usaan cruisailemaan..

fargo

Voisko joku olla mukava ja neuvoa, olisin lähdössä tässä keväällä usaan ja olisi tarkoitus päräyttää route66 päästä päähän kaikkineen muine mutkineen, ajassa noin kuukausi, mutta paljonko maksaisi vuokra auto tai onko mahd. jos ostaisi jonkun kotteron jolla sen ajaisi ja sen jälkeen veisi romulaan?
Ja sit toinen, pystyykö sinne yleensä menemään tai oleskelemaan ilman luottokorttia eli visaa, mastercard, etc. etc.? Jo lennot pitäisi maksaa niillä....? kun en omista sellaista läpyskää!!

6

1594

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • selviä ilman

      Ei tuommoisesta omatoimisesta matkailusta selviä ilman luottokorttia. Auton ostamismahdollisuudesta on keskusteltu aikoinaan täällä riittävästi. Ei onnistu ilman USA:ssa annettua ajokorttia ja se taas vaatii liikaa vaivannäköä. Että tässä kielteiset puolet. Vuokraushinnoista en sano mitään. Netti on tulvillaan tietoa.

      • kortiton

        Nykyisin jenkkikortin saaminen on yhdistetty sotu järjestelmään (tietääkseni). Itselläni on vanhentunut kortti ja paikalliset neuvoivat unohtamaan uusimisen, nämä ovat kaiketi niitä terrorismin vastaisia toimenpiteitä. Route 66 matkustamisesta löytyy kattava artikkeli Tekniikan mailmasta pari numeroa takaperin.


      • auton osto onnistuu ilman sikäläistä ajokorttia.
        Sama kai se on kelle sen auton myy jos saa oikean hinnan.Mutta vakuutuksen saaminen autoon onkin toinen juttu.Kaverini osti vuosi sitten auton siellä ja ajeli kolme kukautta ilman vakuutuksia,aikamoista rulettia en suosittele!
        Auton vuokraus hinnoista kannattaa katsella vuokraamoiden sivuja:täältä saa ihan mitä tietoa tahansa!


    • kasilaukku

      Luottokortti on aivan ehdoton reissussa, jollet halua kantaa mukanasi repullista dollareita takuumaksuihin. Joka hotelli yms. haluaa luottokorttitiedot takuiksi, vaikka maksaisitkin kateisella huoneesi.

      Luottokortti on tapa osoittaa, etta olet luotettava normaali-ihminen! Suosittelen muuten ottamaan kaksi korttia ja molempiin suhteellisen korkean luottorajan reissun ajaksi.

    • Sami L

      Ota vaan suosiolla vuokra-auto. Jos itse ostamaasi kiesiin onnistuisitkin pitkän etsinnän jälkeen saamaan jostakin vakuutuksen, se on erittäin kallis. Vuokra-auton kanssa et tarvitse olla huolissasi tielle jäämisestäkään. Vuokraa kuitenkin riittävän iso, ettet stressaannu tilanahtaudesta pitkillä matkoilla. Sekä itse ostetuilla että vuokratuilla autolla siellä reissaamisesta on kokemusta ja kyllä nyt ajaisin mieluummin vuokra-autolla. Oman auton vakuutuksien saaminen onnistui lähinnä paikallisten tuttavien myötävaikutuksella.
      Route 66:tta joudut kulkemaan monta pätkää jalkaisin, koska valtatienä sitä ei ole enää olemassa. Useita osia siitä on kyllä merkitty Historical Route 66:ksi eri valtioissa. Pistä vähän paremmaksi ja aja Route 50 päästä päähän :) Se on edelleen olemassa ja kulkee oikeasti rannikolta rannikolle. Kuukaudessa ehdit kyllä ajaa välin edestakaisin.
      Koeta nyt saada se luottokortti. Auton vuokrauskin on lähes mahdotonta ilman sitä. Kuten myös ilman riittävää ikää. Sinne meneminen tai oleskelu ei kyllä vaadi luottokorttia ja eikös lennotkin pysty maksamaan pankin kautta?

      • fargo

        kiitos neuvosta, joo sain jo infoa yhdeltä naama tutulta joka tiesi ettei se route66 ole enää voimissaaan ja jotuu kiertelemään, mutta kuulemma kannattaa, jos sää sallii!!! Killroy travels järjestää kuulemma kans sellaisia matkoja johon kuuluu auto ja lennot?!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4185
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1640
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1436
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1412
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1160
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe