kambodzha-Vietnam

matkailijakin

Morjens olisi takoitus lähteä kambodzhaan ja siitä käväistä vietnamissa,onkos kokemuksia kuinka sujuu esim taksilla,tarviiko muita asiakirjoja kuin passin?rokotukset?
Kiitos jo etukäteen kivoista vastauksista.
_urmas_

5

1965

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kivirta

      Jos olette Phnom Penhissä, niin helpoin ja halvin tapa on hankkia bussilippu Ho Chi Minh Cityyn. Lippu maksaa alle 10 USD ja matka kestää jotain kymmenen tuntia. Taxi tuskin pääsee rajan yli. Vietnamiinhan ei enää suomalaiset tarvii viisumia jos ovat maassa alle 14 vrk. Jos olet Namissa pidempään, hanki viisumi ENNEN kuin menet rajalle. Siellä sen saanti voi pahimmillaan kestää päiviä. Kambodzhan viisumin saa rajalta noin tunnissa hintaan 25USD, jos vain on mukana kaksi passikuvaa.

    • ....

      Itse emme ainakaan tarvinneet rokotuspassia rajalla, mutta sitä kannattaa varmaan pitää mukana siitä huolimatta, ettei sen takia tarvitse jäädä rajalle. Mutta kertaakana sitä ei tuollapäin aasiassa ole kysytty..
      Passi mukaan :)

    • ...,,

      Itse emme ainakaan tarvinneet rokotuspassia rajalla, mutta sitä kannattaa varmaan pitää mukana siitä huolimatta, ettei sen takia tarvitse jäädä rajalle. Mutta kertaakana sitä ei tuollapäin aasiassa ole kysytty..
      Passi mukaan :)

    • Rokote

      No havrix kannattaa ehdottomasti olla ja malarialääkkeitäkin suositella kambodzaan. Kaupunkiolotkin ovat aika alkeelliset eli malaria on kaupungeissakin riski.

      Lisäksi Vietnamin rajalla kaikki joutuu maksamaan pienen summan, että pääsee rajan yli (joku asiakirjojen käsittelymaksu). Rajalla joutuu myös odottamaan, jos ei anna lahjuksia tullimiehille. Itse suosittelen myös bussia kambodzhasta Vietnamiin. Ensimmäisellä vastaajalla olikin kattava selonteko tarvittavista asiakirjoista.

      • matkalta

        joka suuntautui Vietnamiin ja Kabozaan. Lensimme saigonista Siem Riepiin ja sieltä pääkaupunkiin josta jatkoimme laivalla takaisin Vietnamin puolelle.

        Rajanylitykset sujuivat ilman lahjuksia, mutta lentokentällä välillä Siem Riepissä perittiin joku "käsittelymaksu" ennen kuin pääsi lähtöalueelle.

        Malarialääkettä syömme edelleen ja kyllä siellä torjunnasta huolimatta moskiitot pääsivät pistämään molemmissa maissa (hyönteiskarkotteet ym varovaisuus) ja kun alueella on pahanlaatuista malariaa, suosittelisin kyllä kuuria. (Olimme myös Mekon Deltan alueella).

        Netissä on Lariamia moitittu, mutta sitä syömme eikä mitään sivuvaikutuksia ole tullut.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5245
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3277
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe