kaksi tyttöä uimahallin vessassa

Liliana

Tässä on minun vielä oikeasti toteutumaton fantasiani, jonka ajatteleminen saa pöksyni joka kerta litimäräksi.

Minä odotan eräässä uimahallin vessassa sinua. Minulla on ylläni vihreä uimapukuni,silmäni peittää tummansininen naamio, olkapäilläni on pyyhkeeni.Koputat vessan oveen ja kysyt: Oletko, Katariina, siellä? Vastaan: "Kyllä, Marika" Avaan oven sinulle ja luikahdat koppiin kanssani. Olet kääriytynyt pyyhkeeseen, sen alla sinulla on uimapukusi. Hiuksissasi sinulla on pyyhe, joka peittää myös silmiesi seudun. Et tahdo, että muut uimahallissa olijat näkevät sinun käyttävät naamiota, joka peittää kasvonpiirteesi.
Suljen oven, poistat pyyhkeen päästäsi ja näen sinulla olevan samanlaisen naamion kuin minulla.
Emme tunne toisiamme, emme ole koskaan nähneet toistemme kasvoja. Mutta vartalomme tuntevat toisemme. Istahdan vessanpytyn kannelle. Istut hajareisin syliini, kasvot kasvojani kohden. Tunnen kuinka lämmin pyllysi on. Kuiskaan: "Pissattaako sua?" Naurahdat ja sanot hiljaa: "Mulla on hirveä pissahätä,olen juonut
tänään monta litraa vettä enkä käynyt veskissä, ihan sua varten." "Muakin pissattaa", myönnän, ja kosketan varovasti haaraväliäsi. Voi kuinka lämpimältä tunnut. Alan hieroa häpyhuuliasi uimapukusi läpi. Hankaat pyllyäsi reisiäni vasten. Nouset seisomaan eteeni, minä
istun edelleen pytyn kannella. Siirrän tummanpunaisen uimapukusi haarakappaletta syrjään, tahdon nähdä pimppisi. Ihanan, sileän posliinipimppisi. Kumarrun katsomaan pimppiäsi oikein läheltä. Hyväilen klitoristasi oikean käteni etu- ja keskisormilla. Uikutat hiljaa ja sanot, että sua pissattaa kauheasti. Hankaan klitoristasi voimakkaammin, pyörivin liikkein. Hyväilen emättimesi suuta, tunnen, kuinka se muuttuu limaisen liukkaaksi nesteistäsi.
Tartut molemmin käsin rintoihini ja tunnustelet niitä hellästi. Laitan molemmat kämmeneni pimppini päälle ja painan lujaa,on niin kauhea pissahätä, etten pysty pidättelemään enää kauaa. Se tuntuu niin kiihottavalta.
Istun kyykkyyn vessanpytyn kannen päälle ja levitän haarojani. Levitän molemmin käsin paljasta
posliinipimppiäni silmiesi edessä ja kuiskaan: "nuole mua." Siirrät uimapukuni
haarapalan sivuun ja alat nuolla kosteata pimppiäni voimakkaasti. Työnnät kaksi sormea sisääni ja nuolet. Huokailen mielihyvästä. Hankaat klitoristani voimakkain pyörivin liikkein.
"Laita sormi mun pyllyyn", kuiskaan. Teet käskettyä, mutta jatkat klitorikseni hieromista.
Olen jo ihan märkä kiihotuksesta ja istun normaalisti pytyn kannelle, uimapuku edelleen ylläni. Istut hajareisin syliini ja hankaat uimapuvun verhoamaa kuumaa pimppiäsi omaani vasten. Yhtäkkiä lopetat liikkeen ja vavahdat. "Mä en pysty pidättämään enää", kuiskaat. Puristelen pakaroitasi
hyväksyvästi. Keskityt oikein ja painat pimppiäsi lujempaa mua vasten ja yrität pissata. Olet ollut niin kauan pidättämättä, että pissa ei tule enää niin helposti, vaan joudut pinnistellä. Se tuntuu sinusta kärsimykseltä ja erittäin kiihottavalta. Painat pimppiäsi vieläkin lujempaa omaani vasten ja tunnen, kuinka lämmin pissasi alkaa valua uimapukusi läpi pimppini päälle. Pissaat kovalla paineella syliini.
Kiihotun aina vaan enemmän ja puristelen lujaa pakaroitasi. Pissahädän laannuttua huokaat helpotuksesta ja nouset sylistäni. Riisut märän uimapukusi ja seisot alastomana edessäni, vain naamiosi peittää silmäsi. Nousen itsekin ja riisun pissaisen uimapukuni, heitän sen lavuaariin. "Nyt on mun vuoroni", sanon, ja avaat vessanpytyn kannen ja istut istuimelle hajareisin. Istun syliisi ja hankaan rinnoillasi rintojasi. Nostan pyllyäni hieman ilmaan ja pinnistän. Pissasuihkuni osuu mahallesi.
Tähtään reisillesi ja vessanpyttyyn, johon osuessa kuuluu kiihottavaa lorinaa. Nousen seisomaan, ja istun selkä sinuun päin syliisi, sinun istuessasi edelleen vessanpytyllä.
Nostan pyllyäni ylöspäin ja puristelet pakaroitani ja levittelet pyllyäni minun pissatessani edelleen päällesi. Työnnät yhden sormen peräaukkooni ja hankaat lujaa klitoristani
toisella kädelläsi. Minua annan pissan edelleen valua päällesi. Hankaat klitoristani niin ihanasti ja työntelet sormeasi pyllyyni, että minä saan valtavan orgasmin. Hädin tuskin saan pidätettyä huutoni kun laukean. Nouset kyykkyyn vessanpytyn reunalle istumaan ja työnnät pimppiäsi hajareisin minua kohden. Hankaan edelleen kuumaa ja orkun jäljiltä sykkivää pimppiäni omaasi vasten. Työnnän sormeni emättimeesi ja alan hankata voimalla klitoristasi. Ei kestä kauaakaan kun laukeat. Istumme hetken vielä sylikkäin vessanpytyn kannella sykkivät pimpit toisiinsa painautuneina. Kun hengityksesi on tasaantunut, nouset ylös, nappaat uimapukusi, laitat pyyhkeen päähäsi ja poistat naamiosi niin, että en näe kasvojasi.
Katoat selkä minuun päin suihkuihin. Minä jään vielä istumaan pytylle. Hetken päästä menen itsekin suihkuun ja lähden kotiin, seuraavaa tapaamistamme odottaen.

