Mitä meinaa...?

Onks tietoo?

Oinasmieheni ollut työttömänä n. 2,5 kuukautta,käynyt välillä pohjalla(mm. viinan kanssa lätryytä ja masennusta),nyt ollut joulusta saakka suht´ pirteä ja jaksaa vähän yrittää elämänsä eteen ja tehdä työtä meidänkin hyväksemme.Tosin mietin,onko miehille noin yleensä rankkaa tulla irtisanotuksi(vaikkei omaa syytä oliskaan),jopa siinä määrin,että lyövät läskiksi kaiken ja tuhoavat pikkuhiljaa myös parisuhdettaan???Miten voisin tukea miestäni oikein...luulen,että säälittely ja paapominen hyydyttää tunteet ennen pitkää molemmilta,mutta toisaalta liian ylipirteä kannustaminen ja jatkuva nalkuttaminen asioista tappaa kaiken hyvän anyway.Myöskin seksihalut on miekkosella hukassa,vaikka on aina ollut niissä jutuissa lähes yliaktiivinen.Onko toivoo???

2

724

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • useita

      Tilanne masentaa aivan varmasti miestäsi, itse naisenakin olen ollut vastaavassa tilanteessa masentunut ja haluton. Toisaalta tilanteeseen saattaa sitten ajan kanssa tottua, ja siksi miehesi on ehkä ollut toisinaan jo paremmallakin tuulella.

      Kannattaa kannustaa, mutta kohtuudella eli tiedostaa realiteetit ja olla sen mukainen. Ei kannata myöskään itseään liikaa nostaa "esille" ainakaan omaa hyvää oloa ettei toisen paha olo pahene ennestään. Kohtalotoverithan on yleensä paras lohduttaja niin ehkä kannattaa eläytyä jotenkin sen mukaisesti tilanteeseen.

      Riippuen miehesi luonteesta, kannattaa auttaa työn etsinnässä ja olla kiinnostunut siitä, mutta jos mies ei pidä, että hänen asioihin puututaan liikaa, kannattaa pysyä asiasta sivummalla ja vaitonaisempana.

    • kokemusta on...

      mä suosittelisin sua puhumaan miehes kanssa, ottamaan kunnolla asia puheeks, mikä sen on ja mikä auttais..ei kuitenkaan liian vakavalla ilmeellä vaan ihan rennosti koska yleensä sanat "meidän pitäs jutella" saa miehet ahdistumaan. Jos hän ei suostu juttelee se melkein tarkottaa et teidän välit on sille ihan sama..mulla on ollu vähä samanlainen tilanne exäni kanssa, aina ku yritti auttaa sen masennuksia tai mitä tahansa sillä sattu aina olemaan, niin ei se kelvannu, ei se suostunu puhumaan äksyili vaan ja huuti helposti. Mä katoin sitä pitkään mut sit toivo alko menee ja välittäminen muuttu vihaks..en voi sietää enää sitä ihmistä! Nyt olen löytäny ihmisen joka arvostaa mua ja on avoin. osaa puhua ja pussata :)mä uskon et olet kaikilla parhailla tavoilla yrittäny auttaa mut sun täytyy muistaa et parisuhteessa pitää molempien rakentaa suhdetta, jos miehes ei ole valmis tulee vastaan, en suosittele tuhlaamaan aikaa..kyllä se viimestään sit tietää mitä on menettäny ja tulee takas..jos sä haluat sen enää takas..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4582
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe