usaan cruisailemaan..

fargo

Voisko joku olla mukava ja neuvoa, olisin lähdössä tässä keväällä usaan ja olisi tarkoitus päräyttää route66 päästä päähän kaikkineen muine mutkineen, ajassa noin kuukausi, mutta paljonko maksaisi vuokra auto tai onko mahd. jos ostaisi jonkun kotteron jolla sen ajaisi ja sen jälkeen veisi romulaan?
Ja sit toinen, pystyykö sinne yleensä menemään tai oleskelemaan ilman luottokorttia eli visaa, mastercard, etc. etc.? Jo lennot pitäisi maksaa niillä....? kun en omista sellaista läpyskää!!

6

1588

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • selviä ilman

      Ei tuommoisesta omatoimisesta matkailusta selviä ilman luottokorttia. Auton ostamismahdollisuudesta on keskusteltu aikoinaan täällä riittävästi. Ei onnistu ilman USA:ssa annettua ajokorttia ja se taas vaatii liikaa vaivannäköä. Että tässä kielteiset puolet. Vuokraushinnoista en sano mitään. Netti on tulvillaan tietoa.

      • kortiton

        Nykyisin jenkkikortin saaminen on yhdistetty sotu järjestelmään (tietääkseni). Itselläni on vanhentunut kortti ja paikalliset neuvoivat unohtamaan uusimisen, nämä ovat kaiketi niitä terrorismin vastaisia toimenpiteitä. Route 66 matkustamisesta löytyy kattava artikkeli Tekniikan mailmasta pari numeroa takaperin.


      • auton osto onnistuu ilman sikäläistä ajokorttia.
        Sama kai se on kelle sen auton myy jos saa oikean hinnan.Mutta vakuutuksen saaminen autoon onkin toinen juttu.Kaverini osti vuosi sitten auton siellä ja ajeli kolme kukautta ilman vakuutuksia,aikamoista rulettia en suosittele!
        Auton vuokraus hinnoista kannattaa katsella vuokraamoiden sivuja:täältä saa ihan mitä tietoa tahansa!


    • kasilaukku

      Luottokortti on aivan ehdoton reissussa, jollet halua kantaa mukanasi repullista dollareita takuumaksuihin. Joka hotelli yms. haluaa luottokorttitiedot takuiksi, vaikka maksaisitkin kateisella huoneesi.

      Luottokortti on tapa osoittaa, etta olet luotettava normaali-ihminen! Suosittelen muuten ottamaan kaksi korttia ja molempiin suhteellisen korkean luottorajan reissun ajaksi.

    • Sami L

      Ota vaan suosiolla vuokra-auto. Jos itse ostamaasi kiesiin onnistuisitkin pitkän etsinnän jälkeen saamaan jostakin vakuutuksen, se on erittäin kallis. Vuokra-auton kanssa et tarvitse olla huolissasi tielle jäämisestäkään. Vuokraa kuitenkin riittävän iso, ettet stressaannu tilanahtaudesta pitkillä matkoilla. Sekä itse ostetuilla että vuokratuilla autolla siellä reissaamisesta on kokemusta ja kyllä nyt ajaisin mieluummin vuokra-autolla. Oman auton vakuutuksien saaminen onnistui lähinnä paikallisten tuttavien myötävaikutuksella.
      Route 66:tta joudut kulkemaan monta pätkää jalkaisin, koska valtatienä sitä ei ole enää olemassa. Useita osia siitä on kyllä merkitty Historical Route 66:ksi eri valtioissa. Pistä vähän paremmaksi ja aja Route 50 päästä päähän :) Se on edelleen olemassa ja kulkee oikeasti rannikolta rannikolle. Kuukaudessa ehdit kyllä ajaa välin edestakaisin.
      Koeta nyt saada se luottokortti. Auton vuokrauskin on lähes mahdotonta ilman sitä. Kuten myös ilman riittävää ikää. Sinne meneminen tai oleskelu ei kyllä vaadi luottokorttia ja eikös lennotkin pysty maksamaan pankin kautta?

      • fargo

        kiitos neuvosta, joo sain jo infoa yhdeltä naama tutulta joka tiesi ettei se route66 ole enää voimissaaan ja jotuu kiertelemään, mutta kuulemma kannattaa, jos sää sallii!!! Killroy travels järjestää kuulemma kans sellaisia matkoja johon kuuluu auto ja lennot?!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      342
      3554
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      229
      2166
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1702
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1597
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      85
      1434
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      294
      1305
    7. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      87
      1145
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1141
    9. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      84
      1139
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      976
    Aihe