kalat ja kaksoset

kalat

onko kokemusta tältä saralta??
en ihan pelkästään usko horoskooppeihin, mutta kyllä niissä jotain on...
itse rakastun kaksosiin

10

2622

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kalaN

   on 15v. kokemus.

  • kaksos N

   Kalatmiehen ja kaksosnaisen suhde on hankala.
   Kummallakaan ei ole jalat ihan tukevasti maan pinnalla ja kaksosnaisena voin sanoa että juuri sitä mieheltä kaipaisin. Että hän ois vähän erilainen ku minä siinä suhteessa -osais pitää mun vilkkaan mieleni kurissa. Kalat-mies ei ole siihen kovin hyvä.

   Olin suhteessa kalat-miehen kanssa useita vuosia ja meidän suhde oli pelkkiä ylä- ja alamäkiä. Ei koskaan mitään tasaisempaa että olisi vain mennyt hyvin ja eletty arkea. Arkea juuri meidän suhde ei kestänyt. Kalat oli kovin epävarma ja käyttäytyi sen mukaisesti ja minä en hänen herkkyyttään ehkä ihan täysin koskaan ymmärtänyt. Mutta hyviä hetkiä oli. Ja ne oli tosi hyviä, suunniteltiin lujaa yhteisiä juttuja ja leijuttiin molemmat pilvien yläpuolilla suunnitelmissamme mutta ne ovat noiden merkkien välisissä suhteissa kovin eläväisiä. Suunnitelmat, ja pilvilinnat.

   Sotaa ja Rakkautta, vuorotellen.

   Aika mustasukkaista myös. Kaksonen on eläväinen ja meneväinen eikä kalat aina ymmärtänyt sitä ettei se tarkoita uskottomuutta. Kumpaakaan ei saanut "sitoa" mutta käytännössä kalatmiehen mustasukkaisuus sitoi itseäni ja aloin syytellä omasta pahasta olosta (eli siitä ahdistuksesta kun menetin vapauteni henkisesti) miestä ja siitähän sitten saatiin erimielisyyksiä aikaan.

   Näin lyhykäisyydessään voisi sanoa että toimii ja ei toimi vuoronperään. Toiset jaksaa ja toiset ei jaksa. Itse en jaksanut ikuista epävarmuutta ja sitä ettei mihinkään voi luottaa edes itseensä siinä suhteessa.

   • Kala 37v.

    Hei,
    Itse olen kalanainen ja suhteessa kaksosmieheen. Totta on, että tämä suhde vaatiin vapautta, mutta tässä tapauksessa puolin ja toisin, olen nimittäin itse nousevalta merkiltäni kaksonen. Ehkä tästä johtuu, että ymmärrämme toisiamme niin hyvin. Tasaisesta eteenpäin menemistä ei tässä suhteessa ole kyse vaan kyllä "räiskettä" löytyy joka suhteessa, rakastetaan rajusti, mutta myös tapellaan välillä (ei ole kyse väkivallasta). Suhde vaatii molempinpuolista tilan antamista, mutta on mielestäni sen arvoinen.


   • kalanainen/kaksonen

    kaksosesta löytyy 2.eripuolta harrastuksia paljon ja hyvin levoton.Hyvin rakastava ja huomioon ottava,eri mittasuhteessa kalaan nähden.Olen elännyt kaksosen kaa 5 1/2v.avosuhteessa yläja alamäkeä tasaisesti.Eroa monta kertaa miettinyt,mikä pitää etten aikaa saa??rakkausko vai saamattomuus:Ystävät ei usko että eroamme,kun kerron he nauravat et taasko??


  • _kalatar_

   Onkos kellään kokemusta vastaavasta? Olen itse siis kalatnainen, nouseva jouskari, kuu kaksosissa.
   Useimmiten tunnun ihastuvan kaksosmiehiin. Ne eivät vaan lopulta ole kuitenkaan tarpeeksi jalat maassa-tyyppejä vaikkakin ihanan eläväisiä.

  • burgundi

   On kokemusta. Kaksonen on liian levoton kalanaiselle. Lisäksi hän on materialisti, kun taas kalanainen kulkee yleensä pää pilvissä. Kaksosmiehellä ei ole samaa herkkää mielikuvitusmaailmaa kuin kalanaisella.
   En siis suosittele.

   • empaattinenko

    PITKÄ kokemus on. Itse olen kaksosnainen ja mieheni se "paha-kala" Hän on aina huonolla tuulella, ailahteleva, masentunut, sairas (vetoaa siihen, ei tarvitse tehdä kotitöitä) väsynyt, valehteleva, laiska, mustasukkainen, sitova, alkoholin perään jne. lista pahoista piirteistä voisi jatkua loputtomiin. Silti minä kaksonen en ole häntä jättänyt, koska hän rakastaa minua. Huh...tätä elämää.


  • En osaa päättää

   Verta, hikeä ja kyyneleitä. Siinä se on koko karussa totuudessa. Jostain syystä kalat-mies tuntee suurta vetoa kaksos-naisiin. Liekkö siinä syy kun ovat luonteeltaan samankaltaisia mutta kuitenkin täysin erillaisia. Mystisiä tapauksia molemmat!

   • haluan ottaa asiata selvää:)

    eli itte oon toukokuun kaksonen(n) ja oon ny vuoden verran tuntenu kala(m)..Ollaan juteltu aivan kaikesta mitä mieleen on tullukkin..
    No nyt on sovittu että ruvetaan tapailemaan..Aika moni uskoo täälä horoskooppeihin,mutta mä oon päättäny että ei sillä horoskoopilla oo mitää tekemistä asian kaas vaan se että mitä toista kohtaan tunteen oli se horoskooppi mikä sitte tahansa..mun mielestä ei pitäisi liikaa kattella horoskooppien päälle..eihän sitä miestä/naista horoskoopin avulla löyretä..
    joten alkakaa miettimään kuinka onnelisia oikeesti ootta että teillä on joku jota rakastaa äläkää miettikö mikä se on horoskoopilta..jos te oikeesti toista rakastatta niin turha siinä on muuta miettiä.


   • ebedu
    haluan ottaa asiata selvää:) kirjoitti:

    eli itte oon toukokuun kaksonen(n) ja oon ny vuoden verran tuntenu kala(m)..Ollaan juteltu aivan kaikesta mitä mieleen on tullukkin..
    No nyt on sovittu että ruvetaan tapailemaan..Aika moni uskoo täälä horoskooppeihin,mutta mä oon päättäny että ei sillä horoskoopilla oo mitää tekemistä asian kaas vaan se että mitä toista kohtaan tunteen oli se horoskooppi mikä sitte tahansa..mun mielestä ei pitäisi liikaa kattella horoskooppien päälle..eihän sitä miestä/naista horoskoopin avulla löyretä..
    joten alkakaa miettimään kuinka onnelisia oikeesti ootta että teillä on joku jota rakastaa äläkää miettikö mikä se on horoskoopilta..jos te oikeesti toista rakastatta niin turha siinä on muuta miettiä.

    kuvitella itseäni suhteessa kenenkään itselleni sopivan merkin kanssa. Olen huomannut sen siitä, kun ympärilläni on ollut paljon vaakoja, oinaita ja kaksosia. Jonkin verran myös vesimiehiä. Sitä vähemmän kaloja(luoja kiitos) ja rapuja sekä härkiä.

    Parhaimmat ystävätkin ovat olleet vaakoja tai kaksosia.
    Nykyinen rakkauden kohteeni, jonka kanssa ollaan oltu kavereita tähän päivään asti on kaksonen. Rakastan häntä ylikaiken ja tunnen sen miten hänen erilainen luonteensa on kasvattanut luonnettani tämän liki 3 vuoden aikana. Olen itse kalatnainen ja kaverini siis kaksosmies. Hän ei puhu tunteistaan kelle tahansa ja luottamus on voitettava kunnolla ennen kuin kaksonen kertoo sulle mtn.
    Jos kalatnainen jaksaa ottaa itseään niskasta kiinni ja olla stressaamatta turhista pikkuasioista, hän oppisi paljon kaksosesta tuttavana, kaverina, ystävänä ja kumppanina.

    Moni valitettavasti antaa nykyisin liian helposti periksi, joten välit menee siinä samassa sitten. Itse emme puhu kuin tosi harvoin ja kun puhutaan, niin muutaman lauseen vaihdamme ja se siitä sitten. Olen oppinut sen, että kaksonen ei pidä päällekäyvistä ihmisistä, jota kalat toisinaan ovat. Olen siis antanut kaksosen olla ja huomannut sen, että kyllä kaksonen itse tulee juttelemaan jos vain huvittaa tai haluaa. Emme puhu koskaan irl, vaikka samaa koulua käymmekin, mutta fb tulee juteltua.. Katseemme kohtaavat kyllä, mutta kumpikaan ei sano yhtään mtn.

    Miksi emme sitten ole yhdessä. No, sen takia koska en sytytä häntä, vaikka minua hänen ulkonäkönsä, hankala luonteensa ja mielipiteensä eivät haittaa. Olen oppinut arvostamaan häntä ja muutin jopa hänen vuoksi samaan kaupunkiin asumaan, ja hän ei sit tiedä sitä todellista syytä miksi samaan kaupunkiin opiskelemaan lähdin ja että rakastan häntä ylikaiken kuin narkkari huumeita ja alkoholia sekaisin.

    Eräs naispuolinen kaveri on kehoittanut mua heivaamaan tämän miehen, mutta olen tiukasti päättänyt, että tämä mies pysyy elämässäni, kunnes hän itse toisin päättää, tulevaisuus toisin päättää tai kunnes kuolema meidän erottaa, vaikka ei puhuttais ollenkaan.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tapio Suominen on kuollut

   Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
   Maailman menoa
   52
   3751
  2. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   5
   2641
  3. Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin

   Matti, 72, on myynyt jäätelöä Espalla 27 vuotta, mutta nyt hänelle riittää: "Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin". Rep
   Maailman menoa
   49
   2123
  4. Nythän sitä sopii hallituksen lepäillä lomilla

   kun on Suomi saatu perikadon partaalle. Työpttömyys on huipussaan ja velkaa on vedetty kaksin käsin. Valtion yhtiöistä o
   Maailman menoa
   78
   1411
  5. J mies jos vain vielä voit

   Tule luo https://m.youtube.com/watch?v=F5pinBuBRwE&pp=ygUdam9zIHZhaW4gdmllbMOkIHZvaXQgdHVsZSBsdW8%3D Ikuisuutta ei van
   Ikävä
   18
   1246
  6. Nainen haluaisitko

   Mieluiten viettää mökkiviikobloppua viinamiehen, himogrillaajan, fitness-addiktin vai vauva kuumeisen miehen kanssa ?
   Sinkut
   35
   1059
  7. Mites ois nainen?

   Lähdettäisiinkö yhteiselle lenkille joku ilta? Vaikka sinne metsään. Olisi varmaan juteltavaa puolin ja toisin.
   Ikävä
   59
   1042
  8. Onko sulla joku

   Suunnitelma jo olemassa
   Ikävä
   60
   1017
  9. Koska kumpikaan ei saa sanaa suustaan

   niin miten olisi, jos opeteltaisiin viittomakieli ja hoidettaisiin kommunikointi sillä? Olisi varmasti helpompi murtaa j
   Ikävä
   61
   982
  10. Captain suuttui ja mustaksi muuttui

   Nyt on sitten laadittu oikein tiedote. Viimeksi oli siirtämässä laivojaan kun hävisi oikeudessa Savonlinnan kaupunkia va
   Savonlinna
   43
   951
  Aihe