Kaksosnaisen luonne..

Millainen??

Miten on onko kaksosnainenkin pettäjä ja ovela valehtelija ? Jos hän on kovin mustasukkainen luonteeltaan, tarkoittaako sitä, et epäilee toisen tekevän samaa kuin itse ? Seurustelin tälläisen kanssa jonkinaikaa. Epäili minun flirttailevan toisten kanssa, epäili et petän heti, kun tilaisuus. Luuli etten pidä hänestä tarpeeksi. Mitään aihetta en antanut ja näytin hänelle pitämiseni, ehkä liikakin.
Hänelle itselleen kyllä tuli jos jonkinlaisia puheluita ja tekstareita. Puhelut hän meni aina keskustelemaan toiseen huoneeseen, jos olin paikalla. Käyttäytyi muutenkin kuin kaksonen. Välillä kuin aurinko ja hetkenpäästä aivan toista.
Suutui herkästi, arvosteli, epäili yms. Aivan mahdoton ihminen ymmärtää. Siihen kai seurustelumme loppuikin. Jälkeenpäin sain tietää hänen tavanneen muitakin. Eli onko kaksosnainenkin
samanlainen kuin kaksosmieskin ?

12

3949

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Itse kaksosnainen

      Niin, ihan samanlainen kiero korkkiruuvi on kaksosnainen kuin mieskin.
      Ehkä se on just sitä että epäilee sinua siitä mitä itse tekee.
      Mutta toisaalta ehkä ei. Olen itse kaksonen ja tässä parin viimevuoden aika olen huomannut sellaisen piirteen että olen todella mustasukkainen. Rakastuin päätäpahkaa kaksosmieheen ja oli ihan kauheeta katsella miten hän nautti muiden naisten seurasta. Mies on flirtti ja ei välttämättä siinä muuta ollutkaan mutta sepä ei miellyttänyt minua ja herra parka joutui tekemään tosi paljon töitä sen eteen että tunsin olevani haluttu, rakastettu. tässä suhteessa olin 150% uskollinen!
      Aivan mahdoton olen minäkin, elämäni rakkaus kerran sanoikin että minun kanssa ei pysty elämään järki päässä.
      Ja meidän juttu kaatui juuri tuohon minun mustasukkaisuuteen ja epäilyyn. Vaikka syytä oikeesti kyllä olikin. Olin vain yksi pillupiiriläinen. Paljon kyllä opin tuolta mieheltä.

    • Te69

      Ei kai kaikki voi olla sellaisia vaik kaksosia olisivatkin. Itse olen kaksosnainen mutta en taatusti petä miestäni jos sellaisen kanssa olen ollut! Saatan olla energinen, meneväinen, seurallinen ja eläväinen mutta ehdottomasti luotettava.
      Hänellä oli ehkä itseluottamuksessaan sanomista jos ei luotanut sinuun jos olit luotettava. Itse menen toiseen huoneeseen puhelimeen etten häiritse tv;n katselua tai en ole tottunut löpisemään muiden kuullen. Vaikka mitään salaisuuksia olisikaan.

    • pitänee paikkansa

      Samantyyppisii kokemuksii paristakin kesäkuun tyttösestä. Ei riittäny et olis olleet epäileväisii ja mustiksii, oli viel katteellisii kaikesta mitä miul on. Jopa palkastaki ja ei mistää oikee koskaa tyytyväisii, jatkuva narina päällä.

      • Meitä on moneksi

        tämä kaksostyttö ei ole kyllä pettävää lajia, en ole koskaan pettänyt ketään miesystävääni. Uskollisuus on minusta itsestään selvää jos kerran ollaan parisuhteessa. Mustasukkainen olen siihen saakka kun tiedän varmasti miehen tunteet.

        En myöskään ole kateellinen, koska jokaisellahan on omat huonot ja hyvät asiansa. Miksi kadehtisin ketään, enhän tiedä mitkä ovat hänen ongelmansa,niitähän on kaikilla.


      • Te69

        Mielestäni nuo ominaisuudet löytyy kaikista riippumatta merkeistä, jos ovat löytyäkseen.
        Kai epäilyjä herää jos toinen syytä antaa ja mustasukkaiseksi voi tulla jokainen jos provosoidaan.. luulisin ainakin. Jos on luottamuksen arvoinen niin miksi suotta vaivata itseään epäilyillä.
        Kaikki eivät ole kateellisia toisen omasta jos oma elämä on kohdallaan tai tilanteensa ja varallisuutensa on hyväksynyt.


      • Nicko

        Onkohan niin että ihmisen käyttätymiseen on muitakin tekijöitä kuin horoskooppimerkki? Itse olen kaksosnainen ja elänyt vuosikymmeniä saman miehen kanssa olematta kertaakaan uskoton. Flirttailen mielelläni, se antaa elämälle vähän jännitystä ja ihmiselle itsetuntoa huomaavansa olevan haluttu, mutta tähän se sitten jää. Että asia menisi sen pidemälle tarvitsen aikaa varmistua miehen tunteistä, ja omistanikin, ennen kun rynnin peittojen alle. Puhelimessa en lärpättele muitten kuullen vaan menen sivuun, ei sillä että puhuisin salaisuuksia vaan sillä että uskon ettei puheluni muita kiinnosta.


    • Jessica1

      Hän on todennäköisesti hyvännäköinen, mutta saavuttaaksesi hänen suosionsa sinun ei kannata haaskata sanojasi ylistääksesi hänen kauneuttaan, sillä hän arvostaa aivan eri asioita. Ettet putoaisi kuin eno veneestä Kaksosnaisen kovassa vauhdissa sinun tulee ymmärtää hänen kahtiajakautunutta luonnettaan.Jos olet taipuvainen mustasukkaisuuteen, saat varmasti sanoa ennemmin tai myöhemmin hyvästit Kaksosnaisellesi, sillä hän ei voi elää suljetussa tilassa. Jos pystyt pakottamaan hänet paikoilleen, voit hankkia korvatulpat, sillä hän kyllä osaa valita sanansa niin, että menetät lopulta hermosi. Anna suosiolla tilaa tälle ilmaelementin edustajalle ja hän jakaa kanssasi kaikki ne hedelmät, joita hän universumin sanansaattajana tulee keräämään. ja sitten tunnen kaksosnaisia jotka oikeasti itse pettävät ja ovat todella mustasukkaisia...mutta luultavasti hänellä itsellään on ollut muita ja pettänyt sinua niin koko ajan silloinkin syyttänyt sinua. Eikös se ole niin kuka itse pettää hän toista syyttää...

    • ihka aito helmi

      Tottakai! Mikään ei ole niin ihanaa kuin flirttailla monen miehen kanssa ja tahtomattani petän sekä valehtelen. Mutta minua ei saa pettää tai kosto on armoton. Kauheeta myöntää mutta näin se vain on. Minkäs teet jos kaksosnainen rakastaa niin paljon ja on niin avoin, ettei raski sanoa miehille ei.

      Voisipa suomessakin mennä naimisiin monen miehen kanssa, minulla olisi haaremi ja joka yö saisi valita seksikumppanin, sillä sitä kaksonen rakastaa ylikaiken. Kokoajan mielessä ja vesi kielessä.

      • friidu

        Hienoa että on joku rehellinen ja kertoo mistä pitää. Mulla on kanssa suuri hupi "iskeä" miehiä ja kun ne on sulaa vahaa, niin pois vaan.
        Mutta jos mä rakastun, niin sitten ei ole muutakuin se yksi, niin kauan kuin se toimii ja sitten mies kiertoon vaan


      • lissu
        friidu kirjoitti:

        Hienoa että on joku rehellinen ja kertoo mistä pitää. Mulla on kanssa suuri hupi "iskeä" miehiä ja kun ne on sulaa vahaa, niin pois vaan.
        Mutta jos mä rakastun, niin sitten ei ole muutakuin se yksi, niin kauan kuin se toimii ja sitten mies kiertoon vaan

        näin meni aina viimeisimpään suhteeseen ennen kauheata skorppionia nyt olen toipumassa minä olen leikitellyt ennen tätä toisten tunteilla enkä piitannut pätkääkään nyt kolahta tosi lujaa omaan nilkkaan


    • on ristiriitainen

      persoona,koska hänen on itse niin helppo saada seuraa.Tästä johtuu,että hänen on vaikea luottaa muihin,koska luulee,että muilla on samaten.Kaksoset ovat niin monipuolisia,että päätösten teko on aivan kauhean vaikeaa.Kaksonen on jotenkin täydellisyyden tavoittelija parisuhteessa ja siksi sen täytyisi tarjota kaksoselle,sekä vapautta että turvallisuutta.Kaksosen kanssa ei koskaan ikävysty jos tämä merkki saa toteuttaa itseään.Tukahdetettu kaksonen on aivan hirveän oikukas ja arvaamaton pakkaus.Olen kaksosnainen:)

      • joku

        Voisitko ajatella tämän naisen olevan ehkä nuori. Tuolloin on vielä tervettä katsoa, riittääkö hän itse toiselle ja päinvastoin, vastaako toinen hänen toiveitaan. Kaksosnainen on uskollinen, kun löytää oikean. Joskus toisen vakuuttelut tykkäämisestä eivät riitä, sillä yhdessäoloon tarvitaan muutakin ja on huomioitava monia asioita. Myös molemminpuolinen hyvänolon tunne on tärkeää. Tai ehkä nainen oli lopettanut juuri entisen suhteen. Joskus entiset voivat soittaa vielä puhelun jälkeenpäin. Se ei silti tarkoita sitä, että naista itseä entinen kiinostaa ja heillä olisi jotakin. Ehkä hän ei halunnut loukata sinua ja puhua sinun kuullen. Olisit ottanut kissan pöydälle, niin asia olisi tullut heti selvitettyä ja olisit tiennyt mitä puheluja hän puhui, jos hän ei itse sitä tehnyt. (Yleensä tekevät). Kun alussa ei tunne vielä toista kovin hyvin, voi tulla väärinkäsityksiä, jos asioista ei puhuta. Tai ehkä nainen oli tullut joskus petetyksi ja oli vielä epävarma. Epävarmuus ei lähde hetkessä. Aito välittäminen, puhuminen, lähellä oleminen, luotettavuus ja kaikki hyvä auttaa. Joka tapauksessa oli syy mikä tahansa, voisitko ajatella, että sen oli tapahduttava, jotta jatkaisit matkaa...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      220
      1774
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      33
      1764
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      323
      1328
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      138
      1249
    5. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      129
      1234
    6. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      96
      1223
    7. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1135
    8. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      1067
    9. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      67
      1043
    10. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      94
      1026
    Aihe