Albea

ja ajatus

Fiat Albea tuli Suomeen.Järkiauto ilman turhia herkkuja kohtuuhintaan.Kysyntääkin varmasti on.
Mutta...
Että Albea tuodaan Suomeen varmaan ensimmäisenä maana koko Länsi-Euroopassa.Vai onko tämä Itä-Eurooppaa.No ei ko.autoa ole myynnissä edes Italiassa.Eikä muissa Pohjoismaissa.Paitsi Suomessa.
Mutta missä ovat esimerkiksi Fiat Sedici ja Fiat Grande Punton tehodieselit ?
Jos Fiat Bravo tulee joskus Suomeen,niin varmaan siitä tulee se "hinnat alkaen ja päättyen"-malli.
No tiedän,että asia ei ole näin yksinkertainen kuin sivusta seuraten näyttää.Kyllähän maahantuojalla on omat perusteensa mallivalikoimaan.Mutta jotenkin toivoisi vanhana Fiatin ystävänä,että Fiatilla olisi Suomessa myynnissä pari vähän sporttisempaakin versiota.Mutta kun nykyään niitä ei taida saada edes erikoitilauksena.Uusi Croma on kyllä hieno auto,mutta kaikki eivät tarvitse isoa autoa.

7

1339

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eqweqweqweqe

      tuo albea, 13.900€ täysin karvalakki autosta on liikaa, edes penkinlämmittimä ja matkustajan airbagiä ei saa vakiona. sinällään ihme että delta on kyseisen malliin tuonnut maahan, mutta deltan ahneus näkyy jälleen hinnassa! ei 14t€ ole mielestäni oikea hinta täysin perus halpis autosta ja vielä tuolla laiskalla 1.4l-8v 77hv koneella , tuohon kun ottaa lisävarusteena perus varusteet "toimistokulut" 600€ onkin hinta jo lähemmäs 15t€ joka on jo AIVAN liikaa eikä saa vielä edes ilmastointia joka on 900€.delta-auton kalliit huoltokustannukset lisäävät oman mausteensa vielä soppaan... albean kilpailijaksi voidaan laskea esim chevrolet aveo 1.4 ls(94hv) jossa on huomattavasti nykyaikaisempi muotoilu sekä sisältä että ulkoa sekä VAKIONA loistava varustelu kuten: integroitu cd-mp3 soitin rattisäädöin, ilmastointi, kekuslukitus kaukosäädöllä, sumuvalot, 2x airbag sivuturvatyynyt ym ym ym lista on pitkä ja tällä hetkellä kampanjana kaupanpäälle talvirenkaat lämmittimet kaikki tämä hintaan 15990€. chevroletilta saa myös isompaa 1.8l hyvin varusteltua nubiraa hintaan 16900€. kilpailijoita on muutamia muitakin mutta mielestäni chevroletin tämän hetken paketti tekee mielestäni halpis fiatista yllättävän kalliin!!!?

      • Minulla oli joskus uuden Volvon toimitusta odotellessa uudehko Mersu vuokrattuna parin kuukauden ajaksi - molemmat työsuhdeautoja. Mersussa oli todella niukka varustelu Volvoon verrattuna, mutta silti sen myyntihinta oli korkeampi.

        Esimerkki toiselta alalta: Ostin v. 2005 erään laitteen, jossa oli 3 vuoden takuu ja runsaasti erilaisia hienoja ominaisuuksia. Kun se oli ollut ensimmäisen vuoden aikana 3 kertaa takuukorjauksessa eikä sittenkään vielä toiminut kunnolla, sain kaupasta rahat takaisin. Vuonna 2006 ostin eri merkkisen vastaavan laitteen, jossa on vähemmän ominaisuuksia ja vain 1 vuoden takuu, mutta kalliimpi hinta. Siinä ei ole ollut vielä yhtäkään vikaa. Mieluummin maksan laadusta kuin tarpeettomista ominaisuuksista ja turhista varusteista.


      • Koht mulla on Chevroletti

        Joo kävin katsomassa Aveota ja yllätyin kun siin oli lähes kaikki tarpeellinen ja oli se ihan kivan näkönenkin ja "3 vuoden tehdastakuu"
        niin siin on ihan hyvä ajopeli ja kaveril on sellainen ollut ja se on toiminut kun buickki
        Eli sellainen täytyy varmaan hommata 15.900 430 600€ tarjous sisältää talvipaketin.
        Ei muutakuin väriä valtsemaan


    • zztap

      Kaipa tuo Albea on siihen Renaultin halppismerkkiin verrattavissa (en kuollaksenikaan muista nimeä...)

      Lisäksi itse kaipailisin Multiplaa tänne...

      Erikoinen valinta kyllä tuo Albea.

      • jussero

        Renaultin Dacia Logan se toinen halpis malli. Ihmeen kovat hinnat on Fiiatin vastineella. Onko tämä jo myynnissä vai vastako ensi esittely??

        Harmi kun täällä pohjoisessa Delta autolla on myös Daewoo/Chevrolet myynti saman katon alla niin ei voi kilpailuttaa hintaa.

        No pitää tuo Fiat käydä katsomassa paikan päällä joskus. Mutta kun saa laadukkaampaa autoa samalla rahalla(lisättynä varusteet) niin joku laadukkaampi merkki tulee todennäköisesti valittua.

        Kovat on hinnat fiatilla.


      • Fiat
        jussero kirjoitti:

        Renaultin Dacia Logan se toinen halpis malli. Ihmeen kovat hinnat on Fiiatin vastineella. Onko tämä jo myynnissä vai vastako ensi esittely??

        Harmi kun täällä pohjoisessa Delta autolla on myös Daewoo/Chevrolet myynti saman katon alla niin ei voi kilpailuttaa hintaa.

        No pitää tuo Fiat käydä katsomassa paikan päällä joskus. Mutta kun saa laadukkaampaa autoa samalla rahalla(lisättynä varusteet) niin joku laadukkaampi merkki tulee todennäköisesti valittua.

        Kovat on hinnat fiatilla.

        Noita Albeiota saa käytettynä halpaan hintaan. Toivotaan että hinnat puolittus kahdessa vuodessa. Eli 7000-4000eur 50.000km-30.000km ajettu niin käytetyn albean olisi hinta kohillaan.


    • Puntonen

      Joo! Ei niitä sporttimalleja tilauksesta tuoda. Olen pariin otteseen jo Italkonin aikoihin kysynyt "erikoismalleja" mutta NJET on vastaus ollut. Nyt olisi kyllä kaikki mahikset tuoda Granden 120-150hv bensaturbot Suomeen. Varmasti olisi GP turbo alla jos tänne tuotaisiin. No niin no...ensin ehkä pitäisi saada dieselit tänne jotka ovat olleet markkinoilla jo pitkään. Pienen pieni toivonkipinä kuitenkin kytee...mutta luultavasti turhaan tuntien Teltan tuontipolitiikkaa viimevuosina.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      316
      7118
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2174
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1601
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1419
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      111
      1133
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      71
      1127
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      329
      1009
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      853
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      49
      837
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      787
    Aihe