18

10815

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Gina

      Mukavan erilainen tarina. Mutta silti hirveen kiihottava! Jos sulla on lisää fantasioita, jaa ne toki kanssamme! Maltan tuskin odottaa...

    • hmm

      näyttää siltä, että tähän novelliin olisi vastattu (1 vastaus) mutta vastausta ei vaan näy! mistä johtuu?

    • elisa

      tosi kiihottava juttu!! kerro lisää!!! :D

    • Joo

      ...ei ole fyysisesti mahdollista istua sylikkäin ja hangata pimppejä yhteen. Anatomian tunnille siitä!

    • innuz

      todella kiihottava juttu! jatka vain kirjoittamista, uskoisin että monet tahtovat lukea lisää kirjoitelmiasi!!

    • innuz

      todella kiihottava juttu! jatka vain kirjoittamista, uskoisin että monet tahtovat lukea lisää kirjoitelmiasi!!

      • Liliana

        On se mahdollista istua sylikkäin ja hangata pimppejä yhteen. Se onnistuu näin: toinen istuu ihan normaalisti esim. tuolilla ja levittää haarojaan. Toinen tulee istumaan siihen ensimmäisen jalkojen väliin jääneeseen tilaan, kasvot siis ensimmäisen kasvoja kohti. Laittaa reitensä haaralleen ja roikottaa sääriään ensimmäisen reisien yli. Vaikea selittää mutta se toimii. Siitä vaan hankailemaan! :)


      • perhonen
        Liliana kirjoitti:

        On se mahdollista istua sylikkäin ja hangata pimppejä yhteen. Se onnistuu näin: toinen istuu ihan normaalisti esim. tuolilla ja levittää haarojaan. Toinen tulee istumaan siihen ensimmäisen jalkojen väliin jääneeseen tilaan, kasvot siis ensimmäisen kasvoja kohti. Laittaa reitensä haaralleen ja roikottaa sääriään ensimmäisen reisien yli. Vaikea selittää mutta se toimii. Siitä vaan hankailemaan! :)

        On se vaikkta kuvailla, mutta onnistuu ku kokeilee.Omia kokemuksia on toisten tyttöjen kans "leikkimisestä" että jos suoraan sanotaan niin se kiihottaa enempi ku miesten kans,vaikka olenki naimisissa,ruukataan kavereitten kans sillon tällön kokeilla jotain muuta.Mieheni osallistuu siihen vain katsomalla, antaa tyttöjen leikkiä.Nehän sen tietää paremmin mistä nuolla ja imeä..... ;)


    • Einomies

      tarina, jossa oli aivan ihania pissa- ja pimppileikkejä. Pakko oikein runkata samalla kun tuota luki. Kunpa olisi saanut olla kolmantena pyöränä ja saanut molempien tyttöjen kuumat pissat päälle.

      Kirjoittele ihmeessä lisää ja pysyttele samansisältöisissä aiheissa eli mukaan pissaa ja pimppejä.

    • K.L.

      Kiihotuin aivan mielettömästi.

    • mies

      kaikkien toiveiden täyttymys: päästä nuolemaan ja imemään tuollaisen tyttöparin jalkovälejä...

    • Mr.Wizard

      Mm..alku oli hyvä vaikka maskit vähä latisti mielestäni en tykkää mistään fetissi maski pissa jutuista mutta alkoipa tuossa panettamaan aika hyvin että sanoisin että hyvin kirjoitettu.


      Mahtoi sinulla olla oikeasti hauskaa tuossa.

      • Einomies

        pilasivat jutun. Eipä siinä kyllä juuri mitään ihmeellistä ehtinyt tapahtumaan ennen kuin jo ensimmäinen maskijuttu astui kuvaan. :)


      • Mr.Wizard
        Einomies kirjoitti:

        pilasivat jutun. Eipä siinä kyllä juuri mitään ihmeellistä ehtinyt tapahtumaan ennen kuin jo ensimmäinen maskijuttu astui kuvaan. :)

        En pidä fetissisista maski ja pissi leikeistä mutta kiihottava tarina..oli hyvin "toteuttu" lue kirjoitettu.


    • huh-huh

      Älytöntä, mieletöntä, järjen köyhyyttä, sairaalloisen julmaa tuhmaa hävyttömyyttä!!!!!
      Kaikkea sitä lukea saakin MUKA NYKYAJAN SIVISTYNEESSÄ MAAILMASSA, alkukantaisen eläimellisen käytöksenkin alapuolelle menevää äklöttävää ei-hyväksyttävää toimintaa. ONKO naamarin verran vielä jotain häveliäisyyttä? VOI,HYVÄT TYTÖT luopukaa hirveistä, mielettömistä ei-soveliaista teoista! Tekoset jättää jälkensä kehitykseenne ja psyykkiseen tilaanne. Ymmärtäkää ette ole oikealla ymmärryksellä, tekonne on tosi SAIRALLOISTA! Lopettakaa ja hakekaa apua mielenvääristymiinne psykologilta, älkää antako asioiden enää jatkua täällä linjalla. Olisi kiva tietää ikänne ja uimahallin sijainti. Eikö uimahallissa edes kukaan mitään epäillyt? Tälläiset teot kiinni julkisilla paikoilla!

      • Liliana

        kiva kun on tullut noin paljon positiivista palautetta!! :) Kiitos teille!! Kiva kuulla, että tuo juttu voisi olla muistakin ihmisistä kiihottava.

        sinulle "huh-huh", kiinnostaisi tietää, mitä oikein teet täällä seksipalstoilla kun noin "siveä" olet? Etkä tainnut lukea kirjoittamaani juttua kunnolla, kirjoitin siinä tarkkaan, onko se totta vaiko fantasiaa.
        Mutta mielelläni toteuttaisin sen! ;)


    • Anonyymi

      oh olipa, ramaattinen tarina.

    • Anonyymi

      Mia,oletko tullut kaapista ulos? Aukaisemmin haaveilit vanhasta, lihavasta naaoyrin miehestö...

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5100
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      16
      2357
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1867
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1568
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1195
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe