Led Zeppelin

kalvotaiteilija

Oliko Led Zeppelin tylsä livebändi?
Ainakin kun katsoo "The Song Remains the Same"a, niin Rock N Rollin jälkeen alkaa jo perse puutua ihmetellen mitä erikoista tuossa bändissä nyt on?
Pöhöttynyttä stadionrockia ja pilvenhuuruiset jälkihipit lavalla...

11

1285

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Poro Tallinnasta

      How The West Was Won. Samat jätkät vuotta aikaisemmin, mutta meno on aivan toista luokkaa.

    • Rynkyttäjä

      Monet seniorirokkarit ovat sanoneet, että Led Zeppeeliin teki parhaimpia keikkoja kuin mikään muu bändi tuohon aikaan.
      Ja tuo "The Song Remains the Same" ei ole paras livepiisi. Hyviö ovat esim.: "Rock & Roll", "Immigrant Song", "Dazed and Confused" ja muutamamuukin :)

    • YrjöJurri

      Ei todella ollut. Olin Kulttuuritalon keikalla katsomassa heeboja, kyllä bändi oli maineensa veroinen. Toki sen ajan PA tekniikka oli sanalla sanoen sieltä, mutta bändin tunnisti hyvin Led Zeppeliiniksi.

      Kitara oli pinnassa ja soundi lähes kun levyllä, laulu jäi kitaran ja rumpujen varjoon, joka nyt oli ajalle tyypillistä. Ryhmä oli hyvin esillä yksilöinä, toki Page johti joukkoa. Bonham veti pitkän rumpuosuuden jossa läpikäytiin kaikki mahdolliset ja mahdottomat kikat rumpujen pieksemisessä. Erityisesti jäi mieleen Bonhamin bassorummun päristys, koska mies tykitti väin yhdellä basarilla.

      Page loisti, kyllä hän oli ehdottomasti maineensa veroinen, mitään vastaavaa ei oltu ennen täällä nähty. Vermeistä ja akustiikasta johtuen bassokitara ei juuri kuulunut saliin, mutta jylisi Kulttuuritalon käytävillä. Kuten sanottu esitys oli tiukka ja kononaissoundi hyvä.

      • cosmicenergy

        oon aivan tajuttoman kateellinen sulle ja kaikille jotka näki ledit kultsalla..ää miks oon näin nuori??

        se joka sanoo että led zeppelin oli tylsä livebändi ei ole tainnut nähdä aavikkoDVDn ekaa levyä, paras keikka dvdllä minkä ikuna oon nähny.

        ainiin ja the song remains the samen stairwayssä on ehkä paras kitarasoolo koskaan sanokaa mitä sanotte


      • marshell

        Itselläni oli aluksi jotain Zeppeliniä vastaan. En tajunnut mitä hienoa siinä nyt niin oli, Stairway to Heaven tökki ja katsoin noita livepätkiä. Kuuntelin Rock and Rollin ja mietin olisiko bändissä sittenkin jotain hyvää. Ostin Led Zeppelin I:n ja live-DVD:n.

        Kuunneltuani hieman tunteella Zepin musiikkia tajusin sen maagisuuden. Sen jälkeen se on ollut yksi ehdottomia lempibändejäni. Olkoonsa kuinka huonoja jonkun mielestä joku livepätkistä, minä olen toista mieltä. Ne ovat aina hienoja. Jimmy Page oli jumala. Nykytilannetta en osaa sanoa, mutta tuskin olen kiinnostunut paluusta. Pagen ja Plantin keikalla tosin voisin olla.


    • 5th Stick

      Itsekin ostin tuon Song Remains The Same DVD:n ja täytyy sanoa, että olin kyllä pettynyt, (tietysti odotuksetkin oli korkealla) sen verran kova maine bändillä live-esiintyjänä on. Varsinkin kun vertaa noihin BBC-sessions julkaisuihin, niin "hirveää renkutustahan" Song Remains The Same DVD tarjoaa. Bändi alkoi vissiin olla aika väsynyt jo tässä vaiheessa. Stairway To Heavenkin on raiskattu täysin.

      • itsekkin

        Muistelmissaan,syyttivät tosin tuottajia.En tiedä monesko ilta se filmattiin kahden viikon Madison turneella.Pelkkä levytys kullostaa tehdyn eri aikaan paremilla laitteilla.


      • kalvotaiteilija
        itsekkin kirjoitti:

        Muistelmissaan,syyttivät tosin tuottajia.En tiedä monesko ilta se filmattiin kahden viikon Madison turneella.Pelkkä levytys kullostaa tehdyn eri aikaan paremilla laitteilla.

        Enkä tarkoita sen ajan teknisiä juttuja vaan sitä live-esiintymistä itsessään. Kamalan puuduttavaa ja tylsää vaikka bändi ei kovin vanha vielä ollutkaan. Samanlaista särmää kuten kahdella ekalla levyllä saa mut kuuntelemaan Zeppeliiniä.


      • Onkel Khaleb
        kalvotaiteilija kirjoitti:

        Enkä tarkoita sen ajan teknisiä juttuja vaan sitä live-esiintymistä itsessään. Kamalan puuduttavaa ja tylsää vaikka bändi ei kovin vanha vielä ollutkaan. Samanlaista särmää kuten kahdella ekalla levyllä saa mut kuuntelemaan Zeppeliiniä.

        The Song Remains The Same ei ole oikea vaihtoehto, jos haluaa nähdä kunnon Zeppeliiniä.

        Elokuva kuvattiin kiertueen viimeisinä päivinä eivätkä he vetäneet parastaan. Väsynyt bändi ei ollut sillä olihan se vielä 7 vuotta kasassa.

        Elukuva julkaistiin vasta pari vuotta keikan jälkeen, sillä jäsenet eivät itsekkään olleet tyytyväisiä materiaaliin. Se oli siis sellainen ''Julkaistaan tämä kun ei parempaa ole. Kyllähän ihmiset sen kuitenkin haluavat nähdä''.

        Suosittelen ehdottomasti Led Zeppelin DVD:tä jos haluat nähdä parempaa.

        Kyllä harmittaa kun ei elänyt vielä silloin kun kävivät Suomessa.


    • -----ö-----

      uusi foorumi www.ledzeppelin.lokomentti.com

      Juuri aukaistu.

    • HEnkkaZEPpElin

      SIIS ETTEKÖ TE VITTU YMMÄRRÄ ETTÄ ZEPPELINIT OVAT JA OLIVAT JOTAIN ELÄMÄÄ SUUREMPAA!! NE ON PERKELE JUMALTEN VASARA!! NIIDEN VERESSÄ VIRTAA AITO ROCK N ROLL!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1785
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1174
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1161
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe