vanha sielu. Olen monta vuotta nähnyt uskovaisten touhut, tyhmää touhua kokonaan. Hylkää omat läheisetkin jotka näyttäytyvät omille uskovaisille niin rupeavat kutsumaan niitä demoneiksi koska raamatussa niin jumala sanoo.

        Tiesitkö että se on ihmisten kirjoittama kirja se raamattu. Muukalaiset kävivät hihhuloimassa täällä muinoin ja siitä se että ihmiset olivat itsepäisiä että kehittivät oman uskontonsa ja kohta muukalaisia alettiin ajamaan pois. No muukalaiset lähtivät pois ja odottavat tälläkin hetkellä että käsityksemme maailmasta muuttuisi. Eli esim mitä kirkoissa yleensä jumalan sanaa opetetaan niin se jumala on ihmisen päässä oleva sana, kertomukset ovat ihmisten omasta päästä kirjoittamia, tai no muunnelmia totuudesta.

        Eli he muuttivat muukalaiset jumalaksi ja magman helvetiksi. Muukalaiset heidät itsensä ihmiset muuttivat paholaisiksi raamattuun. Henget ja kaikki muukin outo pahaksi. Tiedätkö miksi. Juuri sen takia että pystyttäisiin pelottelemalla levittämään disinformaatiota laajemmasti ja helpommasti. Kun tulin ekalta uskontotunnilta, se oli kuin olisin avannut portin helvettiin. Mutta sitten kun sielu alkoi tiedostamaan kehoani, kaikki muuttui paremmaksi.

        Jos haluat edelleen käännyttää minua, et pysty edelleenkään siihen että saisit käännytettyä minut. Et edes sillä että rupeat minua kutsumaan sanoilla mikä ei merkitse minuun mitään. Merkityksettömiä sanoja ja asioita jotka eivät ole totta minun maailmankuvassani. Huomaan että olet nuori sielu, senkin huomaan että et ole kokenut mitään oikein kun olet pysynyt tuolla uskovaisten tiellä.

        Jonain päivänä ymmärrät mitä tarkoitan, ehkäpä sitten kun kuolet niin ymmärrät paremmin. Olen hyvä ihminen joka taistelee omaa itsenäistä pahaa vastaan, tai no hallitsen hyvää ja pahaa että se tekee sen että minun käsissäni on päätös teenkö hyvällä tavalla vai huonolla tavalla asian. Niinkuin tuossa tekstissäsi rupesit sanomaan minusta että tuomitsen ja rienaan ja rakkautesi mikä lie ehdollista, en tiedä, kai tarkoitat yksinäistä tai yksinäisyyttä ehdollisella. En tiedä vielä kaikkia sanoja vaikka olenkin vanha sielu, koska joskus vanhatkin sanat unohtuvat ja aina voin oppia samat asiat uudelleen.

        Niin nuo jutut mitä tekstissäsi sanoit olivat vähän semmoisia että aliarvioit minua. Yrität viimeisellä vastauksella - ethän provosoidu taas, niin yrität sillä tehdä sen että en vastaisi viestiisi ja saisit pikkuisen voittoa. Käännyttäminen on pahan työtä, koskaan ei saa vaatia toisen elämältä mitään. Koska jos vaadit vaikkapa toisen elämältä uskoa jumalaan, olet joutunut todella väärälle tielle, pahan pauloihin.

        Jokainen uskoo siihen mihin haluaa. Ei ole pakko uskoa minuakaan jos et halua, koska en pakota sinua uskomaan minua jos et halua. Niinkuin minä en usko sinun jumala käsitystäsi koska en halua joutua pahan pauloihin jossa valheet lentelevät ympärillä.

        Hyvää yötä kaikille.


      • AnttiKoo
        I Coming From Stars kirjoitti:

        Nuo muukalaiset ovat saavuttaneet siihen tilaan että heille maailma on erilaisempi mitä uskovaisille. Esim minä olen kuollut, ehkäpä montakin kertaa tai sitten elänyt yhdessä kehossa hirveän pitkän aikaa. No kuolemani jälkeen en havainnut mitään jumalasta. Niin juuri, kuulit oikein, jumala on vain niiden päässä jotka kutsuvat jotakin olentoa jumalaksi. Sinäkin muuten provosoidut viesteistäni.

        En ole tuominnut ketään vielä, olen vain sanonut kuinka barbaarinen ihmislaji on. Minäkin olen nyt osa ihmistä, koska olen ihmiskehossa, väitätkö että en ole ihminen tällä hetkellä??? Tuomitset itse meidät, ymmärrätkö, tuomitset minut ja muut olennot samalta vaakalaudalta alas järven pohjalle. Silloin kun on kokenut asiat, silloin maailmankuva myös muuttuu. Jumala nimityskin muuttui minulla niin että se on vain niiden päässä jotka ovat haluavat olla orjina.

        Sinä näköjään yrität kääntää minua, ainakin tuolla toisessa tekstissä vihjailit että yrität kääntää minua uskovaiseksi. En rupea höpötöti ukoksi, en rupea jakelemaan valheita että vaikkapa näin - Kuulkaa jumalan sanaa, se on tie totuuteen. Tyhmää yrittää ja pakottaa toinen kääntymään jollekkin uskovaisen puolelle jos ei halua. En ole satanisti jos sitä luulet, olen tavallinen sielu ihmisen kehossa joka on ihmeellisten ja kummallisien asioiden parissa.

        Jos haluat jutella jumalasta, otappas kuule henkiin yhteyttä. Moni voi olla saanut jo trauman että niille sieluille uskoteltiin että jumalaan kun uskoo niin se pelastaa. Ei se pelasta eikä kukaan vie sinun sieluasi minnekkään. Sielu vain irtautuu kehosta ja siinä se, sitten seuraavaksi päätät minne lähteä.

        Lopeta käännyttäminen, et saa minua käännytettyä millään tavalla uskoosi ja muuttamaan maailmankuvaani. Juuri tuolla jumala sanalla kun en usko siihen niin yrität sillä tavalla että kun en usko siihen niin yrität muutella käsitystäni itsestäni että en olisi minkään arvoinen ja en olisi mikään vanha sielu. Olen monta vuotta nähnyt uskovaisten touhut, tyhmää touhua kokonaan. Hylkää omat läheisetkin jotka näyttäytyvät omille uskovaisille niin rupeavat kutsumaan niitä demoneiksi koska raamatussa niin jumala sanoo.

        Tiesitkö että se on ihmisten kirjoittama kirja se raamattu. Muukalaiset kävivät hihhuloimassa täällä muinoin ja siitä se että ihmiset olivat itsepäisiä että kehittivät oman uskontonsa ja kohta muukalaisia alettiin ajamaan pois. No muukalaiset lähtivät pois ja odottavat tälläkin hetkellä että käsityksemme maailmasta muuttuisi. Eli esim mitä kirkoissa yleensä jumalan sanaa opetetaan niin se jumala on ihmisen päässä oleva sana, kertomukset ovat ihmisten omasta päästä kirjoittamia, tai no muunnelmia totuudesta.

        Eli he muuttivat muukalaiset jumalaksi ja magman helvetiksi. Muukalaiset heidät itsensä ihmiset muuttivat paholaisiksi raamattuun. Henget ja kaikki muukin outo pahaksi. Tiedätkö miksi. Juuri sen takia että pystyttäisiin pelottelemalla levittämään disinformaatiota laajemmasti ja helpommasti. Kun tulin ekalta uskontotunnilta, se oli kuin olisin avannut portin helvettiin. Mutta sitten kun sielu alkoi tiedostamaan kehoani, kaikki muuttui paremmaksi.

        Jos haluat edelleen käännyttää minua, et pysty edelleenkään siihen että saisit käännytettyä minut. Et edes sillä että rupeat minua kutsumaan sanoilla mikä ei merkitse minuun mitään. Merkityksettömiä sanoja ja asioita jotka eivät ole totta minun maailmankuvassani. Huomaan että olet nuori sielu, senkin huomaan että et ole kokenut mitään oikein kun olet pysynyt tuolla uskovaisten tiellä.

        Jonain päivänä ymmärrät mitä tarkoitan, ehkäpä sitten kun kuolet niin ymmärrät paremmin. Olen hyvä ihminen joka taistelee omaa itsenäistä pahaa vastaan, tai no hallitsen hyvää ja pahaa että se tekee sen että minun käsissäni on päätös teenkö hyvällä tavalla vai huonolla tavalla asian. Niinkuin tuossa tekstissäsi rupesit sanomaan minusta että tuomitsen ja rienaan ja rakkautesi mikä lie ehdollista, en tiedä, kai tarkoitat yksinäistä tai yksinäisyyttä ehdollisella. En tiedä vielä kaikkia sanoja vaikka olenkin vanha sielu, koska joskus vanhatkin sanat unohtuvat ja aina voin oppia samat asiat uudelleen.

        Niin nuo jutut mitä tekstissäsi sanoit olivat vähän semmoisia että aliarvioit minua. Yrität viimeisellä vastauksella - ethän provosoidu taas, niin yrität sillä tehdä sen että en vastaisi viestiisi ja saisit pikkuisen voittoa. Käännyttäminen on pahan työtä, koskaan ei saa vaatia toisen elämältä mitään. Koska jos vaadit vaikkapa toisen elämältä uskoa jumalaan, olet joutunut todella väärälle tielle, pahan pauloihin.

        Jokainen uskoo siihen mihin haluaa. Ei ole pakko uskoa minuakaan jos et halua, koska en pakota sinua uskomaan minua jos et halua. Niinkuin minä en usko sinun jumala käsitystäsi koska en halua joutua pahan pauloihin jossa valheet lentelevät ympärillä.

        Hyvää yötä kaikille.

        olla avuksi, mutta opettaakoon elämänkokemus sinua. Et ymmärrä mitään sanoistani mutta minä ymmärrän kaiken mitä sinä ilmaiset. Minulle sinä olet vain hyvin huvittava tapaus tällä erää. Eikä minulla ole tarvetta päteä sinulle, sinä teet juuri niin kuin teet ;)

        Onnea ja menestystä tulevaisuudelle!


      • jotain... kirjoitti:

        Ensinnäkin ja aluksi, rakkautta sydämmiinne :)

        Luettuani nämä viestit oli pakko kirjoittaa ajatuksia.
        I'm coming from stars, pieni muistutus sinulle että muista pitää sydän avoimena.
        Vaikka olet vanha sielu, se ei tee sinusta, elämästäsi tai asemastasi parempaa kuin nuoren sielun, vaikka hän ei ymmärtäisi sinua lainkaan.
        Vertauskuva; ethän suutu pikkulapsellekkaan kun hän ei ymmärrä sinua kun yrität hänelle jotain selittää, silti hän on sinun rakkautesi arvoinen.

        Sharyn ymmärrätkö lainkaan miten lapsellinen ja omahyväinen oli ensimmäinen kommenttisi?
        Eipä siinä mitään, ehkä et täysin ymmärtänyt viestiä johon vastasit, jokainen meistä on erehtyväinen.
        Katsoin kuitenkin profiilisiasi ja huomasin että olet jo aikuinen ihminen.
        Tietämättömyys ja ennakkoluulot ovat pahasta, toivoisi sinun ikäisesi ihmisen jo ymmärtävän niinkin yksinkertaiset asiat.
        Ymmärrän, että todennäköisesti ensimmäisen viestisi pohjimmainen ajatus oli hyvä, mutta
        varmasti jo ymmärrät että se ulosanti kuitenkin oli jotain aivan muuta.

        miten lapsellista ja omahyväistä on tämä hölpötys "vanhoista sieluista"?

        THE OLD SOUL
        OLD SOULS live and let live. They seek the route of least
        resistance...they're individualistic and usually easy going. They have an inner knowing of the waste of time in pursuing fame and fortune and therefore create the appearance of being "laid back." Old souls are highly competent - even in roles they don't particularly like. They tend to choose work that is pleasant and undemanding, leaving them free to pursue their desired goals easily...unless the job adds to the spiritual search. They may or may not seek higher education... but definitely will seek it if they sense it's needed for their chosen path. Old souls create confidence in animals. And their choice of medical care tends to be alternative and holistic. Old souls are here to teach others their spiritual understandings. Their philosophies and writings are simple and easy to read. Old souls religion is far reaching and has no
        label. A grove of trees is a sacred place to them. They seldom cling to dogma and prefer personal spiritual practices. However, old souls are wise enough to be discreet in their religious practices and know how to pass in public undetected. They focus on searching for the spiritual truth and have a finer sense of knowing what is true than any other souls level. Old souls all over the world share the experience of emptiness and a longing for that feeling of home.

        Vastaako tämä kuvaus miltään osin minua sättivää Siriuksen prinsessaa tai sinuakaan?


      • syöttiin
        I Coming From Stars kirjoitti:

        Mitä minä jotakin jumalaa elämää suuntaamaan kun tiedän että jumala on vain ihmisten mielissä. Itse disinformaation kourissa ihmiset ovat uskotelleet itselleen kaikkea. Enkä minä rupea jeesustelemaan. Eikä rakkaus meinaa sitä että jos uskoo jumalaan niin se on todellista rakkausta. Pöllöt uskovat niin että jos uskoo jumalaan niin se on rakkautta. Niin ja vielä se että joka itseään kutsuu jumalaksi niin on tyhmä, koska kukaan ei voi omistaa toista tai maailmaa.

        Mitä minä muka rakastaisin täällä barbaarien seassa. Uskonnotkin on usein barbaareja, hylätään henkiä ja olentoja jotka ei ole tehnyt vielä mitään näille barbaareille. Jos sinulle tulee mieleen että olen riivattu, se on sitten sinun vaihtoehtosi mutta minä en ole riivattu.

        Niin ja tuosta egosta, en yritä egoilla vaan puhun suoraan itsestäni. Onko kiellettyä puhua itsestään??? Jumalako sen kieltää??? Jumalako hallitsee kaikkea ja meidän tekemisiämme??? Jumalako tekee vain sen rakkauden??? Kuules, sanon tuosta rakkaudesta että rakastan elämää, mutta vihaan sitä jos minua ei hyväksytä sellaisena kuin olen. Rakastan itseäni myös että voin rakastaa muita, mutta en ole kuitenkaan niin itserakas että haluan kaikki itselleni. En voisi täälläkään puhua mitään jos ei itseä rakastaisi minkään vertaa.

        Ja tuosta uudesta oppimisesta sanon sen että opin joka päivä lisää. Haittaako se ja riivaako se sinua jos minulla on joitakin kykyjä tai erilainen maailmankuva??? Onko saatanallista touhua jos rakastaa elämäänsä sellaisena kuin on??? Onko saatanallista jos tykkään tarttua totuuteen??? Pitäisikö minun elää valheessa ja alkaa uskovaiseksi niinkuin muut valheilijat??? Vaikka kuulunkin kirkkoon vielä niin en ota kantaa oikein raamatun juttuihin.

        Haittaako jos yritän ottaa yhteyttä jo näinä lähipäivinä muukalaisiin??? Onko se saatanallista touhua sinun mielestä??? Epäpuhtauttako se on että otan muukalaisiin yhteyttä??? Olenko itse paholainen khaleidos??? En ole paholainen enkä mikään muu, olen ihminen jonka voimanlähteenä on sielu joka on vanha. Se siitä, kenties ymmärsit yskän. Hei hei.

        Tai oikeastaan viestini tarkoitus oli olla hieman provosoiva.
        Pieni kipinä, mutta en arvannut sen sytyttävän noin suurta liekkiä.

        En tosiaankaan puhunut mistään kristinuskon Jumalasta, Jeesuksesta, Saatanasta yms.
        Enkä ymmärrä mistä sait käsityksen että puhuisin. Tai oikeastaan ymmärrän, syy on pelko. Sitä vaikuttaa olevan sydämmessäsi paljon, myöskin vihaa.

        Ymmärrätkö että ennenkuin pystyt ne poistamaan sydämestäsi et pysty kohtaamaan todellista itseäsi ja rakkautta, vaikka kuinka vanha sielu olisit?


      • ehkä en
        sharyn kirjoitti:

        miten lapsellista ja omahyväistä on tämä hölpötys "vanhoista sieluista"?

        THE OLD SOUL
        OLD SOULS live and let live. They seek the route of least
        resistance...they're individualistic and usually easy going. They have an inner knowing of the waste of time in pursuing fame and fortune and therefore create the appearance of being "laid back." Old souls are highly competent - even in roles they don't particularly like. They tend to choose work that is pleasant and undemanding, leaving them free to pursue their desired goals easily...unless the job adds to the spiritual search. They may or may not seek higher education... but definitely will seek it if they sense it's needed for their chosen path. Old souls create confidence in animals. And their choice of medical care tends to be alternative and holistic. Old souls are here to teach others their spiritual understandings. Their philosophies and writings are simple and easy to read. Old souls religion is far reaching and has no
        label. A grove of trees is a sacred place to them. They seldom cling to dogma and prefer personal spiritual practices. However, old souls are wise enough to be discreet in their religious practices and know how to pass in public undetected. They focus on searching for the spiritual truth and have a finer sense of knowing what is true than any other souls level. Old souls all over the world share the experience of emptiness and a longing for that feeling of home.

        Vastaako tämä kuvaus miltään osin minua sättivää Siriuksen prinsessaa tai sinuakaan?

        Jos se sinusta niin omahyväistä ja lapsellista on, miksi työnnät nenäsi näihin asioihin?
        Jotta pääsisit pätemään ja osoittamaan sormella?
        Sinäkö sen päätät että tämä "hölpötys" on lapsellista?

        Enkä ymmärrä mitä tämän tekstin vanhoista sieluista oli tarkoitus todistaa?

        Sinä kaipaat rakkautta.


      • I Coming From Stars
        syöttiin kirjoitti:

        Tai oikeastaan viestini tarkoitus oli olla hieman provosoiva.
        Pieni kipinä, mutta en arvannut sen sytyttävän noin suurta liekkiä.

        En tosiaankaan puhunut mistään kristinuskon Jumalasta, Jeesuksesta, Saatanasta yms.
        Enkä ymmärrä mistä sait käsityksen että puhuisin. Tai oikeastaan ymmärrän, syy on pelko. Sitä vaikuttaa olevan sydämmessäsi paljon, myöskin vihaa.

        Ymmärrätkö että ennenkuin pystyt ne poistamaan sydämestäsi et pysty kohtaamaan todellista itseäsi ja rakkautta, vaikka kuinka vanha sielu olisit?

        Huoh sanon minä. En pelkää mitään enkä vihaa niin paljoa mitä luulet. Sinullakin virtaa suonissa ardrenaliinia joka kasvattaa hermostuksen tunteisuutta. Tämä reaktio syntyy mielessä jokaisella jos asia tuntuu ei omaan maailmankuvaan sopivalta. Vaikka sielu olisi missä tahansa kehossa, ja jos kehosta löytyy adrenaliinia, ei voi väistyä itse vihalta. Adrenaliinia kuitenkin voi hallita ettei asia pääse karkuun kuin maantiekiitäjä kaija koo kojootilta.

        Pystyn kohtaamaan todellisen itseni ihan hyvin, siihen ei auta itkut ja markkinat eli toinen ei voi sanoa mitään minulle että et voi kohdata itseäsi koska olet tuollainen vanha sielu. Muista myös että ihmiskehon mieleen kuuluu myös hyökkäys ja puolustus reaktio. Et voi olla vastustamasta kiusausta jos se on suuri, eli että se valtaa kehosi. Itse pystyn hallitsemaan vihaani että mieleni voi kiroilla ja muuta mutta itse ulkopuolelta pysyn rauhallisena.

        Minun sydämeni on kehossa kiinni ja siellä pumppaa verta, ei muuta erikoista se tee. Ei sinne vihat ja semmoset keräänny. Ihmisen kehon aivot ne vihaa keräävät jos sattuu jostakin vihastumaan. Kukaan ei voi olla täydellinen, kaikilta löytyy poikkeuksia. Esimerkiksi se asia että jokainen voi vihastua joskus.

        Kukaan ei voi muokata mieltä, joten sinun tekstisi on merkityksetön. Menneisyyttä ei voi unohtaa, on vain totuttava elämään asioiden kanssa. Siihen myös pyrin. Pitää osata elää asioiden kanssa vaikka ne olisi kuin vihattuja ja outoja, esimerkiksi minä olen outo sellainen teidän mielestänne koska puhun erilaisista oudoista asioista. Teidän on totuttava elämään minun asioiden kanssa mitä kuulitte, koska ette noin vain saa päästänne minuakaan pois. Ei ole hyvä puhua toisesta negatiivisesti, koska myös vanhoilla sieluillakin on tunteet.

        Rauha ja rakkaus kuuluu minun hommaani. Yritän saada rauhaa ja rakkautta maailmaan niin paljon kuin pystyn.

        Kirjoittelen myöhemmin lisää.


      • I Coming From Stars
        AnttiKoo kirjoitti:

        olla avuksi, mutta opettaakoon elämänkokemus sinua. Et ymmärrä mitään sanoistani mutta minä ymmärrän kaiken mitä sinä ilmaiset. Minulle sinä olet vain hyvin huvittava tapaus tällä erää. Eikä minulla ole tarvetta päteä sinulle, sinä teet juuri niin kuin teet ;)

        Onnea ja menestystä tulevaisuudelle!

        Niinhän se on, vaikea on opettaa vanhoja sieluja vanhoihin asioihin mitkä ovat läpikäyty jo aikoja sitten. Jotkut asiat muistuttavat vanhoja sieluja että tämä ei ollut hyvä asia mihin uskoin. Valheita kuullaan jokapuolelta, ymmärrät sen varmasti.

        Totta se on että teen niinkuin haluan asiat, siten miltä tuntuu paremmalta. Minulla on hyvä olla, mutta toiset vain ymmärtävät minut että kun puhun kotiikävästä, niin puhuvat että minulla olisi liikaa vihaa ja liikaa vihaa rakkaudessa. Jotain sinnepäin. Minä tykkään että heikoimmista pidetään hyvää huolta, mutta edelleenkin on paljon heikkoja joita on autettava. Autan niitä joiden elämä on vähän allapäin niin yritän auttaa niin monta ylös kuopasta kuin pystyn. En kuitenkaan mahdottomiin pysty, mutta yritän jollain tavalla saada hyvin monelle hyvän elämän. Eli auttamis puuhia aion tässä tulevaisuudessa suunnitella. ;)

        Sinulle myöskin onnea elämälle ja tulevaisuudelle.


      • kuulla
        I Coming From Stars kirjoitti:

        Huoh sanon minä. En pelkää mitään enkä vihaa niin paljoa mitä luulet. Sinullakin virtaa suonissa ardrenaliinia joka kasvattaa hermostuksen tunteisuutta. Tämä reaktio syntyy mielessä jokaisella jos asia tuntuu ei omaan maailmankuvaan sopivalta. Vaikka sielu olisi missä tahansa kehossa, ja jos kehosta löytyy adrenaliinia, ei voi väistyä itse vihalta. Adrenaliinia kuitenkin voi hallita ettei asia pääse karkuun kuin maantiekiitäjä kaija koo kojootilta.

        Pystyn kohtaamaan todellisen itseni ihan hyvin, siihen ei auta itkut ja markkinat eli toinen ei voi sanoa mitään minulle että et voi kohdata itseäsi koska olet tuollainen vanha sielu. Muista myös että ihmiskehon mieleen kuuluu myös hyökkäys ja puolustus reaktio. Et voi olla vastustamasta kiusausta jos se on suuri, eli että se valtaa kehosi. Itse pystyn hallitsemaan vihaani että mieleni voi kiroilla ja muuta mutta itse ulkopuolelta pysyn rauhallisena.

        Minun sydämeni on kehossa kiinni ja siellä pumppaa verta, ei muuta erikoista se tee. Ei sinne vihat ja semmoset keräänny. Ihmisen kehon aivot ne vihaa keräävät jos sattuu jostakin vihastumaan. Kukaan ei voi olla täydellinen, kaikilta löytyy poikkeuksia. Esimerkiksi se asia että jokainen voi vihastua joskus.

        Kukaan ei voi muokata mieltä, joten sinun tekstisi on merkityksetön. Menneisyyttä ei voi unohtaa, on vain totuttava elämään asioiden kanssa. Siihen myös pyrin. Pitää osata elää asioiden kanssa vaikka ne olisi kuin vihattuja ja outoja, esimerkiksi minä olen outo sellainen teidän mielestänne koska puhun erilaisista oudoista asioista. Teidän on totuttava elämään minun asioiden kanssa mitä kuulitte, koska ette noin vain saa päästänne minuakaan pois. Ei ole hyvä puhua toisesta negatiivisesti, koska myös vanhoilla sieluillakin on tunteet.

        Rauha ja rakkaus kuuluu minun hommaani. Yritän saada rauhaa ja rakkautta maailmaan niin paljon kuin pystyn.

        Kirjoittelen myöhemmin lisää.

        "Rauha ja rakkaus kuuluu minun hommaani. Yritän saada rauhaa ja rakkautta maailmaan niin paljon kuin pystyn. "

        kiva kuulla, näitä molempia paljon sinullekin.


      • Zool
        sharyn kirjoitti:

        miten lapsellista ja omahyväistä on tämä hölpötys "vanhoista sieluista"?

        THE OLD SOUL
        OLD SOULS live and let live. They seek the route of least
        resistance...they're individualistic and usually easy going. They have an inner knowing of the waste of time in pursuing fame and fortune and therefore create the appearance of being "laid back." Old souls are highly competent - even in roles they don't particularly like. They tend to choose work that is pleasant and undemanding, leaving them free to pursue their desired goals easily...unless the job adds to the spiritual search. They may or may not seek higher education... but definitely will seek it if they sense it's needed for their chosen path. Old souls create confidence in animals. And their choice of medical care tends to be alternative and holistic. Old souls are here to teach others their spiritual understandings. Their philosophies and writings are simple and easy to read. Old souls religion is far reaching and has no
        label. A grove of trees is a sacred place to them. They seldom cling to dogma and prefer personal spiritual practices. However, old souls are wise enough to be discreet in their religious practices and know how to pass in public undetected. They focus on searching for the spiritual truth and have a finer sense of knowing what is true than any other souls level. Old souls all over the world share the experience of emptiness and a longing for that feeling of home.

        Vastaako tämä kuvaus miltään osin minua sättivää Siriuksen prinsessaa tai sinuakaan?

        Tästä tekstistä tulee hyvin paljon Druidismi mieleen-.-,nuo jotka opettivat Puiden alla.
        Heidän oppiinsa kuului luonnon ja sen kierron kunnioittaminen,eli erittäin harmoninen Tie-.-,ja Eläimet ovat samaa kokonaisuutta ja kuuluvat samaan kiertoon,rakkaus ei saa olla rajoittunutta vaikka kukaan ei pysty rakastamaan 99%:sti niin aina voi olla myötätuntoinen;),jokainen meistä etsii paikkaansa tässä maailmassa ja tarvitsee hieman lohdutusta ja turvaa sekä ymmärrystä-.-.
        -Olen vain yksi monista,kokonaisuuden mitasta.
        Peace.
        Z.


      • ehkä en kirjoitti:

        Jos se sinusta niin omahyväistä ja lapsellista on, miksi työnnät nenäsi näihin asioihin?
        Jotta pääsisit pätemään ja osoittamaan sormella?
        Sinäkö sen päätät että tämä "hölpötys" on lapsellista?

        Enkä ymmärrä mitä tämän tekstin vanhoista sieluista oli tarkoitus todistaa?

        Sinä kaipaat rakkautta.

        Yritin löytää tietoa näistä "vanhoista" ja "nuorista" sieluista, joilla Siriuksen prinsessa minua mätkii. Tässä oli tiivistelmä löydöistäni.

        Lainauksen esimerkin mukaisia vanhoja sieluja voin kunnioittaa, jopa rakastaa, jos sellaisia tulee vastaan.

        Mitä rakkauteen tulee, sitä kaipaa jokainen, mutta minun osalleni sitä on tullut runsain mitoin; rakastava äiti, rakastava aviomies, jopa uskollinen ja rakastava koira (parikin). Lisäksi pari hyvää, elämän ikäistä ystävää.

        Kiitokseni Zoolille; hän ymmärtää asiat.


      • Krlll
        I Coming From Stars kirjoitti:

        Niinhän se on, vaikea on opettaa vanhoja sieluja vanhoihin asioihin mitkä ovat läpikäyty jo aikoja sitten. Jotkut asiat muistuttavat vanhoja sieluja että tämä ei ollut hyvä asia mihin uskoin. Valheita kuullaan jokapuolelta, ymmärrät sen varmasti.

        Totta se on että teen niinkuin haluan asiat, siten miltä tuntuu paremmalta. Minulla on hyvä olla, mutta toiset vain ymmärtävät minut että kun puhun kotiikävästä, niin puhuvat että minulla olisi liikaa vihaa ja liikaa vihaa rakkaudessa. Jotain sinnepäin. Minä tykkään että heikoimmista pidetään hyvää huolta, mutta edelleenkin on paljon heikkoja joita on autettava. Autan niitä joiden elämä on vähän allapäin niin yritän auttaa niin monta ylös kuopasta kuin pystyn. En kuitenkaan mahdottomiin pysty, mutta yritän jollain tavalla saada hyvin monelle hyvän elämän. Eli auttamis puuhia aion tässä tulevaisuudessa suunnitella. ;)

        Sinulle myöskin onnea elämälle ja tulevaisuudelle.

        Olemme vahvoja vain hetken aikaa, jotta voisimme auttaa heikompia.


      • WideBelief
        sharyn kirjoitti:

        Yritin löytää tietoa näistä "vanhoista" ja "nuorista" sieluista, joilla Siriuksen prinsessa minua mätkii. Tässä oli tiivistelmä löydöistäni.

        Lainauksen esimerkin mukaisia vanhoja sieluja voin kunnioittaa, jopa rakastaa, jos sellaisia tulee vastaan.

        Mitä rakkauteen tulee, sitä kaipaa jokainen, mutta minun osalleni sitä on tullut runsain mitoin; rakastava äiti, rakastava aviomies, jopa uskollinen ja rakastava koira (parikin). Lisäksi pari hyvää, elämän ikäistä ystävää.

        Kiitokseni Zoolille; hän ymmärtää asiat.

        Tuskinpa yritit löytää, yritit ymmärtää :-) Rakkautta myös sinulle etsinnässäsi. Eipä hassumpi polku.


      • Tähtiaikuinen.
        AVortac kirjoitti:

        Olisikin mielenkiintoista, jos tähti-ihmisille, herkille, vanhoille, yms. kosmisuudelle enemmän avautuneille ja avartuneille sieluille, joilla kenties on muistumia edellisistä inkarnaatioista 'muualla', olisi jokin turvallinen ympäristö, jossa jakaa näitä kokemuksia ja kertoa kaikkea vapaasti.

        Esim. joku foorumi, jossa ei olisi ns. 'skeptikoita' (oikeampi nimitys olisi 'kieltäjiä', sillä oikeat skeptikot eivät käyttäydy tai asennoidu kuten skeptikoiksi itseään nimittävät ihmiset maapallolla), tai muita vastaavia ihmisiä, joiden ainoa tarkoitus on saattaa näitä tämän planeetan hämmentämiä yksilöitä naurunalaiseksi ja alaspainaa heitä kunnes he eivät suunnilleen uskalla enää edes kaupassa käydä.

        Siis paikka, jossa olisi positiivista kommunikaatioita näistä asioista ja jossa voisi ja saisi jokainen vapaasti kertoa oman kokemuksensa asiasta, jolloin voisimme kaikki puida näitä kokemuksia ystävyyden ja veljeyden hengessä, sekä miettiä, kuinka voisimme parhaiten olla avuksi ihmiskunnalle tänä raskaana ja vaikeana Lopun Aikana, jota elämme.

        Meillä on kaikilla tarkoituksemme täällä, mutta ihmiset, jotka ovat avautuneet laajempaan ymmärrykseen, ovat yleensä myös ottaneet harteilleen suuremman vastuun kuin ns. 'tavikset', joiden elämä koostuu työstä ja televisiosta.

        Sen verran voin itsestäni kertoa, etten vielä ole löytänyt tehtävääni, jota olisin kyennyt manifestoimaan jollain tavalla. Tavallaan ehkä olen löytänyt tehtäväni, tai ainakin osatehtäväni tai yhden tehtävistäni tms., mutta tällä hetkellä ei ole mahdollista realisoida sitä mitenkään.

        Tuntuu aika puuduttavalta vain 'olla olemassa', sensijaan että voisi tehdä jotain mielekästä ja antaa jotain kaunista ihmiskunnalle ja auttaa tässä hirvittävän sekasorron aikakaudessa ihmispoloisia.

        Jos siis joku tietää tällaisen foorumin tai muun vastaavan keskustelupalstan, olisin varsin mielenkiinnostunut vastaanottamaan sen osoitteen.

        Kiitoksia.

        - Vortac

        p.s. Niin, meikäläiselle voi postittaa hyödyllistä ja mielenkiintoista, positiivista ja rakentavaa informaatiota (kieltäjät (skeptikoiksi itseään sanovat ja muut vastaavat) älkööt vaivautuko) aiheesta jos toisestakin osoitteeseen [email protected]

        Hei. "Toimenkuvaasi" potentiaalisena starseed-ihmisenä voisi kuulua ihan: lähimmäisten auttaminen (sitä voi tehdä ihan webinkin välityksellä), lähimmäisten kuuntelu (jos tarvitsevat kuuntelijaa), positiivisen energian levittäminen (omalla olemuksellaan ja kannustavalla käytöksellä)...

        Oikeastaan nämä ovat asioita, joista Jeesus aikanaan puhui.

        Käsittääkseni nämä "ufot" (vai pitäisikö sanoa "me ufot";)) (sanana hieman huono, koska viittaa liikaa lentävään lautaseen) pyrkivät edesauttamaan ihmisten välistä yhteisymmärrystä ja pyrkimyksiä aidompaan välittämiseen ja rakkauteen.

        Sanoin "me ufot", koska koen itse olevani "tähtiaikuinen". (sekä ulkonäöllisesti että "kyvyiltäni")


      • Tähtiaikuinen.
        I Coming From Stars kirjoitti:

        " Kaikki selviää aikanaan, ja oikeastaan meidän tarkoituksemmehan on tehdä juuri sitä mitä me juuri nyt teemme ja haluamme tehdä - siis elämme tätä elämää."

        Yritän elää elämää, mutta tällä planeetalla ei sallita elää elämääni rauhassa ja mukavan iloisena. Tiesitkö että joudun joka päivä teeskentelemään että olen joku muu koska minua alettaisiin pitämään outona tai jonkinlaisena muunlaisena henkilönä. Eli minun pitää valehdella itsestäni vain tämän tyhmän ihmiskunnan takia joka ei tajua lopettaa omaa tyhmyyttään. He jatkavat ja jatkavat jos paljastan itseni, esimerkiksi he alkavat pitää outona tai jonakin muuna, viimeisimmässä kohdassa he pitävät minua jopa hulluna.

        Luuletko että pidän tästä elämästä, luuletko että pidän jokapäiväisestä valehtelusta. Pystyn anonyymi palstoilla vain kertomaan itsestäni, en muuten pysty totuutta kertomaan. Kiitos siitä niille jotka perustivat tämän koko suomi24.fi keskustelu palstat.

        "Koti-ikävä taitaa vaivata monia ihmisiä nykyään. Noo, kyllähän sitä vähemmästäkin äitiä (

        "...joudun joka päivä teeskentelemään että olen joku muu koska minua alettaisiin pitämään outona tai jonkinlaisena muunlaisena henkilönä."


        Tiedän tunteen. Minua pidetään JO outona, "friikkinä", "omituisena", "kummallisena", jopa "vammaisena"...

        Anna tavisten vaan ihmetellä!

        Eivät he kuitenkaan tajuaisi asioita, vaikka niitä heille kuinka selittäisi.

        Yritä löytää seuraa, joka on samalla aaltopituudella itsesi kanssa - muuten huomaat vain "hakkaavasi päätäsi seinään"...

        Itse vietän paljonkin aikoja ulkopuolisten mielestä "eristyksessä", koska olen mieluummin yksin kuin "vääränlaisella seurassa".


      • Lentävä roska

        Sain telepaattisen viestin sinulta, että tämä on ykkösluokan fantastinen provo! Vastaanotinko viestisi oikein?

        Olemme kaikki laulavia ja tanssivia roskia maailmankaikkeudessa! Respect!


      • I Coming From Stars
        Lentävä roska kirjoitti:

        Sain telepaattisen viestin sinulta, että tämä on ykkösluokan fantastinen provo! Vastaanotinko viestisi oikein?

        Olemme kaikki laulavia ja tanssivia roskia maailmankaikkeudessa! Respect!

        En kyllä ole vielä siinä vaiheessa että osaisin telepatiaa, enkä kyllä osaa lähettää tuntemattomille jos osaisinkin. Kylläpäs vitsikkään tekstin heitit kehiin, provoilua vai??? Ei todellakaan provoilua, kerronpa vain miltä tuntuu asustaa täällä. Vastaanottosi meni väärin, kenties joltakin provoilijalta sait telepatian kautta tämän provo hommelin. Ei ainakaan minulta lähtöisin.

        Oudoille asioille on helppo nauraa siihen asti kunnes omalle kontille sattuu samat asiat. ;)


      • tarkoittaa
        I Coming From Stars kirjoitti:

        En kyllä ole vielä siinä vaiheessa että osaisin telepatiaa, enkä kyllä osaa lähettää tuntemattomille jos osaisinkin. Kylläpäs vitsikkään tekstin heitit kehiin, provoilua vai??? Ei todellakaan provoilua, kerronpa vain miltä tuntuu asustaa täällä. Vastaanottosi meni väärin, kenties joltakin provoilijalta sait telepatian kautta tämän provo hommelin. Ei ainakaan minulta lähtöisin.

        Oudoille asioille on helppo nauraa siihen asti kunnes omalle kontille sattuu samat asiat. ;)

        I coming from stars. Minä tulee tähdistä?


      • tulee tähdistä
        tarkoittaa kirjoitti:

        I coming from stars. Minä tulee tähdistä?

        niinkuin minäkin.
        Kaikki kehomme atomit, lukuunottamatta ehkä joitain harvoja alkuräjähdyksen jäljiltä jääneitä vety, litium ja heliumatomeja, ovat syntyneet tähdissä ja levinneet supernovaräjähdyksissä avaruuteen.

        Muuten, kaksi kissaanikin on tähdistä kotoisin.
        Ne käytäytyvätkin mielestäni vällillä vähän oudosti. Oliskohan koti-ikävää.

        Tarkempaa lähtöosoitetta en tiedä, kun aikaakin on kulunut yli aurinkokuntamme iän.


      • I Coming From Stars
        tarkoittaa kirjoitti:

        I coming from stars. Minä tulee tähdistä?

        I coming from stars.

        I = Minä
        Coming = Tulen
        From = Tuolta
        Stars = Tähdistä.

        Selkeästi.

        Minä tulen tähdistä.

        Totta se on että kaikki tulemme tähdistä. Se oli kuin maapalasten tanssia silloin kun maapallomme ja galaksimme syntyi. Mutta jotkut tulevat sitten kauempaa tähdistä. Kun katsot taivaalle, näet tähtiä, jokaisessa taitaa olla niissä 1 galaksi, jokaisessa melkein niissä asustaa joku. Hän katselee meidän tähteämme päin ja ajattelee että asuukohan täälläkin joku. Samanlaisessa asemassa kuin me. Toiset rodut kuitenkin ovat keksineet miten matkata avaruudessa hyvin nopeasti hyvin pienessä ajassa. Joten siksi täälläkin välissä käy muukalaisia katselemassa aluksillaan että mitäs ihmettä ne taas on keksinyt.

        Oikeasti ne käyvät katsomassa täällä meidän henkistä kehitystämme. He odottavat innolla sitä että saavat meidät liittolaisikseen, mutta meidän on tehtävä tämän liiton muodostumiseen meidän työ. Eli meidän on ruvettava kehittymään henkisesti, ymmärtämään henkisiä asioita. Katsokaa nyt mitä olemme tehneet omalle planeetalle. Esimerkiksi toisien arvostaminen otetaan henkisessä kehityksessä huomioon. Eli ei vain noin vain ajatella omaa etuaan että hei mä saan tästä tuotosta enemmän rahaa jos mä suurennan tehdastani tuolle kauniille metsäalueelle missä eläimet viihtyvät onnellisina. Ei saa näin tehdä.

        Pitää ajatella muitakin. Henkisessä kehityksessä on esimerkiksi muiden ajatteleminen aiheena.

        Jatkan myöhemmin lisää aiheesta.


      • Old soul from the moon
        I Coming From Stars kirjoitti:

        I coming from stars.

        I = Minä
        Coming = Tulen
        From = Tuolta
        Stars = Tähdistä.

        Selkeästi.

        Minä tulen tähdistä.

        Totta se on että kaikki tulemme tähdistä. Se oli kuin maapalasten tanssia silloin kun maapallomme ja galaksimme syntyi. Mutta jotkut tulevat sitten kauempaa tähdistä. Kun katsot taivaalle, näet tähtiä, jokaisessa taitaa olla niissä 1 galaksi, jokaisessa melkein niissä asustaa joku. Hän katselee meidän tähteämme päin ja ajattelee että asuukohan täälläkin joku. Samanlaisessa asemassa kuin me. Toiset rodut kuitenkin ovat keksineet miten matkata avaruudessa hyvin nopeasti hyvin pienessä ajassa. Joten siksi täälläkin välissä käy muukalaisia katselemassa aluksillaan että mitäs ihmettä ne taas on keksinyt.

        Oikeasti ne käyvät katsomassa täällä meidän henkistä kehitystämme. He odottavat innolla sitä että saavat meidät liittolaisikseen, mutta meidän on tehtävä tämän liiton muodostumiseen meidän työ. Eli meidän on ruvettava kehittymään henkisesti, ymmärtämään henkisiä asioita. Katsokaa nyt mitä olemme tehneet omalle planeetalle. Esimerkiksi toisien arvostaminen otetaan henkisessä kehityksessä huomioon. Eli ei vain noin vain ajatella omaa etuaan että hei mä saan tästä tuotosta enemmän rahaa jos mä suurennan tehdastani tuolle kauniille metsäalueelle missä eläimet viihtyvät onnellisina. Ei saa näin tehdä.

        Pitää ajatella muitakin. Henkisessä kehityksessä on esimerkiksi muiden ajatteleminen aiheena.

        Jatkan myöhemmin lisää aiheesta.

        http://www.youtube.com/watch?v=Wy2K-wbbPGk&mode=related&search=

        http://www.youtube.com/watch?v=-pf0cNMf20g&mode=related&search=

        http://www.youtube.com/watch?v=lN1Yyt1XmrY&mode=related&search=

        http://www.youtube.com/watch?v=ndZodpknFBc&mode=related&search=

        Kaikkihan me tähdistä ollaan. "Nuorimmaiset" ei vaa viel muista...


      • edes yksi
        I Coming From Stars kirjoitti:

        I coming from stars.

        I = Minä
        Coming = Tulen
        From = Tuolta
        Stars = Tähdistä.

        Selkeästi.

        Minä tulen tähdistä.

        Totta se on että kaikki tulemme tähdistä. Se oli kuin maapalasten tanssia silloin kun maapallomme ja galaksimme syntyi. Mutta jotkut tulevat sitten kauempaa tähdistä. Kun katsot taivaalle, näet tähtiä, jokaisessa taitaa olla niissä 1 galaksi, jokaisessa melkein niissä asustaa joku. Hän katselee meidän tähteämme päin ja ajattelee että asuukohan täälläkin joku. Samanlaisessa asemassa kuin me. Toiset rodut kuitenkin ovat keksineet miten matkata avaruudessa hyvin nopeasti hyvin pienessä ajassa. Joten siksi täälläkin välissä käy muukalaisia katselemassa aluksillaan että mitäs ihmettä ne taas on keksinyt.

        Oikeasti ne käyvät katsomassa täällä meidän henkistä kehitystämme. He odottavat innolla sitä että saavat meidät liittolaisikseen, mutta meidän on tehtävä tämän liiton muodostumiseen meidän työ. Eli meidän on ruvettava kehittymään henkisesti, ymmärtämään henkisiä asioita. Katsokaa nyt mitä olemme tehneet omalle planeetalle. Esimerkiksi toisien arvostaminen otetaan henkisessä kehityksessä huomioon. Eli ei vain noin vain ajatella omaa etuaan että hei mä saan tästä tuotosta enemmän rahaa jos mä suurennan tehdastani tuolle kauniille metsäalueelle missä eläimet viihtyvät onnellisina. Ei saa näin tehdä.

        Pitää ajatella muitakin. Henkisessä kehityksessä on esimerkiksi muiden ajatteleminen aiheena.

        Jatkan myöhemmin lisää aiheesta.

        kirja tähtitieteen alkeista.

        "Kun katsot taivaalle, näet tähtiä, jokaisessa taitaa olla niissä 1 galaksi,"

        Pötyä. Et tiedä edes, mikä ero on tähdellä ja galaksilla ja väität tulleesi tähdistä.


      • I Coming From Stars
        edes yksi kirjoitti:

        kirja tähtitieteen alkeista.

        "Kun katsot taivaalle, näet tähtiä, jokaisessa taitaa olla niissä 1 galaksi,"

        Pötyä. Et tiedä edes, mikä ero on tähdellä ja galaksilla ja väität tulleesi tähdistä.

        Aurinko sijaitsee galaksin keskustassa, niinkuin meidän aurinkomme meidän galaksissamme keskellä galaksiamme. Planeetat kiertävät aurinkoa ympäri.

        Kaikki tähdet ovat aurinkoja. Aurinko merkkaa myös sitä että siellä voi olla galaksi. Syy miksi päädyn tähän että siellä missä aurinko on niin siellä voi olla galaksi, päädyn tähän päätökseen siksi koska meidän galaksissamme on aurinko.

        Oletkos katsellut BBC Space dokumentteja, niissä vähän selitellään näitä asioita tarkemmin. Minä olen katsonut kaikki osat niistä BBC Space dokumenteista.

        Luuletko että vanha sielu muistaisi kaiken heti??? Niinkuin sanoin tuolla ylempänä muistaakseni, että kaikki asiat tulevat ajallaan sielusta kehoon. Esimerkiksi asiat voivat tulla esimerkiksi jos on joku muisto, näkee seuraavana päivänä samanlaisen muiston mitä ennen muinoin oli nähnyt, sitten muistuukin jonkin ajan päästä että tämän minä olen ennenkin nähnyt.

        No nämä muisto jutut on vaikea selittää joten selitän myöhemmin tarkemmin. Öitä sinnepäin.


      • keskustoissa
        I Coming From Stars kirjoitti:

        Aurinko sijaitsee galaksin keskustassa, niinkuin meidän aurinkomme meidän galaksissamme keskellä galaksiamme. Planeetat kiertävät aurinkoa ympäri.

        Kaikki tähdet ovat aurinkoja. Aurinko merkkaa myös sitä että siellä voi olla galaksi. Syy miksi päädyn tähän että siellä missä aurinko on niin siellä voi olla galaksi, päädyn tähän päätökseen siksi koska meidän galaksissamme on aurinko.

        Oletkos katsellut BBC Space dokumentteja, niissä vähän selitellään näitä asioita tarkemmin. Minä olen katsonut kaikki osat niistä BBC Space dokumenteista.

        Luuletko että vanha sielu muistaisi kaiken heti??? Niinkuin sanoin tuolla ylempänä muistaakseni, että kaikki asiat tulevat ajallaan sielusta kehoon. Esimerkiksi asiat voivat tulla esimerkiksi jos on joku muisto, näkee seuraavana päivänä samanlaisen muiston mitä ennen muinoin oli nähnyt, sitten muistuukin jonkin ajan päästä että tämän minä olen ennenkin nähnyt.

        No nämä muisto jutut on vaikea selittää joten selitän myöhemmin tarkemmin. Öitä sinnepäin.

        on lähes aina massiivinen musta aukko.
        Onneksi aurinkomme ei ole keskellä. Jo lähellä galaksien keskustaa avaruussäteily on niin voimakasta, ettei ainakaan mikään tuntemmme elämänmuoto voisi pysyä hengissä. Aurinkomme sijaitsee galaksimme laitapuolella.
        Keskivertogalaksissa on suuruusluokaltaan 100 000 000 000 (Satamiljardia) tähteä (aurinkoa). Ysittäisiä tähtiä ei taida juurikaan avaruudessa olla, vaan kaikki ovat osana galaksia tai esim pallomaista tähtijoukkoa.

        "Aurinko sijaitsee galaksin keskustassa, niinkuin meidän aurinkomme meidän galaksissamme keskellä galaksiamme."

        Taidat sekoittaa nyt planeettajärjestelmän ja galaksin.

        Sinun sijassasi kuitenkin lukisin edes yhden alkeiskirjan tähtitieteestä. Voisit saada juttuihin vähän lisää uskottavuutta.


      • Betelgeuze
        I Coming From Stars kirjoitti:

        Aurinko sijaitsee galaksin keskustassa, niinkuin meidän aurinkomme meidän galaksissamme keskellä galaksiamme. Planeetat kiertävät aurinkoa ympäri.

        Kaikki tähdet ovat aurinkoja. Aurinko merkkaa myös sitä että siellä voi olla galaksi. Syy miksi päädyn tähän että siellä missä aurinko on niin siellä voi olla galaksi, päädyn tähän päätökseen siksi koska meidän galaksissamme on aurinko.

        Oletkos katsellut BBC Space dokumentteja, niissä vähän selitellään näitä asioita tarkemmin. Minä olen katsonut kaikki osat niistä BBC Space dokumenteista.

        Luuletko että vanha sielu muistaisi kaiken heti??? Niinkuin sanoin tuolla ylempänä muistaakseni, että kaikki asiat tulevat ajallaan sielusta kehoon. Esimerkiksi asiat voivat tulla esimerkiksi jos on joku muisto, näkee seuraavana päivänä samanlaisen muiston mitä ennen muinoin oli nähnyt, sitten muistuukin jonkin ajan päästä että tämän minä olen ennenkin nähnyt.

        No nämä muisto jutut on vaikea selittää joten selitän myöhemmin tarkemmin. Öitä sinnepäin.

        juu eli pien fiba kävi sulla.
        Aurinko on siis aurinkokuntamme keskustassa, ei suinkaan galaksimme, Linnunradan.

        Tässä muuten hyvä video jossa näkee vähän mittasuhteita
        http://video.google.com/videoplay?docid=-3974466981713172831&hl=en-CA


      • Krlll
        I Coming From Stars kirjoitti:

        I coming from stars.

        I = Minä
        Coming = Tulen
        From = Tuolta
        Stars = Tähdistä.

        Selkeästi.

        Minä tulen tähdistä.

        Totta se on että kaikki tulemme tähdistä. Se oli kuin maapalasten tanssia silloin kun maapallomme ja galaksimme syntyi. Mutta jotkut tulevat sitten kauempaa tähdistä. Kun katsot taivaalle, näet tähtiä, jokaisessa taitaa olla niissä 1 galaksi, jokaisessa melkein niissä asustaa joku. Hän katselee meidän tähteämme päin ja ajattelee että asuukohan täälläkin joku. Samanlaisessa asemassa kuin me. Toiset rodut kuitenkin ovat keksineet miten matkata avaruudessa hyvin nopeasti hyvin pienessä ajassa. Joten siksi täälläkin välissä käy muukalaisia katselemassa aluksillaan että mitäs ihmettä ne taas on keksinyt.

        Oikeasti ne käyvät katsomassa täällä meidän henkistä kehitystämme. He odottavat innolla sitä että saavat meidät liittolaisikseen, mutta meidän on tehtävä tämän liiton muodostumiseen meidän työ. Eli meidän on ruvettava kehittymään henkisesti, ymmärtämään henkisiä asioita. Katsokaa nyt mitä olemme tehneet omalle planeetalle. Esimerkiksi toisien arvostaminen otetaan henkisessä kehityksessä huomioon. Eli ei vain noin vain ajatella omaa etuaan että hei mä saan tästä tuotosta enemmän rahaa jos mä suurennan tehdastani tuolle kauniille metsäalueelle missä eläimet viihtyvät onnellisina. Ei saa näin tehdä.

        Pitää ajatella muitakin. Henkisessä kehityksessä on esimerkiksi muiden ajatteleminen aiheena.

        Jatkan myöhemmin lisää aiheesta.

        I come = minä tulen


      • kovasti
        I Coming From Stars kirjoitti:

        Niinhän se on, vaikea on opettaa vanhoja sieluja vanhoihin asioihin mitkä ovat läpikäyty jo aikoja sitten. Jotkut asiat muistuttavat vanhoja sieluja että tämä ei ollut hyvä asia mihin uskoin. Valheita kuullaan jokapuolelta, ymmärrät sen varmasti.

        Totta se on että teen niinkuin haluan asiat, siten miltä tuntuu paremmalta. Minulla on hyvä olla, mutta toiset vain ymmärtävät minut että kun puhun kotiikävästä, niin puhuvat että minulla olisi liikaa vihaa ja liikaa vihaa rakkaudessa. Jotain sinnepäin. Minä tykkään että heikoimmista pidetään hyvää huolta, mutta edelleenkin on paljon heikkoja joita on autettava. Autan niitä joiden elämä on vähän allapäin niin yritän auttaa niin monta ylös kuopasta kuin pystyn. En kuitenkaan mahdottomiin pysty, mutta yritän jollain tavalla saada hyvin monelle hyvän elämän. Eli auttamis puuhia aion tässä tulevaisuudessa suunnitella. ;)

        Sinulle myöskin onnea elämälle ja tulevaisuudelle.

        Muistutat kovasti (kun nyt kerta Star Wars oli jo puheena) Anakin Skywalkeria katkeruudessasi ja vihassasi. Don´t get me wrong, aikeesi ja ajatuksesi ovat kieltämättä hyvää takaa ajavia!!

        Näistä viesteistä vaan paistaa läpi selvä "dark side of the Force". Either my way or the highway..

        Jatkanpa vielä tätä mielikuvaa..
        Anakin valittiin Jedineuvostoon nuorimpana koskaan, mikä on suuri kunnia ja osoittaa hänen henkisyyttä. mutta Anakin keskittyikin vain siihen, että hänelle ei myönnetty Jedi-Mestarin titteliä, vaikka neuvostoon pääsikin. Hänelle tärkeämpää oli tittelit ja taso hierarkiassa, eikä se mikä todella tekee hänestä Jedin.

        oli miten oli, toivon sulle I´m Coming From Stars kaikkea hyvää jatkossa!

        May the force be with you!! :)

        (ps. tässä tapauksessa Force, eli Voima, on se "jumala" mitä tuolla aiemmin yritettiin selittää. Ajattelin että koska itekin näistä leffoista puhuit, hoksaat varmaan hyvin sen asiayhteyden. Jedi-filosofiassa on paljon oikeasti loistavia pointteja, jos niihin vähääkään perehtyy. vaikka nyt fiktiivisestä asiasta puhutaankin..)


      • ororaa

        Siinä on vaan se, että sillä on joku syy miksi sä, tai me, ollaan täällä. Kyllä sitä itse kunkin tekis mieli hakata päätään seinään että mitä varten on joutunut tänne, mutta sellanen asenne vähänks niinkun harhauttaa siitä alkuperäisestä pointista. Lukuisten elämien ajanhan meitä on täällä vainottu ja tapettu, että siihen suhteutettuna tämä nykyaika on kohtuullisen siedettävää ainakin täällä länsimaissa. Ei se ikävää helpota, mutta silti.

