Nataliin helmikuussa

Ensikertalaiset

Ollaan lähdössä Nataliin helmikuussa. Emme ole ennen käyneet sielläpäin. Olisiko aiheellista ottaa keltakuumerokotuksia ? Onko hyttysiä ilta-aikaan ja kannataisiko ottaa mukaan hyttysverkot, jotka voi ripustaa sängyn päälle ?Kuulostaako liioittelulta ... kai ainakin hyttysmyrkkyä kannattaa ottaa mukaan..Vielä eräs toinen asia. Pitääkö passeista olla kopiot mukana ? Kertokaa mielipiteitä ! Millaisia kokemuksia löytyy Ocean Palace-hotellista ?

4

1065

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • plöö

      Meillä ei ainakaan ollu kuin havrix rokotteet, ei siellä hyttysiä näkynyt. ei ollut edes myrkkyjä mukana. eikä otettu passeistakaan kopiota. varsin rauhallista siellä oli myöhään illallakin, ei tarvinnut pelätä. paljon vartijoita pääkaduilla ja hotellien luona.

    • 2 X Natalissa käynyt

      Me otimme keltakuumerokotukset aikanaan, mutta välttämätöntä se ei ole, ellei aio retkeillä esim. sademetsissä. Passista kannattaa mielestäni ottaa aina kopiot, vaikka matkustaisi Teneriffalle, sillä voidaanhan passi vaikka varastaa tai mitä tahansa voi sattua. Liikkuminen Ponta Negrassa on turvallista, kunhan välttelee rannan niemen kärkeä ja muutenkin pimeitä kujia. Rannallakaan ei ehkä ole järkevää pimeään aikaan notkua ainakaan yksin, mutta samat säännöt pätevät missä päin maailmaa tahansa ja maalaisjärjellä selviää hyvin. Ihanaa lomaa teille, kyllä mekin vielä kolmannen kerran Nataliin lähdetään!

    • JUKI

      Terve,olimme viime vuoden huhtikuussa ocean palace hotellissa ja hyttysiä emme nähneet saati sitten olismme kuulleet että Natalissa joitakin suomalaisia hyttyset olisvat pistäneet (johtuu varmaisti siitä että siellä tuulee ihanan pikkuriikkisesti). Kopiot passeista kannattaa ehdottomasti ottaa kaiken varalta(maassa kuin maassa). Kohteena Natal oli uskomatan aivan sanoin kuvailematon koska aikaisempi matka jonka teimme Koh Samuin saarelle thaimaahan oli jo paratiisi jota luulimme ettei mikään yltäisi siihen tasolle,luonto Natalissa ei ollut kyllä niin rehevää mutta se elämänmeno... :)
      Ihmiset Natalisssa olivat iloisia ja mukavia turisteja kohtaan vaikka yhteistä kieltä ei aina löytynytkään (koska siel ei niin hirveesti englantia osatukkaan) mutta yleisesti kaikki ihmiset olivat ymmärtäväisiä vaikka kielimuuri olisikin tullut vastaan,peukalo pystyyn niin kaikki menee hyvin(yleisesti käytettävä merkki Brasiliassa). Matkallamme ei ollut mitään ongelmia ja nautimme unelma lomasta täysin rinnoin,varmasti teemme reissun vielä sinne. Tosi mukavaa lomaa teille, käykää kurkkaamassa myös soneraplazan matkalaukku keskustelu palstalta Natalista enemmän.. ps siellä on myös negatiivista juttua Natalista jota emme todellakaan tunnistaneet samaksi paikaksi! Jos tulee mieleen kysymyksiä Natalista niin kysy ihmeessä.

    • toisen kerran menossa

      Olimme viime vuonna Natalissa ja paikka tuntui tosi mukavalta. Ainoa, mitä pitää muistaa on, että 50-kertoimiset aurinkovoiteet on käytössä!Aurinko todella polttaa!!
      Käsien pesu nousi siellä arvoon arvaamattomaan, monien sairastuttua vatsatautiin.
      Mutta nauttikaa lomasta, maa on upea ystävällisine asukkaineen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe