Siistejä vuokra-asuntoja?

muutto mielessä

Onko Ilomantsissa siistejä, edullisia vuokra-asuntoja? On muutto mielessä, mutta ei ole varaa ostaa asuntoa. Minkälaisia ovat ne Kanneltien vuokratalot, entäs Hutunniemi tai Palopohja, Kukkostie taitaa olla jo slummina, onko ne Kalevalantien talot jo slummeja? Olisi kiva tietää kun vaikea on ummikkona asuntoja hakea?
Kannattaako Ilomantsiin muuttaa, onko terveysasemalla palveluja saatavilla entäs lastenpäivähoitoa tai onko työpaikkoja?

19

6358

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kotitielle

      jos saat sieltä asunnon,se on hyvä !..

      • Ilomantsissa syntynyt

        Tuollaista palautettako Sinä haluaisit saada, jos miettisit muuttoa?

        (Kotitie, jos mikä, on slummialuetta.)


    • muutto mielessä

      Sen verran tiedän ja paikkoja tunnen (vielä) että muistin nuo asuntokohteet. En ole muuttamassa Kotitielle, enkä odottanut saamaani vastausta vaan ASIALLISIA VASTAUKSIA. Sääli ettei netissä näy kuvia taloista, pohjapiirroksia ja vapautuvia vuokra-asuntoja, ei tarvitsisi täältä kysellä. Monen muun kunnan nettisivuilla jo on.

    • vielä!!

      Yksikin hyvä syy muuttaa Ilomantsiin? Ei todellakaan tule mieleen! Pysähtynyt kyläpahanen, jossa samat kaavoihin kangistuneen kurpat jyräävät omia päätöksiää läpi. Asukkaissa vanhukset ja syrjäytyneet enemmistönä. Neljääkymppiä lähestyvät wannabe amis "pojat" ajelevat joko kylän keskustaa tai yläasteen parkkipaikkaa ympäri karvanopat heiluen...tämmöstä.

      Lasten päivähoitopaikkoja on melko hyvin tarjolla, riippuen siitä hakeeko paikkaa perhepäivähoitoon vai päiväkotiin. Jos satut saamaan ajan terveyskeskukseen, ole onnellinen jos ulkomaalainen lääkäri ymmärtää edes muutaman sanan puheestasi ja että lääkäri ei tälläkertaa sotkekaan kahta (tai useampaa) diagnoosia. Työtä tuskin löytyy, joten vertaisseuraa löytyy hyvin noista luettelemistasi vuokra-asuntokohteista.

      Harkitse vielä! Miksi muuttaisit Ilomantsiin?

      • entinen ilomantsilainen

        Minkätakia asut vielä siellä, jos siellä ilomantsissa ei mielestäsi ole mitään hyvää? Ihmettelen syvästi asiaa. Eihän siellä kukaan pakota asumaan.


      • ...kotus
        entinen ilomantsilainen kirjoitti:

        Minkätakia asut vielä siellä, jos siellä ilomantsissa ei mielestäsi ole mitään hyvää? Ihmettelen syvästi asiaa. Eihän siellä kukaan pakota asumaan.

        Kuten edellisen kaavoihin kangistuneen kurpan,
        vanhuksen, syrjäytyneen, neljääkymppiä lähestyvä wannabe amis "poika" tai ulkomaalainen lääkäri (?) kirjoitti , tarvitset Ilomantsiin(kin) muuttamiseen rutkasti huumoria ja elämäniloa, sillä sitä Ilomantsista näyttää puuttuvan.

        Onnea muuttoosi ja olkoon naapurustosi virkeää. Tiesithän, että seura usein miten tekee kaltaisekseen?


    • kysyväle

      Vanhalla Rajan johtopaikalla, voi olla vapaita asuntoja ja naapurit on ok porukkaa. Asunnot on rempattuja suurimmaksi osaksi. Luulempa että jokaiseen Ilomantsin paikkaan mahtuu muutama spuke. Kirkkotien rivareissa asuu suht normaaia porukkaa, Kotitielle älä muuta, samoin Kukkostien ja Kalevalantien kerrostalot. niissä asuu Ryssijä Manneja ja Spukeja, asuu noissakin paikoissa normaali kansalaisia mutta missä muutamat idiootit pesii niin sinne ne muutkin tuppautuvat tulemaan. palopohjalla on myös rauhalista. ns. opettajien asunnot koulun vieressä on myös rauhallisia ja hyvä kuntoisia. Hanki kämppä omistusasunnoista, mutta naapurit saattaa olla iniseviä vanhuksia ja tiukkapipooja. Terveyskeskuksesta saat palvelua tarvittaessa.

      • päässyt ulos,

        kun joku oli sammunut oven eteen.

        Terveisiä täältä Ilomantsin slummeista.

        Onko ent. rajavart.kämpissä todellakin rauhallista?

        Nimim. Muuttohalukas minäkin


    • Halitulijallaa

      deekuja mantsis joka puolel on, rajassakin.
      Kaikkein parasta oli vuokrata omakotitalo jos muuttaa meinaat, huonompikin niin hermos säilyy.

      Viimeisetkin mm ammattiopiston vuokrakämpät on täytetty alkoholisteilla ja muun maalaisilla .

      yritä etsiä omistusasunnon vuokraaja sillä niissä ei ole mökyporukkaa eikä tuota deekuasteella olevia, niit asuntoi on mantsissakin.

    • mikistuntematon

      älä helevetissä muuta tänne.täällä ei pysy täyspäisenä kauan.hulluja ja juoppoja suurin osa.niin kuin mekin.

    • Voihanvitalis

      Kyllä tänne kannattaa muuttaa, jos arvostat hiljaista kylää. Paljon on erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja virkeää kulttuuriohjelmaa. Kino Mantsissa on ollut ensi-iltojakin joskus ja kesällä tori-illat, kesäteatteri, karhufestivaalit ja BlueberryHill festivaali. Päivähoitopaikkoja on ja kyllä terveyskeskuksessa puhutaan ja ymmärretään suomea.
      Jos haluat rauhallisen asunnon ja sinulla on lapsia kannattaa kysellä omakotitaloa vuokralle. Kunnan vuokra-asunnoissa asuu ikävä kyllä monenlaista viheltäjää jos oikein huono tuuri sattuu voi sattua juopot metelöitsijät seinän taakse. Töitä ei ole tarjolla mutta jos sinulla on koulutus voi tuurilla saada töitäkin. Kyllä täällä on hyvä asua ja elää.

    • kiireetsiä

      millainen hinta arvio kaksiosta Ilomantsissa,entäs Tuupovaarassa eikös se kuulu jo kaupunki-alueeseen.....

    • hyvä..tiällä..on..ellää

      Monta vuotta asuin muualla ja muutin takaisin ilomantsiin. Enkä ole katunut. Palvelut pelaa ja kaupoissa saa hyvää palvelua. Terkkarilta saa ajan parissa viikossa ja ihan on suomenkielellä palveltu. Päivystykseen pääsee heti. Uimahalli on hyvä, ei monessa näin pienessä kunnassa ole uimahallia (venäläisiä käy jonkun verran, mutta eipä niistä ole haittaa) Kuntosalit ja hiihtoladut hyvässä kunnossa. Ja entäs se luonto, voi rauhassa käydä marjassa, sienessä yms

      Tuolta löydät kunnan tarjoamat vapaat asunnot pohjapiirustusten kera http://www.ilomantsi.fi/vapaat-asunnot.

      Juoppoja on varmaan joka kunnassa sama määrä asukaslukuun suhteutennuna.

    • näinseon

      Eiköhän sinun kannata katsastella ensin työpaikkoja, ellet ole lottovoittaja, ja valita sitten sopiva asunto. Jokaisella paikkakunnalla on laitapuolta kulkevia, mutta ei Ilomantsissa muita enemmän. Ilomantsi paikkakuntana on pohjoiskarjalaisista maalaiskunnista virein.

    • Anonyymi

      Muutin juuri Iomantsiin kunnan vuokra-asuntoon. En ole saanusaanut vielä pakattue vaatteita ulos pusseista, siellä asunto haisee niin järkyttävästi savulle etten tahdo pilata vaatteita ennen kuin Asia on korjattu. Talossa tupakoidaan ja haju leviää ilmanvaihtokanavia pitkin. Isännöitsijän mukaan tupakointi tapahtuu ulkona - jotenkin ruskea lima vaan kertyy kylpyhuoneisiinkin..
      Asuin myös aiwmmin vuosia sitten eri talossa. Siellä ei ollut ilmanvaihtoa ollenkaan. Oireilin, mutta onneksi Asia vielä korjaantui Kun muutin pois. Toisinsanoen, kunnan vuokraraloissa sisäilmaongelmia, en voi suositella.
      Muuten Ilomantsi on ihan hyvää paikka elää ja olla.

      • Anonyymi

        Soihtulantie 16 a a 8 saattasi olla hyvä


    • Anonyymi

      Halvalla jo sais oman kaksion alatieltä 7000e hinta.on maalämpö ja 5v suunnitelmassa ei isoja remontteja tiiossa.

    • Anonyymi

      Ja oikotiellä näkyy olevan maatilakin Patrikan kylällä myytävänä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2625
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1054
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      923
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe