kalat ja kaksoset

kalat

onko kokemusta tältä saralta??
en ihan pelkästään usko horoskooppeihin, mutta kyllä niissä jotain on...
itse rakastun kaksosiin

10

2628

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kalaN

      on 15v. kokemus.

    • kaksos N

      Kalatmiehen ja kaksosnaisen suhde on hankala.
      Kummallakaan ei ole jalat ihan tukevasti maan pinnalla ja kaksosnaisena voin sanoa että juuri sitä mieheltä kaipaisin. Että hän ois vähän erilainen ku minä siinä suhteessa -osais pitää mun vilkkaan mieleni kurissa. Kalat-mies ei ole siihen kovin hyvä.

      Olin suhteessa kalat-miehen kanssa useita vuosia ja meidän suhde oli pelkkiä ylä- ja alamäkiä. Ei koskaan mitään tasaisempaa että olisi vain mennyt hyvin ja eletty arkea. Arkea juuri meidän suhde ei kestänyt. Kalat oli kovin epävarma ja käyttäytyi sen mukaisesti ja minä en hänen herkkyyttään ehkä ihan täysin koskaan ymmärtänyt. Mutta hyviä hetkiä oli. Ja ne oli tosi hyviä, suunniteltiin lujaa yhteisiä juttuja ja leijuttiin molemmat pilvien yläpuolilla suunnitelmissamme mutta ne ovat noiden merkkien välisissä suhteissa kovin eläväisiä. Suunnitelmat, ja pilvilinnat.

      Sotaa ja Rakkautta, vuorotellen.

      Aika mustasukkaista myös. Kaksonen on eläväinen ja meneväinen eikä kalat aina ymmärtänyt sitä ettei se tarkoita uskottomuutta. Kumpaakaan ei saanut "sitoa" mutta käytännössä kalatmiehen mustasukkaisuus sitoi itseäni ja aloin syytellä omasta pahasta olosta (eli siitä ahdistuksesta kun menetin vapauteni henkisesti) miestä ja siitähän sitten saatiin erimielisyyksiä aikaan.

      Näin lyhykäisyydessään voisi sanoa että toimii ja ei toimi vuoronperään. Toiset jaksaa ja toiset ei jaksa. Itse en jaksanut ikuista epävarmuutta ja sitä ettei mihinkään voi luottaa edes itseensä siinä suhteessa.

      • Kala 37v.

        Hei,
        Itse olen kalanainen ja suhteessa kaksosmieheen. Totta on, että tämä suhde vaatiin vapautta, mutta tässä tapauksessa puolin ja toisin, olen nimittäin itse nousevalta merkiltäni kaksonen. Ehkä tästä johtuu, että ymmärrämme toisiamme niin hyvin. Tasaisesta eteenpäin menemistä ei tässä suhteessa ole kyse vaan kyllä "räiskettä" löytyy joka suhteessa, rakastetaan rajusti, mutta myös tapellaan välillä (ei ole kyse väkivallasta). Suhde vaatii molempinpuolista tilan antamista, mutta on mielestäni sen arvoinen.


      • kalanainen/kaksonen

        kaksosesta löytyy 2.eripuolta harrastuksia paljon ja hyvin levoton.Hyvin rakastava ja huomioon ottava,eri mittasuhteessa kalaan nähden.Olen elännyt kaksosen kaa 5 1/2v.avosuhteessa yläja alamäkeä tasaisesti.Eroa monta kertaa miettinyt,mikä pitää etten aikaa saa??rakkausko vai saamattomuus:Ystävät ei usko että eroamme,kun kerron he nauravat et taasko??


    • _kalatar_

      Onkos kellään kokemusta vastaavasta? Olen itse siis kalatnainen, nouseva jouskari, kuu kaksosissa.
      Useimmiten tunnun ihastuvan kaksosmiehiin. Ne eivät vaan lopulta ole kuitenkaan tarpeeksi jalat maassa-tyyppejä vaikkakin ihanan eläväisiä.

    • burgundi

      On kokemusta. Kaksonen on liian levoton kalanaiselle. Lisäksi hän on materialisti, kun taas kalanainen kulkee yleensä pää pilvissä. Kaksosmiehellä ei ole samaa herkkää mielikuvitusmaailmaa kuin kalanaisella.
      En siis suosittele.

      • empaattinenko

        PITKÄ kokemus on. Itse olen kaksosnainen ja mieheni se "paha-kala" Hän on aina huonolla tuulella, ailahteleva, masentunut, sairas (vetoaa siihen, ei tarvitse tehdä kotitöitä) väsynyt, valehteleva, laiska, mustasukkainen, sitova, alkoholin perään jne. lista pahoista piirteistä voisi jatkua loputtomiin. Silti minä kaksonen en ole häntä jättänyt, koska hän rakastaa minua. Huh...tätä elämää.


    • En osaa päättää

      Verta, hikeä ja kyyneleitä. Siinä se on koko karussa totuudessa. Jostain syystä kalat-mies tuntee suurta vetoa kaksos-naisiin. Liekkö siinä syy kun ovat luonteeltaan samankaltaisia mutta kuitenkin täysin erillaisia. Mystisiä tapauksia molemmat!

      • haluan ottaa asiata selvää:)

        eli itte oon toukokuun kaksonen(n) ja oon ny vuoden verran tuntenu kala(m)..Ollaan juteltu aivan kaikesta mitä mieleen on tullukkin..
        No nyt on sovittu että ruvetaan tapailemaan..Aika moni uskoo täälä horoskooppeihin,mutta mä oon päättäny että ei sillä horoskoopilla oo mitää tekemistä asian kaas vaan se että mitä toista kohtaan tunteen oli se horoskooppi mikä sitte tahansa..mun mielestä ei pitäisi liikaa kattella horoskooppien päälle..eihän sitä miestä/naista horoskoopin avulla löyretä..
        joten alkakaa miettimään kuinka onnelisia oikeesti ootta että teillä on joku jota rakastaa äläkää miettikö mikä se on horoskoopilta..jos te oikeesti toista rakastatta niin turha siinä on muuta miettiä.


      • ebedu
        haluan ottaa asiata selvää:) kirjoitti:

        eli itte oon toukokuun kaksonen(n) ja oon ny vuoden verran tuntenu kala(m)..Ollaan juteltu aivan kaikesta mitä mieleen on tullukkin..
        No nyt on sovittu että ruvetaan tapailemaan..Aika moni uskoo täälä horoskooppeihin,mutta mä oon päättäny että ei sillä horoskoopilla oo mitää tekemistä asian kaas vaan se että mitä toista kohtaan tunteen oli se horoskooppi mikä sitte tahansa..mun mielestä ei pitäisi liikaa kattella horoskooppien päälle..eihän sitä miestä/naista horoskoopin avulla löyretä..
        joten alkakaa miettimään kuinka onnelisia oikeesti ootta että teillä on joku jota rakastaa äläkää miettikö mikä se on horoskoopilta..jos te oikeesti toista rakastatta niin turha siinä on muuta miettiä.

        kuvitella itseäni suhteessa kenenkään itselleni sopivan merkin kanssa. Olen huomannut sen siitä, kun ympärilläni on ollut paljon vaakoja, oinaita ja kaksosia. Jonkin verran myös vesimiehiä. Sitä vähemmän kaloja(luoja kiitos) ja rapuja sekä härkiä.

        Parhaimmat ystävätkin ovat olleet vaakoja tai kaksosia.
        Nykyinen rakkauden kohteeni, jonka kanssa ollaan oltu kavereita tähän päivään asti on kaksonen. Rakastan häntä ylikaiken ja tunnen sen miten hänen erilainen luonteensa on kasvattanut luonnettani tämän liki 3 vuoden aikana. Olen itse kalatnainen ja kaverini siis kaksosmies. Hän ei puhu tunteistaan kelle tahansa ja luottamus on voitettava kunnolla ennen kuin kaksonen kertoo sulle mtn.
        Jos kalatnainen jaksaa ottaa itseään niskasta kiinni ja olla stressaamatta turhista pikkuasioista, hän oppisi paljon kaksosesta tuttavana, kaverina, ystävänä ja kumppanina.

        Moni valitettavasti antaa nykyisin liian helposti periksi, joten välit menee siinä samassa sitten. Itse emme puhu kuin tosi harvoin ja kun puhutaan, niin muutaman lauseen vaihdamme ja se siitä sitten. Olen oppinut sen, että kaksonen ei pidä päällekäyvistä ihmisistä, jota kalat toisinaan ovat. Olen siis antanut kaksosen olla ja huomannut sen, että kyllä kaksonen itse tulee juttelemaan jos vain huvittaa tai haluaa. Emme puhu koskaan irl, vaikka samaa koulua käymmekin, mutta fb tulee juteltua.. Katseemme kohtaavat kyllä, mutta kumpikaan ei sano yhtään mtn.

        Miksi emme sitten ole yhdessä. No, sen takia koska en sytytä häntä, vaikka minua hänen ulkonäkönsä, hankala luonteensa ja mielipiteensä eivät haittaa. Olen oppinut arvostamaan häntä ja muutin jopa hänen vuoksi samaan kaupunkiin asumaan, ja hän ei sit tiedä sitä todellista syytä miksi samaan kaupunkiin opiskelemaan lähdin ja että rakastan häntä ylikaiken kuin narkkari huumeita ja alkoholia sekaisin.

        Eräs naispuolinen kaveri on kehoittanut mua heivaamaan tämän miehen, mutta olen tiukasti päättänyt, että tämä mies pysyy elämässäni, kunnes hän itse toisin päättää, tulevaisuus toisin päättää tai kunnes kuolema meidän erottaa, vaikka ei puhuttais ollenkaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      3045
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2291
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      122
      1680
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1533
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1067
    6. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      934
    7. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      44
      891
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      846
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      71
      791
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      754
    Aihe