        Hieno loki kuitenkin, muistutti hirvittävästi niitä aikoja kun itse avauduin.

        Toivottavasti oot löytänyt itses kaltaisia keskustelukumppaneita? Ettei ihan yksin tarvitse tuon tähtikaipuun kanssa olla.

        Se onkin sitten ihan toinen tarina, että mikä tämä meidän merkitys täällä on, ja mitä me ollaan tänne tultu tekemään...


      • Venurania

        Jo lapsena levitoin ja kävin öisin ulkoavaruudessa.
        Aikuisena totesin half an alien/half a woman.
        Olin lukenut Mackin Ufosiepatuista silloin.
        lämmöllä V.


      • Venurania
        AVortac kirjoitti:

        Olisikin mielenkiintoista, jos tähti-ihmisille, herkille, vanhoille, yms. kosmisuudelle enemmän avautuneille ja avartuneille sieluille, joilla kenties on muistumia edellisistä inkarnaatioista 'muualla', olisi jokin turvallinen ympäristö, jossa jakaa näitä kokemuksia ja kertoa kaikkea vapaasti.

        Esim. joku foorumi, jossa ei olisi ns. 'skeptikoita' (oikeampi nimitys olisi 'kieltäjiä', sillä oikeat skeptikot eivät käyttäydy tai asennoidu kuten skeptikoiksi itseään nimittävät ihmiset maapallolla), tai muita vastaavia ihmisiä, joiden ainoa tarkoitus on saattaa näitä tämän planeetan hämmentämiä yksilöitä naurunalaiseksi ja alaspainaa heitä kunnes he eivät suunnilleen uskalla enää edes kaupassa käydä.

        Siis paikka, jossa olisi positiivista kommunikaatioita näistä asioista ja jossa voisi ja saisi jokainen vapaasti kertoa oman kokemuksensa asiasta, jolloin voisimme kaikki puida näitä kokemuksia ystävyyden ja veljeyden hengessä, sekä miettiä, kuinka voisimme parhaiten olla avuksi ihmiskunnalle tänä raskaana ja vaikeana Lopun Aikana, jota elämme.

        Meillä on kaikilla tarkoituksemme täällä, mutta ihmiset, jotka ovat avautuneet laajempaan ymmärrykseen, ovat yleensä myös ottaneet harteilleen suuremman vastuun kuin ns. 'tavikset', joiden elämä koostuu työstä ja televisiosta.

        Sen verran voin itsestäni kertoa, etten vielä ole löytänyt tehtävääni, jota olisin kyennyt manifestoimaan jollain tavalla. Tavallaan ehkä olen löytänyt tehtäväni, tai ainakin osatehtäväni tai yhden tehtävistäni tms., mutta tällä hetkellä ei ole mahdollista realisoida sitä mitenkään.

        Tuntuu aika puuduttavalta vain 'olla olemassa', sensijaan että voisi tehdä jotain mielekästä ja antaa jotain kaunista ihmiskunnalle ja auttaa tässä hirvittävän sekasorron aikakaudessa ihmispoloisia.

        Jos siis joku tietää tällaisen foorumin tai muun vastaavan keskustelupalstan, olisin varsin mielenkiinnostunut vastaanottamaan sen osoitteen.

        Kiitoksia.

        - Vortac

        p.s. Niin, meikäläiselle voi postittaa hyödyllistä ja mielenkiintoista, positiivista ja rakentavaa informaatiota (kieltäjät (skeptikoiksi itseään sanovat ja muut vastaavat) älkööt vaivautuko) aiheesta jos toisestakin osoitteeseen [email protected]

        Kuulun itse mm. Siniset ajatukset-yhteisöön sekä Paranormaalnia(meniköhän oikein?) sekä indigo.adults ja Indigo society...
        Minulla oli 1985-86 Radio Cityssä/HKI ohjelma Kuunsolmu.


      • osoitti
        I Coming From Stars kirjoitti:

        Menet liian pitkälle etkä osaa lopettaa ennen kuin voitto on sinun. Tiedätkö edes kenestä puhut. Et tiedä koska et ole tavannut minua etkä minun elämääni ole ollut katsomassa. Enkä ole lapsi, olen aikuinen ihminen suurien ja ihmeellisten asioiden parissa. Teidänlaisenne ihmiset eivät osaa arvostaa toisia, vaan pilkkaavat kaikkea erilaista. Esimerkiksi sinä rupeat sanelemaan omiasi sekopäissäsi kun luet tekstiäni. Jos tietäisit sen mitä minä tiedän, et haluaisi olla tällä planeetalla sekunttiakaan vaan haluat pian päästä pois.

        Luuletko tosiaan että olen niin pölvästi että menen puhumaan julkisesti ihmisille kuka minä olen. Olet typerys ja häpeä sielunyhteiskunnallemme tällä hetkellä. Mutta jos muutut, voimme antaa sinulle anteeksi tekosi, mutta jos pysyt mulkkuna niin sitten odotamme että muutut jossain vaiheessa ymmärtäväisemmäksi sieluksi joka arvostaa toisia. Tiedän sen että olet nuori sielu Sharyn, sen näkee jo tekstisi laadusta kun olet niin kieltäväinen, eli totaalinen mulkku koko kauneudessaan.

        Olen tottunut nuorien sielujen viesteihin ja et ole ensimmäinen. Me vanhat sielut ohjaamme teitä paremmalle tielle jossa sinunlaisesi oppivat elämään ja arvostamaan toisien maailmankäsitystä. Minua vanhempiakin sieluja on, mutta kuulun ylimpään kastiin vanhoissa sieluissa. Halusin alkaa elämään jossakin toisessa paikassa joten kokeilin tätä planeettaa. Tämä näytti mukavalta ja kauniilta. Mutta sitten yhtenä päivänä huomasin, ettei tämä ollutkaan sellainen mitä ajattelin.

        Yritä harjoitella kehosta irtautumista, se voi selittää sinulle jotakin. Harjoittele myös henkistä kehitystä, eli ajattele luontoa ja sen maailmaa. Näet luontoa Avara Luonto ohjelmassa esimerkiksi. Sitä katselin pienenä paljon ja se oli hauska ohjelma. Tai no kaikki eläinohjelmat kiinnostivat minua.

        Kun sielu tiedostaa kehoa, totuuksia alkaa tulemaan maailmasta. No nuoret sielut on nuoria sieluja ja vanhat sielut vanhoja sieluja. Vanhat ja nuoret sielut eivät osaa kommunikoida selvästi keskenään koska heidän maailmankuvansa eroaa toisistaan.

        Internet on siitä hyvä koska täällä voin puhua vapaasti omasta itsestäni. Mutta jos yritän sitä muiden seurassa, he eivät uskoisi minun juttujani koska ovat nuoria sieluja. Sinäkin olet nuori sielu sharyn, mutta tulet jonain päivänä oppimaan samoja asioita kuin minä tästä maailmasta. Et vielä tiedä minne kyntesi isket, mutta jonakin päivänä tiedät mikä on oikein ja väärin. Käytöksesi tällä hetkellä on häpeällistä ja kuvottavaa ja joltain osin sairasta, koska aivosi määrittelevät sanan "Vanha sielu" tällä hetkellä vääränä.

        Nuorilla sieluilla on vähemmän tietoa maailmasta, joten se merkitsee myös sitä että nuoret sielut eivät ymmärrä vanhoja sieluja, joten nuoret sielut pitää vanhojen sielujen asioita puppuna, eli sontana. Osa nuorista sielusta on todella viisaita ja ymmärtäväisiä, vaikka ovatkin nuoria sieluja, mutta osa nuorista sieluista on sinunlaisia tyyppejä jotka leikkivät tietävänsä kaiken paremmin kuin toiset.

        Kiitos niille nuorille sieluille jotka ymmärtävät minut, kiitos teille, kiitos teille nuorille sieluille jotka pystyvät puhumaan positiivisesti asioista. Pysykää te hyvällä tiellä olevat nuoret sielut sillä hyvällä tiellä, älkääkä menkö sille polulle missä pitkäkyntiset ja valehtelijat kertovat juttujansa. Osa siltä toiselta polulta on siirtynyt hyvälle tielle kun ovat ymmärtäneet muiden merkityksen.

        En suosittele sinua sharyn jatkamaan kirjoittelua täällä. Sitten voit kirjoitella täällä taas kunhan olet ottanut meistä enemmän selvää. Sitten todellakin kun ymmärrät meidät niin sitten voit aukaista suusi. Sinun on vain siirryttävä näiden tietojen saamiseksi outojen juttujen pariin.

        Kirjoitappas omasta menneisyydestäsi, kerta haluat vain tulla minua raiskaamaan tänne teksteilläsi.

        Pysy järkevänä, lopeta tyhmyys. Jos et osaa lopettaa, olet tyhmä. Kieltäjän elämä on sairasta, sairaampaa kuin myöntäjän. Minä myönsin että elämäni on rankkaa tällä planeetalla, mutta kielsit elämäni minkälainen se on ollut monia vuosia sitten. Tahdoit valtaa, mutta et saa. Olet heikko sieluinen, nuori sielu, tietämätön maailman menosta. Kuolemasi jälkeen tietosi kasvaa, koska astut ulos kehostasi erilaiseen ympäröivään elämään. Sielun tiesi on musta, mutta voit aina tulla valkoisen tien puolelle, vain sen jälkeen kun olet oppinut jotakin tärkeää, tärkeän itse saat selvittää, lopun tiedätkin, ei ole helppoa elämää elää valheessa.

        Tämä kirjoituksesi paljasti koko TODELLISEN kehityksesi asteen. Aito henkisesti kehittynyt ihminen ei vedä hernettä nenäänsä ja vastaa toista mieltä oleville niinkuin sinä. Laita töppöset takaisin jalkaasi ja nöyrry ensin itse, niin kenties jonain päivänä kasvat myös henkisesti aikuiseksi. Henkisen kurssin lisäksi olet nimimerkistäsi päätellen reputtanut myös englanninkielessä.


      • tähdellistä
        I Coming From Stars kirjoitti:

        I coming from stars.

        I = Minä
        Coming = Tulen
        From = Tuolta
        Stars = Tähdistä.

        Selkeästi.

        Minä tulen tähdistä.

        Totta se on että kaikki tulemme tähdistä. Se oli kuin maapalasten tanssia silloin kun maapallomme ja galaksimme syntyi. Mutta jotkut tulevat sitten kauempaa tähdistä. Kun katsot taivaalle, näet tähtiä, jokaisessa taitaa olla niissä 1 galaksi, jokaisessa melkein niissä asustaa joku. Hän katselee meidän tähteämme päin ja ajattelee että asuukohan täälläkin joku. Samanlaisessa asemassa kuin me. Toiset rodut kuitenkin ovat keksineet miten matkata avaruudessa hyvin nopeasti hyvin pienessä ajassa. Joten siksi täälläkin välissä käy muukalaisia katselemassa aluksillaan että mitäs ihmettä ne taas on keksinyt.

        Oikeasti ne käyvät katsomassa täällä meidän henkistä kehitystämme. He odottavat innolla sitä että saavat meidät liittolaisikseen, mutta meidän on tehtävä tämän liiton muodostumiseen meidän työ. Eli meidän on ruvettava kehittymään henkisesti, ymmärtämään henkisiä asioita. Katsokaa nyt mitä olemme tehneet omalle planeetalle. Esimerkiksi toisien arvostaminen otetaan henkisessä kehityksessä huomioon. Eli ei vain noin vain ajatella omaa etuaan että hei mä saan tästä tuotosta enemmän rahaa jos mä suurennan tehdastani tuolle kauniille metsäalueelle missä eläimet viihtyvät onnellisina. Ei saa näin tehdä.

        Pitää ajatella muitakin. Henkisessä kehityksessä on esimerkiksi muiden ajatteleminen aiheena.

        Jatkan myöhemmin lisää aiheesta.

        on suomennettuna "minä tulla tähdistä", joka kyllä sopii sinulle alkeellisuutensa vuoksi, ei sen puoleen. Mutta tarvitset sanan am, jotta lauseestasi tulee "minä tulen tähdistä", siis I am (tai I'm) coming from stars.

        Takaisin vaan koulunpenkille ja myös elämänkouluun.


      • Tetrahedron
        osoitti kirjoitti:

        Tämä kirjoituksesi paljasti koko TODELLISEN kehityksesi asteen. Aito henkisesti kehittynyt ihminen ei vedä hernettä nenäänsä ja vastaa toista mieltä oleville niinkuin sinä. Laita töppöset takaisin jalkaasi ja nöyrry ensin itse, niin kenties jonain päivänä kasvat myös henkisesti aikuiseksi. Henkisen kurssin lisäksi olet nimimerkistäsi päätellen reputtanut myös englanninkielessä.

        ...sai vielä sellasen kuvan, että ihan hyvillä raiteilla mennään, mutta sittenhän se kaikki ego ja omahyväisyys pamahti esille. Ei taida olla kovin vanha sielu kyseessä, sillä heillä on kyky asennoitua jokaiseen elämään jo hieman tasapainoisemmin, koska tiedostavat asioiden kulun. Nuorilla sieluilla pukkaa isoimmat angstit pinnalle koti-ikävän suhteen.

        Tänne on tultu syystä, joten eläkäämme tämä elämä parhaamme mukaan ja jatkakaamme sitten seuraavaan. Oli se sitten täällä tai muualla. Ei tämä ikuista ole, ja meidän tehtävämme on pitää asiat kunnossa, mutta se ei onnistu jos keskitymme vain itseemme ja omaan mukavuuden tavoitteluun.

        "Henkisen kurssin lisäksi olet nimimerkistäsi päätellen reputtanut myös englanninkielessä."
        Hahahaha!! :D Repesin.


      • ..................
        I Coming From Stars kirjoitti:

        I coming from stars.

        I = Minä
        Coming = Tulen
        From = Tuolta
        Stars = Tähdistä.

        Selkeästi.

        Minä tulen tähdistä.

        Totta se on että kaikki tulemme tähdistä. Se oli kuin maapalasten tanssia silloin kun maapallomme ja galaksimme syntyi. Mutta jotkut tulevat sitten kauempaa tähdistä. Kun katsot taivaalle, näet tähtiä, jokaisessa taitaa olla niissä 1 galaksi, jokaisessa melkein niissä asustaa joku. Hän katselee meidän tähteämme päin ja ajattelee että asuukohan täälläkin joku. Samanlaisessa asemassa kuin me. Toiset rodut kuitenkin ovat keksineet miten matkata avaruudessa hyvin nopeasti hyvin pienessä ajassa. Joten siksi täälläkin välissä käy muukalaisia katselemassa aluksillaan että mitäs ihmettä ne taas on keksinyt.

        Oikeasti ne käyvät katsomassa täällä meidän henkistä kehitystämme. He odottavat innolla sitä että saavat meidät liittolaisikseen, mutta meidän on tehtävä tämän liiton muodostumiseen meidän työ. Eli meidän on ruvettava kehittymään henkisesti, ymmärtämään henkisiä asioita. Katsokaa nyt mitä olemme tehneet omalle planeetalle. Esimerkiksi toisien arvostaminen otetaan henkisessä kehityksessä huomioon. Eli ei vain noin vain ajatella omaa etuaan että hei mä saan tästä tuotosta enemmän rahaa jos mä suurennan tehdastani tuolle kauniille metsäalueelle missä eläimet viihtyvät onnellisina. Ei saa näin tehdä.

        Pitää ajatella muitakin. Henkisessä kehityksessä on esimerkiksi muiden ajatteleminen aiheena.

        Jatkan myöhemmin lisää aiheesta.

        Anteeksi nyt vaan, mutta se kirjoitetaan "I COME from the stars". Ja hyvää jatkoa sinulle :)


    • Lexcius

      A fragile life,my soul has eternal fire,I love and I hate,flying higer,and yes this is my path on Hell,and I dont mind,I'm chosen one,on this cell.
      http://www.youtube.com/watch?v=oq_6TLg3vQo
      http://www.youtube.com/watch?v=zOf9tCk7j8o
      http://www.youtube.com/watch?v=U4PjfDU1bsI
      http://www.youtube.com/watch?v=6fx_rukdJzw&mode=related&search=
      http://www.youtube.com/watch?v=82j69BcBj88&mode=related&search=
      http://www.youtube.com/watch?v=IrJOCka_5-c
      Let me be,let me rest,u see,ye World still turning.And ye question is still,to be or not to be,to chose,to be like He,thy beyond in beyond,in Shadowland.
      Ex N'pax.

      • lapsi kulta

        Haha, pitkästä aikaa viihdyttävää luettavaa tällä palstalla, vaikken täällä usein jaksakaan käydä.

        "I Coming From Stars"...usko pois, ne oikeasi "tähdistä tulleet" eivät keskustelisi tällä palstalla omasta olemuksestaan.

        Miksi haluat tuoda itseäsi esille?
        Miksi haluat uskoa että tulet tähdistä?
        Miksi sinun tarvitsisi kertoa se tällaisella palstalla?

        Jos oikeasti tietäisit mitä olet, olisit sen kanssa sen verran sopusoinnussa ja se olisi "sinua" ettei sinun tarvitsisi todistella mitään kenellekään.

        Sinulla on huono itsetunto.
        Olet hukassa itsesi kanssa.
        Haluat olla "jotakin", muttet tiedä mitä.

        Usko pois, "Sharylkin" on enemmän tähdistä kuin sinä. Ja emmekö me kaikki ole;-)


    • Tietoa jaan kaikille halukk...

      Olen myös harrastanut niin sanottua rajatiedettä jo 10v joten tietoni eivät ole mitään turhia,jos teillä on jotain kysymistä enkeleistä,luononhengistä,haamuista,jälleensyntymisestä ym.Niin minulle voi mailata. Vastaan jokaiseen viestiin.
      [email protected]

      • Sirratar

        Annat Tosi hyvää ja tärkeää tietoa asioista ja näit hyvin mikä minua vaivas Kiitos


    • Diidudaa

      Varsin outoa... Lähetin joskus ajat sitten tähän ketjuun viestin, oli muistaakseni kolmas viesti, ja nyt kun tulin katsomaan, se oli hävinnyt!
      Toinen juttu oli kans kun tein sen ihmetestin, jossa selviteltiin, että voisinko olla tähtilapsi, ja sain siitä jotain 80 pojoa muistaakseni, ja lähetin viestiä kun pyydetiin. Kun vastausta ei kuulunut, ajattelin lähettää toisen perään, mutta en löytänyt sitä lähetettyjen kansiosta, vaikken ole koskaan poistanut viestejäni. Jotain sensuuria?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      139
      4081
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      121
      1591
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1406
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1264
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      47
      1138
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1086
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      60
      1038
    Aihe